Prostor

Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prostor k jakémukoli pracovnímu účelu. K dispozici kuchyň, toalet... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč

Podobné inzeráty

SÍŤ ROLETA ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU AUDI A6 C7
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
SÍŤ ROLETA ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU AUDI A6 C7 kombi K dispozici ihned.
Jihomoravský kraj
600
 Kč
SÍŤ ROLETA ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU Škoda Superb 2 facelift ko
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
SÍŤ ROLETA ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU Škoda Superb 2 facelift kombi K dispozici ihned.
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Prodej RD 2+1,poz.738m2,Skůry - Hobšovice, okres Kladno
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prohlídka: Čtvrtek 24.10.2024 od 17:00 do 18:00 - je nutné se předem domluvit na přesném čase. Prodej patrového RD v obci Skůry u Velvar, okres Kladno, pozemek celkem 738m2, na kterém se nachází samostatná garáž, bývalé chlévy, uhelna, černá kuchyně a další prostory včetně úložného podkroví. Samotný RD je tvořen jednotkou 2+1 s tím, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500 000
 Kč
Kancelářský prostor 39 m2, Nový Jičín, ul. Štefánikova
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor o výměře 38,56 m2 vybavený kancelářským nábytkem. Na patře je k dispozici společná kuchyňka a sociální zázemí. Prostor je situován ve 2.N... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 748
 Kč
Luxusní prostory
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronajmu krásný luxusní prostor za účelem podnikání v Brušperku. Lze jako služby ( kosmetika, masaze, nehty, poradenství, konzultace, vzdělávání, foceni, líčení, přístrojové ošetření nebo administrativa... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Calounēná postel s úlozným prostorem Lennon
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Calounēná postel s úlozným prostorem Lennon, tlumené bílé barvy ve vynikajícím stavu po chemickém čištění. (https://www.westwing.cz/aloun-na-postel-s-ulo-nym-p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Pronájem obchodních a administrativních prostor v centru Če
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Pronájem obchodních nebo kancelářských prostor po kompletní rekonstrukci, situovaných přímo na rušné ulici Nádražní v centru České Třebové. Ulice Nádražní je živou spojnicí mezi vlakovým a autobusovým terminálem a Starým i Novým náměstím, což zajišťuje vysokou pěší frekvenci potenciálních zákazníků či klientů. V bezprostřední blízkosti se nachází základní škola, kino, divadlo, výstavní síň, banka i dispečerská kancelářská budova Cargo, což dodává lokalitě na atraktivitě. Prostory s celkovou podlahovou plochou 120m2 se skládají ze tří místností, samostatných toalet, úklidové místnosti pro personál a skladu, který je přístupný jak z obchodu, tak z chodby domu což je výhodné pro zásobování, nebo oddělení vchodů pro zaměstnance a zákazníky. Díky velkým výloham a vchodu přímo z ulice jsou prostory velmi dobře viditelné a přístupné. Jedna z výkladních skříní může být otevřena jako posuvné francouzské dveře, což umožňuje snadný přístup a ventilaci. Vytápění je zajištěno ústředním topením s pl... (více v detailu)
Pardubický kraj
16 500
 Kč
Postel s úložným prostorem
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den, nabízím k prodeji postel. Šíře lůžka je 140 cm. Důvod: Velmi mě to mrzí, ale s přítelem se stěhujeme a postel je spíše pro děti či jedince. Součástí prodeje není matrace, jelikož není už v tak dobrém stavu a bude lepší ji vyhodit. Popis: Postel je chytře vybavena velkým úložným prostorem. Do úložného prostoru vedou dvířka a pro snadnější pohyb zde máme k dispozici zvedací rošt. Z boku můžeme využít poličky, které krásně doplní design zvenku a zároveň poslouží jako dětské s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor v centru Lysé nad Labem
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k pronájmu obchodní prostor o velikosti 61 m² v centru města Lysá nad Labem, hned za kinem. Obchodní prostory jsou po vnitřní rekonstrukci a skládají se ze tří místností, toalety a chodby s únikovým východem. Přímo před vchodem je k dispozici veřejné a bezplatné parkování s možností příjezdu nákladním autem a velké přilehlé parkoviště. Lysá nad Labem poskytuje kompletní občanskou vybavenost a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru 10m2
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru o velikosti 10m², který je v současné době využíván jako salón manikúry a pedikúry. Prostor se nachází v přízemí obchodního domu a je zkolaudován na provoz služeb. V místnosti je ústřední plynové topení a umyvadlo pro vaše maximální pohodlí. Využívat můžete rovněž kuchyňku, která je společná s dalšími dvěma salóny a taktéž WC, které je umístěno ve stejném podlaží jako salón. Prostor se pronajímá nevyba... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
4 x byt v bytovém domě Fryštát, id107059
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dispozice: 1.NP: společné prostory: chodba, chodba u schodiště, schodiště, místnost s kuch. linkou a pračkou přístupná ze zahrady byt č.1: pokoj, kuchyň, koupelna s WC 2.NP: společné prostory: chodba byt č.2: chodba s kuch. koutem, pokoj, koupelna byt č.3: pokoj s kuch. koutem, koupelna Podkroví: byt č.4: chodba, pokoj se šatnou, schodiště, koupelna, obývací pokoj s kuch. koutem. Nemovitost je sepsána v majetkové podstatě insolvenčního řízení a měla by být v budoucnu pravděpodobně zpeněže... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 700 000
 Kč
Rozkládací sedačka s úložným prostorem
Před 3 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Krásná pohodlná sedačka jako nová, šedé velmi odolné čalounění, snadno rozložitelná. Pouze malé poš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem, kancelářské prostory 108 m 2, České Budějovice
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Pronájem kancelářských prostor ve zvýšeném přízemí vily na Rudolfovské třídě v Českých Budějovicích. K dispozici jsou dvě místnosti o rozměrech 52 m2 + 24 m2, dále pak kuchyňka a sociálního zařízení. Dům je přístupný z ulice, po dohodě jsou k dispozici i parkovací stání. K dispozici dle domluvy. Prostory jsou ideální jako sídlo firmy, pro snadnou dostupnost centra města a zároveň po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru s vyhrazeným parkovacím staním,
Naše společnost Vám nabízí k pronájmu obchodní prostory o velikosti 53 m² v centru Uherského Hradiště - ulice Hradební. Prostory se nachází v přízemí polyfunkčního domu Šestka. Mají velkou výlohu přímo do ulice a vlastní sociální zázemí. Jsou klimatizovány. Uvedená cena nájmu je bez záloh za energie, kter... (více v detailu)
22 000
 Kč
Postel s úložným prostorem 200 x 80 cm
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
K dispozici 2 postele s úložným prostorem o velikosti 200 cm x 80 cm, každá z nich za 900 Kč. Odvoz p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 40 m² Lišov
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory v Lišově o velikosti 40 m², včetně toalety a malé kuchyňky. Nájem pro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 600
 Kč
Prodej bytu 3+1
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji velmi pěkný byt 3+1 s lodžií o velikosti 61m² v Třinci na ul. Sosnová. Jedná se o slunný byt po částečné rekonstrukci v 5 patře, který je v osobním vlastnictví. Skládá se z obývacího pokoje s lodžií, ložnice... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 590 000
 Kč
Pronájem skladového prostoru 15 m²
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu skladový prostor o výměře 15m2 v prvním podzemím podlaží panelového domu. V místnosti jsou dvě sklepní okna, umyvadlo a topení. Je zde přístup do vedlejší... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 300
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 60 m², Letohrad, Václavské náměstí
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu podkrovní byt o dispozici 2+kk ve třetím patře cihlového domu v centru města Letohrad. Dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným sporákem a digestoří, ložnice, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a prostorem na pračku a chodba se schodi... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 600
 Kč
Prodej rodinného domu, 3+1, 100 m2, Heřmanův Městec
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Ev.č. 00276 Máme pro vás zajímavou nabídku - nabízíme k prodeji rodinný dům s velkou zahradou v okrajové části malebného města Heřmanův Městec v Tylově ulici. Tento útulný dům nabízí pohodlné bydlení v příjemném prostředí s dostatkem venkovního i vnitřního prostoru. Parametry nemovitosti: Užitná plocha: 100 m2 Plocha pozemku: 1.340 m2 Stav: Původní udržovaný stav, okna plastová Dispozice domu: 1.NP: Zádveří, chodba (využívaná jako jídelna), kuchyň, obývací pokoj, koupelna, kotelna 2.NP: Chodba, 2 samostatné pokoje, WC, terasa Venkovní prostor: Velká zahrada s možností pěstování plodin nebo odp... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Exkluzivně nabízíme k pronájmu kanceláře, 174 m2 - Hradec Kr
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 02496 Exkluzivně nabízíme k pronájmu nebytové prostory využitelné jako kanceláře s lehkou výrobou a skladem. Jedná se o celé 2. NP o velikosti 174 m2, bez jedné místnosti, dle dohody. Tyto prostory se skládají ze 3 kanceláří, výrobní místnosti, koupelny se sprchovým koutem, dámskou toaletou, úklidovou místností a pánskou toalet... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
27 500
 Kč
Rodinný dům Uherský Brod – Těšov
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 5+1 se zahradou, terasou a garáží – zděný, patrový, řadový, podsklepený rodinný dům – zastavěná plocha 182 m² , pozemek 916 m² Dispozice domu : přízemí – chodba, 2 pokoje, koupelna, WC, kotelna 1.patro – chodba, 3 pokoje, kuchyně, koupelna, WC, zastřeš... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 690 000
 Kč
Kopečná, Brno - pronájem obchodního prostoru
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabídka pronájmu obchodního prostoru ve studiu Kalior. Místnost má samostatný vstup. K dispozici je recepce, kuchyňka i toaleta. Ve studiu se věnujeme terapii, masážím a nástřiku opálení.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej chalupy, 200 m², Dvořiště - Chroustov
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji chalupu s číslem popisným, která umožňuje trvalý pobyt. Tato chalupa s dispozicí 2+1 je ideální pro chalupáře hledající klidné místo k odpočinku i aktivnímu trávení volného času. Nachází se na rozlehlém pozemku s krásnou zahradou, která nabízí prostor pro zahradničení, chov zvířat nebo různé venkovní aktivity. Dům má velký potenciál pro rozšíření – můžete přistavět další místnosti nebo využít stávající nevyužité prostory dle vlastních představ. K dispozici jsou dvě studny sloužící k užitkovým ú... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 799 000
 Kč
Nabídka na ubytování
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
UBYTOVÁNÍ PRO FIRMY, nabídka prostor i AGENTURÁM. Nabízíme ubytování firmám v našem areálu (penzion a ubytovna), v rekreační oblasti Prahy... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty