Bezdrátová nabíječka Fast Charger - 15W

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám bezdrátovou nabíječku Fast Charger - 15W. Elegantní nabíjecí stojánek pro jednoduché a především rychlé nabíjení telefonu s podporou Qi technologie. Standard nabíjení Fast Charge 15W zajistí ultraryc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč

Podobné inzeráty

Bezdrátová nabíječka 15W - NOVÁ !
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám zcela novou nepoužitou bezdrátovou nabíječku "Vikefon Wireless Charger Pad 15W" s podporou nabíjecího výkonu až 15W - vhodná k nabíjení všech zařízení podporujících bezdrátové nabíjení (např. Apple iPhone, Samsung, Xiaomi, Honor, etc.). Smart LED indikátor indikuje stav nabíjení (připraveno / nabíjení). Nabíječka disponuje vícenásobnou ochranou pro mimořádnou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
149
 Kč
Bezdrátová nabíječka Belkin BOOST CHARGE Qi Duální
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám použitou, plně funkční, bezdrátovou nabíječku Belkin BOOST CHARGE Qi Duální 15W Záruka 6 měs.
Hlavní město Praha
299
 Kč
Bezdrátová nabíječka Ulefone UF005 15 W
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Cca rok stará, nevyužitá. Výkonná bezdrátová nabíječka Ulefone UF005 podporuje všechny mobilní telefony s Qi standardem. Výkon 15W. Pevné tělo hliníkové konstrukce s tloušťkou pouhých 6,5 mm. Bezdrátová nabíječka Ule... (více v detailu)
Zlínský kraj
399
 Kč
Bezdrátová nabíječka Samsung 15W
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám bezdrátovou nabíječku Samsung. Nabíjí až 2 zařízení současně. Na tele... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Nová bezdrátová nabíječka Satechi - na 3 zařízení
Prodám novou bezdrátovou nabíječku značky Satechi v orig. balení, bez záruky. Bez poškození, bez vad. POPIS: počet nabíjených zařízení: 3; maximální výkon: 7,5 W; nabíjení Apple Watch: ANO; určeno pro: Apple Watch, mobilní telefon, sluchátka; barva: černá; bezdrátová napájecí podložka pro Apple Watch, AirPods, iPhone a Qi kompatibilní mobilní te... (více v detailu)
1 699
 Kč
Samsung DUAL 25W bezdrátová nabíječka
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
KLIKNĚTE na jméno a dozvíte víc na základní otázky typu "mám zájem" (funguje pouze ve webovém prohlížeči) Nabízím Samsung duální bezdrátovou nabíječku EP-P5200. kompletní balení. Simultánní duální nabíjení, rychlé nabíjení FAST CHARGE 2.0 rychlé nabíjení FAST CHARGE 1.0, bezdrátové nabíjení Qi, nabíjení chytrých hodinek. Rozhraní: USB-A - USB-C Obsah balení Duální bezdrátová nabíjecí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Samsung dual bezdrátová nabíječka NOVÁ - NEROZBALENÁ
Před 7 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
NOVÁ - NEROZBALENÁ. 15W rychlo nabíjení pro dvě zařízení zároveň.
Karlovarský kraj
980
 Kč
STOLNÍ BEZDRÁTOVÁ NABÍJEČKA 5 V 1
Před 5 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
5 v 1 1. Bezdrátové nabíjení telefonu 2. Bezdrátové nabíjení pro sluchátka 3. Bezdrátové nabíjení hodinek 4. Hodiny 5. Budík Bezdrátová nabíjecí stanice obsahuje tři nabíjecí místa pro váš telefon, Apple Watch a sluchátka. Umístění všech na jedno místo usnadňuje uspořádání vašeho stolu nebo nočního stolku. Je to domov pro vaše nízkoenergetická zařízení po celodenní práci venku, kde odpočívají a přes noc se vracejí do formy a ček... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Bezdrátová nabíječka Volta, space grey, kovová
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodávám bezdrátovou kovovou nabíječku volta pro iPhone s Magsafe, nebo jakékoli jiné telefony podporující bezdrátové nabíjení. Telefon se magneticky přichytí a začne se nabíjet ( i když stojan nemá certifikaci Magsafe), nebo lze položit telefon na místo nabíjení v případě, když nemá magnety na přichycení ve svislé poloze. Lze nabíjet i hodinky Apple Watch + airpody s bezdrátovým nabíjením. Lze použít i pro kompatibilní telefony Android Nabíječku je nutné propojit USB-C kabelem a připojit ke zdroji. Součástí prodeje je pouze nabíječka bez adaptéru a kabelu. Možnost vyzvednutí v Brandýse nad Labem,... (více v detailu)
Středočeský kraj
499
 Kč
STOLNÍ BEZDRÁTOVÁ NABÍJEČKA 5 V 1
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
5 v 1 1. Bezdrátové nabíjení telefonu 2. Bezdrátové nabíjení pro sluchátka 3. Bezdrátové nabíjení hodinek 4. Hodiny 5. Budík Bezdrátová nabíjecí stanice obsahuje tři nabíjecí místa pro váš telefon, Apple Watch a sluchátka. Umístění všech na jedno místo usnadňuje uspořádání vašeho stolu nebo nočního stolku. Je to domov pro vaše nízkoenergetická zařízení po celodenní práci venku, kde odpočívají a přes noc se vracejí do formy a čekají, až se ráno sbalíte. Výkon: 15W/10W/7,5W/5W/2,5W Efektivní přenosová vzdálenost bezdrátového nabíjení: 0-6 mm Celková velikost: 15,6 cm x 7,4 cm x 14,6 Rozhraní napájení: USB TYPE-C Zařízení, která podporují bezdrátové nabíjení QC HUAWEI: P40 Pro/Mate 30/MATE 20/Mate RS IPHONE: iPhone 16/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max/iPhone 15/iphon... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Bezdrátová Nabíječka - 10W
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bezdrátová Nabíječka WhereScape Data Automation - 10W Popis produktu: Nabízím k prodeji bezdrátovou nabíječku značky WhereScape Data Automation. Tato nabíječka je ideální pro rychlé a pohodlné nabíjení vašich zařízení bez nutnosti použití kabelů. Specifikace: • Materiál: ABS + Hliník • Vstup: 5V/2.0A, 9V/1.67A • Výstup: 5V/1A, 7.5V/1A, 9V/1.1A • Výkon: 10W (max) • Efektivita nabíjení: ≤ 75% • Vzdálenost přenosu: ≤ 6 mm • Hmotnost produktu: 58g • Rozměry produktu: 101(D) x 6.5(H)... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Bezdrátová nabíječka AlzaPower WC150
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám zánovní nabíječku AlzaPower WC150 Premium Wireless Fast Charger 15W černá, včetně USB-C kabelu. Nabíječka je prakticky ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
339
 Kč
Spínaný síťový stabilizovaný zdroj Turnigy 540W 30A
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám spínaný síťový stabilizovaný zdroj Turnigy s LCD displejem a nastavitelným výstupním napětím 12-18V / 0-30A, max. výkon 540W, nepoužitý/nový v krabici. Malý, lehký, kompaktní, v odolném hliníkovém pouzdře – zdroj Turnigy 540W je ideální pro napájení modelářských nabíječů a dalších zařízení vyžadujících napájení 12-18 V stejnosměrných. Hlavní výstup zdroje 12-18V/30 A je opatřen zdvojenými zásuvkami pro standardní 4mm banánky. Napětí výstupu je nastavitelné pomocí knoflíku na předním panelu, napětí a proud na výstupu jsou zobrazovány na LCD displeji. Pomocný výstup tvoří dvojitá napájecí USB zásuvka 5V s celkovou zatížitelností max. 1A pro napájení a nabíjení smartphonů, tabletů a podobných zařízení. Zdroj je op... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 799
 Kč
Nabíječku autobaterií
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Automatickou nabíječku autobaterií Voltcraft VC 2000 řízenou mikroprocesorem. Vysokofrekvenční nabíječka se 4-stupňovou plně automatickou nabíjecí charakteristikou IUoUp bez napěťových špiček. Impulzní udržovací nabíjení zajišťuje připravenost baterií na 95 až 100 %. Z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Hama bezdrátová nabíječka Qi, 10 W
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nepoužitou bezdrátovou nabíječku Hama s certifikací Qi a výkonem 10 W. Výčet vlastností: - nabíjecí proces optimalizovaný pro dané zařízení zaručuje maximální rychlost nabíjení a šetrnost k akumulátoru - inteligentní a bezpečné nabíjení: ochrana před... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Bezdrátová nabíječka 4 v 1
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
teplota, dokovací stanice pro rychlé nabíjení pro Samsung S23 S22 Galaxy Watch -Nabíjejte až čtyři zařízení současně s tímto univerzálním stojánkem bezdrátové nabíječky, takže je ideální pro rodiny nebo jednotlivce s více za... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
PIONEER MVH-180UI , USB , AUX , MP3....
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Max. výstupní výkon: MOSFET 50W x 4 Tuner: RDS FM / AM (24 přednastavených stanic) Přehrává: z USB: MP3, WMA, WAV, FLAC audio soubory Další hudební zařízení přes přední Aux-In Přední panel: odnímatelný Podsvícení tlačítek: červené Dálkové ovládání: vstup pro ovládání z volantu Auto mute Úsporný režim Hudební vyhledávač Krátké šasi autorádia Displej Zobrazení azbuky Obrazovka: široký úhel, VA LCD displej (1 řádek s 13 znaky) Světelné efekty Časovač osvětlení Úprava jasu: 10 kroků Konektivita Aux-in: osvětlený, přední vstup Aux-in Přímé ovládání subwooferu Vstup pro ovládání z volantu RCA výstup: 2 (přední, zadní nebo subwoofer) Čelní USB: osvětlené USB Apple kompatibilita Kompatibilní s iPod, iPhone Kompatibilní generace: Pioneer ARC spolupracuje s iPhone 5 nebo vyšší Podporované funkce Přímé ovládání iPod z ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Bezdrátová nabíječka Samsung
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám novou, nepoužitou Samsung nabíječku. Díky této nabíjecí podložce s podporou rychlého nabíjení FAST CHARGE je nabíjení snadné a rychlé. Pro kom... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Magnetická bezdrátová nabíječka CubeNest S313 Pro 3v1
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
CubeNest S313 Pro 3v1 magnetická bezdrátová nabíječka - stříbrná. Je navržena pro nabíjení třech zařízení současně. Ideální nabíjecí stanice na pracovní stůl která dokáže současně nabíjet iPhone, AirPods i Apple Watch. Kompatibilita: Magnetický nabíjecí držák: iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max. Bezdrátová nabíjecí podložka: AirPods 2. generace, AirPods 3. generace, AirPods ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 400
 Kč
Magnetická přenosná bezdrátová nabíječka
Před 17 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím magnetickou přenosnou bezdrátovou nabíječku Belkin 10K, která je ideální pro nabíjení vašich zařízení na cestách. Tato stylová a kompaktní nabíječka má kapacitu 10 000 mAh, což umožňuje opakované plné nabití vašeho telefonu. Její magnetické uchycení je navrženo pro zařízení s MagSafe, což zahrnuje iPhone 12 a novější modely, a... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 400
 Kč
Bezdrátová nabíjecí podložka Qi ESSAGER 15W - USB-C
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam pouzitou, plne fukncni, bezdratovou, rychlonabijeci podlozku na mobil zn. Qi Essager 15W. Podlozka je z casti hlinikova, se sklenenym povrchem bile barvy. Podlozka pri zapojeni do nabijecky sviti modre po obvode viz. foto. K podlozce je usb-c kabel. Prodej k vuli nevyuziti. Cena + postovne. Po spatnych zkusenostech postovne predem na ucet, pote odesilam. Ne... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
170
 Kč
Toner, nabíječky - bezdrátové a další, USB drobnosti
Před 17 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodam bezdratovou nabijecku Choetech. Qi standard. 5W, 5V, 2A. S kabelem. Nevhodný dárek, nemám Qi nabíjení - 249Kč 2x nabíječka baterií 18650. Jedna s EU zástrčkou, druhá s USA + adaptér na EU zásuvku - 79Kč/ks Prodám FM vysílač/mp3/buetooth do auta do zapalovače - 12V zásuvka. Přes bluetooth se připojí ke smartphonu a pomocí FM se spojí s rádiem auta. Tak se dá přehrávat obsah smartphonu na repro auta. Zároveň funguje jako handsfree. Dále má USB porty na nabíjení nebo přehrávání mp3 z usb flash disku. Skvělý stav. S modrým USB - 199Kč S oranžovým USB - 299Kč USB nabíječka HAMA na dvě baterie AAA nebo AA - 149Kč Nabíječky do auta na 12V, USB auto... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Honor 8S 32
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám mobílní telefon Honor8S. Telefon je ve velmi dobrém stavu. Vhodný pro běžné použíti.¨ Obsahuje: Operační systém Android Verze operačního systému Android 9.0 (Pie) Hmotnost 146 g Možnost paměťové karty ano Odolné ne Produktová řada Honor 8S Nadstavba systému EMUI Konstrukce dotykové Displej Velikost displeje 5.71 " Rozlišení displeje 1520 x 720 Poměr stran displeje 19:9 Počet displejů 1 Typ displeje IPS Jemnost displeje (PPI) 295 PPI Obnovovací frekvence displeje 60 Hz Rozměry Výška 147.13 mm Šířka 70.78 mm Hloubka 8.45 mm Fotoaparát Fotoaparát ano Rozlišení hlavního fotoaparátu 13 Mpx Automatické ostření ano Blesk ano HD video ano Přední kamera ano Počet objektivů zadního fotoaparátu 1 objektiv Počet objektivů předního fotoaparátu 1 objektiv Světelnost objektivu hlavního fotoaparátu f/1.8 Maximální rozlišení videa 1080p (Full ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 800
 Kč
3v1 bezdrátová nabíječka Epico (na Apple produkty)
Před 18 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji bezdrátovou nabíječku značky Epico 3v1. Nabíjecí stojánek slouží k nabíjení až 3 zařízení najednou (iPhone, Apple Watch, Airpods). Nabíječka podporuje rychlé nabíjení 15W. Vstupn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Bezdrátová nabíječka 3v1
Před 19 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Použité, ale ve skvělém stavu Výhradně pro Apple, ale funguje na všechny podporované telefony… Vstup: 12 V / 2 A, 9 V / 2,7 A Port typu C Výstup: 15 W / 10 W / 7,5 W / 5 W 8 mm Konverzní poměr: ? 73 % Rozměry: 136 × 101 × 136 mm Při nabíjení všech je výkon: iWatch 2,5W Airpods 2W iPhone 10W Nabíjecí adapter: Označení modelu: YAC 2135 Vst... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty