Prodej pozemku k bydlení v Plasích,

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek k bydlení o rozloze 609 m², situovaný v klidné části obce Plasy. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají harmonii mezi přírodou a dostupností městské infrastruktury. Pozemek se nachází v malebném prostředí, které poskytuje dostatek soukromí a klidu, přesto je dobře dostupný a v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Stav pozemku je velmi dobrý, což umožňuje rychlé zahájení výstavby vašeh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 831 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej pozemku k bydlení, 72 m², Nemotice
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji stavební pozemek o velikosti 72 m² v obci Nemotice, okres Vyškov. Pozemek má rozměry přibližně 7,5 x 9 metrů a je ideální pro výstavbu ro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
120 000
 Kč
Prodej pozemek Bydlení
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Opravdu výjimečná příležitost získat nádherný stavební pozemek pár kroků od vstupu do Průhonického parku. Pozemek je zasíťován včetně kanalizace a poskytuje maximální soukromí. K pozemku majitel nabízí i projekt se stavebním povolením na krásnou, prostornou vilu. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 500
 Kč
Prodej pozemku k bydlení v Lamperticích
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej pozemku v Lamperticích. Jihovýchodně lehce svažitý pozemek je podle Územního plánu určen k výstavbě RD či chalupy venkovského typu. Pozemkem prochází vodovodní řád, na hranici rovněž sloup el vedení. Odpady musí být řešeny samostatnou ČOV s přepadem do vsaku Pokud hledáte opravdu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 900 000
 Kč
Prodej pozemek Bydlení
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Opravdu výjimečná příležitost získat nádherný stavební pozemek pár kroků od vstupu do Průhonického parku. Pozemek je zasíťován a poskytuje maximální soukromí. Lze rozdělit až na 3 parcely. K pozemku majitel nabízí i projekt se stavebním povolením na krásnou, prostornou vilu. Nový vlastník ale nemusí te... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 6285 m², Hlušovice
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 6 258 m² v obci Hlušovice, určený pro výstavbu rodinných domů. Dle schváleného územního plánu je možné pozemek rozdělit na 7 stavebních parcel, což jej činí ideální volbou pro investory a developery. Inženýrské sítě na něj nejsou přivedeny. jsou v... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení v Klenovicích
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Exkluzivní Nabídka Pozemku pro Rodinné Bydlení, Klenovice !!! Nabízíme k prodeji jedinečný pozemek o celkové rozloze 3 941 m², umístěný na okraji malebné obce Klenovice u Soběslavi, což zaručuje klidné a pohodové bydlení v srdci české přírody. Pozemek se skládá ze dvou částí - 1 293 m² je určeno v územním plánu pro zástavbu rodinných domů, což představuje ideální příležitost pro stavbu vašeho vysněného domu s prostornou zahradou nebo realizaci projektu více obytných jednotek. Druhá část po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 665 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení v Synčanech
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pozemek určený ke stavbě rodinného domu v obci Synčany u Rosic. Pozemek je přímo v obci, ze silnice má zajištěný příjezd a leží mezi sousedními zahradami. Všechny inženýrské sítě se nacházejí v blízkosti pozemku. Pozemek je ideální volbou pro ty, kdo hledají bydlení na klidné... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 490 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1340 m², Lisov
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme působivý pozemek o rozloze 1340 m², nacházející se v poklidné části obce Lisov. Tento pozemek je ideální pro realizaci Vašeho vysněného domova. Pozemek je umístěn v oblasti s vynikající dostupností a je ve velmi dobrém stavu. Tato lokalita je charakteristická svým tichým prostředím a příjemnou atmosférou pro bydlení, s rychlým přístupem do okolních obcí a měst. P... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 800 000
 Kč
Prodej pozemek Bydlení
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Investice. Pozemek k zástavbě v rezervě. Úvaly u Prahy. výměra 7064 m2, určeno pro budoucí zástavbu, bydlení v rodinných domech, městské a příměstské. Pro zájemce doložíme aktualizovanou územně plánovací informaci z června 2023. Hlavní využití: - bydlení v rodinných domech a přímo související stavby, zařízení a činnosti, vybavenost a služby místního charakteru přípustné využití: - pozemky staveb pro bydlení typu rodinného domu - pozemky staveb pro rodinnou rekreaci - pozemky občanské vybavenosti pro obsluhu řešeného území - pozemky veřejných prostranství, veřejné a soukromé zeleně - pozemky dopravní a technické infrastruktury pro obsluhu řešeného území. Podmíněně přípustné využití: - pozemky staveb výroby a služeb (charakteru drobná a řemeslná výroba, výrobní a nevýrobní služby), za podmínky, že svým provozováním a technickým zařízením nenaruší užívání staveb a zařízení ve svém okolí a nesnižují kvalitu okolního prostředí a svým charakterem a kapacitou nezvyšují dopravní zátě... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 700 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 883 m², Kosova Hora
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 883 m² v krásné a klidné oblasti obce Kosova Hora. Pozemek se nachází v nové zástavbě a je ideální pro výstavbu rodinného domu. Maximální zastavitelnost zastavitelné části parcely (bez zpevněných ploch) je 35%.Pozemek je kompletně zasíťován – veškeré inženýrské sítě jsou na hranici pozemku, což výrazně zjednodušuje a urychluje začátek stavby. V blízkosti se nachází veškerá občans... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 490 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 2271m2 - Luhacovice
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 2271 m2 s projektem na rodinný dům v lázeňském městě Luhačovice ve Zlínském kraji. Pozemek nabízí jedinčný panoramatický výhled na město. Parcela se nachází v oblasti označené dle územního plánu jako BI 18, která je určena pro individuální bydlení s možností výstavby rodinných domů. K pozemku jsou již přivedeny ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 982 m², Broumov, ul. Komenského
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 982 m² v klidné části obce Broumov, konkrétně v ulici Komenského. Tento mírně svažitý a plně zasíťovaný pozemek je ideální pro výstavbu rodinného domu. Nachází se ve slepé ulici, což zajišťuje minimální provoz a maximální soukromí. Okolí je obklopeno nádhernou přírodou, která nabízí možnosti pro relaxaci a různé volnočasové aktivity. Veškerá občans... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 421 000
 Kč
Prodej pozemek Bydlení
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme na prodej pozemek určený k výstavbě, o rozloze 1299 m2 v obci Nebílovy, okr. Plzeň - Jih. Jedná se o soubor pozemků číslo: 960/33, 960/32, 960/39. Nachází se na kopci, na kraji obce. Je mírně svažitý a s nádherným výhledem do okolní přírody. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku, upravená, zpevněná příjezdová cesta. Pozemek je ideální pro zájemce, kteří hledají bydlení v klidné lokalitě s velmi dobrou dojezdovou vzdáleností do Plzně. Obec Nebílovy leží v okrese Plzeň-jih, 16 km jižně od Plzně, 11 km severovýchodně od Přeštic a 11 km severozápadně od Blovic. Rozkládá se v Plze... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 700
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 4613 m², Zámostí-Blata, ul. zamost
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji velice nestandardní stavební pozemek se svým vlastním lesem přímo navázaným na stavební pozemek o celkové rozloze 4613 m² situovaný na okraji malebné obce Zámostí. Tento pozemek je ideální pro výstavbu rodinného domu, chalupy či jiného bydlení dle vašich představ. Lokalita nabízí klidné prostředí s krásným výhledem na okolní přírodu, zároveň je dobře dostupná do centra obce, či do centra Českého ráje a města Jičín... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 800 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2312 m², Ostrava
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám do prodeje pozemek o velikosti 2312 m2. Přístupem z ulice Hladnovské, ale také z ulice Muklova získává využití pozemku úplně jiné možnosti. Inženýrské sítě jsou na hranici poz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemek Bydlení
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout zcela výjimečný stavební pozemek v Novém Bydžově, který je ojedinělou investicí a který je cca 800 metrů od náměstí. Pozemek je rovinatý , ze dvou stran lemován ulicemi, se skvělým přístupem s panelovou cestou napříč pozemkem. Dle katastru nemovitostí je pozemek veden jako ostatní plocha a manipulační plocha, to znamená, že celý pozemek nemá evidovaný BPEJ (ochranu zemědělské půdy). Dále pozemek nemá evidovaný žádný jiný způsob ochrany nemovitosti, ani omezení vlastnického práva. Na pozemku se nacházejí dvě stavby. Jedna o ZP 80 m2 je zděná, vedena jako bu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 900 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku - Choťánky u Poděbrad
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám krásný slunný pozemek v projektu Choťánky. Klidná část obce, dále od silnice než nově budovaná etapa. Pozemek o ploše 652 m2 je kompletně zasíťovaný se zkolaudovanými přípojkami. Ideální poloha blízko přírody, 3 minuty autem nebo autobusem do centra Poděbrad a 25 minut po dálnici na Černý most. V případě zájmu zdarma přidám již hotový proj... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 750 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1645 m², Blatno
Přidáno včera - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji atraktivní pozemek o rozloze 1645 m², ideální pro výstavbu rodinného domu nebo horské chaty, nacházející se v klidné části obce Mezihoří u Chomutova. Tento pozemek se nachází v krásné lokalitě a je skvělou volbou pro ty, kteří touží po harmonii mezi životem ve městě a blízkému kontaktu s přírodou. V těsné blízkosti pozemku najdete rozlehlé lesy a malebné louky, které nabízej... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 440 000
 Kč
Prodej stavebních pozemků 2648 m²
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji prostorný stavební pozemek o rozloze 2648 m² v klidné části obce Kolešovice u Rakovníka. Ideální pro výstavbu rodinného domu s ve... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej lesa, 987 m², Koberovy
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodej pozemku o výměře 987 m2 v katastru obce Koberovy. Jedná se o ostatní plochu s porostem stromů, pozemek přímo přiléhá k o... (více v detailu)
Liberecký kraj
96 726
 Kč
prodej pozemku - lesní
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám pozemek lesní, listnáč u rybníka. Okres Česká Lípa, zdravé a tiché místo. Pozemek je vhodný pro výstavbu ozdravovací či zotavovací budovy, rekreač... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Prodej lesa, 14444 m², Stružnice
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodej pozemku o výměře 14444 m2 v katastru obce Stružnice. Pozemek leží poblíž obce, protéká jím potok. Jedná se o lesní porost na nelesním poz... (více v detailu)
Liberecký kraj
794 420
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 46410 m², Králíky
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme vám jedinečnou investiční příležitost – rozlehlý pozemek o velikosti 46 410 m² na okraji malebné obce Dolní Boříkovice. Tento pozemek je ideální pro výstavbu objektů pro veřejné ubytování, stravování či poskytování nevýrobních služeb. Nachází se vedle komunikace s dobrou dostupností a nabízí nádherný výhled do okolní krajiny. Pozemek je v současné době určen pro výstavb... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 838 920
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1090 m², Karlovice
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o rozloze 1090m², situovaný v malebné a klidné části Karlovic ve Slezsku. Pozemek se nachází na idylickém místě, obklopen přírodou a přesto v dostatečné blízkosti místní infrastruktury, aby vaše bydlení bylo co nejpříjemnější. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří si přejí spojit klid venkovského života s dobrou dostupností služeb města. Pozemek je určen k bydlení a jeho st... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku se základovou deskou, pozemek 1 24
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek o rozloze 1244 m² v malebné obci Krňany. Na pozemku se nachází základová deska připravená pro výstavbu L bungalovu, což umožňuje rychlé zahájení stavebních prací na základě vydáného stavebního povolení. Zbylá část pozemku nabízí spoustu možností pro jeho využití. Pozemek je vybaven veškerými inženýrskými sítěmi. Lokalita Krňany je známá svou klidnou atmos... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty