start-stop na Hyundai Tucson 2021

Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím nový modul start-stop na odstranění systému, který se jen propojí mezi kabeláž a tlačítka. Je určen na Hyundai Tucson. Modul je n... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč

Podobné inzeráty

Android 10 autorádio pro Hyundai Tucson 2009-15
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám toto nové autorádio pro vozy Hyundai Tucson 2009-2015 se systémem Android 10. K dispozici pár nových nerozbalených kusů. 1/16 gb, WiFi pro stažení všech potřebných aplikací z Obchodu Play jako třeba Waze a podobně, GPS modul pro navigaci, bluetooth, atd. Veškerá potřebná kabeláž pro správnou funkčnost ve vašem voze bez potřeby cokoli dokupovat, včetně rámečku... Zkrátka po vytažení vašeho starého autorádia nepotřebujete nic více k ins... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 600
 Kč
Hyundai Tucson (veškeré náhradní díly)
Před 197 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Veškeré náhradní díly z vozu Hyundai Tucson. V případě, že se nedovoláte, pište sms, Whats App, email, ozvu se nazpět. karoserie dveře okno kapota sedačky klika stahovačka stěrače motor stropnice kabeláž pás plast kryt kola ráfek gumy trubka chladič anténa rádio výfuk tlumič svody nárazník blatník maska světla mlhovka disky palubní deska airbag převodovka páčky zrcátka palivové čerpadlo náprava řemen topení ventilátor zapalování žhavicí brzdy f... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty