Nabízím k prodeji nový kombinovaný set nářadí do kapsy

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji nový kombinovaný set nářadí do kapsy. Do 30 km od Kladna dovezu. moondraker1@volny.cz
Středočeský kraj
150
 Kč

Podobné inzeráty

Chipate 9 tool in one - nové
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Chipate 9 tool in one - nové. do 30 k od Kladna dovezu. moondraker1@volny.cz
Středočeský kraj
80
 Kč
prodám nové zabalené nerezové hadičky Š1/2" x M1/2"-60cm
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
prodám nové zabalené nerezové hadičky Š1/2" x M1/2"-60cm 114/60 (nerealizovaná akce)cca 60 ks. původní... (více v detailu)
Středočeský kraj
30
 Kč
fondue set NOVÝ
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím nový nepoužitý fondue set z Německa, viz. foto. Osobní odběr Třebenice.
Kraj Vysočina
150
 Kč
Dámský set na spaní vel. L
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji nový světle modrý dámský set na spaní vel. L... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
150
 Kč
Nový set Mary Kay
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím nový set Mary Kay: 2x odličovač očí 29 ml a 1x noční krém 11 g. Komplet.
Hlavní město Praha
500
 Kč
Set nářadí 4v1
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím set nářadí 4v1, Sharks. Nepoužité. Osobní předání Čelákovice.
Středočeský kraj
390
 Kč
PARKSIDE Aku zahradní kombinované nářadí 4v1 PGKGA 40-Li A1
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
PARKSIDE Aku zahradní kombinované nářadí 4 v 1 PGKGA 40-Li A1 (IAN 330884) Multi-Tool – bez akumulátoru a nabíječky. Flexibilní kombinovaný systém 4 v 1: vyžínač, křovinořez, nůžky na živý plot a odvětvovač. Snadná výměna nástavce. Bezpečná práce při řezání stromů nebo živého plotu díky pracovní výšce do cca 3,5 m. Pohodlné sečení plevele a houštin. Dodané příslušenství: 100 ml BIO řetězového oleje (Made in Germany), pohodlný nosný popruh, ochranný kryt nože a lišty, montážní nářadí. Přístroj je kompatibilní se všemi akumulátory série „X 20 V Team". Hnací jednotka: Inovativní bezkartáčový motor s vysokou energetickou účinností, až o 30 % delší doba provozu v porovnání s běžnými motory. Bezkartáčová, bezúdržbová technologie motoru. Ukazatel kapacity akumuláto... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 999
 Kč
Novy set nabytku 4ks! do obyvaciho pokoje
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Novy set se sklada z tv komody cca 189cm delka a vyska 50cm, vysoke skrine-vitriny cca 180cm, zavesne skrinky cca 1x1m se sklenymi dvirky a velke komody cca 120cm delka. Design je orech kombinovany s cernym strednim leskem. Velice prostorny nabytek do obyva... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 900
 Kč
Set Daiwa Ninja
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji sladěnou sestavu pro UL přívlač (cílený lov okounů/pstruhů), která se skládá z prutu Daiwa Ninja 1-9g (190cm délky) + naviják Daiwa Ninja LT 2000, s podmotanou cívkou završenou šňůrou... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
NOVÝ set zn.KRIS x KIDS vel. 3 měs.
Před 3 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím nový set kabátek + kalhoty vel. 3 měs., zn.KRIS x KIDS. Barva růžová - zapínání na knoflíky na zádech... (více v detailu)
Jihočeský kraj
259
 Kč
Nabízím k prodeji nový Fresca set od značky Schott Zwiesel
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji nový Fresca set od značky Schott Zwiesel. Stav: Rozbaleno (používán jenom jednou) Obsah setu: - 1 karafa Fresca - 6 sklenic Tumbler Viña Materiál: Tritan® - odolné sklo, které je ideální pro každodenní použití i speciální příležit... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Prodej luxusniho domu v Řecku
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej luxusního domu na Olympijské riviéře v Řecku – Investiční příležitost Nabízíme k prodeji luxusní samostatně stojící dům na prestižní Olympijské riviéře, pouhých 50 metrů od pláže! Tento exkluzivní dům o rozloze 75 m², postavený v roce 2023, je moderně zařízen a nabízí prostorný obývací pokoj, dvě ložnice a ubytování až pro 8 osob. K dispozici je také terasa o rozloze 30 m² a soukromý bazén. Dům se nachá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 500 000
 Kč
Nabízím k prodeji Alu MSW OZ Tuning
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji Alu Kola MSW OZ 225/40 R18 rozteč 5x112 nové letní pneu kola odřené z běžného provozu cena 13000Kč
Plzeňský kraj
13 000
 Kč
Nabízím k prodeji KENTOYA 2022
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji KENTOYA rok výroby 2022 najeto pouze 100Km téměř nová přilba součástí cena 21000Kč
Plzeňský kraj
21 000
 Kč
Kombinované kladivo Hilti TE6-A36
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kombinované kladivo TE6-A22 (jedná se o druhou generaci TE6 A36) zabývám se také pozáručním servisem těchto strojů. více strojů na horaktech(tečka)cz Mám desítky strojů firmy Hilti od bouracích, vrtacích kladiv TE1500 TE1000 TE700 TE706 TE76 TE70 TE500 TE50 po nové / staré typy po aku nářadí A22 / Nuron, rotační / křížové lasery, vrtáky, jádrové vrtačky, vysavače, brusky... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 800
 Kč
Prodej RD v Nové Bystřici - SLEVA
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme vám pěkný, samostatně stojící rodinný dům v okrajové části Nové Bystřice u rybníka Benešák. Parcela má 661m2, třípodlažní dům zast.plocha 108m2, užitná plocha ca 260m2. Je zde zděná bouda na nářadí, pergola, skleník, zahrádka, ovocné stromy ad. Dům je postaven v r.1991,celý podsklepený (garáž s dílnou, kotelna+sklad paliva, prádelna,3 sklípky), v prvním podlaží je veranda, chodba, malá koupelna se sprchou a WC, zařízená kuchyně, jídelna + pra... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 500 000
 Kč
Nabízím k prodeji pěkný Ford Focus mk2
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji pěkný Ford Focus mk2 hatchback s benzínovým motorem 1.6i 16V o výkonu 74kw. Rok 2006.. Najeto má 231 000 km STK 6/2025. Barva : stříbrná metalíze na autě je daná fólie - orange + black Výbava : ABS Esp Posilovač řízení Airbagy Př mlhová světla El.okna Klimatizace ( chladí krásn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 000
 Kč
Prodej družstevního bytu 3+1, 81 m², Teplýšovice
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný družstevní byt 3+1 o užitné ploše 81 m² v klidné lokalitě obce Teplýšovice, 12 km od Benešova a 5 km od dálnice D1, s výbornou dostupností do Prahy (cca 30 min). Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží zatepleného cihlového domu s jedním podzemním podlažím. Dispozice bytu zahrnuje samostatně oddělené pokoje, prostorný obývací pokoj, 2 balkony a 2 komory. Byt má plastová okna a k bytu náleží také sklepní kóje. Před domem je společné místo pro posezení s altánkem, ideální pro relaxaci.... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 44 m², Dlouhý Bor - Nová Pec
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji byt s vynikající polohou v srdci přírodního ráje, kde se snoubí pohodlí moderního bydlení s neomezenými možnostmi pro aktivní relaxaci a sport. Byt s dispozicí 1+kk a optimálně řešenou užitnou plochou poskytuje komfortní prostor pro život jednotlivce či páru. Otevřený obývací prostor s kuchyňským koutem je navržen s důrazem na praktičnost a útulnost. Prostor je dostatečně velký pro relaxaci, vaření i společenský život. Součástí bytu je také moderní koupelna s WC. Nemovitost je v perfektním stavu, připravená k okamžitému n... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 599 900
 Kč
MUUVO Kočárek kombinovaný Quick SE 2 Chromium black set 2v1
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
MUUVO Kočárek kombinovaný Quick SE 2 Chromium black set 2v1 Použitý 6měsíců - vy výborném stavu! Nekuřácký a čistý!:) První majitel, jedno dítě! Quick SE 2 je nová edice nejprodávanějšího modelu MUUVO s ještě více vylepšeními a komfortními prvky v kombinaci s krásným designem, který navazuje na moderní trendy. Barevná řada má nový vzhled Chromium Black, kde je černá látka v kombinaci s černým lemováním z ekokůže a tmavými chromovanými dekorativními prvky. Kočárek Quick SE 2 je vybaven perforovanou opěrkou zad, která poskytuje adekvátní ventilaci, stejně jako systém nastavení výšky stříšky, díky kterému kočárek bude vozit i vyšší děti. 5-ti bodové popruhy jsou obohaceny o magnetickou přezku, která usnadní jejich rychlé upevnění. Prostorná korbička se systémem Memory Buttons, vestavěná moskytiéra a sluneční clona na zip, obojí lze namontovat přímo na rám a na přídavné výškové adaptéry. Kromě pohodlného skládacího systému, nastavitelné rukojeti a velkého, uzavřeného nákupního košíku, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 500
 Kč
Prodej domu, Nové město pod Smrkem
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
V zastoupení majitele Vám nabízím k prodeji nemovitost v klidné části městečka Nové Město pod Smrkem. Jedná se o domek určený k rekonstrukci, kde největším benefitem je pozemek o rozloze 2.560m2, což nabízí dostatek prostoru i na 2 stavební místa, nebo velkorysou zahradu k domu. Nemovitost je v původním stavu a dříve sloužila jako hostinec, kde se v 70.letech přizpůsobila k rodinnému bydlení. V přízemí jsou 3 pokoje + kuchyně a v patře je další pokoj. Pod celým domem je nádherný sklep, který sloužil k ledování... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 850 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1247 m², Bystročice
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji pozemek k bydlení nacházející se v části obce Bystročice - Žerůvky. Celková výměra pozemku činí 1247 m². Celý pozemek je oplocen, příjezd k pozemku je po veřejné zpevněné komunikaci. Na pozemku stojí menší zemědělská budova sloužící jako úložný prostor pro zahradní nářadí a techniku. Vzhledem k možnosti přístupu i z druhé strany pozemku je zde potenciál postavit až dva rodinné domy. Jak by situace mohla vypadat, znázorňují vizualizace ve fotoga... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 364 500
 Kč
Prodej bytu 2+1, 48 m², Nová Paka, ul. Achátová
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji byt 2+1v osobním vlastnictví o celkové užitné ploše 48 m², nacházející se v přízemí cihlového podsklepeného bytového domu v žádané části města Nová Paka. Byt je v dobrém stavu a sestává ze dvou místností, které lze využít jako obývací pokoj a ložnici, dále kuchyně, koupelny s vanou a samostatné toalety. Součástí prodeje je podíl na společných prostorech: půdě ,sklepní koje a zahradě, kde je pergola a kůlna. Nemovitost je sou... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500 000
 Kč
Grilovací nářadí set nový nerezový
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám sadu na BBQ grilovací nářadí nové nepoužité
Olomoucký kraj
300
 Kč
Prodej rodinného domu, 290 m², Nové Strašecí, ul. Čsl. armád
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům v centru města Nové Strašecí, který je vhodný pro kombinaci bydlení a podnikání. Pozemek o rozloze 376 m² s možností parkování pro několik vozidel s vjezdem přímo z hlavní ulice. Dům s užitnou plochou 290 m² nabízí mnoho možností využití. Dům disponuje 3 nadzemními podlažími a jedním podzemním. Přízemní část je připravena pro komerční využití, kde můžete realizovat svůj podnikatelský z... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 900 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty