PRONÁJEM 1+kk Brno - Bystrc

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 1+kk v Brně Bystrci na ul. Lišejníkova v nové zástavbě Kamechy. Nachází se ve zvýšeném přízemí, je světlý, s výhledem do zeleně. Plocha bytu je 30 m2 + 6,3 m2 balkon a malá sklepní kóje. V bytě je velká spousta úložných prostor a v předsíni velká vestavná skříň. P... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 1+kk 30m2, 131084
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronájem zrekonstruovaného bytu v centru Ostravy Nabízíme k pronájmu světlý, zařízený byt v suterénu kompletně zrenovovaného činžovního domu s výtahem, který si zachoval své původní prvky. Dům se nachází v atraktivní lokalitě v blízkosti Ostravské univerzity, jen minutu chůze od tramvajové a autobusové zastávky. Byt je plně vybaven moderní kuchyňskou linkou, 2 postele, jídelním stolem a úložnými prostory. K dispozici je také sprchový kout a WC. Veřejné parkování je možné přímo před domem.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Pronájem 1+kk v centru Holic
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pronájmu byt 1+kk 35 m2 s parkováním ve dvoře. Nájemné 8000, služby 4000, vratná kauce 20000.
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím dlouhodobý pronájem bytu 1+kk (30 m2) v rodinném domě v Lubině. Byt má 2 samostatné vchody a je částečně zařízen - sedací souprava, obývací stěna, lednice, TV. Součástí pronájmu je jedno parkovací místo před domem, sklepní místnost, posezení ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 800
 Kč
Pronájem bytu 1kk s předzahrádkou Brno Bystrc Kamechy
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 1kk o velikosti 43m2 s předzahrádkou o velikosti 25m2 v lokalitě Brno Bystrc - Kamechy. Byt se nachází v přízemí bytového domu a zahrádka je situována do vnitrobloku na jižní stranu, takže zde svítí celý den sluníčko. V bytě je prosklená veranda, kde lze mít například oddělenou pracovnu nebo relaxační místnost. K bytu náleží sklepní prostor o velikosti 2m2.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 1+kk o rozměrech 43,9 m2 v samostatném objektu v okrajové části Plzně - Černice. Byt je částečně vybavený, nájemník bude mít k dispozici kuchyňskou linku, sporák, lednici, skříň, dvě jednolůžkové postele a televizi. Koupelna je vybavena bezbariérovým sprchovým koutem. V těsné blízkosti bytu se nachází zastávka MHD, obecní úřad, knihovna, potrav... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Pronájem 1+kk v centru Chrudimi
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Pronájem bytu 1+kk, 32 m2, v Opletalově ulici. Bydlení v historickém centru města, které odpovídá současným moderním trendům. Velká obytná místnost spojená s kuchyňským koutem, předsíň a koupelna s WC. Vybavení: kuchyňská linka + sklokeramická deska, el... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 500
 Kč
Pronájem byty 2+1, 64 m2 - Brno - Žabovřesky
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 325241097 Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+1, 64 m2 + balkon 3 m2 + sklep 4 m2 v klidné lokalitě Brna - Žabovřesky. Volné od 1.11.2024 Tento prostorný byt o rozloze 64 m2 se nachází ve velmi dobrém stavu v cihlové budově na 3. patře. K dispozici je balkón s výhledem do zeleně a sklep pro další úložný prostor. Byt se dvěma neprůchozími pokoji, předsíní s úložnými prostory, samostatná koupelna s vanou a WC. Kuchyně je vybavena plynovým sporákem. Byt je zařízen nábytkem dle fotek, který by v bytě zůstal. Byt je částečně zařízený a nabízí pohodlné bydlení pro jedno... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk 35 m2 - Kobližná
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Naše realitní kancelář Vám zprostředkuje pronájem krásného bytu ve výjimečné lokalitě 1+kk o výměře 35 m² s prostornou terasou 25 m² přímo v centru Brna. Parkování je možné v rezidentních zónách. Výjimečný byt 1+kk se nachází v 2.NP rekonstruovaného „paláce Kobližná“, kde jste prakticky součástí nejužšího centra. Nám. Svobody za rohem, ulice Kozí, Jakubské náměstí, Janáčkovo divadlo cca 100 m. Občanská vybavenost – obchody, školy, služby jsou v dosahu 50 – 200 m od domu. Byt nabízí kulturní a společenský život v centru Brna, ale s klidem venkova. Do bytu se vstupuje prostornou předsíní s dvěma šatními skříněmi, zrcadlem a věšákem. Předsíň lze vzhledem k velikosti využít i jako pracovnu. Součástí obývacího pokoje je kuchyňský kout s dvouplotýnkovou varnou deskou a myčkou, v k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
21 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, Brno Bašty
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem bytu 1+kk o velikosti 34 m2 ve 4. patře v domě po rekonstrukci s výtahem. Byt je v centru Brna na ulici Bašty. Ce... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Brně
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu byt 1+1 o výměře 39 m2 na ulici Luční v Brně Žabovřeskách. Byt je zařízený (pračka, lednička, sporák, mikrovlnná trouba, varná konvice, skříně, psací stůl - viz foto). Byt se nachází v klidné zóně s výh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1 na Dubině, Pardubice
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu od prosince byt 4+1 v klidné části Dubiny v Pardubicích. Byt má 71 m2 a je dobře dispozičně řešený. K bytu náleží balkon a sklep. V bytě zůstane sporák, lednice, pračka a část nábytku dle domluvy se zájemci. V bytě jsou velké vestav... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pronájem byty 1+kk, 31 m2 - Brno - Starý Lískovec
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. N07564 Příjemný a útulný byt 1+kk s lodžií a sklepem k pronájmu v atraktivní lokalitě Brno - Starý Lískovec. Tento světlý a zařízený byt o užitné ploše 31 m2 se nachází v panelové budově na zvýšeném přízemí. Kromě prostorné lodžie o velikosti 7 m2 nabízí také sklep o rozloze 3 m2, ideální pro uskladnění vašich věcí. Komfortní vybavení zahrnuje novou koupelnu se sprchovým koutem, pračku, lednici, gauč a komody. Byt je k dispozici ihned a nabízí skvělou dostupnost do centra města a kampusu. Dále disponuje úložný... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu v rodinném domě se samostatným vstupem 1+kk
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronájem bytu v rodinném domě se samostatným vstupem 1+kk, 38 m2 Drnovská, Praha 6 - Ruzyně 15.000,-Kč na 1 osobu/měsíc nebo 20.000,-Kč za 2 osoby/měsíc (včetně poplatků) Pronájem bytu 1+kk s terasou o celkové ploše 47 m2, který se nachází ve velmi přístupné lokalitě na Praze 6, ulice Drnovská. Byt s vnitřní užitnou plochou 38 m2 (terasa 9 m2) je dispozičně rozdělen na nově zreknstrovaný kuchyňský kout s obývacím pokojem, podlaha je vinyl. Z kuchyňského koutu lze vstoupit na terasu, kde je možné si udělat letní posezení. Dále místnost, kterou je možné využít jako úložný prostor či využití dalších prostorů v domě. Pronájem tohoto bytu nabízí sdílenou (s majitelem domu - 1 osoba/muž) koupelnu a toaletu, které jsou v původním stavu. Vybaven... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+kk Uherské Hradiště - Slovácká
Nabízím k pronájmu byt 3+kk na ulici Slovácká v blízkosti centra UH. Perfektní občanská vybavenost a zároveň klidné bydlení. 100 metrů od Kauflandu. 71 m2 (bez sklepů a garáže). Místnosti: kuchyně s obývacím pokojem, ložnice, pracovna/pokoj (dle přání nájemce), koupelna, WC, komora. Dále sklep na patře, sklep v příze... (více v detailu)
PRONÁJEM 3+kk, 74 m2, Pardubice - Studánka
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
nabízím k pronájmu bytovou jednotku 3+kk s lodžií 21m2 a stáním pro auto u domu, Pardubice-Studánka. Bytová jednotka o celkové výměře 74m2 se nachází v 4NP zděného domu s výtahem. Dispozice: předsíň s vestavěnou skříní, 2x samostatný pokoj, koupelna s vanou, wc, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a lodžií, k bytu náleží stání pro auto. Cena náj... (více v detailu)
Pardubický kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 na ul. HUSOVA V JESENÍKU
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Jste rodinka a sháníte si nájemní bydlení v Jeseníku v těsné blízkosti centra? Solventnímu nájemci nabízíme k pronájmu velmi prostorný, cihlový byt ( 90 m2) na ul. Husova v Jeseníku. Byt se nachází ve 3 NP cihlového domu a pronajímá se včetně zařízení! Velkou výhodou jsou velké prostorné pokoje včetně orientace... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 500
 Kč
Pronájem 1+kk
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu moc hezký 1kk, velikost 33m2, po rekonstrukci, ve 2. podlaží u Hvězdy, ul. Štefánikova. Dispozice: Vstupní chodba s vestavěnou skříní, velká koupelna s toaletou a obývací pokoj. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, varnou deskou, troubou, digestoří a mikrovlnkou. K bytu náleží sklepní ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem 1+kk
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu moc hezký 1kk, velikost 35m2, po rekonstrukci, ve 2. podlaží u Hvězdy, ul. Štefánikova. Dispozice: Vstupní chodba s vestavěnou skříní, velká koupelna s toaletou a obývací pokoj. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, varnou deskou, troubou, digestoří a mikrovlnkou. K bytu náleží sklepní... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk 52m2 - Veselice - Vavřinec
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 1+kk 52m2 - Veselice - Vavřinec v okrese Blansko. Popis nabídky: Nabízíme k pronájmu byt 1+kk 52 m2 ve Veselici - Vavřinec v okrese Blansko. Koupelna je po zdařilé rekonstrukci a je umístěna společně s toaletou mimo byt - na chodbě. Pokoj je vybaven malou kuchyňskou linkou, lednicí, základním nábytkem a pračkou. cena při obsazenosti max. 2 osoby - 14 000kč cena při obsazenosti max. 3 osoby - 17 000kč cena při obsazenosti max. 4 osoby - 22 000kč V objektu zároveň nabízíme možnost pronájmu komerčních prostor s možností využití jako: prodejna potravin, šicí dílna, skladování, drobná výroba apod. Nabídka přímo od majitele: Karel Svoboda STR... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 60 m²
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronájem bytu 2+1 60 m² Nabízíme k pronájmu byt 60m², 2+1, v klidné části Vršovic. Rekonstrukce bytu proběhla před 4 lety. V pokojích jsou restaurované původní dubové parkety, původní dveře, strop se štukovanými fabiony. Byt je částečně vybavený - kuchyň s masivní dřevěnou deskou (vč. spotřebičů - myčka, lednice, trouba, plynový sporák, dýhovaný stůl v kuchyni, úložné prostory (velké skříně v předsíni, komoda), manželská postel), rozkládací pohovka, pračka. ⁠Velkým benefitem jsou křídlově otevíratelná okna (a velké francouzské okno v obývacím pokoji) směřující do otevřeného zeleného vn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 500
 Kč
Prodej bytu 1+kk v centru Brna
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt v atraktivní lokalitě na ulici Bašty 6 v samém centru města Brna. Tento jednopodlažní byt se nachází ve 2. patře velmi dobře udržované residence Rohrer a nabízí užitnou plochu 34 m2 s dispozičním řešením 1+kk. Do bytu se pohodlně dostanete pomocí výtahu značky OTIS. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a prodává se částečně vyba... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 040 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 48 m² V Hliníkách, Chrudim - Chrudim IV
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Celková výměra bytu je 48 m² umístěný ve zvýšeném prvním nadzemním podlaží domu. V bytě je plně vybavená kuchyňská linka bez lednice. v předsíni je dostatek prostoru pro umístění velké skříně. Na podlaze obytných místností je laminátová podlaha, v předsíni a v koupelně je dlažba. Byt je orientován na severovýchodní stranu, takže se v létě byt nebude přehřívat. Nájemné za byt je Kč 12.500,--. ... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk s balkonem, Liberec, ul. Kladenská
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk o užitné ploše 57 m² v centru Liberce. Tento byt se nachází v novostavbě s celkem 10 nadzemními podlažími a je situován ve 2. patře. Byt je vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči, nábytek na fotografiích je k dispozici. V ceně nájmu je zahrnuto parkovací stání v garáži, což je velkou výhodou v centru města. Součástí bytu je zděná komora na cho... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 000
 Kč
Pronájem 3+1 České Budějovice, Žižkova tř. u Senovážného nám
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Byt poblíž Senovážného náměstí - centrum. Pronájem prostorného 102 m2 bytu v blízkosti centra krajského města ve třetím patře zděného domu s orientací na jihozápad. Slunný byt s prostornou kuchyní s jídelnou, linka s kombinovaným sporákem. Velká koupelna s vanou a WC, vytápění ústře... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 48 m², Ketkovice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 2+kk v obci Ketkovice. Bytový dům se nachází v klidné části obce, v nedávné době prošel revitalizací, výměnou oken a zateplením. Byt je o velikosti 48 m2 a nachází se v 1.NP bytového domu bez výtahu. Byt je vytápěný novým kondenzačním kotlem a k ohřevu vody slouží bojler. K domu náleží také prostorný sklep. Byt bude bez vybavení, zůstane zde je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty