PRODEJ RD 4+KK S POSEZENÍM PROSTĚJOV .N0 22.22

Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Super nabídka - Nabízíme k prodeji řadový cihlový dům 4+KK po rekonstrukci v klidné části obce v Prostějově. Tento patrový dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2024 a nabízí velmi moderní bydlení pro náročné zájemce. S užitnou plochou 95 m2 a čtyřmi pokoji poskytuje dům dostatek prostoru pro rodinný život.Prostějov - Domamyslice. Přízemí domu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

PRODEJ RD 4+KK S POSEZENÍM PROSTĚJOV 11.11
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Akce - Nabízíme k prodeji řadový cihlový dům 4+KK po rekonstrukci v klidné části obce v Prostějově. Tento patrový dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2024 a nabízí velmi moderní bydlení pro náročné zájemce. S užitnou plochou 95 m2 a čtyřmi pokoji poskytuje dům dostatek prostoru pro rodinný život.Prostějov - Domamyslice. Přízemí domu splň... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
PRODEJ RD 4+KK S POSEZENÍM PROSTĚJOV.
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji řadový cihlový dům 4+KK po rekonstrukci v klidné části obce v Prostějově. Tento patrový dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2024 a nabízí velmi moderní bydlení pro náročné zájemce. S užitnou plochou 95 m2 a čtyřmi pokoji poskytuje dům dostatek prostoru pro rodinný život.Prostějov - Domamyslice. Přízemí domu splňuje... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej RD Svitavy
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodáme rodinný dům na ulici Příční ve Svitavách. Dům je dispozičně řešený jako 3+1. K domu náleží garáž/dílna. Dům je částečně podsklepen. Zastavěná plocha j... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 200 000
 Kč
Prodej RD 4+2 v Petrovicích u Karviné
Nechcete bydlet ve městě, ale v jeho dosahu? Hledáte-li bydlení v klidném místě obce s výborným dojezdem do Ostravy, Karviné a blízkého okolí, právě pro Vás je určen tento dům. Exkluzivně pro Vás nabízíme rodinný dům s garáží na 2 auta, hospodářskou budovou a přilehlou zahradou o výměře 1.048m2. Vhodný k rekonstrukci dle Vašich představ. Dům je podsklepený, má 2 nadzemní podlaží, sedlovou střechu. V domě se nachází 2 bytové jednotky o velikosti 2+1 v I.NP a 2+1 ve II.NP. Místnosti jsou prostorné, o dostatečné velikosti. K domu patří vedlejší ... (více v detailu)
2 999 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 180 m2 -
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65080, Rodinný dům s velkým pozemkem v Sulejovicích – skvělá dostupnost do Litoměřic i Lovosic Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům po kompletní rekonstrukci v roce 2020, který se nachází v klidné obci Sulejovice. Tento dům o rozloze 180 m2 je ideální pro rodiny hledající dostatek prostoru i pohodlí. Na pozemku o ploše 780 m2 je dostatek místa pro zahradu, relaxaci nebo další využití, a nechybí ani garáž. Dům je rozdělen na dvě bytové jednotky: Horní patro: 3+1 s vlastní kuchyní a koupelnou Přízemí: 2+1 s kuchyní a koupelnou Topení zajišťuje kondenzační kotel, což nabízí úsporný a efektivní způsob vytápění. Skvělá poloha: 6... (více v detailu)
8 799 999
 Kč
Prodej 2+1 v Nové Roli, ev.č. 01562
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Ev.č. 01562 V Nové Roli nabízíme k prodeji byt 2+1 s výměrou celkové podlahové plochy 59 m2. Byt je v původním udržovaném stavu. V minulosti byla vyměněna původní dřevěná okna za plastová. V pokojích jsou dřvěné parkety. Byt se nachází v 1.NP zatepleného udržovaného panelového domu v klidné části města v blízkosti ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 760 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Chrastavci
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nábízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1, s možností vybudování obytných prostor v podkroví, kde již proběhla částečná příprava. Dům je v přízemí určen k rekonstrukci a v patře k dostavbě podkroví.... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 155 m², Halenkovice
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Halenkovice. Tento řadový dům s užitnou plochou 155 m² představuje investiční příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost k rekonstrukci dle vlastních představ. Dům má tři místnosti a malou uzavřenou zahrádku a je postaven na pozemku o rozloze 302 m². K dispozici js... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 735 000
 Kč
Prodej domu ve Svitavách
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodávám rodinný dům v klidné části Svitav. Dům je po částečné rekonstrukci z roku 2014. V přízemí domu se nachází ložnice a druhý pokoj, wc a koupelna. V podkroví je velká místnost, kde je kuchyň, jíde... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 200 000
 Kč
Prodej byt 1+1, 35㎡
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej bytu o dispozici 1+1, o celkové ploše 35 m2. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží panelového domu. Prostorný byt má plastová a je připraven k rekonstrukci dle vlastních představ. Byt s... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 149 000
 Kč
Prodej rodinného domu Zlín
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Tento prostorný rodinný dům se nachází v klidné části obce Zlín, konkrétně v městské části Prštné. Jeho celková užitná plocha činí 288 m2 a stojí na pozemku o rozloze 678 m2. V okolí domu se nachází také velká zahrada o rozloze 480 m2, která nabízí dostatek prostoru pro odpočinek a relaxaci. Dům je konstruován z kvalitního cihlového zdiva, což zaručuje jeho pevnost a dlouhou životnost. Stav objektu je dobrý, což znamená, že není nutné provádět žádné větší investice do rekonstrukce. Pro vytápění domu slouží ústřední topení na plyn, což zajišťuje efektivní a ekonomické vytápění v chladnějších měsících. Dům je navíc vybaven balkonem, lodžií a terasou, které poskytují možnost trávit čas venku i při nepříznivém počasí. K dispozici je také garáž a parkovací místo, což je ideální pro rodiny s více auty. Dům má také sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru pro různé věci. Vybavení domu zahrnuje také zahradu, kte... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 88 m², Praha-Vinohrady, ul. Slezská
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 o užitné ploše 88 m², situovaný ve druhém podlaží cihlového domu po kompletní revitalizaci s výtahem, nacházející se v klidné části oblíbené čtvrti Vinohrady. Dům je v bezprostřední blízkosti stanice metra Flora, což zajišťuje vynikající dopravní dostupnost a pohodlný přístup ke všem občanským vybavenostem. Byt je po reko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 099 518
 Kč
prodej RD 4+1, terasa, balkon, garáž, Lovosice
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
cena včetně provize a právního servisu, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej rodinného domu 4+1 v Lovosicích. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě vilové čtvrti Holoubkov, v ul. Jaroslava Ježka. Jedná se o novostavbu z roku 1985. V přízemí je velký obývací pokoj s jídelným koutem a vstupem na prostornou terasu, kuchyň, WC, sprchový kout, schody do patra a vstupní veranda. V patře jsou 3 pokoje, balkon a koupelna. Ve sklepních prostorách domu je prádelna, sušárna, technická místnost s bojlerem, kotelna a garáž. Na zahradě je starší sklení... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Žlebech, ul. Havlíčkova
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v malebné a klidné části obce Žleby. Tento cihlový dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají nemovitost s potenciálem k rekonstrukci dle vlastních představ. Dům disponuje jedním podzemním a jedním nadzemním podlažím a celkovou užitnou plochou 120 m². Součástí prodeje je také pozemek o velikosti 999 m², který poskytuje dostatek prostoru pro ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 940 000
 Kč
Nabízíme prodej RD 6+1 Rapotín
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme prodej podsklepeného RD 6+1 se zahradou, garáží a dílnou v klidné části obce Rapotín. V 1.NP je kuchyň, koupelna, WC, dva pokoje a schodiště do 2.NP., kde jsou tři pokoje, koupel... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 102 m², Vinařice, ul. U Rybníka
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu v klidné části obce Vinařice u Kladna. Tento rohový dům s 5 místnostmi a užitnou plochou 102 m² se nachází na pozemku o rozloze 330 m². Původní stav domu má výhodu pro budoucí rekonstrukci a úpravy dle vlastních představ pro nový domov. Kombinace klidné lokality, v blízkosti přírody a dostupnosti všech potřebných ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 379 000
 Kč
prodej RD 4+1, terasa, balkon, garáž, Lovosice
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
cena včetně provize a právního servisu, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej rodinného domu 4+1 v Lovosicích. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě vilové čtvrti Holoubkov, v ul. Jaroslava Ježka. Jedná se o novostavbu z roku 1985. V přízemí je velký obývací pokoj s jídelným koutem a vstupem na prostornou terasu, kuchyň, WC, sprchový kout, schody do patra a vstupní veranda. V patře jsou 3 pokoje, balkon a koupelna. Ve sklepních prostorách domu je prádelna, sušárna, technická místnost s bojlerem, kotelna a garáž. Na zahradě je starší sklení... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 100 000
 Kč
RD 5+1 v O.- Bartovicích, klidné místo, rozumná cena...
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodáme rodinný dům 5+1 v Ostravě - Bartovicích... Rodinný dům je ve velmi klidné části Bartovic... Je velký - dům má cca 10 x 12 metrů základnu. V přízemí je předsíň, 3 pokoje, koupelna, WC a kuchyň... V prvním patře jsou další 2 pokoje a půda, kde by se dal případně udělat ještě še... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 950 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Dolním Benešově , 129990
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný byt 4+kk v Dolním Benešově. Tento světlý a prostorný byt se nachází v domě, kde jsou pouze dvě bytové jednotky, což zajišťuje klidné a příjemné bydlení. K bytu náleží hezká a prostorná zahrada, kterou můžete využívat k relaxaci, zahradničení nebo rodinným aktivitám. Parkování je možné na vlastním pozemku, což je velkou výhodou. Vytápění bytu je zajištěno plynovým kotlem, který je umístěn v suterénu domu. Navíc je v bytě připravena instalace na krbová kamna, což vám umožní vytvořit si útulnou atmosféru a dodatečný zdroj tepla. Byt je ideální pro rodinu, která hledá pohodlné a příjemné bydlení v klidné lokalitě. V případě zájmu je možné ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej byt 3 + 1, 70㎡ Havířov 73601
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím Vám ke koupi družstevní byt na Zvonkové ulici v Havířově. Jedná se o byt s dispozicí 3+1 se zasklenou lodžii, který je v původním udržovaném stavu. V kuchyni je rohová linka dělaná na míru, bytové jádro je původní se sprchovým koutem. Dům je po revitalizaci, výhodou je... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 46 m², Bílovec, ul. Radotínská
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný a slunný byt 2+1 situovaný ve druhém patře panelového domu v klidné části Bílovce. Tato nemovitost je po rekonstrukci a je ideální volbou pro ty, kteří hledají útulné bydlení v příjemném prostředí. Skládá se ze dvou pokojů, kuchyně, koupelny a šatny, což z něj činí ideální volbu pro menší rodinu či pár. Panelový dům s jedním podzemním a čtyřmi nadzemním... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 390 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 o rozloze 37 m2, ulice Nádražní, Žďár nad S
Ev.č. 00044 Nabízíme Vám příležitost vlastnit byt 1+1 o rozloze 37 m2 ve Žďáru nad Sázavou 6, v ulici Nádražní 2124/43. Byt se nachází ve 5. NP bytového domu s osmi podlažími. Byt je po kompletní rekonstrukci a je k okamžitému nastěhování. Vybavení a přednosti: • Bezbariérový přístup • Výtah • Po celkové rekonstrukci (nová koupelna, kuchyňská linka) • Malý balkon přístupný z kuchyně • Situováno na jihozápad – celý den svítí sluníčko • K bytu přináleží sklepní koje • Společná kolárna a lodžie v mezipatře Občanská vybavenost – v do... (více v detailu)
3 181 500
 Kč
Prodej rodinného domu v Vysoké Libyni
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v klidné části obce Vysoká Libyně. Tento samostatně stojící dům svým umístěním a dispozicí nabízí ideální řešení pro rodinné bydlení. Dům je ve velmi dobrém stavu a jeho smíšená konstrukce zajišťuje pevnost a trvanlivost. Nabízí 5 prostorných místností, které jsou ideální jak pro bydlení, tak pro případné pracovny nebo hostinské pokoje. Součástí domu je i terasa, kde si můžete užít klidná rána nebo večery. Celková užitná plocha domu činí 134 m², a to n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 200 000
 Kč
Prodej novostavby RD v Lužických horách
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji novostavbu dvougeneračního RD v srdci Lužických hor, v obci Kytlice. Kytlice je malá obec, která leží na říčce Kamenici, 6 km severně od města Nový Bor, uprostřed lesů Lužických hor. Jedná se o moderní dřevostavbu od společnosti Vexta, která byla kolaudována v roce 2023. Nemovitost je kolaudována jako RD o dvou bytových jednotkách 3+kk. Dům je vybaven podlahovým vytápěním a je velmi úsporný (energetická třída B). Dům má tepelné čerpadlo značky Vaillant, který zajišťuje ohřev vody, čističku odpadních vod a studnu s hloubkovým vrtem. Samostatné vchody, dostatek parkovacích míst na vlastním pozemku, krásná, klidná lokalita, to jsou jedny z mnoha výhod této nemovitosti. - Užitná plocha: - Přízemí: 93,45 m2 - 2. NP: 90,1... (více v detailu)
8 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Orlová, ul. V Zahradách
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v klidné části obce Poruba u Orlové. Tato nemovitost disponuje dvěma nadzemními a jedním podzemním podlažím s celkem třemi pokoji, což poskytuje dostatek prostoru pro rodinné bydlení. Dům je určený k rekonstrukci, což umožňuje novým majitelům přizpůsobit si interiér podle vlastních představ a navíc nyní v rámci rekonstrukce získat výhody státního dotačního programu "Oprav dům po babičce". Na dům nebyly dosud čerpány dotace, proto je možné je využít ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 999 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty