Hutní materiál hliník kulatina

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám hliník kulatinu o různých průměrech a různých délkách. Na fotkách ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Masivní hliníkový přepravní box do menších kufrů aut
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kompletní specifikace Masivní hliníkový přepravní box do menších kufrů aut, na střední plemena psů do 25kg hmotnosti. Je ideálním pomocníkem při bezpečné přepravě vašeho domácího mazlíčka autem. Ideální, snadno a lehce umístitelný do kufru – díky zkosené zadní stěně klece ji úplně přesně zapasujete za zadní sedadla bez nevyužité mezery mezi sedadlem a klecí. Vejde se do většiny aut typu hatchback, sedan a menších SUV. Pokud chcete zajistit svému milovanému psovi bezpečný a spolehlivý přepravní prostředek a poskytnout mu také pohodlí při jízdě autem, tak je tento box určen právě pro Vás. V transportním boxu, lze přepravovat malá i velká plemena psů. Box je díky silné hliníkové konstrukci v každé situaci to největší bezpečí pro vašeho psa při jízdě autem. Poskytuje také účinnou ochranu před slunečním zářením a pomáhá zabránit přehřátí. Klec je d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 800
 Kč
Prodám Marine 19 - cena vč. přívěsu
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám motorovou loď / motorový člun Marine. Délka 5,77m; šířka 2,26m; ponor 0,35m; váha člunu: 410 kg, celkový výtlak 1,06 m3, konstrukce hliník - rok výroby 2011. Loď je osazena motorem Tohatsu M70C z roku 2004 (výkon 70 HP a na podzim 2023 nový impeller a nový olej v noze). Vše plně funkční, bez závad a ve velmi dobrém stavu. Jen malé provozní oděrky vzhledem k věku. Na vše jsem ochoten dát záruku. Nejsem překupník a loď mám vymazlenou. Výbava, která je součástí prodeje: bimini, integrovaná a prostorná nádrž na chov živých ryb s čerpadlem, které dodává čerstvou vodu z jezera, interní zamykací úložné prostory, osvětlení,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
349 000
 Kč
Schleich farma
Prodej po kusech. Figurky zvířátek z farmy jsou nově vystaveny na stránkách Sofitoys. Na fotkách je pouze pár kousků na ukázku. Každý týden přidáváme nové zboží. Na výběr máme spousty figurek z farmy a divočiny, koní, rytířů, draků i bayalu. Taktéž u nás lze zakoupit budovy i samostatně mnohé doplňky, které jsou běžně prodejné pouze ve větších setech nebo v rámci různých budov. Figurky nabízíme převážně použité (většinou již mnoho let nedostupn... (více v detailu)
Neuvedeno
Schleich divočina a les
Prodej po kusech. Figurky zvířátek z divočiny a lesa jsou nově vystaveny na stránkách Sofitoys. Na fotkách je pouze pár kousků na ukázku. Každý týden přidáváme nové zboží. Na výběr máme spousty figurek z farmy a divočiny, koní, rytířů, draků i bayalu. Taktéž u nás lze zakoupit budovy i samostatně mnohé doplňky, které jsou běžně prodejné pouze ve větších setech nebo v rámci různých budov. Figurky nabízíme převážně použité (většinou již mnoho let nedo... (více v detailu)
Neuvedeno
Dětské spací pytle
Před 15 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím dětské spací pytle, celkem 4 ks, lze prodat jednotlivě. Menší jsou top stav, u většího chybí knoflík jinak bey vad. U všech zipy fungují. Tři menší měří 65-70 cm. Největší měří 90 cm. Udávané veli... (více v detailu)
Pardubický kraj
100
 Kč
NÁŠTĚNKY - OBUSTRANNÉ - V HLINÍKOVÉM RÁMU
Před 16 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM MASIVNÍ NÁŠTĚNKY (TABULE) V HLINÍKOVÉM RÁMU , STARŠÍ ,POUŽITÉ , ZACHOVALÉ . MENŠÍ : 55 x 100cm - 450,- (PŮV. CENA 1987,-) VĚTŠÍ : 55 x 120cm - ... (více v detailu)
Pardubický kraj
450
 Kč
Schleich koně
Prodej po kusech. Figurky koní jsou nově vystaveny na stránkách Sofitoys. Na fotkách je pouze pár kousků na ukázku. Každý týden přidáváme nové zboží. Na výběr máme spousty figurek z farmy a divočiny, koní, rytířů, draků i bayalu. Taktéž u nás lze zakoupit budovy i samostatně mnohé doplňky, které jsou běžně prodejné pouze ve větších setech nebo v rámci různých budov. Figurky nabízíme převážně použité (většinou již mnoho let nedostupné v pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Schleich rytíři, eldrador, král, šašek, princezna, indiáni,
Prodej po kusech. Figurky rytířů jsou nově vystaveny na stránkách Sofitoys. Na fotkách je pouze pár kousků na ukázku. Každý týden přidáváme nové zboží. Na výběr máme spousty figurek z farmy a divočiny, koní, rytířů, draků i bayalu. Taktéž u nás lze zakoupit budovy i samostatně mnohé doplňky, které jsou běžně prodejné pouze ve větších setech nebo v rámci různých budov. Figurky nabízíme převážně použité (většinou již mnoho let nedostupné v p... (více v detailu)
Neuvedeno
Schleich dinosauři a mamut
Prodej po kusech. Figurky koní jsou nově vystaveny na stránkách Sofitoys. Na fotkách je pouze pár kousků na ukázku. Každý týden přidáváme nové zboží. Na výběr máme spousty figurek z farmy a divočiny, koní, rytířů, draků i bayalu. Taktéž u nás lze zakoupit budovy i samostatně mnohé doplňky, které jsou běžně prodejné pouze ve větších setech nebo v rámci různých budov. Figurky nabízíme převážně použité (většinou již mnoho let nedostupné v pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Retro hliníkové nádobí, dózičky, krabičky, jídlonosič, ešus
Před 17 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám různé hliníkové nádobí v nálezovém stavu. Ceny jsou uvedeny u jednotlivých položek. Preferuji osobní předání. Uvedené ceny jsou bez přepravného. Platba předem na účet při zasílání zboží. Na SMS nereaguji. Č. 1 PRODÁNO Č. 2 PRODÁNO Č. 3 PRODÁNO Č. 4 Hliníková poklička pr. 17cm. Cena: 20 Kč Č. 5 PRODÁNO Č. 6 PRODÁNO Č. 7 Hliníkové misky na jídlo z jídlonosiče, který je nekompletní, průměr 16,5cm a výška 6cm. Cena: 100 Kč Č. 8 PRODÁNO Č. 9 PRODÁNO Č. 10 Malý hliníkový popelník průměr 6cm a výška 2,5cm. Cena: 100 Kč Č. 11 PRODÁNO Č. ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Svatební dekorace - přírodní styl
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodáme set na svatbu v přírodním stylu (jemné pastelové barvy). Všechny dekorace jsou k sobě barevně sladěny a navzájem se doplňují. Vše využito jen na náš svatební den - v top stavu. Upřednostňujeme odběr více věcí/celku. Osobní předání je možné v okrese Třebíč. V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte ozvat. :-) Seznam věcí k prodeji: - Květinové sety ve zdobné vázičce na stůl - 150 Kč/ks (celkem 12 ks) - Světýlka K&T♥ - 150 Kč/ks (včetně baterií) - Topper na Dort Mr&Mrs - 200 Kč/ks - Zelený běhoun na stoly, na zavěšení - 90cm šířka x 400cm délka - 250 Kč/ks (celkem 4 ks) - Květiny na slavobránu umělé - vypadají jako živé - 2ks 2500 Kč (původní cena vysoká) - Proutěné ♥ velké - 300 Kč - Svítící lahve s mechem zdobené (součástí: světýlko, umělý mech, zdobený jutou a dřevěným srdcem) - 150 Kč/ks - Stojan s cedulí "Vítejte na naší svatbě" - 1200 Kč + k dispozici ještě 1 stojan bez cedule - Dřevěné cedulky na popisy (velký počet kusů a různých rozměrech) - 800 Kč celý set - Dřevě... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Kulatiny plocháče šestihrany-hutní materiál
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám různé zbytky materiálu kulatiny ,plocháče, 11523,11500,11375,12050,11500,11600,20kč/kg... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20
 Kč
Použité Apple Watch 3 |42mm| GPS | Vesmírně šedá | hliník
Před 20 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám málo používané chytré hodinky Apple Watch Series 3, ve velikosti 42mm, s GPS a v barvě Vesmírně šedá. Materiál těla je hliník a mají černý sportovní řemínek. Nemají žádný větší viditelný škrábanec, nosil jsem je opravdu minimálně. Většinou byly na nabíječce na stole a používal jsem je jako ukazatel hodin.(když jsem vždycky trochu bouchl do stolu, tak ony jsou citlivé na vibrace a rozsvítil se tak displej a já viděl kolik je hodin, hlavně večer. :D Nabíječka, s kabelem v balení, náhradní menší řemínek také přiložen a mají originální krabičku. Budou smazané a odhlášené z iCloudu a mají kapacitu baterie, na 87% procentech. Psát prosím SMS, nebo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Nová sada dvou hrnců s pokličkami MSR FLEX 4 POT SET
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám zcela novou sadu kempingových hrnců MSR FLEX 4 POT SET (originál zabaleno, objem hrnců 5,3 a 3,2 litry). Materiál: eloxovaný hliník s nepřilnavou vrstvou DuraLite DX. Každý hrnec má vlastní pokličku se sítkem. Původní cena 3.500,-Kč. V případě zájmu mohu doplnit o sadu dvou plastových talířů, které je možné vložit ... (více v detailu)
Středočeský kraj
679
 Kč
Prodám použitý celoodpružené kolo canyon ve výborném stavu
Před 50 dny - CYKLOBAZAR
Chtěl bych prodat kolo canyon neuron young hero ve výborném stavu s trochu kosmetickými Vady ale jinak bez jakýchkoliv vad. Kolo je ve velikosti XS takže se spíše hodí pro menší osoby do cca 155cm. Kolo se spíše hodí pro začátečníky. Důvod prodeje: přechod na větší kolo Pláště: bezdušové 27,5... (více v detailu)
32 000
 Kč
Prodám celoodpružené kolo canyon ve výborném stavu
Před 50 dny - CYKLOBAZAR
Chtěl bych prodat kolo canyon neuron young hero ve výborném stavu s trochu kosmetickými Vady ale jinak bez jakýchkoliv závad. Kolo je ve velikosti XS takže se hodí pro menší osoby do cca 155cm. Kolo se spíše hodí pro začátečníky. Důvod prodeje: přechod na větší kolo Specifikace kola: Pláště: ... (více v detailu)
31 999
 Kč
KERSHAW TX-Tool, nástavec pro šroubovací bity
Před 55 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji - KERSHAW TX-Tool, nástavec pro šroubovací bity, 5 kusů bitů na nože, krabička. Tělo nástroje je hliníkové a připomíná propisku. Uvnitř se však nachází 5 bitů, které stačí na utažení, povolení většiny šroubků na kapesních nožích. Díky klipu je možné tělo přichytit na popruhy batohů, molle, kapsy kalhot, různých EDC kapsiček atd. a Vy si tak můžete vždy vyměnit klip, sundat klip, dotáhnout šroubky na střenkách, sundat střenky a promazat nůž, vše ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
499
 Kč
Okenní síť proti hmyzu hliník barva antracit/bílá
Před 77 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Okenní síť proti hmyzu hliníkový rám maximální rozměr Barva černá 120x140cm na menší lze jednoduše upravit. Barva bílá 100x120cm na menší lze jednoduše upravit. Balení je nové originálně zabalené a nepoužité + ke každé síti 2ks okenní/dveřní alarm zdarma. V Ostravě osobně, jinak možno i zaslat. Nabídka platí do smazaní inzerátu. Parametry : Hliníkový rám - dlouhá životnost kvalitní laminátová tkanina snadná montáž bez vrtání a šroubování do dřevěných,hliníkovýc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
399
 Kč
Nová hliníková noha pro monopody
Před 127 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám úplně novou nohu pro monopody, vyrobenou z hliníku. Specifikace: Materiál: Hliník Hmotnost: cca 585 g Délka jedné nohy: 20 cm Výška: 14 cm Šroub: 3/8 inch Stav: Úplně nová a nepoužitá. Popis: Tato hliníková noha pro monopody je ideálním doplňkem pro stabilizaci vašeho monopodu.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
550
 Kč
Lopatka na pizzu - hliníková 33x42cm
Před 157 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím Zánovní, nikdy nepoužitá lopata na pizzu Provedení: Lopata na vkládání a vyjímání pizzy z pece na pizzu Kvalitní výrobek vyrobený v Itálii - Vyrobeno v Itálii Obzvláště dobré kluzné vlastnosti díky perforaci - menší povrch znamená menší tření Mouka na pizzu odpadá z těsta perforací - mouka již nehoří v troubě, což má za následek menší tvorbu kouře, méně spálených míst na pizzu a méně čištění Oválný tvar rukojeti zabraňuje neúmyslnému otáčení lopaty a obzvlášť dobře sedí v ruce Stabilní ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 129
 Kč
Lopatka na pizzu vyrobená z hliníku - 36 x 36 cm -
Před 157 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím Popis Lopata pro vkládání a vyjímání pizzy z pece na pizzu Kvalitní výrobek vyrobený v Itálii - Made in Italy Perforace poskytuje zvláště dobré kluzné vlastnosti - menší povrch znamená menší tření Díky perforaci pizza mouka padá z těsta - již nespaluje mouku v troubě, což má za následek méně kouře, méně spálených míst na pizzu a menší úsilí při čištění Oválný tvar rukojeti zabraňuje neúmyslnému otáčení lopaty a leží obzvlášť dobře v ruce Stabilní a nerozbitný přechod z kliky do lopaty d... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 613
 Kč
Síť do dveří proti hmyzu - materiál hliník - nová
Před 484 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Dveřní síť proti hmyzu hliníkový rám maximální rozměr 100x210cm,na menší lze jednoduše upravit, barva bílá . Balení je nové originálně zabalené a nepoužité. V Ostravě osobně, možno i zaslat. Technické parametry : Hliníkový rám - dlouhá životnost kva... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
649
 Kč
Okenní síť proti hmyzu - hliník + 2ks alarm do okna zdarma - nové , nepoužité
Před 100 dny - AVIZO_CZ
Okenní síť proti hmyzu hliníkový rám maximální rozměr Barva černá 120x140cm na menší lze jednoduše upravit. Barva bílá 100x120cm na menší lze jednoduše upravit. Balení je nové originálně zabalené a nepoužité + ke každé síti 2ks okenní/dveřní alarm zdarma. V Ostravě osobně, jinak možno i zaslat. Nabídka platí do smazaní inzerátu. Technické parametry : Hliníkový rám - dlouhá životnost kvalitní laminátová tkanina snadná montáž bez vrtání a šroubování do dřevěných,hliníkových i plastových oken. V případě zájmu zašlu na email před koupi návod na montáž Akustický alarm: Dveřní / oke... (více v detailu)
399
 Kč
Okenní síť proti hmyzu - hliník + 2ks alarm do okna zdarma - nové , nepoužité
Před 834 dny - Moravskoslezský kraj - AVIZO_CZ
Okenní síť proti hmyzu hliníkový rám maximální rozměr Barva černá 120x140cm na menší lze jednoduše upravit. Barva bílá 100x120cm na menší lze jednoduše upravit. Balení je nové originálně zabalené a nepoužité + ke každé síti 2ks okenní/dveřní alarm zdarma. V Ostravě osobně, jinak možno i zaslat. Nabídka platí do smazaní inzerátu. Technické parametry : Hliníkový rám - dlouhá životnost kvalitní laminátová tkanina snadná montáž bez vrtání a šroubování do dřevěných,hliníkových i plastových oken. V případě zájmu zašlu na email před koupi návod na montáž Akustický alarm: Dveřní / oke... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
399
 Kč
Okenní síť proti hmyzu - hliník + 2ks alarm do okna zdarma - nové , nepoužité
Před 403 dny - AVIZO_CZ
Okenní síť proti hmyzu hliníkový rám maximální rozměr Barva černá 120x140cm na menší lze jednoduše upravit. Barva bílá 100x120cm na menší lze jednoduše upravit. Balení je nové originálně zabalené a nepoužité + ke každé síti 2ks okenní/dveřní alarm zdarma. V Ostravě osobně, jinak možno i zaslat. Nabídka platí do smazaní inzerátu. Technické parametry : Hliníkový rám - dlouhá životnost kvalitní laminátová tkanina snadná montáž bez vrtání a šroubování do dřevěných,hliníkových i plastových oken. V případě zájmu zašlu na email před koupi návod na montáž Akustický alarm: Dveřní / oke... (více v detailu)
399
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty