Prodej, Pozemky pro bydlení, 1014 m2 - Pocinovice

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Ev.č. xIGP8071 Naše společnost nabízí k prodeji pozemek určený ke stavbě rodinného domu o výměře 1.014 m2 v obci Pocínovice u Domažlic. Pozemek se nachází v okrajové části obce. Zastavitelnost pozemku je max. 30%, lze vystavět rodinný dům se dvěmi nadzemními p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 790 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej, Pozemky pro bydlení, 1728 m2 - Vizovice
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 01407-1 Exkluzivně vám nabízíme stavební pozemek k prodeji! Tento prostorný, stavební pozemek o celkové ploše 1728 m2 stojí na veškeré občanské vybavenosti města Vizovice, avšak zároveň v klidné, slepé ulici u lesa, která garantuje soukromí a klidný životní styl. Inženýrské sítě se nacházejí na hranici pozemku, což výrazně zjednodušuje p... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 650 000
 Kč
Pronájem parkovacích stání - Pardubice, Mezi Mosty
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Ev.č. 00153 Nabízíme Vám k pronájmu parkovací místa u administrativní budovy v Pardubicích – Mezi Mosty. En. ná... (více v detailu)
Pardubický kraj
990
 Kč
Prodej pozemky pro komerční výstavbu, 4 944 m2 - Praha - Sto
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. 00062 Prodej stavebního pozemku 4944 m2 – Praha 5, Stodůlky Nabízíme k prodeji rozlehlý pozemek o výměře 4944 m2, který se nachází na okraji přírodního parku ve vyhledávané lokalitě Praha 5 – Stodůlky. Pozemek je výborně situován na dosah veškeré občanské vybavenosti a zároveň poskytuje dostatek soukromí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Prodej pozemky pro bydlení, 500 m2 - Vnorovy
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej pozemky pro bydlení, 500 m2 - Vnorovy.Stavebních pozemků v centru obcí mnoho nenajdete. Proto pro Vás máme něco výjimečného:-) Stavební pozemek pro Váš vysněný dům. V samém srdci obce Vno... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 742 000
 Kč
Prodej, Pozemky pro bydlení, 870 m2
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130870, Hledáte ideální místo pro svůj nový domov? Nabízíme Vám pozemek v obci Doubravy v blízkosti Zlína (15 min autem), situovaným na okraji obce. Tento pozemek Vám poskytne dostatek prostoru pro realizaci vašich snů o bydlení s celkovou rozlohou 870m2. Pozemek je v mírném svahu, trojúhelníkovém tvaru, s uliční ší... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej pozemky - zahrady, 632 m2 - Medonosy - Nové Osinalice
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 100864 V jedinečné lokalitě chráněného území památkové rezervace Medonosy v obci Nové Osinalice Vám nabízím ke koupi zahradu o celkové výměře 632 m2. Pozemek Vám poslouží k odpočinku, realizaci svých zahradnických představ či houbaření v přiléhajícím lese.... (více v detailu)
Středočeský kraj
196 400
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 963 m², Tisem
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní rohový pozemek o velikosti 963 m², umístěný na okraji obce Tisem, která se nachází 12 minut jízdy od Benešova. Pozemek se vyznačuje svou výjimečnou polohou v nově vznikající části obce, která je obklopena krásnou přírodou a lesy, jež přímo vybízí k procházkám a odpočinku ve volném čase. Pozemek je dle platného územního plánu veden v zóně "BV - bydlení v rodinných domech venkovské" s maximální zastavitelností 20% (plocha RD max. 150 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 690 000
 Kč
nabízí, prodej, novostavba rodinného domu Slavičky - Pozďátk
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Ev.č. RD3 Naše společnost Vám zprostředkuje prodej stavby na klíč na pozemku 950 m2 v obci Pozďátky vzdálené 7 km od města Třebíč. Cena zahrnuje pozemek, stavbu domu , terénní úpravy, střecha vazníková, příjezdová cesta - dlažba, přístřešek pro stání aut. Součástí prodeje je i tepelné čerpadlo, vyhřívané podlahy, omítky, základní keramika do koupelny a toalety. Do ceny není... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodej rodinného domu s pozemkem 456 m2 - Planá u Č. Budějov
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Ev.č. TM-7505 V zastoupení majitele vám nabízíme ke koupi rodinný dům v malebné vísce Planá u Českých Budějovic. Aktuální stav nemovitosti je určen spíše k rekonstrukci a má výměru půdorysu 89 m2 a pozemek o výměře 456 m2. Stavba je připojena na obecní vodovod, kanalizaci a má přípojku el. energie. Díky své strategické poloze a krásnému okolí nabíz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 600 000
 Kč
Prodej, stavební pozemek Hrachovišt
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavebního pozemku pro výstavbu rodinného domu v obci Hrachoviště. V současné době probíhá zpracování projektu stavby rodinného domu. Dům je možné napojit na obecní vodovod, kanalizace bude řešena domácí čističkou odpadních vod. Pozeme... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 890 000
 Kč
Pronájem levné sklady a výrobní haly v Hradci Králové 835m2
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00152 Nabízíme k pronájmu skladové prostory v halovém objektu vhodné pro skladování nebo lehkou výrobu. Skladové prostory jsou o výměře 835m2. Bezproblémová dostupnost pro nákladní d... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
39 000
 Kč
Poz. pro bydlení, 2 583 m2
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej pozemky pro bydlení, 2 583 m2 -.Exkluzivně nabízíme k prodeji stavební pozemek v Oprechticích, které jsou částí obce Zahořany v okrese Domažlice. Celková plocha činí 2 583 m2 (jedná se o prodej dvou pozemků č. 1046 a st. parc. č.: 121, vše zapsané na Listu vlastnictví 712027/371). Součástí pozemku st. parc. č. 121 je stavba bez č.p. Jedná se o dřevěnou stodolu, kterou lze využít například na úschovu materiálu po dobu stavby. Pozemek je orientovaný na jižní stranu s krásným výhledem do přírody. K dispozici je potvrzení od obce, že se jedná o stavební poz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej, stavební pozemek pro komerč
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavebního pozemku o rozloze 6.439 m v Úsilném ve městě České Budějovice. Pozemek par. číslo 269/4 zapsaný na LV 167 v kú Úsilné. Územně plánovací informaci s informacemi o možnosti zástavby na pozemku naleznete mezi fotografiemi. Ve vzdálenosti cca 600 m vede plyn, vodovod a kanalizace. Doporučuji prohlídku, pozemek se nachází cca 10 minut od centra města České Budějovice. K dispozici máme komplet... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 490 000
 Kč
Prodej, Zemědělská půda, 3093 m2 - Lodín, ev.č. 00608
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00608 Nabízíme k prodeji pozemek vedený jako orná půda v obci Lodín o ploše 3093 m2. Pozemek lze využít k rekreaci a umístit na něm rekreační objekt - mobilní dům, nachází se v blízkosti koupaliště Lodín, je částečně oplocený. Obec Lodín se nachází pouze 17 km od Hradce Krá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej, chaty Malé Kyšice - Poteplí, ev.č. 01691
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 01691 Nabízíme k prodeji chatu s pozemkem o velikosti 306 m2, nacházející se v Malých Kyšicích - Poteplí. Tato útulná chata s dispozicí 2+kk a užitnou plochou 52 m2, je ideálním místem pro útěk od každodenního shonu, rekreačního pobytu nebo k celoročnímu bydlení. Dispozice 2+kk, zahrnuje prostorný... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 800 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 471 m², Kryry
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rovinatý stavební pozemek o rozloze 471 m², situovaný v obci Kryry. Pozemek se nachází v klidné části obce, kde je zajištěno soukromí, přesto s výbornou dostupností občanské vybavenosti, což zajišťuje pohodlné bydlení s veškerým komfortem. Na pozemku je možno realizovat výstavbu s využitím do 30% zastavitelnosti, což představuje jedinečnou příležitost pro vytvoření domova přesně po... (více v detailu)
Ústecký kraj
850 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 10718 m², Velký Malahov
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej pozemku v katastrálním území Ostromeč – ideální místo pro váš nový rodinný dům a hospodaření. Velký pozemek o rozloze 10 718 m² nacházející se na okraji malebné vesničky Ostromeč, část obce Velký Malahov v okrese Domažlice. Tato lokalita, umístěná v klidném a přírodou obklopeném prostředí, nabízí skvělou příležitost pro stavbu rodinného domu, stájí či jiné hospodářské činnosti. Pozemek je ve velmi d... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 900 000
 Kč
Prodej pozemky pro bydlení, 697 m2 - Jirny
Přidáno dnes - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej pozemky pro bydlení, 697 m2 - Jirny.Nabízíme vám jedinečnou příležitost k zakoupení slunného stavebního pozemku o celkové výměře 697 m2 na okraji obce Nové Jirny. V rámci územního plánu pozemek je veden jako zastavitelný. Jedná se o plochu Z. 12. Plocha se nachází v severní části Nových Jiren, určená pro bydlení. Funkční využití: Plochy smíšené obytné – venkovské (SV). Tento slunný pozemek je jako stvořený pro ty, kteří hledají ideální místo pro svůj budoucí domov. Nachází se v klidné části Nových Jiren ve slepé ulici U Potoka. Výměra pozemku zaručuje dostatek místa pro výstavbu rodinného domu, který bude splňovat všechny vaše potřeby. Pozemek je již připraven k výstavbě a má veškerou potřebnou infrastruktur... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 330 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 818 m², Krupka - Unčín
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek k bydlení o rozloze 818m², situovaný na okraji obce. Z hlediska stavebního je pozemek připravený k okamžitému zahájení výstavby. Veškeré inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Příjezdová cesta je asfaltová. Pozemek se nachází v katastrálním území Unčín u Krupky a územním plánem je schválen na stavbu v rodinn... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 493 200
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1232 m², Krupka - Unčín
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek k bydlení o rozloze 1232m², situovaný na okraji obce. Z hlediska stavebního je pozemek připravený k okamžitému zahájení výstavby. Veškeré inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Příjezdová cesta je asfaltová. Pozemek se nachází v katastrálním území Unčín u Krupky a územním plánem je schválen na stavbu v rodin... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 693 800
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2028 m², Krupka - Unčín
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek k bydlení o rozloze 2028m², situovaný na okraji obce. Z hlediska stavebního je pozemek připravený k okamžitému zahájení výstavby. Veškeré inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Příjezdová cesta je asfaltová. Pozemek se nachází v katastrálním území Unčín u Krupky a územním plánem je schválen na stavbu v rodinn... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 002 200
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1498 m², Kožušany-Tážaly
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej atraktivního stavebního pozemku o rozloze 1498 m² v klidné části obce Tážaly, ideální pro realizaci Vašeho domova. Pozemek se nachází v dobrém stavu a je připraven k okamžité výstavbě. Tato lokalita nabízí spojením do blízkých měst, zároveň s dostatkem soukromí a klidu. Obec Tážaly a její okolí poskytuje kompletní občanskou vybavenost - školy, obchody, zdravotní zařízení a mož... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 097 200
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 40 m2, ev.č. 00007
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00007 Pronájem kancelářských prostor v areálu DELS, Brno-Židenice, Pod sídlištěm 1, 636 00. Areál je situován blízko centra města, k dispozici parkovací místa, tramvajová zastávka vedle areálu. Prostor se nachází v druhém pod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 850 m², Krupka - Unčín
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní rohový pozemek k bydlení o rozloze 850m², situovaný na okraji obce. Z hlediska stavebního je pozemek připravený k okamžitému zahájení výstavby. Veškeré inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Příjezdová cesta je asfaltová. Pozemek se nachází v katastrálním území Unčín u Krupky a územním plánem je schválen na stavbu v rod... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 586 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 762 m², Krupka - Unčín
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní rohový pozemek k bydlení o rozloze 762 m², situovaný na okraji obce. Z hlediska stavebního je pozemek připravený k okamžitému zahájení výstavby. Veškeré inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Příjezdová cesta je asfaltová. Pozemek se nachází v katastrálním území Unčín u Krupky a územním plánem je schválen na stavbu v rod... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 330 800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty