Pronájem kanceláře o celkové výměře: 26,03 m2

Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím: Pronájem kanceláře o celkové velikosti: 26 m2. Prostory se nachází na ul. Martinovská 3247/164, Ostrava Martinov, velice frekventované místo se snadnou dostupností. Kancelář se nachází v prvním patře jednopa... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
220
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem kanceláře
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu klimatizované kanceláře v novostavbě ve Štětí s možností parkování u budovy.... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem kanceláří Praha 10
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronajmu celé patro nově postavených klimatizovaných kanceláří ( 7 x kancelář ) o celkové rozloze 160 m2, včetně sociálního zaříze... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40 000
 Kč
Pronájem kanceláře 24 m²
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronájem kanceláře na náměstí v Humpolci Nabízíme k pronájmu prostorné a světlé kanceláře nacházející se v centru Humpolce, přímo na náměstí. Tento atraktivní prostor je ideální pro různé obchodní aktivity a služby. Nemovitost nabízí více kanceláří různých rozměrů od 10 m² do 30 m². Kanceláře jsou umístěné v dobře dostupné budově s výbornou viditelností. Prostor je vybaven velkými okny, která zajišťují dostatek přirozeného světla. Na patře je k dispozici také kuchyňk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
AIRPORT - pronájem kanceláře (16 m2), Praha 6 - Aviatická
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kancelář se nachází ve strategicky situované budově Europort Airport Center v blízkosti letiště Václava Havla, jen pár kroků od obou terminálů. Skvělá dostupnost autem i MHD. Všechny služby a vybavení v ceně. Kanceláře plně vybavené nábytkem s kompletními instalacemi. Wi-fi, vysokorychlostní připojení k internetu. Kompletně vybavená kuchyňka s jídelním koutem. Společné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 973
 Kč
IP PAVLOVA - pronájem reprezentativní kanceláře (13 m2), Pra
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kancelář v centru města 5 minut od Václavského náměstí, skvělá dostupnost autem i MHD - největší pražský dopravní uzel. Všechny služby a vybavení v ceně. Kanceláře plně vybavené nábytkem s kompletními instalacemi. Wi-fi, vysokorychlostní připojení k internetu. Kompletně vybavená kuchyňka s jídelním koutem. Společné prostory k b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 090
 Kč
Pronájem kanceláře
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
+popl. 2000, + provize RK, Pronájem nezařízených kancelářských prostor v Praze Vršovicích o velikosti 50 m². Prostory se nachází v přízemí zrekonstruovaného domu a jejich dispozice zahrnuje vstupní předsíň, chodbu, prostornou kancelář (28,5 m²), sklad, koupelnu s místem pro malou kuchyňskou linku, sprchový kout a samostatnou toal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem kanceláří v Liberci
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
❗ Hledáte kancelář ke svému podnikání? ❗ Tak už nemusíte ✅ Pronájem kanceláří v Liberci. ✅ Výměry 13 m² - 45 m² ✅ Lokalita - ul. Karolíny Světlé ✅ Zajímavé ceny ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Pronájem kanceláře 11 m² Ostrava - Poruba
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Cena je včetně energií + kauce 4.000 Kč Představujeme komerční prostory k pronájmu, který se nachází v klidné části obce Ostrava Poruba. Dům je v dobrém stavu a nabízí útulnou užitnou plochu o rozloze 11 m². Díky poloze v prvním patře nabízí tato nemovitost poklidném prostředí. V budově je příjemná kavárna na obchodní schůzky. Velkou výhodou je dostupnost parkovacího mís... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Pronájem kanceláře 20 m²
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v administrativní budově na ulici Kostelecká v Prostějově (bývalé ČP). Nemovitost nabízí více kanceláří různých rozměrů od 15 m² do 400 m². Budova s bezbariérovým vstupem a výtahem se nachází téměř v centru města a v blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost. Parkování je možné přímo u budovy. K nastěhování ihned. Parametry kanceláří: Velká okna s dostatkem světla Společná kuchyňka a toalety Možnost parková... (více v detailu)
Olomoucký kraj
120
 Kč
pronájem kanceláře v Prachaticích
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
+popl. 475, , Zprostředkujeme Vám pronájem kanceláře o výměře 19 m² ve 3.patře administrativní budovy v centru Prachatic. Kancelář je orientována do ulice na jižní stranu. Na chodbě je k dispozici společná kuchyňka a toalety. Podlahové krytiny - dlažba a koberce, v oknech vertikální žaluzie, vytápění centrální, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 755
 Kč
Pronájem kanceláře 38 m²
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout kancelářské prostory v administrativní budově v centru Nového Jičína na ul. Štefánikova. Nemovitost nabízí ideální podmínky pro jednotlivce i velké firmy s veškerým zázemím( kuchyňky, společné i samostatné WC, výtah). Prostory jsou vhodné např. kancelář, sídlo firmy. K dispozici je více kanceláří různých velikostí. Kanceláře jsou klimatizované, v případě zájmu nábytek k zapůjčení. V blízkosti se nachází veškerá občanská vyb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
175
 Kč
Pronájem kanceláře 78 m²
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu lukrativní kancelář v Havířově U Stromovky 9. Vhodné pro sídlo firmy. K dispozici sociální zázemí, kuchyňka, výtah. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. U budovy máme velké vlastní parkoviště. Bezbariérový přístup. Pro bližší informace nebo při zájmu o prohlídku nás prosím kontaktujte. Jsme vlastní... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
149
 Kč
Pronájem kanceláře 24 m²
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu lukrativní kanceláře v Havířově U Stromovky 9. Vhodné pro sídlo firmy. Jedná se jednu samostatnou kancelář. K dispozici sociální zázemí, kuchyňka a výtah. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. U budovy máme velké vlastní parkoviště. Bezbariérový přístup. Pro bližší informace nebo při zájmu o prohlídku nás prosím kontaktujte. Jsme vla... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
149
 Kč
Pronájem kanceláře 161 m²
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu lukrativní kanceláře v Havířově U Stromovky 9. Vhodné pro sídlo firmy. Jedná se o čtyři samostatné kanceláře, sálové pracoviště a zasedací místnost. jednotka je samostatná pod uzamčením. K dispozici sociální zázemí, kuchyňka, výtah. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. U budovy máme velké vlastní parkoviště. Bezbariérový přístup. Pro bližší informace nebo při zájmu o pro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
169
 Kč
Pronájem kanceláře v administrativní budově v centru Olomouc
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ev.č. 00540 Nabízíme k pronájmu kancelář v administrativní budově v centru Olomouce, ul. Krapkova. Kancelář má výměru 20m2. Je na výběr z několika patrech. Budova prošla rekonstrukcí, kdy na každém patře byly instalovány nové kuchyňské kouty a nové WC. K dispozici výtah. V rámci budovy vysokorychlostní připojení k internetu. Velkou výhodou je možnost zd... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 595
 Kč
Pronájem kanceláře 21 m²
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout přízemní kancelářské prostory v administrativní budově v centru Vyškova na ul. Palánek u Masarykova náměstí. Nemovitost nabízí ideální podmínky pro jednotlivce i velké firmy s veškerým zázemím( kuchyňky, společné i samostatné WC, výtah. Prostory jsou vhodné např. kancelář, sídlo firmy. K dispozici jsou čtyři kanceláře. Lze pronajmout i jednotlivě. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost včetně soukromé... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Pronájem kanceláří 95 m², Kolín, ul. Královská cesta
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu komplex čtyř kanceláří v Kolíně v ulici Královská cesta. Kanceláře lze pronajmout i jednotlivě - 30 m², 20 m², 13 m² a 32 m². Prostory se nachází v prvním patře víceúčelového komerčního objektu a jsou kompletně vybaveny nábytkem na míru. Parkování je možné na ulici nebo v oploceném a... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 400
 Kč
Dvůr Králové n. L. - pronájem malé kanceláře
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme dlouhodobý pronájem menší pěkné kanceláře po dokončené rekonstrukci, v centru Dvora Králové nad Labem. V kanceláři, která se nachází ve zvýšeném přízemí zděného domu, je umístěn zátěžový koberec. Vytápění zajištěno ústředním plynovým topením. Prostor je prosvětlen velk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
Pronájem kanceláře 40 m² Václavské náměstí, Praha 1 - Nové M
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Neplatíte provizi ! Nabízíme pronájem kanceláře 40 m2 ve 3. patře, Václavské náměstí, Praha 1 - Nové Město. Vlastní kancelář až pro 6 osob vám poskytne reprezentativní zázemí pro vaši firmu s lukrativní adresou přímo v srdci Prahy, pouhých 30 kroků od metra Můstek. Prostory o rozloze 1500 m² nabízí velký lounge s výhledem na Václavské náměstí. V ceně nájmu je již zahrnuto: vybavení kanceláře nábytkem, služby recepce, (příjem pošty, balíků, návštěv), denní úklid, energie, lounge zóny, internet, neomezená konzumace nealkoholických nápojů (čaj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
48 000
 Kč
Pronájem skladu 300 m²
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Realitní kancelář 3P Bydlení Teplice Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízí k dlouhodobému pronájmu skladovací prostory o velikosti 300 m². Součástí je sociální zařízení a umývárna. Je možné si pronajmout kancelář nebo dvougaráž, která je se skladem spojena nákladním výtahem. Prostory se nachází v uzavřeném areálu na okraji města Novosedlice, v ulici Bystřická. V areálu lze pronajmout i prostory pro parkování osobních vozidel a dodávek - ceny dohodou při osob... (více v detailu)
Ústecký kraj
40 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru 116 m²
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Realitní kancelář 3P Bydlení Teplice Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízí k dlouhodobému pronájmu komerční prostor o velikosti 116 m². Součástí je kancelář o výměře 10 m², kuchyňka a sociální zařízení. Dále k němu patří parkovací plocha před tímto komerčním prostorem. Sekční garážová vrata jsou na dálkové ovládání, stejně tak jako vjezd do uzavřeného areálu. Prostory se nachází na okraji města Novosedlice, v ulici Bystřická. Součástí areálu je sportovní centrum, kanceláře a sklad. V areálu lze pronajmout ... (více v detailu)
Ústecký kraj
25 000
 Kč
Pronájem kanceláře 36,5 m² Blanická, Praha 2 - Vinohrady
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu podkrovní kancelářské prostory výměrou 36,5 m2 v reprezentativní budově na Vinohradech. Jedná se o půdní prostory nacházející se v 6.patře zrekonstruované administrativní budovy s výtahem v ulici Blanická, Praha 2 Vinohrady. Klidná části Prahy 2, Vinohrady u Riegrových sadů. Vynikající dopravní dostupnost tramvajová zastávka Italská, jedn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 775
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 423 m²
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory v přízemí budovy o rozloze 423 m2. Nemovitost se nachází v centru města Havířov. Prostory mají vlastní zázemí (WC, kuchyňka, samostatný vchod, klimatizace), parkování u budovy. Prostory jsou vhodné jako prodejna, restaurace, půjčovna, kanceláře, provozování sl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
115
 Kč
Veleliby, pronájem patra kanceláří 150 m2, okr. Nymburk
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem celého patra kanceláří včetně kuchyňky 150 m2, v obci Veleliby, okr. Nymburk. Jedná se o prostor kde se nachází 9x kancelář 15 m2, kuchyňka 15 m2, sociální zařízení, spojovací chodba. Kanceláře vytápěné, plastová okna, dveře na čip, zářivky, zásuvky. Možnosti využití externího archivu, skladu, parkování v areálu, internetu apod.. Prostory nyní prochází výstavbou, nastěhování dle dohody. Objekt s 24 hodinový přístupem,... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 500
 Kč
Pronájem kanceláří Brno - Komárov, Mariánské nám. 1
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu 2 sousedící kanceláře o velikosti 30 m² a 29 m². I samostatně. 
Budova je součástí střeženého oploceného areálu. 24 hodinová recepce, do... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
230
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty