Najdeme se?

PlaceholderNo Image
Před 134 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám mladou přítelkyni na psaní, občasný pohyb v přírodě, jízdu na kole... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Najdeme se tady?
Před 24 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Myslím, že není nutné se hned k sobě stěhovat nebo měnit jeden druhého podle svých představ, to hlavní j... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Najdeme se?
Před 40 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Já obyčejný muž z Krs Plzeň sever 64/170/85, se vstahem k přírodě, nekuřák hledá ženu přiměřeného věku.
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Miloučká fenečka Zara k adopci
Miloučká fenečka Zara k adopci
Před 46 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nekonečná láska v malém chlupatém tělíčku Zarinka nade vše miluje lidi, je vděčná za každé pohlazení, každou společnou chvíli. Zbožňuje vycházky v přírodě, na svůj věk je dost aktivní a s radostí si užívá každý okamžik ve svém životě. Je to radostné stvoření s vlnícím se tělíčkem a neustále vrtícím ocáskem. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pražský krysařík
Pražský krysařík
Před 48 dny - ANNONCE
"Jmenuji se Letty a teta mi potají říká Letuška. Ptáte se proč? No, přiletěla jsem doslova z 2. patra, když jsem bývalým páníčkům nedopatřením proběhla na balkon. Při všem tom neštěstí, jsem jako zázrakem přežila a když to se mnou první chvíle nevypadalo dobře, jsem tu a hledám své nové nejúžasnější páníčky. Jsem 3 měsíční kříženka krysaříka, vážím nyní 1,2 kila, jsem maličká, droboučká, zranitelná a křehká. Duší jsem obrovská pohodářka, povahu mám dokonalou, hravou, veselou a milující, zkrátka jsem pejsek za odměnu a rozdávám lásku všemi směry, k lidem i k pejskům. Jsem moc chytrá a šikovná, všechno se krásně učím, miluju dovádění s pejsky a určitě bych k sobě potřebovala psího kámoše alespon podobné váhové kategorie, aby mi nehorzilo žádné nebezpečí zranění. Hledám dokonalou, milují rodinku, které mě ochrání a bude o mě pečovat s tou největší možnou láskou, vaše Letty." Letty je 3 měsíční kříženka krysaříka, která se k nám dostala od majitelů po pádu z balkonu 2. patra, který jak... (více v detailu)
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 53 dny - ANNONCE
"Jmenuji se Micky a přišel jsem se vám představit. Jsem veselej rošťák s věčně vysmátým usměvem od ucha k uchu, který hledá nové páníčky na celý život. Jsem ještě mládě, je mi 1,5 roku a moje předchozí majitelka vůbec nebyla to pravé, psí, ořechové. Jsem teď u tety v dočasce a rád bych dal svoje srdce konečně těm pravým, milujícím páníčkům. Jsem středně velký fešák, vážím kolem 14 kilo, jsem ušatý, milý krasavec, kterého si každý zamiluje pro mojí skvělou a přátelskou povahu. Jsem veselý, hravý a aktivní kluk, který se raduje ze života každým dnem, rozhodně se se mnou nebudete nudit a užijeme si spolu spoustu zábavy. V dočasce bydlím s dalšími pejsky, se kterými skvěle vycházím, rád si hraju a miluju dovádění venku s ostatními pejsky. Také jsem obrovský mazel, svoje lidi si zamiluju a s důvěrou jim oddaně dávám najevo svou věrnou lásku. Potřebuji dostatek vyžití venku, pozornost páníčků, samozřejmě se také nadále upevňovat správnou výchovu a dalším psí dovednosti. Těším se na... (více v detailu)
Neuvedeno
Americký stafordšírský teriér
Americký stafordšírský teriér
Před 218 dny - ANNONCE
" Jmenuji se Fanda a za tři roky, co jsem na světě, jsem zažil celkem smolný časy. Loni mi zemřela panička a od tý doby na mne dohlížel její přítel, který si ale prošel náročnými životními obdobími. Poté, co byl převezen do nemocnice v kritickém stavu, jsem zůstal zcela sám opuštěný v chatě za Prahou a teta z Dočasek mi pomohly najít zase cestu za svým snem. Jsem mladý, velmi hodný Bull kluk, s přátelskou, společenskou, milou a k lidem zcela nekonfliktní povahou. Lidi miluju nade vše, jsem obrovský mazel a úžasňák, hravý, veselý a milující pes. Doma jsem velmi spořádaný a vzorný, dokonce vydržím i počkat na svého pána, i když jsem samozřejmě nejraději s ním. Rád spím v pelíšku i v posteli a nenechám si ujít žádnou příležitost, tulit se ke svému člověku. Také si rád hraju, nejoblíbenější hra je momentálně přetahování. Ke svým i cizím lidem jsem vždy přátelský, naprosto bezproblémový a kontaktní, spolehlivě vyskočím i dva metry, abych vám dal hudlana. Miluju procházky a výlety, ale pot... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám kamarádku, přítelkyni
Před 235 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Jsi nezadaná a přesto spokojená? Máš svou práci, své zájmy, záliby a nic ti nechybí? Jen bys ještě ráda měla měla nějakého svého kamaráda, přítele pro občasné resp. pravidelné schůzky, aby sis mohla ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Najdeme se?
Před 285 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Miluji život a vše krásné, co k životu patří, ale k tomu potřebuji i Tebe abychom si spolu mohli užívát život a krásné chvíle, které mi tak moc chybí... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 187 dny - ANNONCE
Jméno: Daenerys Věk: cca 5 měsíců Velikost: větší střední (v dospělosti do cca 30 kg) Snášenlivost: kamarádka se všemi Nachází se: Darkovičky (okr. Opava) Kontakt: 737 834 501 Daenerys se pod křídla spolku dostala 11. 2. 2024, kdy byla spolu s dalšími pejsky zachráněna z nevhodných podmínek. Byla extrémně začervená a vyhublá. Teď je z ní však krásné a zdravé štěňátko. Je velice mazlivá a ráda s vámi bude spát v posteli. V dočasné péči bydlí s dalšími psy a kočkami. Koček si doma nevšímá. Má však strach z velkých psů, které nezná. Hygienu zvládá dobře, venčí se venku případně na podložku. Nový páneček byl měl počítat s tím, že se může občas stát nehoda v podobě loužičky a z nudy také může něco doma zničit. V dočasném domově nemá problém ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám osamělou důchodkyni
Před 244 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám osamělou důchodkyni, nejlépe drobné postavy, a z Prahy, jako jsem já. Můžeme spolu trávit volné chvíle, vzájemně si pomáhat, a různé pohybové aktivity, které ještě zvládneme. To jest procház... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 187 dny - ANNONCE
"Říkají mi Penny a jsem ještě psí mládě. Do Dočasek mě odevzdala paní, která se o mě chvilku starala, ale lepší život mě čeká až právě teď. Bude mi kolem 8 měsíců a aktuálně vážím 10 kilo. O mé minulosti nikdo neví, stejně tak, jako nikdo nezná můj původ a kdo jsou mí rodiče. Jsem slečna Voříšková, úžasná, veselá holka, co se rozhlíží po nové rodince na celý život. Jako každé odrostlé štěně jsem plná energie, elánu a radostně si užívám jakoukoli zábavu, hry a dovádění. Jsem chytrá, bystrá a šikovná holka, hezky se učím nové dovednosti a povely. Všechno mě zajímá, všechno se nažím prozkoumat , učitě by mě bavily i psí hlavolamy a sportování. Moc ráda se mazlím, miluju lidi a nejraději jsem stále ve společnosti svých páníčků. S pejsky se hezky snáším, doma by mi hravý paí kámoš určitě nevadil. Hledám aktivní, mladší a milující majitele, kteří mě zahrnou láskou a také se mnou budou nadále pracovat na správné výchově. Vaše Penny." Penny je mladá, akční, roztomilá fenečka, ještě štěně, t... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Najdeme se?
Před 134 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Já 67/175 silnější postavy žijící spolu se psem a kocourem v rodinném domku... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Nestvůrné dámy na cestách - Theodora Goss
Nestvůrné dámy na cestách - Theodora Goss
Před 141 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :) Ve druhém příběhu o dobrodružstvích Athénina klubu se dcery šílených vědců vydávají na nebezpečnou cestu přes celou Evropu, aby zachránily další nestvůrnou dívku a jednou provždy zhatily nekalé plány Společnosti alchymistů. Mary Jekyllová vedla od doby, kdy Sherlocku Holmesovi a doktoru Watsonovi pomohla vyřešit Whitechapelské vraždy, docela poklidný život. Pod střechu svého londýnského domu přijala Beatrici Rappacci... (více v detailu)
Hlavní město Praha
255
 Kč
PlaceholderNo Image
TOP Uruguayský Cimarron – štěně (fenka) s PP
Před 342 dny - AVIZO_CZ
Chovatelská stanice Cerberus Illusion nabízí k prodeji TOP fenu Uruguayského Cimarrona s PP. Jmenuje se Inari Cerberus Illusion a pochází z jedinečného spojení. Narodila se 19.5.2023 a je okamžitě k odběru. Jako chovatelka jsem si Inari ponechala pro sebe spolu s jejím bratrem Ivanhoem, abych s oběma počkala na přezubení pro případ, že některé z nich nepřezubí správně. Naštěstí, obě štěňátka mají po přezubení nadále správný skus, proto Ivanhoe zůstává doma a Inari v tomto momentě nabízím k prodeji na výstavy/sportovní kynologii a chov! Pokud nemáte výstavní, sportovní, chovatelské ambice, ráda Vám nabídnu z naší CHS jiného Cimarrona. Inari je od věku 8 týdnů pracovně vedena, jako všechny naše psy! Začali jsme s výcvikem poslušnosti, hledání (zatím ne stopování, jen práci vyžadujících používání čichu) a výstavním výcvikem. Inari je nesmírně inteligentní, snadno se naučí cokoli nového, je to upusinkované štěně, které se rádo tulí a hraje. Miluje jídlo, díky čemuž je snadno motivovatelná ... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty