Ahoj, najdu Tě?

PlaceholderNo Image
Před 265 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hezký den, rád bych tady našel pohodovou partnerku do 48 let, nek... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Najdu Romku z Prahy
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Rád bych našel Romku z Prahy ve věku 30-40 nejlépe kuřačku, která by preferovala občasné schůzky??
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Z nedostatku příležitosti
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Ráda bych našla partnera na trvalý vztah z Kolína a okolí. Věk asi do 53 let, vyšší postav... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Ahoj, rád poznám paní nebo slečnu
Před 3 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Ahoj, najde se paní, co by byla ráda za návštěvy okolí Litvínov. Moc rád najdu milenku, nemám moc času na vztah. Moc bych rá... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám pár
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ahoj, rád bych zde našel pár (na věku nezáleží), který hledá muže za účelem pravidelného scházení se, kde on není BI. Mohl bych být jen jako divák nebo i se zapojením se.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Milující pečující dáma hledá partnera
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Jsem seriózní upřímná dáma, která hledá muže, kterého bych milovala a strávila s ním zbytek života, hledám upřímného pečujícího věrného muže, kterého bych milovala a vybudovala si s ním trvalý vzta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
BABETA 210
BABETA 210
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
prodam babetu 210 po koupení byl delan fialovy lak a vybrus s novym pistem, po vice nez 1000km vyletela segrovka od pistniho cepu = K.O pístu, rýhy ve válci => výbrus, nový píst, pístní kroužky, ložisko pístního čepu, čep, těsnění, nová svíčka po této opravě po pár jízdách odešla cívka zapalování (ta u rotoru), koupil a připájel jsem novou, babeta zase svištěla nádherně, ale po delším neježdění (celé letní prázdniny) najednou nemá tah, špatně startuje, když jede tak pár metrů v pohodě a pak se dusí, chce ji zase dát poradne do péče, ale já už na to nemám náladu ani čas. Mnou dělané: - píst (pistni čep atd) - najeto tak 25km [1:20] - výbrus - nový fialový lak - nové šoupátko, trysky a jehla - zadní tlumiče - zástěrka blatníku - plasty jsou oživeny přípravky a vypadají jako nové - nový tyristor - dvě zrc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
JOE
JOE
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
"Moje jméno je Joe a jsem o kapku větší čivaváček. Je mi 9 let, ale rozhodně nevypadám na staršího pejska, aktivitou strčím do kapsy i mladší psí kámoše. O svou paničku jsem přišel, nemohla si mě už nechat a tak jsem přijel k tetě, kde se chystám na své nové majitele. Jsem božský, dokonalý kluk, pejsek za odměnu, úžasný miláček, kterého si všichni zamilují a není mi téměř, co vytknout. Jsem moc hodný, rád se mazlím a tulím se ke svému člověku, nejraději bych byl stále po boku svého lidského anděla, který si mě adoptuje na pořád. Doma ale vydržím i sám a nic neničím, hygienu mám 100% a jsem vzorný, poslušný fešáček. Doma budu klidně jako jedináček, nebo s další hodnou malou fenečkou, psí kluky moc nemusím, ale procházky s nimi s tetou trenujeme. Hledám milující, hodné a zodpovědné páníčky, kteří mě zahrnou láskou a se kterými strávím krásný psí život., Váš Joe." Joe je 9letý kříženec čivavy, váží přes 5 kilo a vzdala se ho majitelka s existenčních důvodů. Když přijel byl trochu zaražený... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koupím koně - učitele nebo vysloužilého z hiporehabilitací.
Koupím koně - učitele nebo vysloužilého z hiporehabilitací.
V necelých 28 letech odešel do koňského nebe můj jedinečný koňský kamarád. Ráda bych ještě jednou v životě našla tak senzačního koníka. Věk by měl být do 15 let, nechci za pár let prožívat to co teď. Koníka hledám naprosto klidné vyrovnané povahy, vzhledem k tomu, že mám syna s poruchou autismu a nemůžu nic riskovat. Svého " dědečka" jsem delší dobu nejezdila a nikdy jsem nebyla na divoké vyjížďka, proto koníčka pohodáře, spolehlivého na občasné klidné vyjížďk... (více v detailu)
Neuvedeno
Daruji kočku, 9 let
Daruji kočku, 9 let
Daruji na darovací smlouvu kočku, 9 let, jménem Nathalii. Nevěřila jsem ze bych se do této situace dostala, ale bohužel musim darovat svoji potvůrku. Před par dny jsme navštívili veterinu z důvodu velkého úbytku váhy a celkového chřadnutí. Všechny testy vyšli překvapivě výborně. Bylo mi řečeno ze je to vše stresem. Kočka byla zvykl... (více v detailu)
Neuvedeno
ŽERYK
ŽERYK
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
" Zdravím psí milovníky, kterým doma chybí střapatý, roztomilý parťák. Jmenuju se Žeryk a jsem již trochu starší psí kluk. Bude mi asi kolem 8 - 10 let, jsem malý, 8kilový fešáček a figuru mám po strejdovi jezevčíkovi a tetě terierce - tedy zřejmě. Přijel jsem z jednoho útulku, jak jsem se tam dostal, asi nepovím, ale k tetě jsem se nastěhoval moc rád. Jsem malý, úžasný a moc hodný pejsek, velice vděčný za každé pohlazení a rád se tulím v posteli ke své paničce. Se všemi pejsky jsem velký kamarád a každého psího kámoše nebo kamarádku nadšeně přivítám, takže psí společnost doma bude pro mě velké potěšení. Dokonce mi nevadí ani kočičky, a to už je, co říct, vzhledem k mému jezevčíko-terieří minulosti. Doma krásně vydržím sám, počkám, než se vrátíte domů třeba na pohodlném křesílku, neštěkám a nic neničím. Jsem velký mazel a nejvíc si úžívám drbáníčko, to mám moc rád. Rád bych našel prima páníčky, kterým bude dělat radost moje střapatá, rozkošná maličkost, Váš Žeryk. " Žeryk je asi 8 - 10... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Vidlice RockShox Judy Silver TK 27.5
Vidlice RockShox Judy Silver TK 27.5
Před 11 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Trochu potlučené nálepky, ale jsem první majitel a najeto je na ni max 300 km (700x42 e-bike). Nesedí mi tenhle druh pružení, tak tady leží. Nejspíš bych od ní našel i doklad. K... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 899
 Kč
PlaceholderNo Image
Vážný vztah
Před 14 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Jsem rozvedeny muz 56 let , 190/92 moc rad bych nasel zenu na vazny v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
NABÍZÍM Fender Stratocaster (Mexiko) PRODÁNO
NABÍZÍM Fender Stratocaster (Mexiko) PRODÁNO
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Posílám dál svého vysloužilého Fendera, který už od pohledu je trochu jiný. Našel jsem už svůj žánr a přešel jsem na Ibanezky a byla by škoda, kdyby mi jen ležel v koutě. Originální krk Mexiko (Soft V), originální mechaniky a vintage zámky. O skvělý zvuk se starají snímače od Tůmy. Kytara má krásný zvuk a pokud hrajete Hendrixe, R. Vaughane či Fruscianteho, tak vás rozhodně nezklame. Na 4. poloze určitě potěší i funky maniaky. Původní majitel vyměnil tělo za bahenní jasan, takže je krásně lehká. Tělo má zabudovaný i... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Najdu tě?
Před 15 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Najdu tě? Je mi 39 let do 49 let, jme.nuju se Jana
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám lásku
Před 15 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Jen Praha. Já 49 let, 175/70 štíhlé postavy bych rád poznal štíhlou ženu do 45... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám fajn ženu
Před 15 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledám sympatickou ženu, která má smysl pro rodinu a věrnost. Chci tě postupně poznávat, mít tě jako kamarádku, mil... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám ženu
Před 15 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ahoj. Rád bych se seznámil se štíhlou ženou (může být i zadaná) nekuřačka podmínkou, z Prahy a okolí,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kavalír King Charles španěl
Kavalír King Charles španěl
Před 15 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
"Moje jméno je Rasty, rád bych se vám představil a našel mezi vámi své budoucí milující pány. Můj život byl doposud velmi fádní a nezajímavý, žil jsem po boku svého pána 7 let, za celou dobu jsem poznal jen krátké procházky a jinak žádné zážitky a rozptýlení. Pán musel do vězení a já jsem zůstal sám, ale právě se mi otevřel celý svět a konečně poznávám spokojený, šťastný psí život, plný aktivit, zábavy a kontaktu s dalšími hodnými lidmi i pejsky. Jsem 7 letý voříšek, menšího vzrůstu, černý krasavec s pálením a moc hezkým kukučem, co se konečně směje a rozdává radost a nadšení z nových psích dobrodružství. Vážím 17 kilo, baví mě procházky, dovádění na zahradě a moc si užívám kontakt s dalšími pejsky, kteří mě učí, jak funguje psí smečka, kterou bez problémů ctím. Jsem velmi hodný, pohodový kluk, který miluje lidi a pozornost páníčků si náležitě užívám, moc rád se mazlím, spinkám v posteli nebo na pelíšku a těším se každý den na nové zážitky, co jsem nikdy neměl možnost poznat. Moc r... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám hodnou partnerku
Před 19 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledám slušnou a pohodovou partnerku, která má ráda přírodu, poznávání nových hezkých míst při cestách obytným autem, pobyt u vo... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
HUGO - ENERGICKÝ KLUK
HUGO - ENERGICKÝ KLUK
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
,,Zdravím všechny, tady Hugo, jméno mé. Dovolte mi, abych se vám představil s nadějí, že bych mezi vámi našel nějakého prima parťáka pro život. Jsem mladý, asi 1,5letý kříženec jorkšíra, a jak už to mnozí z vás jistě znáte, svůj domov jsem již měl, ale bohužel to nějak nedopadlo, a tak jsem musel putovat o dům dál. Naštěstí jsem ale mladej, vyrovnanej a energickej kluk, takže jsem moc dlouho nesmutnil a v dočasné péči jsem se rozkoukal poměrně rychle. Jsem akční klučík, plný energie, všechno mě zajímá a do všeho se vrhám po hlavě. V prvním domově mě toho ale moc nenaučili, takže jsem někdy jak pytel blech a je potřeba mi vysvětlit, kdy překypuju energií až moc. Jsem ale plný lásky a nadšení, miluju lidi, s každým jsem hned kamarád a doma vás budu následovat na každém kroku. Večer si hupnu k vám do postele ve snaze být neviditelný a s nadějí, že si mě nikdo nevšimne. To jsem nejspokojenější. Ráno s tetou chodíme běhat, to mě hodně baví, ale od nové rodinky mi bude stačit, když mě bude b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Koťatko mig mig
Koťatko mig mig
Před 19 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Zdravím malého koťecího chlapečka jsme našli v lese vyhubleho a malinkatého.. Bohužel si ho nemoh... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Zdarma
 Kč
PlaceholderNo Image
Najdu tě?
Před 20 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Malá, štíhlá 52 let, 158 cm, 57kg lidově obyčejná ženská hledá úplně normálního mužského s obyčejnými naroky, se zdravým selským rozumem, upřímnou povahou, smyslem pro humor, pří... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Jorkšírský teriér
Jorkšírský teriér
Před 19 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
,,Zdravím všechny, tady Hugo, jméno mé. Dovolte mi, abych se vám představil s nadějí, že bych mezi vámi našel nějakého prima parťáka pro život. Jsem mladý, asi 1,5letý kříženec jorkšíra, a jak už to mnozí z vás jistě znáte, svůj domov jsem již měl, ale bohužel to nějak nedopadlo, a tak jsem musel putovat o dům dál. Naštěstí jsem ale mladej, vyrovnanej a energickej kluk, takže jsem moc dlouho nesmutnil a v dočasné péči jsem se rozkoukal poměrně rychle. Jsem akční klučík, plný energie, všechno mě zajímá a do všeho se vrhám po hlavě. V prvním domově mě toho ale moc nenaučili, takže jsem někdy jak pytel blech a je potřeba mi vysvětlit, kdy překypuju energií až moc. Jsem ale plný lásky a nadšení, miluju lidi, s každým jsem hned kamarád a doma vás budu následovat na každém kroku. Večer si hupnu k vám do postele ve snaze být neviditelný a s nadějí, že si mě nikdo nevšimne. To jsem nejspokojenější. Ráno s tetou chodíme běhat, to mě hodně baví, ale od nové rodinky mi bude stačit, když mě bude b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Žena na hezký vztah.
Před 26 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Ahoj. Jmenuji se Robert je mí 48 let a hledám úplně obyčejnou ženu do 55 leť, která už také ne... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Laďka
Před 28 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nejsem zklamaný ani duševně nemocný, jsem bohem veselý muž, nerad že sebe dělám, co nejsem. Hledám partnerku ženu od 50 do 60 let, které chybí to, co je láska a vůbec nejsem m... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty