Pomoc s odvozem

Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den nabízím pomoc s úklidem případně pomoc s naložením starého nábytku, sutě případně jiného od... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč

Podobné inzeráty

Darují stavební suť
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Darují stavební suť - zdivo, písek,cihla,kámen S naložením mohu pomoci
Plzeňský kraj
Zdarma
 Kč
Stěhování , přeprava materiálu, odvoz suti
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Máme široké portfolio služeb v oblasti nákladní dopravy. -stěhování -přeprava materiálu -odvoz vašeho nákupu z hobbymarketu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Hodiny manžel, opravář - údržbář
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím veškeré opravy a údržbu v domácnosti, kanceláři nebo zahradě. -Malování, natírání, Veškeré vrtání, sekání, -Drobné svářečské práce - Opravy plotu , výměna plotovek, -opravy klik a dveří, -sestavení jakéhokoli nábytku včetně odvozu a demontáže starého -bourací práce včetně odvozu sutě a odpadu. Výměna vodovodní baterie, sifonu — I... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hodinový manžel- opravář, údržbář
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím veškeré opravy a údržbu v domácnosti, kanceláři nebo zahradě. -Malování, natírání, Veškeré vrtání, sekání, -Drobné svářečské práce - Opravy plotu , výměna plotovek, -opravy klik a dveří, -sestavení jakéhokoli nábytku včetně odvozu a demontáže starého -bourací práce včetně odvozu sutě a odpadu. Výměna vodovodní baterie, sifonu In... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodám rekultivační hrábě za malotraktor
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám rekultivační hrábě za malotrasktor záběr 1,8 m zavěs kat.1 traktorové shrnovače zeminy, štěrku, písku, prosívky, větví, kůry a jiného materiálu.Lze použít pro srovnávání sypkého materiálu, urovnávání příjezdových cest nebo pozemků, úpravu stezek, úklid po vytěžení půdy , srovnaní drezurnich... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 900
 Kč
Apple watch 7 45mm originál faktura
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám originální hodinky Apple watch 7 45mm Faktura s SN samozřejmostí Krásný stav kupované 11.2021 viz faktura Stav baterie 85% Přidám mnoho řemínků a fólie na display další je již nalepena již od koupě vždy s fólií Dále přidám ochrané pouzdra, veškeré příslušen... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
Hledám brigádu,nabídněte.
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Hledám brigádu,nenabízím brigádu. Hledám pomocné práce na stavbě, stěhování, vyklízení bytů, pomoc při výměně krytin na střeše, bourací práce, výkopové práce menšího rozsahu, úklidové práce, sekání trávy, práce okolo domu atd. Je mi 35 let, jsem silný, dochvilný a spolehlivý.Od 250 kč na hodinu až po 300 kč hodina práce... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Šatní skříň
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Při odběru více kusů nábytku možná dohoda - inzeráty lze dohledat pod tel. číslem 999222999. Veškerý nábytek byl používán v nekuřáckém prostředí. Nabízím z důvodu stěhování. Rozměr šířka 197, výška 201, hloubka 60. Šatní skříň se třemi zásuvkami a zrcadly. V levé i prostřední části jedna police a tyč na zavěšení oblečení. V pravé jsou dokoupené police (tyč je zde možné také použít). Pro stěhování je nutné provést demontáž (dřevotříska stěhování vcelku nev... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Šatní skříň
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Při odběru více položek možná dohoda. Veškerý nábytek byl používán v nekuřáckém prostředí. Nabízím z důvodu stěhování. Šatní skříň se třemi zásuvkami a zrcadly. Rozměr šířka 197, výška 201, hloubka 60. V levé i prostřední části jedna police a tyč na zavěšení oblečení. V pravé jsou dokoupené police (tyč je zde možné také použít). Pro stěhování je nutné provést demontáž (dřevotříska stěhování vcelku nevydrží) a zajistit vlastní odv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Robotický vysavač iRobot Roomba Combo i8 i8178 černý
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový robotický vysavač iRobot Roomba Combo i8 (i8178) black / v černé barvě. Původní cena 14´999,-Kč. Záruka do 7/10/26. Klíčové vlastnosti: - Lze ovládat intuitivní mobilní aplikací iRobot HOME - Zajistí suchý i mokrý úklid - Je vybaven chytrou navigací s funkcí inteligentního mapování - Díky technologii Imprint komunikuje s robotickým mopem Braava - Prémiový čtyřstupňový čisticí systém AeroForce důkladně odstraňuje nečistoty - Umožňuje automatické vysypávání sběrného koše ve stanici Clean Base - Inteligentní mapování prostor - Roomba umí mapovat domácnost. Sama stanoví hranice místností. Ty si můžete následně upravovat v mapě a také je pojmenovávat. Pokročilá navigace iAdapt 3.0 Funguje ve spolupráci s kamerou, pomocí které rozpoznává překážky a vytváří mapu podlahy, pomocí které se poté řídí. Inteligentní mapování Imprint Umožní vysavačům dokonale vysávat. Zároveň komunikují s mopy Braava a ke své práci využívají nejmodernější umělou inteligenci i strojové učení. Navíc dokáží aut... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 400
 Kč
Myčka na kola
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
cyklo mycka myci box na jizdni kola vsech druhu Varianty: - Držák kol (montážní, kartáčový nebo žádný) - Polička ano/ne - Hadice s kohoutem na vodu ano/ne - Střešní panel ano/ne - Vyrovnávací nohy ano/ne - Manipulační kolečka ano/ne ☑️Robustní ocelová žárově zinkovaná konstrukce. Vhodné na závody, bikové školy, event, bike park, kemp, traily, singltrek, downhill, cykloservis, půjčovny kol apod. ☑️ Stěny z kompozitních sendvičových panelů. Vhodné pro reklamu, branding, propagaci, firmy, pozvánku na závody a event akce atd. (zároveň Vám může mycí box vydělávat reklamou) ☑️ Držák kola může být: ☑️ Kartáčový držák na boky ☑️ Montážní držák na zadní stěnu ☑️ Případně jiný po d... (více v detailu)
Středočeský kraj
43 460
 Kč
STĚHOVÁNÍ / VYKLÍZENÍ / PŘEVOZ / ODVOZ / LEVNĚ
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
COKOLIV, KDYKOLIV, KAMKOLIV, Stěhování, vyklízení, autodoprava, Převozy, Odvoz - starého nábytku, i jednotlivích kusů atd... z obchodních center... Vyklízení bytů a domů,sklepů... L... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodám lego technic za půlku ceny než v obchodě
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám za půlku ceny originál lego technic co jsou na fotkách... Lego je jen 1x složeno, návody mám všechny, i nějaké krabice, ale ne všechny. Případně po dom... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Základní deska Dell Latitude E6330 Intel i5
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dovoz skútrem do 60km od Hlučína ZDARMA Našel při úklidu, stav neznámý proto raději prodávám jako vadné na díly, případně opravu. Deska kdysi vytažena z rozbytého notebooku (prasklé LCD), který byl rozprodán na díly, jen desku jsem nemohl tehdy najít, nyní po dlouhé době při úklidu našel, ale funkčnost neznám, proto bez záruky jestli jede. Jediné, co si pamatuji, že na notebooku v ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Fieldmann FZF 2001-E vysavač/foukač listí, zánovní
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím málo užitý vysavač listí v komplet balení. Původní cena 1.500,-. Možnost zaslání. Při jarním a podzimním úklidu každý pravidelně bojuje se spadaným listím či jehličím z okrasných stromů, zbytky trávy či větviček z prořezaných stromků. Díky výkonnému motoru a pomocí foukání přemístíte odpad na jednu hromadu, kterou pak pomocí funkce vysávání vysajete do velkého vaku. Odpad je navíc při průchodem tělem stroje rozsekán speciální turbínou, která mnohokrát zmenší objem. Navíc Vám tato nad... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
Prodej bytu 2+1, 45 m², Kamenice nad Lipou, ul. Družstevní
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 ve třetím patře zděného domu. Byt prošel částečnou rekonstrukcí - nová koupelna a WC, nové rozvody vody a odpadu v plastu, plastová okna. Vytápění pomocí přímotopů a "akumulaček", teplá voda bojlerem. Součástí bytu je balkon, dvě prostorné sklepní kóje a velká kolna na společném uzavřeném dvoru. Možnost přivedení plynu. K dispozici je vlastní pa... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 295 000
 Kč
fokač a vysavač Black & Decker GW2810
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 2x použitý zahradní fukar / vysavač / drtič pro úklid trávy, listí a drobného zahradního odpadu při údržbě za... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
výpomoci v domácnosti s částečnou péči o seniory od 140,-
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
dobrý den, nabízím pečovatelskou péči, s láskou a pochopením, s empatiemi, dále mám zájem o úklid domácnosti, mám zkušenosti z úklidu v domácím prostředí. I mytí oken i jiné domácí práce. I pomoc s nákupy, s přípravou jídel, péče o seniory a starší lidi. Záleží, co potřebujete. S na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Herní PC stavěný na míru
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám herní počítač v dobrém stavu, složený na podzim 2020. Používaný cca 2,5 roku. Prodávám z důvodu nevyužití. Zvládá dobře hry jako CS:GO, Fortnite, Minecraft, Roblox, Rocket League, GTA V apod., ale i klasickou práci na něm (škola, kancelářská činnost). Náročnější hry třeba jako Cyberpunk 2077, RDR2 jsem na něm nezkoušela, ale v nějaké kvalitě by to taky mohl zvládnout.. Má 4 RGB chladiče, RAM jsou také RGB, barvy lze pomocí programu upravit. Windows 11. Case je z části ze skla. Navrchu šasi je odnímatelný kryt držící na magnetu, lépe se tak odvádí teplo zevnitř. Všechny porty jsou vidět na fotkách. K PC mám krabici s pár doplňky (krabičky od některých komponentů, návody, HDMI kabel, “stahováky” na kabely apod.) K... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
IP kamera VIVOTEK IP8133 s přísvitem, PC 5500 Kč
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tuto vnitřní IP kameru s adaptérem, bez stojánku/držáku. Vnitřní IP kamera, HD rozlišení 1280 x 800 bodů, H.264, úhel záběru 47,4°, PIR čidlo, bílý přísvit na 5 metrů, PoE Nadstandardní vlastnosti kamery Integrovaný přísvit: ano Integrované PIR čidlo: ano Přístup pomocí mobilního telefonu: ano Čip a optické vlastnosti Snímací čip: 1/4" CMOS Vlastnosti snímacího čipu: uzávěrka 1/15 s. až 1/25,000 s., AGC, AWB, AES, kompenzace protisvětla BLC Objektiv: ano - integrovaný Integrovaný bílý přísvit: ano Max. dosvit bílého přísvitu: 5m Parametry bílého přísvitu: 1x LED Vlastnosti objektivu Ohnisková vzdálenost: f 3,29 mm Úhel záběru (horizontální): 47,4° Clonové číslo: F 2,4 Video Komprese: H-264, MPEG-4 a MJPEG Maximální rozlišení: 1280 x 800 px Počet snímků při max. rozlišení: 30 s. Max. počet snímků: 30 s. Multi-streaming: ano Počet streamů: 4 Max. počet klientů: až 10 Platí pro všechny moje inzeráty: Inzerát je aktuální, pokud ho vidíte, takže se na to nemusí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
900
 Kč
Intel i7, 12GB RAM, Strix GTX 1050ti
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám počítač, do poslední chvíle naprosto funkční, ale na mé nároky už je poněkud nedostačující. Komponenty: Procesor: Intel Core i7 2600 4jádra 8vláken 3,8Ghz Základní deska: gigabyte ga-67M-ud2h Paměti RAM: 2x2GB +2x4GB kingston Fury celkem 12gb Grafická karta: Asus Strix Nvidia GTX 1050ti 4GB OC DVD-RW Grafickou kartu ještě stále používám ve svém PC, proto m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Počítačový stůl
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám počítačový stůl přesně jak je na foto, další foto mohu dodat, stůl je cca 4 měsíce starý a kupován jako nový, duvod prodeje je koupě jiného tento nám nevyhovuje. Rozměry: šířka 95cm, výška 90cm, hloubka 48,5cm Rozměry... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
Polštáře s dřevem z limby
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Polštář s dřevem z limby 40 x 60 cm - 22.9. - 10:08 Trápí Vás nespavost, špatné spaní, lehký spánek nebo jiné poruchy spánku, užíváte pravidelně prášky na spaní, podrobujete se neúspěšně léčení nespavosti, potom naše polštáře jsou určeny právě pro Vás. Tyto produkty s dřevem z limby Vám mohou téměř okamžitě přinést přirozený, zdravý, hluboký spánek, a tím i rychlou regeneraci fyzických i duševních sil. Náplní polštářů jsou čerstvé hobliny a vločky z dřeva limby z v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 170
 Kč
vysavač Xiaomi MIJIA 1C
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám výše zmíněný robotický vysavač s funkcí mopu. Nebyl moc používaný a asi umřela baterka. Chvíli vysává a pak se vypne. Když se vrátí do docku, tak nabíjí. A pořád dokola. nechce se mi dále řešit. nejlépe osobní převzetí Ostrava, případně zásilkovna s platbou předem. Popis: Na koberce, s mopem, doba provozu 80 min., hlučnost 60 dB, rozeznání překážek bezdotykové Chytrý robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Pes z útulku
Před 14 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Bella hledá domov Bella je fenka střední velikosti váží 20 kg, jsou jí 2 roky, je očkovaná, čipovaná, odčervená a kastrovaná. Bella tady odchovala štěnátka ty už mají své domovy a nyní hledá domov sama. Je moc hodná, kamarádská, snáší se se psy, má ráda procházky je hravá. Je odebraná ze špatných... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty