Prodej restaurace, stravování, 90 m², Ostrava, ul. Nádražní

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme přenechání pronájmu zavedené kavárny v orientálním stylu o rozloze 90 m², která se nachází na frekventované ulici Nádražní. Kavárna má kapacitu 36 míst k sezení u stolů a 7 míst u baru, což vytváří útulnou atmosféru pro hosty. Kromě toho je zde možnost propojení s navazujícím prostorem o velikosti 219 m², který je rovněž laděn do orientálního stylu a umožňuje další rozšíření kapacity a provozu. Skvělou v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej restaurace, stravování, 219 m², Ostrava, ul. Nádražní
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme přenechání pronájmu zavedené restaurace v orientálním stylu, která se nachází na frekventované ulici Nádražní. Restaurace o velikosti 219 m² disponuje kapacitou 72 míst k sezení u stolů a 7 míst u baru. K dispozici je také možnost rozšíření provozu do venkovní zahrádky. Restaurace je plně vybavena veškerým zařízením potřebným pro okamžitý provoz, včetně kompletně zařízené kuchyně, s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500 000
 Kč
Prodej restaurace, stravování, 17 m², Ostrava, ul. Nádražní
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost převzít pronájem zavedeného kebabu v samém srdci Ostravy. Tento útulný prostor o rozloze 17 m² se nachází na velmi atraktivním místě s vysokou průchodností, přímo u frekventované tramvajové zastávky. Prostor je plně vybaven a připraven k okamžitému provozu. Součástí je veškeré potřebné vybavení pro přípravu a prodej kebabu, což vám ušetří nejen čas, ale i finanční prostředky spojené s pořizováním nového zařízení. Tat... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
335 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 55 m², Sokolov, ul. Nádražní
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji slunný byt 1+1 o užitné ploše 55 m², nacházející se v rušné části Sokolova na ulici Nádražní. Byt je umístěn v cihlovém domě v 5. nadzemním podlaží, přičemž k dispozici je také jedno podzemní podlaží. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, je ve velmi dobrém stavu a skládá se ze dvou místností. Ohřev vody je zajištěn plynovou karmou a vytápění krbem na tuhá paliva, což zajišťuje nízké provozní... (více v detailu)
Karlovarský kraj
650 000
 Kč
Prodej komerční nemovitosti 470 m2 v Tachově, ul. Nádražní
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zajímavou investiční nemovitost na vlakovém nádraží ve městě Tachov. Jedná se o objekt občanské vybavenosti, v současné době využíván jako restaurace a penzion. Na vlakovém nádraží probíhá kompletní rekonstrukce a v budoucnu tak z této lokality vznikne velmi lukrativní místo, kde se toto využití penzionu a restaurace přímo nabízí. Budova, celkové užitné plochy téměř 500 m2, s vlastním pozemkem 676 m2, skýtá v přízemí bytovou jednotku (31 m2), technické zázemí a kotelnu s automatickým kotlem na tuhá ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej restaurace, stravování, 730 m², Nové Město nad Metují
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Chcete žít a podnikat v podzámčí v historickém domě? Nabízíme Vám exkluzivní příležitost ke koupi komerčního objektu s bytovými jednotkami z 16. století, který se nachází přímo v srdci Nového Města nad Metují. Tento výjimečný dům se smíšenou konstrukcí nabízí 10+ prostorných místností rozmístěných ve 2 nadzemních a 1 podzemním podlaží, o celkové užitné ploše 730 m². K nemovitosti náleží pozemek o rozloze 377 m².Nemovitost v současnosti nabízí ideální podmínky jak pro exkluzivní bydlení, tak i pro podnikání v gastronomickém odvětví. Dům je vybaven prosperující kavárnou, s možností přeměny sklepení na st... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
29 900 000
 Kč
Prodej stravování, 78 m², Kladno, ul. Vodárenská
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme odkoupení vybavení za 350 000 kč a přenechání nájmu, který měsíčně vychází 9 000 kč za zavedenou a plně vybavenou pizzerii o užitné ploše 78 m², situovanou v rušné části obce Kročehlavy, Kladno. Restaurace se nachází v přízemí panelového domu s celkovým počtem devíti nadzemních podlaží. Prostor restaurace je v dobrém stavu a je připraven k okamžitému zahájení provozu. Součástí prodeje je kompletní vybavení a know-how, kt... (více v detailu)
Středočeský kraj
350 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 77 m², České Budějovice, ul. Nádražní
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+kk v nově postaveném bytovém domě v centru Českých Budějovic. Při výstavbě domu bylo dbáno především na kvalitu dodávaných materiálů. Celý dům je odhlučněný, bezbariérový přístup a výtah v domě je samozřejmostí. Byt 3+kk se skládá ze vstupní chodby, koupelny, kuchyně s obývacím pokojem a ze dv... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 840 000
 Kč
Prodej chalupy, 90 m², Malé Slabce
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji malebnou chalupu k rekonstrukci v klidné části obce Malé Slabce, v katastrálním území Slabce. Chalupa stojí na samostatném pozemku o velikosti 1033 m², obklopeném přírodou s romantickou polosamotou. Nemovitost se skládá z jednoho podzemního a dvou nadzemních podlaží, celkovou užitnou plochou 90 m², nabízí celkem 3 místnosti k individuálnímu využití. K chalupě, postavené z kvalitní cihly, náleží také pozemek, který nabízí dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení či další aktivity v soukromí. Stav objektu vyž... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 100 000
 Kč
Prodej restaurace, stravování, 220 m², Tisá
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Rád bych vám představil zaběhlou restauraci v Tisé, která zde působí již 26 let. Má hned několik plusů, které za tímto úspěchem stojí. Prvním z nich je strategické místo u příjezdu od hranic - tato restaurace je totiž první, na kterou "hladový" turista narazí. Parkování zdarma přímo u objektu je druhou výhodou. Za třetí je zde dostatečný počet míst pro všechny příchozí hosty. Má kapacitu 50 lidí a v sezóně se zahrádkou dalších + 16 míst. Samozřejmostí je ochotný a zkušený personál a zejména roky prověřený jídeln... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 90 m², Malé Slabce
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům k rekonstrukci v klidné části obce Malé Slabce, v katastrálním území Slabce. Dům stojí na samostatném pozemku o velikosti 1033 m², obklopeném přírodou s romantickou polosamotou. Nemovitost se skládá z jednoho podzemního a dvou nadzemních podlaží, celkovou užitnou plochou 90 m², nabízí celkem 3 místnosti k individuálnímu využití. K domu, postavené z kvalitní cihly, náleží také pozemek, který nabízí dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení či další aktivity v soukromí. Stav objektu vyžaduje ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 100 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 55 m2, Nádražní ul., Lázně Kynžvart
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+1 a užitné ploše 55 m2 v ulici Nádražní, v Lázních Kynžvart. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu na okraji obce. Vytápění a ohřev vody je zajištěn vlastním plynovým kotlem. Pokud hledáte byt, který si chcete zrekonstruovat podle svého, je tato nabídka určená právě Vám. Byt je v původním, avšak udržovaném stavu. Výhodou je ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 550 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 28 m², Ostrava, ul. Hornopolní
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v osobním vlastnictví s podlahovou plochou 28 m², který disponuje navíc lodžií s příjemným výhledem na zeleň a okolí. Byt se nachází v 6. patře budovy, která je vybavena dvěma výtahy. Interiér je v dobrém stavu a je připraven k okamžitému nastěhování nebo pronájmu. Tento byt je skvělou příležitostí pro investory, kteří hledají stabilní příjem díky nízkým nákladům na bydlení 2 800 Kč/měs. a osobnímu vlastnictví bytu. Náleží k něm... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 080 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 105 m², Slaný, ul. Bartošova
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám dvoupodlažní rodinný dům se šarmem starších časů, který čeká na nového majitele s vizí modernizace dle vlastních představ. Dům se nachází v klidné lokalitě města Slaný, které nabízí veškerou občanskou vybavenost – školy, sportovní zařízení i obchody jsou v dosahu. Nemovitost o užitné ploše 105 m² vyniká pěti prostornými místnostmi a částí půdy, která je vhodná na další vestavbu, rozloženými na dvou nadzemních podlažích a jednom podzemním. Celková ploch... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 150 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 43 m², Ostrava, ul. Polská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 2+1 s užitnou plochou 43m², nacházející se v 11. podlaží panelového domu s 12 nadzemními podlažími a 1 podzemním podlažím na sídlišti v části obce Poruba. Byt disponuje třemi místnostmi a je v dobrém stavu. Ideální volba pro ty, kteří hledají klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Okolí nabízí dostatek zeleně, obchodů, škol i sportovních z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 190 m², Louňovice
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části malebné obce Louňovice. Tento samostatně stojící cihlový dům o dvou nadzemních podlažích nabízí celkem 6 místností, které poskytnou dostatek prostoru pro rodinný život. Užitná plocha domu činí 190 m², což zajišťuje komfortní bydlení i pro vícečlennou rodinu. K domu náleží také terasa s krásnou vzrostlou zahradou s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 500 000
 Kč
Pronájem restaurace, 360 m2, Praha - Vinohrady, ev.č. V3376
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. V3376 Evidenční číslo / ID zakázky: V3376 Naše společnost dovoluje si vám nabídnout přenechání pronájmu za odstupné plně vybavené stylové restauraci poblíž centra Prahy. Podnik je v provozu úspěšných bezmála dvacet let, má věrné zákazníky a vynikající hodnocení na Googlu. Interiér restaurace je řešen v nejlepších tradicích evropských hospod a pubů, nese atmosféru útulného domova a pocit nadčasovosti. Prostory jsou zdobeny stylovými tapety, tmavým dřevem, stejně jako kvalitním jemně hrubým dřevěným nábytkem, který je charakteristickým pro estetiku těchto typů restaurací. Koncept podniku, stejně jako design, obsahuje akcentní prvky dekoru, což dělá restauraci nezapomenutelnou. Útulná restaurace je situována v přízemí historické budovy v blízkosti pražských pozoruhodností a dobré občanské vybavenosti se spoustou zákazníků, kteří k vám budou chodit rádi každý den nejen na večeře, ale i na obědy či na drink. Výborná dopravní dostupnost – nejbližší tramvajová zastávka se nachází 2... (více v detailu)
Hlavní město Praha
64 000
 Kč
Prodej pole, 5436 m², Hvozdnice
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji podíl o velikosti 1/6 na pozemku o celkové výměře 5 436 m², nacházejícím se v katastrálním území Hvozdnice. Jedná se o ornou půdu, která je aktuálně propachtovaná, což zajišťuje pravidelný př... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk, 51 m², Praha, ul. Veronské nám.
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi prostorného bytu 2+kk o celkové ploše 51 m², který se nachází v 1. nadzemním podlaží panelového domu s pohodlným bezbariérovým přístupem. Tento byt je v původním stavu, což znamená, že je ideální pro kompletní rekonstrukci a vytvoření domova přesně podle Vašich představ. Přiložené vizualizace jsou pouze ilustrativní. Skvělá dopravní dostupnost zajišťuje, že za pouhých 8 minut autobusem dorazíte na metro C – Háje. Okolí nabíz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 300 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 30 m², Ostrava, ul. Gen. Janouška
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v osobním vlastnictví o celkové ploše 30 m², který má lodžii s příjemným a uklidňujícím výhledem do parku a zeleně. Byt se nachází ve 4. patře dobře udržovaného domu. Interiér je ve stavu umožňující okamžité nastěhování nebo pronájem. Tento byt představuje výbornou příležitost pro investory, kteří hledají stabilní příjem díky nízkým nákladům na bydlení 1 701 Kč/m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 080 000
 Kč
Prodej zahrady, 968 m², Ostrava - Heřmanice, ul. Kubínová
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 968 m², který se nachází v městské části Ostrava-Heřmanice, na ulici Kubínová. Pozemek je situován v ochranném pásmu, a proto není určen k výstavbě. Je však ideá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 1+kk, 28 m², Ostrava, ul. Lumírova
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v osobním vlastnictví s podlahovou plochou 28 m² a nádhernou lodžií. Byt je v nejvyšším, 14. patře, což zaručuje nejen klid, ale také mimořádný výhled na malebné Beskydy a okolní zeleň. Interiér je v dobrém stavu, připraven k okamžitému nastěhování, či pronájmu bez nutnosti dalších investic. Tento byt je ideální také pro investory, kteří si chtějí zajistit stabilní příjem díky nízkým n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 980 000
 Kč
Prodej chalupy, 75 m², Čenkovice
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji nádhernou chalupu, která se nachází v klidné části malebné horské obce Čenkovice. Tato samostatně stojící nemovitost po rekonstrukci vám poskytne jedinečné bydlení nebo možnost rekreačního útočiště. Chalupa se smíšenou konstrukcí disponuje 4 místnostmi a užitnou plochou 75 m², což nabízí dostatek prostoru pro rodinný život. Prodej je včetně vybavení, takže ji můžete ihned užívat / pronajímat. K nemovitosti patří pozemek o výměře 256 m², který je ideálním místem k odpočinku. Výhodou je pozice chalupy v klidné části obce, avšak v blízkosti sjezdovek, kte... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Louňovice
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části malebné obce Louňovice. Tento samostatně stojící cihlový dům o dvou nadzemních podlažích nabízí celkem 6 místností, které poskytnou dostatek prostoru pro rodinný život. Užitná plocha domu činí 190 m², což zajišťuje komfortní bydlení i pro vícečlennou rodinu. K domu náleží ta... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 900 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 57 m², Jablonec nad Nisou, ul. Zelená
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
**Prodej nebytového prostoru s možností přestavby na 2+kk o 57 m², Jablonec nad Nisou, ul. Zelená** Nabízíme ke koupi nebytový prostor (sklad), vhodný k vybudování bytové jednotky 2+kk o velikosti 57 m². Tento prostor se nachází v suterénu zděného bytového domu ve velmi vyhledávané a klidné lokalitě Jablonce nad Nisou, v ulici Zelená. Výhodou je vlastní vchod ze zahrady, která je ve společném vlastnictví bytového domu. Současné dispozice prostoru představují dvě míst... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 200 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 59 m², OV, Chomutov, ul. Borová
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme prodej čtyř bytových jednotek v osobním vlastnictví s platícími nájemníky, které se nachází ve městě Chomutov a Jirkov. Jedná se o tyto nemovitosti: 1. Bytová jednotka 4+1, 76 m2, 6. podlaží, ul. Kamenná, Chomutov 2. Bytová jednotka 2+1, 59 m2, 2. podlaží, ul. Kamenná, Chomutov 3. Bytová jednotka 2+1, 59 m2, 2. podlaží, ul. Borová, Chomutov 4. Bytová jednotka 2+1, 52 m2, 3. podlaží, ul. K. H. Máchy, Jirkov Všechny bytové jednotky se nachází v čistých domech, jež prošly kompletní revitalizací. Umístění bytů zaručuje výbornou občanskou dostupnost a... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 850 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty