Pronájem komerční prostor, Fulnek, Fučíkova

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
V průmyslovém areálu ve Fulneku na ulici Fučíkova, který prochází postupnou revitalizací, nabízíme k pronájmu komerční prostory. Prostor bývalé kovárny lze využít ke skladování, montážním pracím nebo k výrobní činnosti. Prostor lze upravit na míru dle Vašich požadavků. Vjezd do areálu je možný i pro kamióny. Možnost parkování v objektu, případně pronájem venkovních ploch. V sousedním objektu se nabízí pronájem kanceláří. Výhodou areálu je soustředění více firem v místě s možností kooperace výroby. Výhody areálu je výborná dopravní dostupnost – exit 330 dálnice D1 ve vz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem komerční prostor, Fulnek, Fučíkova
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
V průmyslovém areálu ve Fulneku na ulici Fučíkova, který prochází postupnou revitalizací, nabízíme k pronájmu širokou nabídku komerčních prostor. Aktuálně nabízíme pronájem betonové haly vhodné pro skladování nebo výrobu. Prostory haly jsou vhodné pro výrobu a montáž s potřebou manipulace s většími celky. Možné využití jako skladové prostor pro e-shopy a jiné, kde lze využít vysokou výšku haly pro regálový systém. Výhodou je vlastní trafostanice v objektu s dostatečným příkonem nabízející výrobu energeticky náročných profesích. Suchá prostorná hala s kvalitní betonovou podlahou. Vnitřní délka 24,5 metrů, šířka 18,6 metrů a výška 6 metrů. Vjezdová vrata mají šířku 5 metrů a jejich výška je 4,7 metrů. Halu lze upravit na míru, např. vestavbou vnitřních buněk. K dispozici navazující prostory... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
30 940
 Kč
Pronájem komerční prostory, Fulnek, 1. máje
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu komerční prostory v průmyslovém areálu ve Fulneku na ulici 1. máje 61. Tyto prostory jsou ideální pro různé podnikatelské činnosti včetně výroby, skladování a k různým montážním pracím. Poslední patro je využíváno ke kancelářským účelům. Čtyřpatrová budova dříve sloužila k výrobě prošívaných textilií a přikrývek a nyní je připravena posloužit vašim podnikatelským potřebám. Možnost pronájmu části objektu o výměře od 150 m2. V budově je k dispozici zázemí pro zaměstnance - šatny, sprchy a toalety. Nákladní výtah má nosnost 1.000 kg. Prostory lze upravit na míru dle Vašich požadavků. Vjezd do areálu je možný i pro kamióny. Možnost parkování v objektu, případně pronájem venkovních ploch. Výhodou areálu je soustředění více firem v místě s možností kooperace výroby. Vý... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem kancelář, Fulnek, 1. máje
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelář v průmyslovém areálu ve Fulneku na ulici 1. máje 61. Kancelář o ploše 23,66 m2 se nachází ve 4. patře cihlové budovy. Nájemné je stanoveno na částku 2.840 Kč za měsíc bez DPH. K ceně nájmu je nutno připočítat zálohy na energie a služby. Vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů. K dispozici jsou další prostory ideální pro různé podnikatelské činnosti včetně výroby, skladování a montážních prací. Čtyřpatrová budova dříve sloužila k výrobě prošívaných textilií a přikrývek a nyní je připravena posloužit vašim podnikatelským potřebám. V budově je k dispozici zázemí pro zaměstnance - šatny, sprchy a toalety. Nákladní výtah má nosnost 1.000 kg. Prostory lze upravit na míru dle Vašich požadavků. Vjezd do areálu je možný i pro kamióny. Možnost parkování v obje... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 840
 Kč
Pronájem komerčních prostor, Hodonín
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
(+ energie, + DPH), Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářekých prostor spolu s výstavní nebo prodejní venkovní plochou. Kancelář 12 m² ( soc. zázemí, nově vystavěno, klimatizace, zabezpečovací zařízení) , prodejní plocha 200 m² ( zabezbečeno kamerových systémem, možnost úprav, dle dohody). Prostory se nachází těsně u frekventované silnice směr Hodonín ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor, Rýmařov
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem skladových nebo výrobních prostor, skladové nebo výrobní plochy a kanceláře, vše umístěné v rámci většího komerčního areálu v centru Rýmařova. Jedná se o: - garáž (velikost 100 m2, výška stropu 5,3 m) s montážní jámou, zvedákem, možnost pronájmu i vedlejší dílny, výše nájmu činní 15.000,- + DPH / měsíc - garáž (velikost 100 m2, výška stropu 5,3 m) s montážní jámou, výše nájmu činní 12.000,- + DPH / měsíc - ve... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
pronájem skladový prostor
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
pronájem skladový prostor 32m2 v areálu naproti supermarketu terno
Jihočeský kraj
3 500
 Kč
Pronájem komerčních prostor, Náměstí České Budějovice.
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
+popl. 500, Více informací Vám poskytne realitní makléř Tomáš Pelda., Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru v pasáži obchodního domu s výlohou na náměstí Přemysla Otakara II. ve městě České Budějovi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem komerční prostor, Nový Jičín, Masarykovo náměstí
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem nebytového prostoru ve 2. patře komerčního objektu na Masarykově náměstí v Novém Jičíně. Tento prostor o celkové podlahové ploše 71 m2 se skládá ze dvou místností se samostatnými vstupy do každé místnosti ze společných prostor domu. V menší místnosti, která má 9 m2, je umístěn kuchyňský kout. Větší místnost lze využít jako prodejnu, obchodní zastoupení firmy, e-shop nebo kancelář. PENB neb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru, 610 m2, Říčanská, Čestlice
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
+DPH +kauce majiteli, Nabízíme Vám pronájem skladového prostoru o celkové výměře 610 m², který se nachází v obchodní lokalitě Čestlice na jihovýchodním okraji Prahy. Nabízená plocha je o velikosti 610 m² a možností administrativního zázemí 202,62 m² v 1. patře. Areál je dobře dostupný z dálnice D1, exit 8. Nabízené prostory jsou vhodné pro skladování. Prostory mají následující parametry: - skladová plocha 610 m² - energie účtovány dle skutečné spotřeby - výška pro skl... (více v detailu)
Středočeský kraj
183 000
 Kč
Pronájem, komerční prostor, kanceláře v ulici Karla IV.
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada., Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních a kancelářských prostor s kuchyňkou a sociálním zázemím na exkluzivní adrese přímo v historickém centru města České Budějovice. Kancelářské prostory různých velikostí (24m² až 46m²) se nachází v rohovém domu na náměstí Přemysla Otakara II., České Budějovice. Jedná se o pronájem celkem 8 volných kanceláří, kte... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 600
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 66m2, Opava, Otická
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Cena dohodou!, Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem komerčních prostor o výměře 66m² na ulici Otická v Opavě. Prostor představují tři velké průchozí místnosti, dále je zde k dispozici sociální zařízení, kancelář a v patře další kancelářský prostor s WC (VOLNÉ JIŽ POUZE KANCELÁŘE V PATŘE). V přízemí je výška stropů v první místnosti 3,0m, v dalších dvou místnostech 2,80m. Prostor původně sloužil jako kantýna. V patře se nachází pět k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem kancelářských a obchodních prostor, kanceláří 103m
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Ev.č. 00157 Pronájem prostor 103m2 ul. 17. listopadu 408, Pardubice vhodné pro kanceláře, služby. Nachází se v samém centru Pardubic. Prostory byly upraveny pro účely kanceláří, možno jednotlivé je... (více v detailu)
Pardubický kraj
27 000
 Kč
Pronájem obchod, Nový Jičín, Masarykovo náměstí
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem nebytového prostoru s bezbariérovým přístupem v přízemí komerčního domu na Masarykově náměstí v Novém Jičíně. Tento prostor s výlohami o celkové podlahové ploše 500 m2 lze využít jako prodejnu, obchodní zastoupení firmy, provozovnu služeb, e-shop nebo kanceláře. K dispozici sociální zařízení. Vstup do prostoru je jak z podloubí na náměstí, tak i z ulice Kostelní. PE... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem komerčních prostor ve Velké Kraši okres Jeseník 380
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronájem komerčních prostor ve Velké Kraši o celkové ploše 380 m2. V přízemí se nachází komerční prostor o ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 10 m2, ev.č. 00057
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00057 Pronájem kancelářských prostor v areálu DELS, Brno-Židenice, Pod sídlištěm 1, 636 00. Areál je situován blízko centra města, k dispozici parkovací místa, tramvajová zastávka vedle areálu. Prostor se nachází v PŘÍZEM... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 800
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 20 m2, ev.č. 00056
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00056 Pronájem kancelářských prostor v areálu DELS, Brno-Židenice, Pod sídlištěm 1, 636 00. Areál je situován blízko centra města, k dispozici parkovací místa, tramvajová zastávka vedle areálu. Prostor se nachází v PŘÍZEM... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 800
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 20 m2, ev.č. 00041
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00041 Pronájem kancelářských prostor v areálu DELS, Brno-Židenice, Pod sídlištěm 1, 636 00. Areál je situován blízko centra města, k dispozici parkovací místa, tramvajová zastávka vedle areálu. Prostor se nachází v PŘÍZEMÍ. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 800
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 60 m2, ev.č. 00040
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00040 Pronájem kancelářských prostor v areálu DELS, Brno-Židenice, Pod sídlištěm 1, 636 00. Areál je situován blízko centra města, k dispozici parkovací místa, tramvajová zastávka vedle areálu. Prostor se nachází v druhém pod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor, Telč-Staré Město, ev.č. 01978
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Ev.č. 01978 Nabízíme k pronájmu zcela nové prostory v centru Telče na ulici Hradecká v historickém Starém Městě. Objekt je po kompletní rekonstrukci, v patře se nachází luxusní apartmány. Prostory v přízemí jsou volné, bez vybavení, ale lze je zařídit dle požadovaného provozu. Vytápění je řešeno centrálním podlahovým topením, okna trojskla. Na vaření je zde plynová přípojka. Možnost venkovní zahrádky. Jedná se o skvělou lokalitu, která nabízí mnoho možnost... (více v detailu)
Kraj Vysočina
30 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 20 m2, ev.č. 00039
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00039 Pronájem kancelářských prostor v areálu DELS, Brno-Židenice, Pod sídlištěm 1, 636 00. Areál je situován blízko centra města, k dispozici parkovací místa, tramvajová zastávka vedle areálu. Prostor se nachází v druhém podlaží. Kancelář je z... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Pronájem komerční Obchodní prostory, 15㎡
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem komerčního prostoru na zajímavém frekventovaném místě na čerpací stanici se samoobslužnou myčkou aut. V těsné blízkosti najdete obchodní středisko Tesco, OBI a další obchody včetně KFC. Prostor má celkem cca 15 m2 a je možno ho využít n... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 5 m2, Vítkov, ul. náměstí Jana Z
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
+ energie + služby + zálohy na vodu + vratná kauce + provize RK , Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem komerčních prostor na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o menší prostor v centru města, vhodné využití například jako skladové prostory, kancelář, sídlo firmy , masáže, kosmetika, solárium atd. Prostor se nachází v 1. NP objektu. V budově je k dispozici společné sociální zařízení. Měsíč... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Pronájem komerčních prostor Frenštát p/R
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
+ kauce, + energie, + provize RK, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně nabízíme pronájem reprezentativních komerčních prostor o celkové výměře 150 m², situovananých v 2. NP. cihlového domu ve Frenštátě pod Radhoštěm, se vstupem přímo z náměstí. Každé patro v tomto domě je samostatně uzamykatelné. Dispozice: vstupní chodba, kuchyňka, koupelna společná s WC a tři velké místnosti s okny a balkonem směřujícími přímo na náměstí s novorenesanční radnicí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 23 m2, Vítkov, ul. náměstí Jana
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
+ energie + služby + zálohy na vodu + vratná kauce + provize RK, Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem komerčních prostor na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o prostor v centru města, vhodné využití například jako kancelář, sídlo firmy ,masáže , pedikúra, solarium, kosmetika atd. Prostor se nachází v 1. NP objektu. V budově je k dispozici společné sociální zařízení. Tento komerční prostor je rozdělen na dvě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Pronájem skladových prostor, Ostrava Přívoz, Mariánskohorská
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Naše realitní společnost si Vám dovoluje nabídnout dlouhodobý pronájem skladových prostor o výměře cca 160 m², které se nacházejí na ulici Mariánskohorská na přelomu Ostravy Mariánských Hor a Přívozu, u nájezdu na dálnici. K těmto skladovým prostorům je možnost pronajmout až tři garáže, z nichž jedna je vybavena vysokými vraty. Prostory se nacházejí v přízemní části patrového objektu. V tomto objektu je také možnost pronájmu obchodních prostor o výměře až 260 m². Parkování je zde bezproblémové, a to jak v uzamykatelném prostoru, kde se sklady a garáže nacházejí, tak i před nimi. Sklady mají WC a přípravu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty