Pronájem moderního bytu 2+kk, 54m2, Praha 5 - Košíře, ul. Na

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronájem částečně zařízeného bytu 2+kk, plocha 54m2, umístěný v 1. patře (2.NP) v novostavbě s výtahem, ulice Naskové, Praha 5 - Košíře, bytový komplex "Cibulka". K dispozici od 1.10.2024, možnost dlouhodobého pronájmu. Ideální pro 2 osoby, nekuřáky. Součástí je sklep a garážové stání. Byt je částečně zařízený. Obývací pokoj: moderní kuchyňská linka s pultíkem a spotřebiči (myčka nádobí, lednice, varná deska, pečící trouba a mikrovln. trouba), stůl + 2 židle, police IKEA. Ložnice: šatní skříň a komoda, v případě potřeby je možné dodat postel. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou, komora ve které je umístěn kotel na topení, zde je i přípojka na pračku. Internetové připojení O... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 3+kk/L, 84m2, ul. Fantova, Praha 5 - Stodůlky,
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronájem družstevního zařízeného bytu 3+kk, o ploše 84,4m2+ lodžie 7,7m2, ve 2. patře panelového domu s výtahem, ul. Fantova, Praha 5 - Stodůlky. Volný ihned. Není vhodné pro zájemce se zvířaty, pouze ČR a SR. Byt je zařízený viz foto v nabídce. Dva samostatné pokoje jsou orientovány na západ, hlavní pokoj s kuchyní a lodžií na východ. Kuchyňská linka vč. myčky nádobí a lednice, koupelna s vanou, toaleta samostatná. Vytápění je centrální. V bytě je praktická komora. Parkování u domu bezplatné. Výborná dopraní dostupnost - u stanice metra B Luka. Kompletní občanská vybave... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 32 m², ul. Lábkova
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Garsoniéra s úchvatným výhledem na celou Plzeň se nachází ve 13. patře čtrnáctipatrového domu. Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou, kombinovanou troubou, praktickou pračkou umístěnou v chodbě a koupelnou po rekonstrukci, která je vybavena sprchovým koutem. Nízké provozní náklady činí přibližně 1500 Kč (zahrnují zálohy na teplo, vodu a osvětlení společných prostor). K bytu patří také sklep, který se nachází na stejném patře. Vratná kauce činí 20 000 K... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 980
 Kč
Pronájem, parkovací stání, Chrudim, ul. Luhanova
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
K pronájmu nabízíme kryté parkovací stání v centru Chrudimi, na ulici Luhanova. Parkovací stání je k dispozici ihned. Pro více informací kontaktujte realitní kancelář. ev.č.: 1087 druh objektu... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 900
 Kč
Pronájem parkovacího místa 17 m², Plzeň, ul. Goldscheiderova
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme dlouhodobý pronájem parkovacího stání na ulici Goldscheiderova. Toto parkovací místo bylo původně určeno pro invalidy, a je proto o 4 m² větší než standardní parkovací stání. Vratná kauce činí 6 000 Kč, a provize realitní kanceláři je 2 42... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 55m2, na ulici Jungmannova, Kuřim
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Vstupte do svého nového útulného hnízdečka v Kuřimi, na ulici Jungmannova, v blízkosti Brna! Byt o velikosti 3+1, 55m2, se nachází v 1.NP bez výtahu. Byt je částečně vybavený a náleží k němu sklep. V blízkém okolí najdete Kaufland, restauraci, knihovnu a zastávku MHD. Byt je vhodný pro pár a je k nastěhování od 1.10.2024. Pro více informací a zájem o proh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Pronájem parkovacího místa 12 m², Plzeň, ul. Goldscheiderova
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Pronájem parkovacího stání. ul Goldscheiderova. Dlouhodobý pronájem. Kauce 6 000. Odměna RK 2420 Kč- ev.č.: 0337 (0076) druh objekt... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900
 Kč
Pronájem obchod 56m2 Brno Zábrdovice
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele Vám exkluzivně nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovanou prodejní jednotku na Zábrdovické ul. Blízko zastávky MHD a Vojenské nemocnice. Prostor o výměře cca 56m2 má výlohu a vstup z ulice a podlahu z keramické dlažby. Sestává z prodejní plochy, kanceláře s umyvadlem, toalety a kuchyňky. Nyní je zde kadeřnictví. Volné k pronájmu dohodou. ev.č.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
24 900
 Kč
Pronájem, byt 3+1 72 m2, Jirkov, ul. Na Borku
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 3 + 1 nacházející se na adrese Ulice Na Borku, v Jirkově. Tento byt se nachází v panelovém domě v 1. patře z celkových 8 podlaží. Celková podlahová plocha bytu činí 72m². Stav objektu je dobrý a nabízí částečné vybavení. Mezi další výhody patří přítomnost výtahu. Nachází se zde velká předsíň, koupelnové jádro s odděleným WC, prostorná kuchyně a tři samostatné pokoje, k jednomu z nich náleží lodžie. Nájem činí 12.000,- Kč včetně služe... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Prodej, novostavba byt 2+kk s balkónem, Stodůlky , Praha
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám družstevní byt o dispozici 2+kk, který se nachází v 3.patře bytového domu v ulici Thomasova, budově O. Výměra bytu činí 45,9 m2 + balkón 5,7m2. Vnitřní dispozice: Vstupní chodba kde se nachází vstup do obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem, který nabízí přímí vstup na balkón. Hlavní ložnice. Dále z chodby je vstup do koupelny s toaletou. Komora. Bytový dům bude zabezpečen kamerovým systémem. Nachází se ve velmi příjemné lokalitě, kde najdete kompletní občanskou vybavenost. Kolaudace je očekávaná 12/2026. Koupelna v ceně, plně zařízená, obložkové dveře. Kuchyň a podlahy nejsou součastí prodeje. Cena za převod bytu : 2 550 000,- Kč Ga... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 550 000
 Kč
Milovice, pronájem bytu 2 + kk, 51 m2 + balkón, okr. Nymburk
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem bytu v cihlovém domě o dispozici 2 + kk o velikosti 51 m2 s balkónem. Byt se nachází ve 4.NP bez výtahu. Dispozice bytu: chodba, technická místnost s el. kotlem a boilerem, ložnice s šatní skříní. Obývací pokoj s kuchyní, která je vybavena kuchyňskou linkou, sporákem s troubou a digestoří. Dále je zde k dispozici lednice s mrazákem. Součástí kuchyně je pracovní ostrůvek. Z obývacího pokoje je vstup na balkón. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 600
 Kč
Pronájem, obchodní prostor 34 m2, Praha 6
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím pronájem obchodního prostoru 34 m2 v hlavním vestibulu stanice metra A - Bořislavka. V prostoru je nyní večerka - prodej potravin, nápojů a ostatního spotřebního zboží. Obchod je složen z prodejní plochy, kuchyňky, úklidové místnosti se sociálním zázemím. V místě je velká frekvence lidí, výborná dopravní dostupnost. Přenechání pronájmu je včetně zboží za př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
51 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk/L, 63m2, ul. Hlavatého, Praha 4 - Chodov,
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme pronájem pěkného bytu 3+kk, o ploše 63m2 s lodžií, ve 3. patře panelového domu s výtahem, ulice Hlavatého, Praha 4 - Chodov. Byt je po rekonstrukci, je částečně zařízený, viz foto. Ložnice jsou bez nábytku. Podlahy: plovoucí a dlažba. V koupelně je vana a toaleta. Dobrá dopravní dostupnost - v docházkové vzdálenosti metro C Háje a OC Háje. Volný ihned. Vhodné pro nekuřáky, bez zvířat, pouze ČR a SR k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Prodej nájemního domu s 3 byty, Bzenec
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Představuji Vám prodej - investiční příležitost - 3 bytových jednotek v rodinném domě se zahradou a vedlejšími stavbami (úložný prostor namísto sklepů) ve městě Bzenec. Všechny jednotky prošly rekonstrukcí v roce 2011 až 2012 a jsou dlouhodobě pronajaty nájemníky. Dispozice je dvakrát 4+kk a v suterénním bytě 3+kk. Parkování vozidel je možné přímo u domu nebo na pozemku. Tato nemovitost představuje vynikající příležitost pro investory hledající stabilní a výnosno... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 650 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru pro služby, 30 m2 Beroun
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím Vám k pronájmu nebytový prostor určený pro služby v 2. NP komerční budovy v centru Berouna. Jeho výměra je 30 m2. Na podlaze je dlažba, hlavní prostor je vybaven klasickým umyvadlem a umyvadlem na pedikůru (lze demontovat). V zázemí se pak nachází toaleta a sprcha. Na okně jsou instalovány venkovní rolety. Na chodbě je k využití další toaleta pro zákazníky. Prostor lze využít na širokou škálu služeb např. kosmetika, pedikůra, masáže, případn... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk s výhledem do zeleně Praha Vysočany
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout velmi útulný byt o dispozici 3+kk, výměře 77 m2 s prostorným balkonem, parkovacím stáním a sklepní kójí na Praze 9 – Vysočany v uzavřeném bytovém komplexu z roku 2009 vystavěného v rámci projektu "Dvůr nad Rokytkou" jenž je oceňován především rezidenty a odborníky na realitní trh pro své výhodné umístění, blízkost přírody a vysoký standard bydlení. Byt disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, dvěma ložnicemi, koupelnou s vanou, samostatnou toaletou a předsíní. K bytu dále náleží sklep a prostorné parkovací stání v podzemní garáži. Dostatek úložného prostoru nabízejí vestavěné skříně nacházející se v obou ložnicích a předsíní. Moderní kuchyňská linka je vybaven... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 490 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 se zahradou
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem slunného bytu 3+1 o CP 105 m2 se zahradou o rozloze cca 800 m2. Byt v osobním vlastnictví se nachází v přízemí cihlového domu v obci Studénka u Nové Paky. Měsíční nájemné činí 14 000 Kč, vratná kauce 28 000 Kč a provize RK 16 940 Kč. Bez domácích mazlíčků a nekuřáci. Byt je možné pronajmout i pro účely podnikání, kde je možnost využití velké stodoly a rozsáh... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 000
 Kč
Pronájem zrekonstruovaného bytu 1+1
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím pronájem zrekonstruovaného bytu 1+1 na ulici Československé armády v Zábřehu. Byt se nachází v nejvyšším patře bytového domu a nabízí krásný výhled. Po... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 800
 Kč
Prodej bytu 3kk Hurghada, Egypt
K prodeji nabízíme byt 3kk v letovisku Hurghada, přímo v centru na ul. Old Sheraton, s bazénem, pouhých 10 minut od letiště a 100 m od pláže. Byt má 120 m² - dvě ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s WC, dva balkony. Nabízí se kompletně zařízený vč. klimatizace, 5.NP s výtahem. Roční náklady na údržbu 83Kč/m², měsíční náklady velmi nízké. V rezidenci je bazén s lehátky a slunečníky, security 24/7, dva vstupy do domu, zelená smlouva. Cena bytu 60.000 EUR + provize RK a právní servis. (V případě rychlého jednání možnost slevy). Zájemcům o koupi bytu pomůžeme sehnat výhodn... (více v detailu)
1 500 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, Brno-město, 85m2
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k pronájmu pěkný byt na dobré adrese, 2+kk, 85 m2, ve vyhledávané lokalitě Brno,ul. Příkop v IBC. Byt je umístěn ve 7.NP polyfunkčního domu s výhledem na hrad Špilberk. Byt je část. zařízen. (pokoj s kk vestavnou skříní, pěkná kuch. linka s myčkou a digestoří, vestavnou troubou, dále sklokeramická deska, vest. mikrovlnka, lednička). Dispozice (v m2): Ob. pokoj s kk- 34; pokoj 2 -31; dále byt nabízí koupelnu s vanou a WC; je tu prostorná předsíň; samost. vstupy do pokojů samozřejmostí. Byt lze využít i jako kancelář, nebo home office. K bytu vás vyvezou dva prostorné výtahy. Je zde k dispozici neomezený počet tel. linek, internetové připojení, ochrana objektu, vzkazová služba, recepční služb... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
18 400
 Kč
Nymburk, pronájem bytu 2+1+B 56 m2, okr. Nymburk.
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem bytu 2+1 s balkónem 56 m2 v obci Nymburk, okr. Nymburk. Byt se nachází ve čtvrtém podlaží (třetí patro) bytového domu v klidné lokalitě. Dispozice bytu: vstupní chodba, komora, koupelna s vanou, toaletou, topným žebříkem a pračkou. Kuchyňská linka je vybavena plynovým sporákem dále obývací pokoj s výstupem na balón a ložnice. Okna jsou plastová s žaluziemi. Teplo a teplou vodu zajišťuje plynový kotel v koupelně. V suterénu domu je k dispozici sklepní kóje. Parkovat je možné přímo u domu. V docházko... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Pronájem byt 1+0 Březka, Velká Bíteš, Žďár N/S
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - SBAZAR
Pronajmeme byt v RD o velikosti 1+kk, Velká Bíteš - Březka, okr. Žďár nad Sázavou. 7 km od Velké Bíteše. Jedná se o byt cihlový, v prvním patře z celkových dvou pater bez výtahu. Bez balkonu. Koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady. Celková plocha bytu je 20 m2. Samostatný vchod a vstup. Dispozice vstup přímo do pokoje, bez předsíně a z pokoje do koupelny a WC. Byt je zařízený. Byt má kuchyňskou linku, dvouplotýnkový vařič, stůl a dvě židle, skříně, postel, lednici, pračka k dispozici spole... (více v detailu)
Kraj Vysočina
9 900
 Kč
Pronájem garážového stání, Brno Vodní
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k pronájmu garážové stání pro osobní automobil v těsné blízkosti centra města v bytovém domě Vodní - Kopečná. Námi nabízené stání má vjezd z ulice Vodní a nachází se v -1PP. Jedná se o stání o velikosti cca 16 m2 a je vhodné jak pro osobní automobil, tak pro SUV. Nabídka přímo od majitel... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
Pronájem byt 1+kk Březka - Velká Bíteš, Žďár N/S
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - SBAZAR
Pronajmeme byt v RD o velikosti 1+kk, Velká Bíteš - Březka, okr. Žďár nad Sázavou. 7 km od Velké Bíteše. Jedná se o byt cihlový, v prvním patře z celkových dvou pater bez výtahu. Bez balkonu. Koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady. Celková plocha bytu je 25 m2. Samostatný vchod a vstup. Dispozice vstup přímo do pokoje, bez předsíně a z pokoje do koupelny a WC. Byt je zařízený. Byt má kuchyňskou linku, dvouplotýnkový vařič, stůl a dvě židle, skříně, postel, lednici, pračka k dispozici spole... (více v detailu)
Kraj Vysočina
9 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Rokycanech
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Pronajmu pěkný a čistý byt 2+1, po rekonstrukci z roku 2019, částečně zařízený, v přízemním podlaží, včetně sklepa, bez balkonu, klidná část Rokycan v blízkosti c... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 000
 Kč
Pronájem kanceláře 131 m² Havlíčkova, Praha 1 - Nové Město
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prémiové kanceláře v novém business centru v ul. Havlíčkova, Praha 1. Prostor o výměře 131 m2 se nacházejí v 1.NP je ve stavu Shell & Core. Vybavení a služby: vstupní hala s recepcí, moderní vstupní lobby, 24hodinová ostraha budovy, restaurace pro nájemníky, EZS, CCTV, optické vlákno. Pro všechny nájemce jsou na střechách budov k dispozici komunitní zelené střešní terasy s příjemným posezením. Výborná dopravní dostupnost díky stanici metra Náměstí Republiky a několika tramvajovým zastávkám. V docházkové vzdálenosti je i Hlavní nádraží a autobusové ná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
960
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty