Prodej bytu 3+kk, 105 m2 - Kralupy nad Vltavou - Lobeček

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. N07523 Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme bytovou jednotku 3+kk, v klidné části obce Kralupy nad Vltavou - ulice Marie Majerové. Byt s celkovou obytnou plochou 95 m2, k němuž náleží schodiště 10 m2, se sestává ze zádveří, obývacího pokoje s přípravou na kuchyňský kout, technické místnosti s plynovým kondenzačním kotlem k ohřevu vody a vytápění, koupelny s vanou a toaletou, dalších dvou pokojů, chodby a samostatné toalety, kde je také příprava na pračku a sušičku. Pokud dáváte přednost rodinnému bydlení před anonymitou novostaveb, se stovkami bytů, našli jste požadované bydlení. Menší bytový dům - pouze 3 byty - byl dokončen v roce 2024, po kompletní rekonstrukci původně rodinného domu z 60. let 20. století. Střecha nad 1.NP a 2.NP: 350 mm FOUKANÁ TEPELNÁ IZOLACE (λD = 0,041 W/mK) Podlaha na terénu: min. 140 mm EPS 100 (lambda 0,037 W/mK), Fasáda: min. 150 mm EPS bílý (lambda 0,039 W/mK) Okna s izolačním TROJSK... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 394 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 3+kk, 105 m2 - Kralupy nad Vltavou - Lobeček
Kód zakázky: N07523, Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme bytovou jednotku 3+kk, v klidné části obce Kralupy nad Vltavou - ulice Marie Majerové. Byt s celkovou obytnou plochou 95 m2, k němuž náleží schodiště 10 m2, se sestává ze zádveří, obývacího pokoje s přípravou na kuchyňský kout, technické místnosti s plynovým kondenzačním kotlem k ohřevu vody a vytápění, koupelny s vanou a toaletou, dalších dvou pokojů, chodby a samostatné toalety, kde je také příprava na pračku a sušičku. Pokud dáváte přednost rodinnému bydlení před anonymitou novostaveb, se stovkami bytů, našli jste požadované bydlení. Menší bytový dům - pouze 3 byty - byl dokončen v roce 2024, po kompletní rekonstrukci původně rodinného domu z 60. let 20. století. Střecha nad 1.NP a 2.NP: 350 mm FOUKANÁ TEPELNÁ IZOLACE (λD = 0,041 W/mK) Podlaha na terénu: min. 140 mm EPS 100 (lambda 0,037 W/mK), Fasáda: min. 150 mm EPS bíl... (více v detailu)
8 394 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 75 m2 se zahradou 183m2 a 2x stáním - Pole
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 613 Nabízíme vám k prodeji moderní, mezonetový byt o dispozici 3+kk s vlastní oplocenou zahradou o výměře 183m2, nacházející se v klidné obci Polerady u Prahy. Byt se nachází v domě pouze se 3 bytovými jednotkami. Jedná se o novostavbu zkolaudovanou 5/2019. Dominancí tohoto bytu s výměrou 71m2 je bezesporu obývací pokoj s kuchyňským koutem, který se nachází v přízemí domu, stejně jako předsíň a toaleta. Do patra se dostanete po krásných schodech na míru, kde se nachází 2 samostatné pokoje a koupelna s moderním sprchovým koutem a toaletou. Kuchyňský kout je vyroben na míru, disponuje vestavěnými spotřebiči převážně od španělské značky Teka (indukční deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, myčka), digestoř je od značky Franke. Spotřebiče jsou doplněné o lednici s mrazákem značky Samsung (energetická třída A). Úložný prostor zajišťují vestavěné skříně na míru. Další úložné prostory mohou vzniknout vybudováním schodů na půdu, kde je část, která náleží k bytu. Velkou v... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 91 m (Jednopodlažní) - Holečkova, Praha 5
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk o ploše 91 m v klidné části Prahy 5 - Košíře. Byt se nachází v přízemí právě rekonstruovaného činžovního domu s výtahem, situovaného na rozhraní Smíchova a Košíř. V docházkové vzdálenosti se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně škol, obchodů, restaurací a zastávky tramvaje U Zvonu, s obchodním centrem Anděl vzdáleným pouhých 5 minut chůze. Specifikace bytu: Dispozice: 3+kk Plocha bytu: 91 m (včetně zahrady 24,60 m a terasy) Podlaží: 1. podlaží (přízemí) Vybavení: Částečně vybaveno Okna: Dřevěná, francouzská okna s izolačním trojsklem Podlahy: Vinylová podlaha s dekorem dubu, dlažba v koupelně a technické místnosti Koupelny: Vybavené značkovými předměty Villeroy and Boch Vytápění: Tepelné čerpadlo Panasonic, podlahové vytápění v koupelnách Další vybavení: Krb, protipožární dveře RC3, bezpečnostní kování Pří... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 999 500
 Kč
Prodej bytu 3+1 105 m² Prokopa Velikého, Tachov
Před 19 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o rozloze 105 m², který se nachází ve druhém patře bytového domu v klidné části Tachova, obklopené rodinnými domy. Byt je světlý a slunný, s velkorysou dispozicí, která zahrnuje velkou chodbu, kuchyň a průchozí jednotlivé pokoje. Koupelna je vybavena sprchovým koutem. Součástí bytu je také prostorná komora a sklep o velikosti přibližně 20 m² na půdě. Byt je vytápěn plynovým kotlem, ohřev vody zajišťuje bojler. Voda i kanalizace jsou obecní. Okna jsou dřevěná, podl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 400 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 83 m² se zahradou
Před 184 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 3+kk se zahradou v klidné části obce Radim u Kolína. Nemovitost je situována na pozemku o výměře 272 m², celková užitná plocha domu činí 83 m². Jedná se o novostavbu s nadčasovým designem a technologiemi. Je postavena z kvalitních materiálů s důrazem na funkcionalitu a komfort bydlení. Dům je řadový, s excelentní dispozicí, prostor na jednom nadzemním podlaží, což zajistí pohodlné bydlení pro celou rodinu. Zděná konstrukce zaručuje vysokou trvanlivost a nízké energetic... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 199 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 102 m2 - Vejprty
Před 183 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+kk, 102 m2 - Vejprty - České Hamry.Nabízíme Vám k prodeji luxusní horský mezonetový apartmán o dispozici 3+kk, o celkové ploše 102 m2 s dvěma balkóny o velikosti 3.9 m2 a terasou o velikosti 8.6 m2, který se nachází v 3 a 4. nadzemním podlaží nově vznikajícího projektu Apartmány České Hamry. Tento apartmán má vlastní zabudovanou saunu a také přípravu na vířivou vanu. Byt ve spodním patře disponuje obývacím pokojem s kuchyní, samostatnou koupelnou a toaletou zvlášť. Dále ložnice s přístupem na balkon, který má vstupní dveře i z obývacího pokoje. V mezonetovém patře je k dispozici ložnice, šatna, koupelna a galerie s wellness centrem se samostatnou sprchou. Součástí vybavení je kuchyňská linka se spotřebiči. Tento luxusní apartmán je vybaven ve vysokém komfortu s moderními prvky s nádherným výhledem do okolí Krušných hor. Apartmány České Hamry jsou luxusní rezidenční bydlení, určené pro vlastní rekreaci a zároveň pro stabilní investici, s možností komerčního pronájmu v době... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+kk, 83 m² se zahradou
Před 186 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 3+kk se zahradou v klidné části obce Radim u Kolína. Nemovitost je situována na pozemku o výměře 272 m², celková užitná plocha domu činí 83 m². Jedná se o novostavbu s nadčasovým designem a technologiemi. Je postavena z kvalitních materiálů s důrazem na funkcionalitu a komfort bydlení. Dům je řadový, s excelentní dispozicí, prostor na jednom nadzemním podlaží, což zajistí pohodlné bydlení pro celou rodinu. Zděná konstrukce zaručuje vysokou trvanlivost a nízké energetic... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 199 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty