Prodej bytu 2+1 v Ostravě, ul. Polská, 43 m2

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 2+1 s užitnou plochou 43m², nacházející se v 11. podlaží panelového domu s 12 nadzemními podlažími a 1 podzemním podlažím na sídlišti v části obce Poruba. Byt disponuje třemi místnostmi a je v dobrém stavu. Ideální volba pro ty, kteří hledají klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Okolí nabízí dostatek zeleně, obchodů, škol i sportovních z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodej bytu 1+1 v Ostravě, ul. Polská
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+1 v osobním vlastnictví, který se nachází v 2.NP dvanácti patrového revitalizovaného domu v žádané lokalitě městské části Ostrava - Poruba. V bytě proběhly před pár lety úpravy - kuchyňsk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 100 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Ostravě, ul. Mongolská
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme byt s dispozicí 1+1 v žádané lokalitě na ulici Mongolská, Ostrava - Poruba. Byt prošel rekonstrukcí, kdy byla udělána nová koupelna s toaletou, plovoucí podlahy a kuchyně. Jedná se o družstevní podíl, kdy družstvo se o dům velmi dobře stará, o čemž svědčí velmi udržované společné prostory, vyměněné protipožární dveře do všech bytů a další. Celý dům je bezbariérový, tato nabídka... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 740 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 64 m², Praha, ul. Názovská
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Chcete spojit komfortní bydlení s chytrou investicí? Tento moderní byt 2+kk o rozloze 64 m² v 6. patře vás nadchne! Prostorný balkon s dechberoucím výhledem je ideální pro ranní kávu či večerní relax. K bytu je možné přikoupit garážové stání, což je v Praze neocenitelný bonus. Byt je světlý, je zde velký obývací prostor s kuchyní s přímým vstupem na balkon, chodba s dostatkem úložného prostoru, prostorná ložnice a krásná koupelna s vanou a samostatná toaleta. Byt je vzdušný a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1 v Železném Brodě; ul. Na Vápence
Přidáno dnes - Liberecký kraj - ANNONCE
Pěkný, slunný byt 2+1 s lodžií o užitné ploše 56,7m² v příjemné části Železného Brodu lze převést do OV do 1 roku od podání žádosti. Byt se nachází v klidné části obce v 7.NP domu s hezkým výhledem do okolí. Kompletní občanská vybavenost, krásná příroda v okolí. Železný Brod je umístěn na dobré strateg... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 995 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Karviné, ul. Závodní
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+1 po rekonstrukci v klidné části Karviné. Nabízíme k prodeji velmi dobře udržovaný byt 2+1 o užitné ploše 51 m², který se nachází ve 3. patře panelového domu se šesti nadzemními podlažími. Dům je vybaven výtahem a je umístěn v příjemné lokalitě obklopené zelení. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, která zahrnuje novou kuchyňskou linku se sporákem a moderní plovoucí podlahy a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 480 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Nejdku, ul. Závodu míru
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v Nejdku, ul. Závodu míru. Prostorný byt se nachází v 7. patře s výtahem a je v původním stavu, vhodný k rekonstrukci. Novější kuchyňská linka, plastová okna, dům s novým euro výtahem. Za domem zeleň a před domem parkovací místa, blízko do centra města. Doporučujeme prohlídku. S vyřízením financ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 349 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 (60 m2) s balkónem, ul. Nad Petynkou, Prah
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme pronájem bytu 2+1 s balkónem v příjemné lokalitě pražských Střešovic. Byt o velikosti 60 m2 se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu, s možností parkování před garáží. Byt sestává z předsíně, obývacího pokoje, ložnice, kuchyně s plně vybave... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Mostě, ul. Tř. Budovatelů bl. 94
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej bytu v osobním vlastnictví, dispozice 1+1 u Sportovní haly v Mostě. Dům prošel revitalizací a zateplením a má plastová okna. Byt je ve velkými dobrém stavu s nájemníkem, který zde bydlí dlouhodobě. Veškerá občanská vybavenost v... (více v detailu)
Ústecký kraj
649 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v České Lípě, ul. Jáchymovská
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+1 o užitné ploše 35m², nacházející se v žádané části České Lípy, který je ideální jako investice. Byt se nachází na 6. podlaží panelového domu s celkem 12 nadzemními a 1 podzemním podlažím. Byt je v původním stavu, nabízí tedy novému majiteli skvělou příležitost k rekonstrukci dle vlastních představ a vytvoření osobitého domova. Sídliště, na kterém se nemovitost nachází, poskytuje veškerou občanskou vybavenost v blízkém dosahu, a přesto je v těsné blízkost... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 570 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk 43 m2 - Rokytnice v Orlických horách
Ev.č. 00663 Hledáte pěkný byt v Rokytnici v Orlických horách nebo se jenom chcete rekreovat v těsné blízkosti hor bez jakýchkoliv starostí? Tak to jste na správné adrese ! Přijměte pozvání na prohlídku tohoto nadstandardního atypického podkrovního bytu přímo na náměstí s orientací bytu do klidové zóny. Byt se nachází ve 2. patře kvalitně zhotoveného cihlového domu. Dispozice: předsíň + WC, dále centrální místnost + zděná koupelna s vanou. Parkovat lze přímo před domem. K bytu náleží prostorný zděný sklep. Nízké měsíčn... (více v detailu)
2 290 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, ul. Havelkova, Olomouc
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví, jenž se nachází v 4.NP (podkroví) historického domu v samém centru města. V okolí domu se nachází veškeré občanské vybavení, Dolní náměstí, OC Šantovka nebo park Bezručovy Sady. V domě je umístěno celkem 8 bytových jednotek a není zde výtah. Byt s výměrou 56m2 se stává z předsíně, obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, koupelnou se sprchovým koutem a wc, a ze samostatné, neprůchozí ložnice. Byl je ve velmi dobrém technickém stavu. Další výhodou jsou nízké provozní náklady za služby (osvětlení spo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 338 600
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Ostravě, ul. Svornosti
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 s lodžií, 56m2, s neprůchozími pokoji po celkové nadstandardní rekonstrukci, který se nachází ve 3.NP čtyřpatrového panelového domu ve vyhledávané lokalitě na ulici Svornosti v Ostravě Zábřehu s množstvím zeleně. Kuchyně a ložnice jsou otočeny do dvora na JV stranu, obývací prostor s lodžií je obrácen na západ a je tedy prosluněný celé odpoledne. V příjemně široké předsíni je umístěna vestavná skří... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Ostravě, ul. Svornosti
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 s lodžií, 56m2, s neprůchozími pokoji po celkové nadstandardní rekonstrukci, který se nachází ve 3.NP čtyřpatrového panelového domu ve vyhledávané lokalitě na ulici Svornosti v Ostravě Zábřehu s množstvím zeleně. Kuchyně a ložnice jsou otočeny do dvora na JV stranu, obývací prostor s lodžií je obrácen na západ a je tedy prosluněný celé odpoledne. V příjemně široké předsíni je umístěna vestavná skří... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 900
 Kč
Prodej bytu 3+1, 70 m², Beroun, ul. Branislavova, 2 lodžie
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte prostorný byt k přizpůsobení podle vlastních představ? Máme pro Vás ideální nabídku - nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 70m² + dvě lodžie v žádané části Beroun - Město. Byt je určen ke kompletní rekonstrukci - fotografie bytu ukazují budoucí stav bytu. Byt se nachází v 2. podlaží panelového domu s celkovými devíti nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím, k bytu náleží sklep. Byt je situován v klidné části obce se zelení, což zaručuje příjemné bydlení bez hluku a shonu města a jeho orientace je na jih a východ. Byt je ideální pro ty, kteří... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 400 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 63 m² v Pardubicích, ul. kpt. Nálepky
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej zděného bytu o dispozici 2+1, v I. nadzemním podlaží cihlového domu. Byt má plastová okna, nové podlahy, vestavěné skříně, interiérové a bezpečností vchodové dveře. Byt tvoří 2 obytné pokoje, samostatná kuchyň, prostorná koupelna, samostatné WC. K bytu náleží 2 sklepy. Jedná se o atraktivní lokalitu s výbornou dostupností a veškerou... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 090 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v České Lípě, ul. U Nemocnice
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Představujeme vám prodej krásného bytu o velikosti 56 m2 na kraji oblíbené části v České Lípě, na Špičáku. Nemovitost se nachází v 1. nadzemním podlaží. Díky povedené rekonstrukci se byt může pyšnit netradiční dispozicí samostatné kuchyně a třech obývacích místností. Nemovitost zůstane plně zařízena, kromě mrazáku a psacího stolu zde majitelé nechávají kompletní vybavení pro budoucí... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 370 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 66 m² v Příbrami, ul. Brodská
Přidáno dnes - Středočeský kraj - ANNONCE
Exklusivně nabízíme k prodeji velmi pěkný, atypický byt o dispozici 2+1 a celkové ploše 66 m². Vkusně zrekonstruovaná jednotka se nachází v 5. patře cihlového domu v žádané a klidné části města Příbram, ulice Brodská. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj, ložnici, kuchyň, malou šatnu, samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a oddělené WC. K bytu náleží sklep o ploše 2,6 m² a v přízemí domu je možnost využívání s... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 790 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, ul. Havelkova, Olomouc
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví, jenž se nachází v 4.NP (podkroví) historického domu v samém centru města. V okolí domu se nachází veškeré občanské vybavení, Dolní náměstí, OC Šantovka nebo park Bezručovy Sady. V domě je umístěno celkem 8 bytových jednotek a není zde výtah. Byt s výměrou 56m2 se stává z předsíně, obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, koupelnou se sprchovým koutem a wc, a ze samostatné, neprůchozí ložnice. Byt je ve velmi dobrém technickém stavu. Další výhodou jsou nízké provozní náklady za služby (osvětlení spo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 338 600
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 54 m², OV, Chomutov, ul. Sluneční
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji tento vzdušný a světlý byt 2+kk o užitné ploše 54m², nacházející se ve vyhledávané a klidné části města, známé jako Zadní Vinohrady. Byt je situovaný ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu s celkem 3 nadzemními podlažími a 1 podzemním, což přináší příjemný privátní prožitek. Dispozice bytu zahrnuje spojený obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je díky velkým oknům plný denního světla, příjemnou ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC. Byt je ve stavu hodném užívání, připravený na okamži... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 519 790
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Novém Městě na Moravě; ul. Sportovní
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k prodeji mezonetový byt 2+1 o užitné ploše 80 m² ve velmi dobrém stavu. Nachází se v klidné části Nového Města na Moravě, což zaručuje tiché a pohodové bydlení. Byt je situován ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu, který zahrnuje celkem dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží. Dispozice bytu nabízí obývací prostor, kuchyň, koupelnu a WC a další pokoj po schodech z masívu v patře. Bydlení je ideální pro menší rodinu nebo pár. Parkování je zajištěno u domu a každý vlastník má možnost využívat kouse... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 441 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Poděbradech, ul. Studentská
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji slunný a prostorný byt 3+1 s balkónem, užitnou plochou 86 m² situovaný v srdci Poděbrad, pouhých 10 min chůze na kolonádu. Tento byt se nachází v prvním nadzemním podlaží cihlového domu, který celkově disponuje třemi nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Byt je ideálním místem pro ty, kteří hledají bydlení v centru města s veškerým občanským vybavením na dosah. Nemovitost je před rekonstrukcí, což nabízí skvělou příležitost přizpůsobit si bydlení dle v... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 190 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Krupce, ul. Šeříková
Před 4 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte investiční byt s nízkými poplatky nebo bydlení ve vyhledávané lokalitě? Tak to přijměte pozvání na naší nabídku bytu 2 +1 v osobním vlastnictví s lodžií, který se nachází v Krupce, ulice Šeříková. Velkou výhodou bytu jsou nízké náklady a lokalita, ze které je veškerá ob... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 900 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Karviné, ul. Havířská
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji investiční byt 2+1 o celkové užitné ploše 65 m². Tento byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu. K bytu náleží také sklepní prostor. Byt je vhodný pro investora a je obsazen nájemníky. V tomto domě nabízíme další dva byty, také vhodné ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 749 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Ústí nad Labem, ul. Návětrná
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji dobře situovaný slunný byt 2+1 v osobním vlastnictví o velikosti 50 m2 s balkonem v Ústí nad Labem, ulice Návětrná na Bukově, která je zde jednou z nejvyhledávanějších oblastí k bydlení. Bytová jednotka se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží (3. patro) bez výtahu a je připravena k rekonstrukci dle vašich představ. Díky zajímavé dispozici skýtá mnoho různých variant přestavby. Byt se skládá z předsíně, koupelny, odděleného WC, kuchyně, obývacího pokoje a ložnice. Na podlahách v kuchyni a chodbě je položeno PVC, v ložnici a ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 950 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Děčíně, ul. Kamenická
Před 4 dny - ANNONCE
Máme tu na prodej moc pěkný byt v cihlové zástavbě na ulici Kamenická. Byt je v osobním vlastnictví dispozice 2+1 umístěný ve třetím nadzemním podlaží. Plocha bytu je 58 metrů čtverečních. Na patře jsou dva byty a svým umístěním poskytuje byt dostatek soukromí. Byt je ve velmi zachovalém stavu s částečnými rekonstrukcemi. Okna jsou plastová, nový plynový kotel s rozvodem teplé vody do radiátorů. V obytných místnostech jsou na podlahách dřevěné parkety s... (více v detailu)
2 195 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty