Prodej bytu 3+1 82 m² Ústí nad Labem

Prodej bytu 3+1 82 m² Ústí nad Labem
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
abízíme k prodeji krásný a slunný byt v 1. nadzemním podlaží v klidné části Severní Terasy. Z bytu krásný výhled na Krušné hory. Byt o dispozici 3+1 (vstupní chodba, koupelna, kuchyně, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj) se nachází v klidném panelovém domě, kt... (více v detailu)
Před 3 dny
Ústecký kraj
2 850 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej byty 2+1, 62 m2 - Ústí nad Labem - Střekov
Prodej byty 2+1, 62 m2 - Ústí nad Labem - Střekov
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Ev.č. 01144 Nabízíme prodej bytu v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1+L o velikosti 62 m2 nacházející se ve 3 patře panelového domu v části města Ústí nad Labem - Střekov, ul. Barrandova. Dům prošel revitalizací - zateplená fasáda, plastová okna, instalace výtahu, nový vchod, nové rozvody vody a odpadů, střecha po opravě. Byt v původním stavu s možností vlastní rekonstrukce. V kuchyni je původní kuchyňská linka, kombinovaný plynový sporák. Součástí obývacího pokoje je lodžie s hezkým výhledem. V ... (více v detailu)
Před 2 dny
Ústecký kraj
2 099 000
 Kč
Byt 3+1 na prodej
Byt 3+1 na prodej
Před 1 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám byt v osobním vlastnictví,vhodný i místo chalupy - klidná část
Před 1 dny
Liberecký kraj
4 300 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Písku, ul. třída Přátelství
Prodej bytu 3+1 v Písku, ul. třída Přátelství
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 64 m², nacházející se ve čtvrtém patře panelového domu ve vyhledávané lokalitě města Písek. Tento hezký udržovaný byt má skvělou polohu v klidné části sídliště, skvělý stav, který ihned umožňuje pohodlné bydlení bez nutnosti dalších investic. Dispozice bytu zahrnuje tři místnosti a kuchyni s jídelní částí. Panelová konstrukce zajišťuje nízké... (více v detailu)
Před 1 dny
Jihočeský kraj
3 850 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 58 m2 Těšetice
Prodej bytu 3+1 58 m2 Těšetice
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledáte moderní a pohodlné bydlení v klidné obci s výbornou dostupností do Olomouce? Tento stylový byt v obci Vojnice u Olomouce, Vám nabízí komfort města a klid venkova. Byt 3+1 o ploše 58 m je perfektně uspořádaný a nabízí prostorný obývací pokoj, moderní kuchyň a dva pokoje. První pokoj slouží jako hlavní ložnice a druhý pokoj může sloužit jako pracovna, dětský pokoj, nebo pokoj pro hosty, což nabízí flexibilitu dle vašich potřeb. Celý interiér je zařízen s důrazem na moderní design a funkčnost. Dům se nachází v klidné ulici s minimálním provozem, což zajišťuje pohodlí a klid po náročném pracovním dni. Pokud hled... (více v detailu)
Před 2 dny
Olomoucký kraj
3 590 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 157 m² s komerčním objektem 170 m²
Prodej bytu 3+1 157 m² s komerčním objektem 170 m²
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný cihlový byt 3+1 s možností rozšíření na 4+1 o celkové užitné ploše 157m², který se nachází v klidné části obce Rýnovice v těsné blízkosti jízdárny. Byt je po celkové rekonstrukci a připraven k okamžitému nastěhování. Zajímavostí této nemovitosti je napojení samotného bytu k hale, což dává možnost realizace různého podnikatelského záměru. O teplo domova se stará kotel na tuhá paliva. K bytu náleží pozemek o velikosti 1496m2, kter... (více v detailu)
Před 2 dny
Liberecký kraj
10 605 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 102 m2 Moravská, Karlovy Vary
Prodej bytu 3+1 102 m2 Moravská, Karlovy Vary
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte krásný byt 3+1 s celkovou plochou 92m2 v lázeňském centru města Karlovy Vary na ulici Moravská, v blízkosti Vřídla a zdravých minerálních pramenů? Tento byt se nachází ve 5. patře historické cihlové budovy. Tento byt Vám umožní nejen krásný výhled na Karlovy Vary, ale také pohodlné bydlení díky jeho dispozici. Má dva vchody, což umožňuje snadnou úpravu na malý byt a větší, nebo ho můžete využít jako investici s přestavbou na dva menší. Kromě toho k bytu patří prostorná lodžie, ideální pro relaxaci při sluníčku. Byt se nachází na lukrativní ulici v Karlových Varech a je všude kousek. Máte rychlý přístup na MHD, divadl... (více v detailu)
Před 2 dny
Karlovarský kraj
6 450 000
 Kč
Prodej útulného bytu 2+kk v Třebíči – Borovině
Prodej útulného bytu 2+kk v Třebíči – Borovině
Před 1 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Na prodej nabízím útulný byt 2+kk bez balkonu v klidné lokalitě Třebíč – Borovina. Byt se nachází ve třetím patře a nabízí pohodlné bydlení pro jednotlivce nebo pár. Možno využít i jako investici. Popis: - Dispozice: 2+kk (jedna ložnice, obývací pokoj a kuchyňský kout) - Plocha: 33 m2 – malý, ale útulný - Bez balkonu - K dispozici sklep - Parkování před domem - Klidn... (více v detailu)
Před 1 dny
Kraj Vysočina
2 200 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Praze, ul. Dolnoměcholupská
Prodej bytu 3+1 v Praze, ul. Dolnoměcholupská
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 3+1 o celkové užitné ploše 58m². Nachází se ve 3. a zároveň posledním nadzemním podlaží cihlového domu v srdci Hostivaře, což je vyhledávaná část obce s vynikající občanskou vybaveností a dobrou dopravní dostupností. Byt je v dobrém stavu, ihned obyvatelný se zaběhlou atmosférou domova. Tento byt je ideální pro ty, kdo hledají klid v centru energického města. Lokalita nabízí mnoho parků, kaváren ... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
7 254 100
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 82 m², Dobřichovice, Praha - západ
Prodej bytu 3+kk, 82 m², Dobřichovice, Praha - západ
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej byt v nízkopodlažní výstavbě bytového domu, která začne v první polovině roku 2024. V nabídce je byt 3+kk o celkové ploše 82 m² s lodžií. K bytu bude náležet sklep a venkovní parkovací stání, které bude v užívání ke konkrétnímu bytu.. Byt bude ve 2 NP, orientační plánek je přiložen u fotografií. Výstavbu bude provádět již ověřený developera při výstavbě budou použity moderní materiály. Veškeré informace k výstavbě poskytneme při osobním setkání nebo při další komunikaci. Dobřichovice je krásné mís... (více v detailu)
Před 1 dny
Středočeský kraj
10 495 800
 Kč
Prodej bytu OV 3+1 (76 m2) ČSA, Habartov
Prodej bytu OV 3+1 (76 m2) ČSA, Habartov
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji byt v cihlovém domě o dispozici 3+1, který se nachází v příjemné části města Habartov v ulici Čs. armády. Byt je prostorný, dispozičně hezky řešený a je v původním, udržovaném stavu. Vytápění bytu zajišťují gamaty, ohřev vody k... (více v detailu)
Před 2 dny
Karlovarský kraj
980 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 80 m²,OV, Postoloprty, ul. Třebízského nám.
Prodej bytu 3+1, 80 m²,OV, Postoloprty, ul. Třebízského nám.
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 s celkovou užitnou plochou 80 m², nacházející se v klidné lokalitě města Postoloprty. Byt je umístěn v 3. nadzemním podlaží z celkových 4, panelové konstrukci. K bytu náleží i sklep a komora. Samotný byt se může pochlubit dobře řešeným vnitřním rozložením, které poskytuje dostatek prostoru a pohodlí pro každodenní život. Stav nemovitosti je hodnocen jako velmi dobrý, po kompletní rekonstrukci. Tato nemovitost se nachází v příjemném a klidném síd... (více v detailu)
Přidáno včera
Ústecký kraj
2 540 000
 Kč
PlaceholderNo Image
PRODEJ BYTU - 3+kk, 86 m2 -HRADEC KRÁLOVÉ.
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
PRODEJ BYTU - 3+kk, 86 m2 -HRADEC KRÁLOVÉ. na prodej moderní byt 3+kk o velikosti 86m2 a po celkové rekonstrukci, v klidné lokalitě v Hradci Králové. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 2: patře. Byt má neprůchozí pokoje a do všech místností bytu se dostaneme z prostorné chodby (10,6 m2), do menší komory (1,7 m2), koupelny (6,7 m2), samostatného WC (1,8 m2), ložnice (14,4 m2) s balkonem (2,3 m2), pokoje s kuchyňským koutem (26,8 m2) a posledního pokoje (21,7 m2). Byt je má veškeré nové rozvody, podlahy, obklady, p... (více v detailu)
Přidáno včera
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 1+kk, ulice Heranova, Ústí nad Orlicí
Prodej bytu 1+kk, ulice Heranova, Ústí nad Orlicí
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Byt o dispozici 1+kk nacházející se v ulici Heranova, odkud je blízko jak do centra města, tak do školky, či školy. Zároveň se dostanete za pár minut mimo města do krásné přírody plné cyklostezek. Jedná se o byt v osobním vlastnictví v 8.NP panelového bytového domu. Byt v původním udržovaném stavu, poslední rekonstrukce se týkala koupelny - obložení umakartového jádra. Dispozičně se skládá z chodby, pokoje s kuchyňským koutem, koupelny (sprchový kout) a WC. Součástí bytu je sklep. Topení a teplá voda - centrální. Bytový dům zateplen, výtah. Správu provádí Stavební bytové družstvo Ústí n... (více v detailu)
Před 2 dny
Pardubický kraj
1 290 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Novém Boru, ul. Gen. Svobody
Prodej bytu 3+1 v Novém Boru, ul. Gen. Svobody
Před 1 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 75m², umístěný v klidné části Arnultovic, v katastrálním území Arnultovice u Nového Boru. Tento byt se nachází v cihlovém domě s centrálním topením a nabízí komfort v podobě samostatného vchodu. Dispozice čtyř místností skvěle poslouží pro pohodlný rodinný život. K bytu navíc patří platící nájemník, což představuje zajímavou investiční příležitost. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, což minimalizuje potřebu okamžitých investic. Tato nabídka představuje jedinečnou... (více v detailu)
Před 1 dny
Liberecký kraj
2 395 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 55 m2 - Klatovy
Prodej bytu 2+1, 55 m2 - Klatovy
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+1 s balkónem v klidné a pro svou polohu žádané lokalitě v Klatovech – ulice Wolkerova. Tento byt o výměře 55 m2 se nachází ve 2. patře zděného bytového domu. Byt je v původním stavu a nabízí tak budoucím majitelům ideální příležitost k vytvoření rodinného bydlení dle vlastních představ. Ze vstupní chodby je přístup do slunné ložnice, prostorného obývacího pokoje s balkónem a do kuchyně s jídelnou. Z chodby je přístup dále do koupelny s vanou, na samostatnou toaletu a do praktické spíže. TIP - 3D virtuální prohlídka bytu v nabídce. Bytový dům prošel částeč... (více v detailu)
Před 2 dny
Plzeňský kraj
2 899 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Praze, ul. Elišky Přemyslovny
Prodej bytu 1+1 v Praze, ul. Elišky Přemyslovny
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní družstevní byt 1+1 o ploše 35 m², situovaný ve vyhledávané klidné části Prahy 5 - Zbraslav. Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu s úchvatným výhledem na okolí. Tento byt je ideální pro každého, kdo hledá klidné bydlení s možností vytvořit si domov přesně podle svých představ.Jeho dispozice 1+1 nabízí šikovné využití prostoru, které přizpůsobíte přímo vašim potřebám. Byt disponuje jedním podzemním podlažím, kde se nachází sklep. Byt je ve stavu, který umožňuje "okamžité / přechodné" bydlení nebo rekonstrukci dle Vaši... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
4 100 000
 Kč
PlaceholderNo Image
PRODEJ BYTU - 3+kk, 86 m2 -HRADEC KRÁLOVÉ.
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
PRODEJ BYTU - 3+kk, 86 m2 -HRADEC KRÁLOVÉ. na prodej moderní byt 3+kk o velikosti 86m2 a po celkové rekonstrukci, v klidné lokalitě v Hradci Králové. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 2: patře. Byt má neprůchozí pokoje a do všech místností bytu se dostaneme z prostorné chodby (10,6 m2), do menší komory (1,7 m2), koupelny (6,7 m2), samostatného WC (1,8 m2), ložnice (14,4 m2) s balkonem (2,3 m2), pokoje s kuchyňským koutem (26,8 m2) a posledního pokoje (21,7 m2). Byt je má veškeré nové rozvody, podlahy, obklady, p... (více v detailu)
Před 1 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodej bytu 3+kk 68 m2 po rekonstrukci v roce 2012
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej bytu-osobní vlastnictví v Pardubicích, Byt po rekonstrukci v roce 2012 v klidném prostředí města Pardubic u Dašického gymnázia. První patro,velká koupelna, Kuchýn s jidelnou + 2 pokoj... (více v detailu)
Přidáno včera
Pardubický kraj
4 790 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Rokycanech, ul. Boženy Němcové
Prodej bytu 3+1 v Rokycanech, ul. Boženy Němcové
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 prostorný slunný byt 3+1 v 1.patře panelového domu v klidné části města Rokycany. Jednotka se skládá z vstupní chodby, samostatného WC, koupelny s vanou, kuchyně, prostorného obývacího pokoje a dvou samostatných neprůchozích pokojů. Velkou výhodou jsou velké a vzdušné pokoje. Byt je v udržovaném stavu, částečně zrekonstruovaný (podlahy, omítka, dveře) většinově spíše k rekonstruk... (více v detailu)
Před 3 dny
Plzeňský kraj
3 950 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, Praha 10-Hostivař, 79 m2
Prodej bytu 3+1, Praha 10-Hostivař, 79 m2
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Společnost Reality Stromšíková s.r.o. nabízí k prodeji prostorný slunný byt 3+1 v osobním vlastnictví v žádané lokalitě Prahy Hostivaře, Kobylákova ulice. Byt s celkovou výměrou 79 m2 je v původním stavu a vhodný k celkové rekonstrukci, Bytová jednotka se nachází v třetím patře sedmipatrového panelového domu po celkové revitalizaci. Tento byt Vám nabízí bydlení ve velmi klidné ulici s dostatkem parkova... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
6 500 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 82 m², Plzeň, ul. Plaská
Prodej bytu 4+1, 82 m², Plzeň, ul. Plaská
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáte investiční byt..? Případně byt pro velkou rodinu..? Mám pro Vás velmi zajímavou nabídku tohoto velkého a dobře řešeného bytu v Plzni na Plaské ulici. Byt je velmi hezký, čistý a udržovaný. Prodává se částečně vybavený - je tedy vhodný k okamžitému pronájmu nebo k nastěhování čtyřčlenné rodiny. Nabízí rovněž lodžii s krásným výhledem na Plzeň a Bolevecké rybníky, kter... (více v detailu)
Před 2 dny
Plzeňský kraj
5 199 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví 79 m², Bohumín
Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví 79 m², Bohumín
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme byt v osobním vlastnictví s dispozicí 3+1, nacházející se v ulici Tovární, klidné části Bohumína - Záblati. Nachází se v devátém z celkově dvanácti nadzemních podlaží, má podlahovou plochu 79 m², a je orientován západním a jižním směrem. Byt prošel před třemi lety rekonstrukcí. Nová kuchyňská linka s lesklými dvířky, nové spotřebiče: granitový dřez Pyramis, varná deska, trouba Beko, myčka, lednice, a na podlaze d... (více v detailu)
Před 1 dny
Moravskoslezský kraj
2 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 42 m², Tanvald, ul. Horská
Prodej bytu 2+kk, 42 m², Tanvald, ul. Horská
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nová cena za udržovaný byt s jedinečným výhledem. Prodáváme světlý byt 2+kk o užitné ploše 42 m², nacházející se na 9. podlaží panelového domu v klidné části Tanvaldu. Díky orientaci oken na jih a východ byt nabízí ojedinělý výhled do přírody. Po rekonstrukci v roce 2008 je byt ve velmi dobrém stavu, vyžaduje pouze nové vymalování. Předán bude částečně zařízený. K bytu patří sklepní kóje v přízemí. Byt je ideální volba pro mladý pár nebo menší rodinu, hledající klidné bydlení s rychlou dostupno... (více v detailu)
Přidáno včera
Liberecký kraj
1 980 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Hovorčovicích, ul. Revoluční
Pronájem bytu 3+1 v Hovorčovicích, ul. Revoluční
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu jedinečný, moderně řešený mezonetový podkrovní byt 3+1 o celkové užitné ploše 77m², situovaný ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu. Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě Hovorčovice a nabízí úchvatný vyhled na rybník, který lze obdivovat přímo z prostorné terasy. Byt je vybaven klimatizací, což zajišťuje komfortní bydlení po celý rok. Součástí bytu je i moderně zařízená kuchyně s myčkou nádobí. K dispozici je také parkovací místo v areálu, což je v této lokalitě velmi výhodné. Prostor je řešen tak, aby maximál... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
23 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 73 m², Chrást nad Sázavou
Prodej bytu 3+kk, 73 m², Chrást nad Sázavou
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk a podlahové ploše 73 m2. K bytu náleží sklep 3 m2 a parkovací stání přímo u vchodu. Byt je sice umístěn v přízemí, ale díky tomu, že pod bytem je ještě suterénní byt s vchodem pod úrovní ulice, nemusíte se bát kdykoliv otevřít okno. Přízemí se tedy tímto stává výhodou jak pro rodiny s kočárkem, tak i pro každého, kdo nese nákup z auta. Kousek od bytu najdete řeku Sázavu, která v létě poskytuje ... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
4 499 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty