Prodej komerční Obchodní prostory, 53㎡

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Exkluzivně vám nabízím ke koupi obchodní prostory o ploše cca 53 m² ve vyhledávané lokalitě pražských Vinohrad, na rohu ulic Bořivojova a Lucemburská. Prostor se nachází v podzemním podlaží udržovaného bytového domu a má vlastní vchod z ulice Bořivojova, který je možné označit vaší reklamou. Prostor se skládá z pěti místností, přičemž dvě místnosti lze využít jako plnohodnotné prodejní plochy pro styk se zákazníky. Dále zde naleznete dvě skladovací místnosti a zázemí s toaletou. V zadní části je okno, které směřuje do... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 600 000
 Kč

Podobné inzeráty

Komerční prostory, 49 m2, Břeclav
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
(+ zálohy na energie a služby), Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor - dvě místnosti (jedna průchozí do druhé), s vlastním sociálním zázemím, o celkové ploše 49 m² umístěné v 1. patře rekonstruované budovy v centru Břeclavi.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 900
 Kč
Prodej komerční Obchodní prostory, 58㎡
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Naše společnost Vám exkluzivně nabízí nebytový prostor s užitnou plochou 58m2 suterénu bytového domu na Praze 6 – Suchdol, ul. Suchdolské náměstí. Nachází se v atraktivní lokalitě pražského studentského života Suchdol. Prostor je zkolaudován jako gastro prostor, má zde svou hist... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 980 000
 Kč
Komerční prostory, 49 m2, Břeclav
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
(+ zálohy na energie a služby), Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor - dvě místnosti (jedna průchozí do druhé), obě 39 m² s vlastním sociálním zázemím 10 m², o celkové ploše 49 m² umístěné v 1. patře rekonstruované budovy v centru Břeclavi. V dosahu také v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 900
 Kč
Obchodní prostory, 66 m2, Zlín, Zarámí
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu atraktivní komerční prostory v 1. NP o velikosti 66 m² v centru Zlína na ulici Zarámí. Prostory jsou vhodné pro bistro, restauraci, prodejnu nebo služby. Velkou výhodou je velmi dobrá dostupnost a výloha na rušné ulici na Zarámí. Cena za pronájem je 22 000 Kč/měsíc + poplatky. Volné ihned. ... (více v detailu)
Zlínský kraj
22 000
 Kč
Komerční prostory, 49 m2, Břeclav
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
(+ zálohy na energie a služby), Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor - dvě místnosti (jedna průchozí do druhé), s vlastním sociálním zázemím, o celkové ploše 49 m² umístěné v 1. patře rekonstruované budovy v centru Břeclavi.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 900
 Kč
Prodej byt Obchodní prostory, 58㎡
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Naše společnost Vám exkluzivně nabízí nebytový prostor s užitnou plochou 58m2 suterénu bytového domu na Praze 6 – Suchdol, ul. Suchdolské náměstí. Prostor je prázdný a čistý, ihned k zařízení podnikatelského záměru. Pro investory je možné prostor pronajmout cca 25 000kč/měs., což v dnešní době je vyšší výnosnost než u bytové jednotky. Plocha se skládá ze 2 samostatných místností, toaleta, místnost s umyvadlem, úklidová komora s výlevkou a sklad. V prostoru byl od roku 2007 úspěšně provozován obchod maso-uzeniny, ale prostor je vhodný i pro provoz kadeřnictví, kosmetiky (jakékol... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 980 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 250 m2 Praha 1
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory 250 m2 v centru Prahy v ulici Karlova pár kroků od Staroměstského náměstí. K dispozici je prostor v úrovni chodníku s výlohou do rušné ulice a sklepní prostory se vzduc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej atraktivních komerčních prostor v Mariánských Lázních
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderní komerční prostor na frekventované Plzeňské ulici v Mariánských Lázních. Prostor je připraven k okamžitému užívání, ideální pro obchodní činnost či služby. Celková plocha činí 91,80 m² a zahrnuje vlastní parkovací stání. Dispozice:Prodejna: 77,8 m² – světlý a prostorný prostor s velkým výlohovým oknem, ideální pro prezentaci zboží. Sklad: 8,7 m² – vhodný pro skladování zboží nebo materiálu.Umývárna: 3,05 m² – základní sociální zázemí pro personál.Toaleta: 1,51 m²... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 400 000
 Kč
Prodej obchodního prostoru o výměře 49 m² na ulici Bašty
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní obchodní prostor o výměře 49 m² v jedné z nejžádanějších lokalit v Brně, na ulici Bašty. Tento prostor byl kompletně zrekonstruován a je připraven k okamžitému využití. Díky své strategické poloze v centru města je tento prostor ideální pro různé druhy podnikání. Nabízí se zde možnost zřízení kavárny s domácími dezerty, butiku s módním oblečením, showroomu designového nábytku, galerie umění nebo menšího kos... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 220 000
 Kč
Prodej obchodního prostoru 230 m2, Dobronín
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Mám pro Vás mimořádnou příležitost investovat do nemovitosti a být součástí nádražního dění v Dobroníně. Stanice byla vybudována jakožto součást Rakouské severozápadní dráhy spojující Vídeň a Berlín, autorem univerzální podoby stanic pro celou dráhu byl architekt Carl Schlimp. A hned vedle této stanice v ulici Nad Valchou najdete tento objekt, který soukromý vlastník zrekonstruoval do moderního stylu. Majitelé plánovali využívat prostory jako školící středisko s možností praktické výuky. Druhá možnost byla objekt využít jako e-shop s rampou pro nákladní vozidla, možností vykládky železničních vagónů u rampy. Celý objekt má cca 230 m2 a je rozdělen na dvě ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 950 000
 Kč
Prodej, Obchodní prostory, 400 m² - Opočno
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Představujeme Vám krásný obchodní prostor - bývalý bowling v Opočně, který je nyní na prodej. Tento objekt obsahuje čtyři bowlingové dráhy, bar pro obsluhu, kompletní sociální zázemí - záchody, šatny, sklady a technickou místnost. Podlahová plocha objektu je cca 400 m2 a kolem objektu je ještě dalších 243 m2 pozemku viz. katastrální mapa ve fotogalerii. Více o pozemku a budově je zřejmé na katastru nemovitostí pod č. LV 1555, Katastrální území - Opočno pod Orlickými horami. Tato lukrativní nemovitost je vhodná k mnoha účelům. Lze například zrekonstruovat a dále pokračovat v provozování bowlingu nebo lze předělat na obchod, prodejnu potravin, atd. Velkou výhodou je možnost dle územního plánu postavit nástavbu dvou pater, kde by mohlo vzniknout 8-12 nových bytových jednotek. Tuto možnost rozpracoval náš spolupracující architekt, který zpracoval studii, kterou po vyž... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 490 000
 Kč
Pronájem nebytového prostoru 15m2,
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
pronájem nebytový prostor 15m, které se nachází v pátém patře domu U Nováků, ve Vodičkově ulici na Praze 1.Jedná se jednu místnost s oknem, je idelální ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Znojmo, pronájem obchodních a skladovacích prostor, 303 m2,
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5272Z044 Nabízíme Vám k pronájmu nebytový prostor ve Znojmě na ulici Vídeňská, který je možné využívat jako obchodní a skladovací prostor o celkové velikosti 303 m2. Prostory se skládají ze dvou částí: obchodní prostory a skladové prostory 180 m2 a dále je k dispozici sociální zázemí a kuchyňská li... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 000
 Kč
Prodej komerčního objektu Doubleby nad Orlicí, 749 m2
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji komerční prostory na adrese Ulice Rudé armády Č. p. 45 v části obce Doudleby nad Orlicí, obec Doudleby nad Orlicí, okres Rychnov nad Kněžnou. Tento objekt je ideální investiční příležitostí pro ty, kteří hledají stabilní návratnost svých prostředků. S vynikající polohou a velmi dobrým stavem nabízí tato nemovitost široké možnosti pronájmu. S celkovou zastavěnou plochou 511m² a vhodným stavebním materiálem typu Smíšená je tato nemovitost připravena odpovědět na potřeby moderního podnikání. Objekt disponuje parkovacími místy, což zvyšuje jeho atraktivitu pro potenciální nájemce. S dvěma podlažími je dispozičně dobře navržený a nabízí dostatek prostoru pro různé druhy podnikání. Momentálně jsou zde dva byty a půda s projektem na vybudování dalšího bytu. V přízemí s vchodem z ulice je obchod. Soubor několika kanceláří v prvním podlaží. Objekt je č... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem obchodního prostoru - Hrušovany nad Jevišovkou
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáte obchodní prostor, kde uplatníte svůj podnikatelský záměr? Máme pro Vás nabídku! V zastoupení majitele Vám nabízíme obchodní prostor na ulici Nádražní v Hrušovanech nad Jevišovkou. Prostor nabízí podlahovou plochu 118 m2 a skládá se z následujících místností: 1.) prodejna (45,16 m2) 2.) kancelář 1 (30,24 m2) 3.) kancelář 2 (14,70 m2) 4.) Koupelna s WC (4,50 m2) 5.) Technická místnost (2,93 m2) 6.) Kuchyňka (1,80 m2) 7.) WC (2,40 m2) 8.) chodba (16,16 m2) Jednotliv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej komerčního prostoru, 104 m2, Sobotní, Valtice
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00053 Hledáte vhodné prostory pro vaši kancelář, služby nebo obchod? Máme pro vás zajímavou nabídku. Ve výhradním zastoupení majitele vám zprostředkujeme koupi komerčního prostoru ve Valticích na ulici Sobotní. Předmětem prodeje je vymezená nebytová jednotka v rodinném domě, na kterém je navíc spoluvlastnický podíl o velikosti ideální 1/2 s celkovou výměrou 239 m2. Užitná plocha prostoru je 64 m2. Nachází se zde vstupní chodba, sklad, dvě neprůchozí místnosti s WC a jedna průchozí místnost. Dále je k dispozici sklep (40 m2), půda a dvůr. Jednotka je aktuálně zkolaudována pro účely zdravotnického... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej komerční Sklady, 700㎡
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte zajímavý areál pro vaše podnikání? Hodí se vám možnost nakládky i vykládky vagónů s ČD Cargo? Potřebujete k tomu i pořádné zázemí a kancelářské prostory? Tohle všechno zde najdete! Užitná plocha celého objektu je zhruba 700 m² a z toho skladové prostory s vysokými stropy maji přibližně 400 m². Další zázemí tvoří kancelářské prostory, koupelny, kuchyňky a případně některé prostory můžete využít pro přespání vašich lidí. Celý areál je na pozemku o rozloze 2549 m² ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 72 m², ul. Hrusická okr. Praha 4
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prostorný byt 4+1 s lodžií a sklepem na prodej v Záběhlicích. Nabízíme k prodeji slunný byt 4+1 o celkové užitné ploše 72 m², nacházející se ve velmi vyhledávané klidné části obce Záběhlice. Byt je umístěn ve 4. podlaží osmipodlažního udržovaného panelového domu s výtahem, který nedávno prošel kompletním zateplením. Dispozice bytu zahrnuje 4 prostorné místnosti a kuchyň, byt disponuje také lodžií s krásným výhledem do parku, která poskytne skvělý prostor pro relaxaci. Byt je v půvo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 750 000
 Kč
Prodej bytu 3 + 1, 76 m² ul. Velkomoravská, Nové Sady, Olomouc
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5444, BO! reality Vám nabízí byt 3+1 o podlahové ploše 76 m² na Velkomoravské ulici, Nové Sady, Olomouc. Byt je v 3. patře revitalizovaného bytového domu s výtahem. Tento byt je v původním, ale zachovalém stavu. Interiér bytu je tvořen samostatnými neprůchozími místnostmi, do kterých se vstupuje postupně z chodby bytu. Z obývacího pokoje, který je v bytě největší místností je vstup na zasklený balkón. Dále jsou v bytě dva prostorné pokoje a kuchyně, která také poskytuje dostatek prostoru pro vaření a společné stolování. Samostatné místnost... (více v detailu)
4 160 000
 Kč
Pronájem komerčních prostor, Telč-Staré Město, ev.č. 01978
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Ev.č. 01978 Nabízíme k pronájmu zcela nové prostory v centru Telče na ulici Hradecká v historickém Starém Městě. Objekt je po kompletní rekonstrukci, v patře se nachází luxusní apartmány. Prostory v přízemí jsou volné, bez vybavení, ale lze je zařídit dle požadovaného provozu. Vytápění je řešeno centrálním podlahovým topením, okna trojskla. Na vaření je zde plynová přípojka. Možnost venkovní zahrádky. Jedná se o skvělou lokalitu, která nabízí mnoho možnost... (více v detailu)
Kraj Vysočina
30 000
 Kč
Prodej komerčních budov v Praze Strašnicích
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Insolvenční správce spol. Administrace insolvencí CITY TOWER, v.o.s. nabízí k prodeji soubor staveb v Praze 10 – Strašnicích o celkové užitné ploše 520 m2. Předmět prodeje: • Stavba č. p. 3266, která stojí na pozemku č. 4501/69 (pozemek jiného vlastníka) • Stavba č. p. 3267, která stojí na pozemku č. 4501/70 (pozemek jiného vlastníka) vše zapsáno na LV 2566, obec Praha, k.ú. Strašnice Stavba č. p. 3266/40a je cihlové konstrukce, základy má železobetonové izolované, stropy jsou dřevěné trámové, střecha je sedlová, krytina je plechová pozinkovaná a klempířské prvky jsou pozinkované. Stavba č. p. 3267/40b je převážně cihlové konstrukce (částečně smíšená), základy má železobetonové izolované, stropy jsou dřevěné trámové, střecha je rovná, krytina je živičná lepenka, klempířské prvky jsou pozinkované. V průběhu užívání byly na budově č. p. 3266/40a prováděny částečné rekonstrukční zásahy. Byla zrekonstruována soc. zařízení, zařizovací předměty, keramické obklady a dlažby. Byla proveden... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 520 000
 Kč
Pronájem nebytových prostor - kancelář nebo malá dílna, pan
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám možnost pronájmu části sklepních prostor v panelovém domě v ulici V Sídlišti, v Děčíně - Boleticích. Prostory jsou aktuálně před rekonstrukcí a bylo by možné je přizpůsobit dle požadavku nájemce. Jedná se celkem o čtyři místnosti., které jsou zvýrazněny v nákresu. Možnost je využít všechny nebo jen část. Sklepní prostory jsou zčásti nad úrovní terénu, který je svažitý a přístup by byl zajištěn vlastním samostatným, vchodem z boku domu. Je možný ale i přístup jedním z výtahů, které jsou pro ostatní uživatele bytových jednotek pro vstup do sklep... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Jedovnice, RD 4+1, komerční prostory, dvůr, zahrada – rodinn
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. E1131BL193 Exkluzivně nabízíme dvoupodlažní rodinný dům měšťanského typu v centru Jedovnic. V přízemí domu jsou obchodní prostory vhodné k podnikání a průjezd z náměstí na dvůr. Přízemí domu lze přestavět na další bytovou jednotku. V prvním patře se pavlačí dostaneme do prostorné bytové jednotky (85m2) o dispozici 2+1 skládající se ze dvou velikých pokojů, kuchyně a koupelny s toaletou. Na dvoře se nachází dílna a dřevník. Na dvůr navazuje rozs... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 900 000
 Kč
Pronájem, komerční prostory, 99 m2, Ostrava - Poruba
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory v Ostravě - Porubě na ulici U Soudu. Výměra prostorů je 99 m2 včetně sociálního zařízení. Výlohy jsou situované do hlavní cesty na ul. Francouzská. Parkování je přímo před prodejnou. Nemovitost je vhodná k více účelům - kancelář, obcho... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
31 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 57 m², Jablonec nad Nisou, ul. Zelená
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
**Prodej nebytového prostoru s možností přestavby na 2+kk o 57 m², Jablonec nad Nisou, ul. Zelená** Nabízíme ke koupi nebytový prostor (sklad), vhodný k vybudování bytové jednotky 2+kk o velikosti 57 m². Tento prostor se nachází v suterénu zděného bytového domu ve velmi vyhledávané a klidné lokalitě Jablonce nad Nisou, v ulici Zelená. Výhodou je vlastní vchod ze zahrady, která je ve společném vlastnictví bytového domu. Současné dispozice prostoru představují dvě míst... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 200 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty