Prodej nájemního domu, 120 m², Skuhrov nad Bělou

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
K prodeji jedinečný rodinný dům používaný jako ubytovací zařízení, nacházející se ve vyhledávané, klidné části obce Skuhrov nad Bělou. Součástí prodeje je také zastřešený objekt před domem o kapacitě 4 samostatných kójí, který nabízí široké využití, ať už jako garáž, sklad, kůlna, či dílna. Tato nemovitost se nachází na strategickém místě a nabízí rozsáhlé mož... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 990 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, 120 m², Skuhrov nad Bělou
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
K prodeji rodinný dům používaný jako ubytovací zařízení, nachází se v klidné části obce Skuhrov nad Bělou. Součástí prodeje je také zastřešený objekt před domem o kapacitě 4 samostatných kójí, který nabízí široké vyu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Vítkov
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům 4+1 o užitné ploše 130m², nacházející se na klidném a samostatném místě v oblíbené části obce Klokočov, které poskytuje ničím nerušené soukromí. Nemovitost disponuje jedním nadzemním a částečně podsklepeným podzemním podlažím, umožňujícím vyřešení skladovacích potřeb nebo dalších místností podle potřeb nových majitelů. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí, přičemž stávající disponibilita poskytuje dostatečný prostor pro dovybavení dle osobních představ. Pozemek o rozloze 2475m² nabízí mimořádný potenciál pr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 400 m², Nový Bor
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji výjimečnou nemovitost v klidné části obce Arnultovice u Nového Boru. Jedná se o bytový dům s celkovým počtem 23 místností rozprostřeních na 2 nadzemních a 1 podzemním podlaží. Ke koupi je 8 bytových jednotek v dobrém stavu, z toho 1x 1+kk, 3x 2+1, 2x 3+1 a 1x 4+1, ideální pro investici nebo pro vícegenerační bydlení. Objekt má cihlovou konstrukci, nachází se na samostatném pozemku o rozloze 300 m² a nabízí 400 m² užitné plo... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 050 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 3141 m², Horní Čermná
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Hledáte zajímavou nemovitost na klidném a slunném místě? Pak je tato určena přímo vám. Tento prostorný dům se nachází v klidné části obce Horní Čermná. Dvoupodlažní cihlová stavba nabízí ideální příležitost pro investici či vlastní bydlení. Dům v současné době disponuje 7 byty o velikosti 1+kk s příslušenstvím, které lze upravit dle potřeb nového majitele. Další byt je možný vybudovat z bývalé kanceláře. Součástí je také prostorná půda, která nabízí další prostor pro vybudování bytů. V podzemním podlaží je k dispozici sklepní prosto... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 540 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 350 m², Zlončice
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
**Nabídka k prodeji: Krásný rodinný dům v Zlončicích** Rádi bychom Vám představili výjimečnou nabídku prodeje krásného rodinného domu v klidné části obce Zlončice. Tento samostatný rodinný dům s cihlovou konstrukcí nabízí prostorné bydlení ve třech nadzemních podlažích.**Parametry nemovitosti:**- Počet místností: 7- Užitná plocha: 350 m²- Plocha pozemku: 453 m²- Stav nemovitosti: velmi dobrý Součástí nemovitosti je garáž s kapacitou pro 3 auta. Užijete si výjime... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 260 m², Věž
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o užitné ploše 260 m², který se nachází v klidné části obce Věž. Dům se rozkládá se na dvou nadzemních podlažích a jednom podzemním podlaží. Nemovitost má celkem 7 místností a je ideální pro větší rodinu, nebo jako investiční příležitost pro rekonstrukci dle vlastních představ. K domu náleží rozlehlý pozemek o velikosti 2481 m², na kterém se nachází vlastní rybník, což činí tuto nemovitost ojedinělou... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 380 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 85 m², Kladno, ul. F. Plamínkové
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji půvabný rodinný dům na Kladně, v městské části Kročehlavy, která nabízí klidné bydlení v blízkosti malebné přírody a zároveň veškeré občanské vybavenosti v pěší vzdálenosti. Díky své poloze na konci slepé ulice poskytuje maximální soukromí, klid a minimální provoz, což ocení hlavně rodiny s dětmi. Tato nemovitost má jedno podzemní a dvě nadzemní podlaží, což poskytuje dostatek prostoru pro komfortní bydlení. Dům nabízí podlahovou plochu 85m² a stojí na samostatném pozemk... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 399 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 2656 m², Leština
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části v malebné obci Doubravice u Leštiny. Tento cihlový dům s velkým pozemkem představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost k rekonstrukci a chtějí si ji přizpůsobit podle svých představ. Dům má dvě nadzemní podlaží. Součástí nemovitosti je také půdní prostor, který lze využít k dalšímu rozšíření. Součástí pozemku je velká stodola, prostorný chlév, vejminek a roz... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 550 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 156 m², Jimramov
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům s dvěma bytovými jednotkami v srdci malebného Jimramova. Tato nemovitost se rozkládá v centru obce s polohou v řadové zástavbě. Dům má celkem 3 nadzemní podlaží, celkový počet místností je 5. Užitná plocha nemovitosti je 156m², zatímco plocha celého pozemku činí 721m², poskytující tak dostatek venkovního prostoru pro relaxaci a volnočasové aktivity. Součástí pozemku je i zahrada se skleníkem... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 195 m², Rýmařov, ul. Havlíčkova
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v srdci města Rýmařov. Tato cihlová stavba se nachází na pozemku o ploše 195 m² a nabízí prostorné bydlení v 5 místnostech rozložených do dvou nadzemních podlaží. Stav nemovitosti je dobrý a je připravena k okamžitému užívání. Celková užitná plocha nemovitosti činí 195 m². Dům je situován v centru obce, což zajišťuje skvělou dostupnost veškeré... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 249 m², Podbořany
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Buškovice, který se nachází v řadové zástavbě. Nemovitost je typická svou kamennou konstrukcí a rozkládá se na dvou nadzemních podlaží. Dům je určen k rekonstrukci, což vám dává jedinečnou příležitost přetvořit ho přesně podle Vašich představ. Na celkové ploše 249 m² najdete celkem 4 místnosti, což z něj činí ideální prostor pro váš nový domov. Pozemek o stejné velikosti nabízí dostatek prostoru pro venkovní aktivity a zahradní pohodu. Tento objekt je skvělou volbou pro ty, kteří h... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 399 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Kamenický Šenov, ul. Pod vrchem
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části Kamenického Šenova. Všech 42 fotek a půdorysy jsou na našich webových stránkách mmreality.cz. Tato jedinečná nemovitost s užitnou plochou cca 416 m² je rozložena na 2 nadzemní podlaží + půda a 1 podzemní podlaží, nabízí celkem 10 obytných místností a další úložné prostory. Všechny místnosti umožňují flexibilní využití dle představ nového majitele. Dům je postavený ze smíšeného zdiva, což mu zaručuje stabilní konstrukci a dlouhodobou udržitelnost. Stav nemovitosti je hodnocen jako dobrý, připravený k... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 615 000
 Kč
Prodej zahrady, 435 m², Bukovany
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte své místo, kde byste mohli uniknout shonu každodenního života a zároveň být stále na dosah všech městských vymožeností, přejete si mít svou oázu klidu a rekreace blízko domova? Pak pro vás mám ideální nabídku. Představuji vám zahradu o rozloze 435 m², která se nachází v malebné části Bukovan, jen 500 metrů od sídliště. Tato lokalita vám nabízí jedinečnou možnost mít vlastní kousek přírody na dosah ruky. Zahrada je v současnosti neudržovaná a čeká na nové majitele, kteří ji přetvoří podle svých představ. Ať už toužíte po místě pro relaxaci, zahradničení, nebo malém útočišti pro rodinné víkendy, tento kousek země vám poskytne prostor pro realizaci vašich snů. Jednou z hlavních předností této nemovitosti je její strategická poloha. Jen 15 minut pěšky od zahrady se nachází vodní nádrž Medard, která... (více v detailu)
Karlovarský kraj
390 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 244 m², Velký Bor
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji dva rodinné domy na prostorném a zcela uzavřeném dvoře v krásné pošumavské obci Velký Bor. Tento komplex zahrnuje také mnoho hospodářských budov, dvě majestátné stodoly, dětský kout a společenskou místnost ideální pro rodinná a přátelská setkání. Na společném dvoře se nachází terasa, bazén, a studna s vodou na zalévání zahrady. Za stodolami je velká zahrada, kterou lze přeměnit na ovocný sad. Klíčové vlastnosti: • Oba domy jsou okamžitě obyvatelné. • Nemovitost nabízí široké možnosti využití: trvalé bydlení, rekreace, podn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 400 000
 Kč
Prodej louky, 2707 m², Otovice
Nabízíme k prodeji jedinečný pozemek o rozloze 2707 m² v malebné lokalitě Otovice u Broumova. Tato rovinatá zatravněná plocha, obklopená vzrostlými stromy, je ideální pro ty, kteří hledají klid a soukromí na polosamotě. Pozemek je v dobrém stavu a nabízí mnoho možností využití, ať už pro rekreační účely nebo jako investici do budoucna. Navíc je zde možnost dokoupení ok... (více v detailu)
730 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 191 m², Litohlavy
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 5+1 malebné obci Litohlavy. Tento dům, který prošel kompletní rekonstrukcí, se nachází v klidné části obce a nabízí komfortní bydlení pro rodinu. Dům má dvě nadzemní podlaží. V přízemí se nachází vstupní chodba, obývací pokoj, ložnice ,moderní kuchyň, koupelna s vanou a sprchovým koutem a technická místnost. V horním patře jsou tři pokoje, dvě šatny, koupelna se sprchovým koutem a místnost s přípravou na k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 92 m², Ostravice
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům v klidné malebné krajině Beskydských hor v katastrálním území Ostravice 1. Nemovitost je koncipována jako samostatná stavba s přízemním podlažím a dvěma nadzemními podlažími. Má celkem 4 místnosti, které nabízí dostatek prostoru pro rodinné rekreační pobyty nebo trvalé bydlení. Konstrukce domu je cihlová, což zajišťuje její dlouhou životnost a výborné tepelně izolační vlastnosti. Stav nemovitosti je velmi dobrý, není potřeba žádných okamžitých investic do rekonstrukce. Celkov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 249 999
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Klenčí pod Čerchovem
Před 1 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům nacházející se na klidné samotě v katastrálním území Jindřichova Hora. Tento dvoupodlažní dům smíšené konstrukce je ideální pro ty, kteří hledají únik od městského shonu a chtějí si vybudovat domov podle svých představ. Dům, který má celkem 5 místností a podzemní podlaží, je určen k rekonstrukci. Je situován na nádherném a rozlehlém pozemku o výměře 4... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 121 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 116 m², Odolenovice
Před 1 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Máte rádi klid a přírodu? Hledáte ideální místo pro startovací bydlení pro mladou rodinu nebo útulný úkryt k odpočinku od městského ruchu? Pak právě pro vás máme exkluzivní nabídku! Nabízíme vám rodinný dům v obci Odolenovice s užitnou plochou 116 m². Tento domov je perfektní volbou pro ty, kteří touží po vlastním kousku přírody, kde mohou načerpat nové síly a užívat si volné chvíle s rodinou. Dům je obklopen nádhernou přírodou, která nabízí nespočet možností pro volnočasové aktivity. Ať už rá... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 298 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 250 m², Město Touškov, ul. Újezdská
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v atraktivní lokalitě na okraji obce Město Touškov. Tento samostatně stojící cihlový dům o užitné ploše 250 m² nabízí celkem 6 místností rozložených na dvou nadzemních podlažích, což z něj činí ideální volbu pro rodiny hledající pohodlné bydlení s dostatkem soukromí. Nemovitost je umístěna na pozemku o rozloze 339 m² a je ve vel... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 956 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 210 m², Sobotín
Před 1 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní rodinný dům 5+kk v klidné lokalitě Sobotín. Tato nemovitost na samostatném pozemku o velikosti 2019 m² nabízí 210 m² užitné plochy rozložené do dvou nadzemních podlaží. V přízemí najdete prostornou obývací halu doplněnou o krb, plně vybavenou kuchyň, jídelnu, technickou místnost a dvojgaráž. Druhé patro skýtá tři pokoje, ložnici a koupelnu s hydromasážní vanou a sprchovým koutem. Dům je kompletně zateplen a měsíční náklady ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 290 m², Nové Strašecí, ul. Čsl. armád
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům v centru města Nové Strašecí, který je vhodný pro kombinaci bydlení a podnikání. Pozemek o rozloze 376 m² s možností parkování pro několik vozidel s vjezdem přímo z hlavní ulice. Dům s užitnou plochou 290 m² nabízí mnoho možností využití. Dům disponuje 3 nadzemními podlažími a jedním podzemním. Přízemní část je připravena pro komerční využití, kde můžete realizovat svůj podnikatelský z... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Stará Paka
Nabízíme k prodeji prostorný vícegenerační rodinný dům se třemi byty, který se nachází na klidném místě plném zeleně, pouze 2 km od centra města Stará Paka. Tento samostatně stojící dům s cihlovou konstrukcí se rozkládá na pozemku o rozloze 3426 m² a nabízí velkorysou užitnou plochu 200 m². Dům je rozdělen na dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží, celkem disponuje 10 místnostmi, což poskytuje dostatek prostoru pro v... (více v detailu)
3 307 500
 Kč
Prodej nájemního domu, 285 m², Ostrov, ul. Jáchymovská
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem nájemního domu v malebném městě Ostrov, situovaného na prestižní adrese. Tento nájemní dům je synonymem pro slovo "příležitost". Uvažujete o investici, která Vám neustále přináší výnos? Hledáte cestu, jak efektivně zhodnotit své finance? Pak je tento nájemní dům přímo pro Vás. Tento nájemní dům disponuje třemi prostornými byty o velikostech od 89 m2 do 100 m2. Prostor a rozloha bytů nabízejí unikátní možnost přizpůsobení a předělání na menší bytové jednotky, což maxi... (více v detailu)
Karlovarský kraj
11 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Veselov
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Vítáme Vás v okouzlujícím Veselově, kde se sny o ideálním bydlení stávají realitou. Představujeme Vám rodinný dům o rozloze 130 m², který Vám nabízí nejen prostor pro život, ale také možnost vytvořit domov přesně podle Vašich představ. Tento starší dům je jako prázdné plátno, které čeká na Vaši kreativitu. Ať už toužíte po moderním interiéru, nebo si přejete zachovat tradiční prvky, tento dům Vám umožní realizovat všechny Vaše sny. Vytvořte si útulný domov, který bude odrazem Vaší osobnosti. K domu patří velký stavební pozemek, který může být... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 990 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty