Blansko, pronájem bytu OV 1+kk, 27 m2 – byt, ev.č. 5423BL005

Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5423BL005 V zastoupení majitele nabízíme pronájem bytu v bytovém domě v blízkosti centra Blanska. Bytová jednotka o užitné ploše 27 m2 je v osobním vlastnictví a má dispozici 1+kk. Skládá se z malé předsíňky, ze které je vstup do koupelny se sprchovým koutem a na samostatnou toaletu, a obytné místnosti, která se skládá z kuchyňského koutu a spací části, ve které se nachází rozkládací pohovka. Byt je vybaven nábytkem (postel, s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem byty 1+kk, 42 m2 - Zlín, ev.č. 01996
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 01996 Nabízíme Vám k pronájmu světlý a vzdušný loftový byt o výměře 42 m2 v budově MAX32. Jedná se o atraktivní bydlení v centru města v 6NP rekonstruované, multifunkční budovy s recepcí, kavárnou, obchody, poštou, exkluzivním fitness centrem s wellness apod. Byt je zařízen nábytkem jak vidíte na fotografiích + televizí a klimatizací. Byt má velmi praktické a vzdušné uspořádání, kdy v přízemí naleznete vstupní chodbu, koupelnu se sprchovým koutem, úložný prostor, kuchyňský a jídelní kout a obývací část s pohovkou a TV. Ve vestavěném patře pak máte k dispozici velký pracovní stůl, dvojlůžko a velkou šatní... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 800
 Kč
Pronájem byty 1+1, 33 m2 - Blansko, ev.č. 00184
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00184 Nabízíme Vám k pronájmu bytovou jednotku o dispozici 1+1 s přibližnou výměrou 33 m2 v Blansku. Byt leží ve čtvrtém podlaží zrenovovaného (zateplení, fasáda, výtah) bytového domu s výtahem. Samotná jednotka nyní prochází celkovou rekonstrukcí - podlahy, omítky, nová koupelna. Nájemník bude mít k dispozici kuchyni vybavenou linkou, sporákem, ledničkou i pračkou, pokoj s manželskou postelí, z něhož lze vyjít na balkon s výhledem i na dětské hřiště. Nově obložená koupelna je vybavena vanou. V předsíni jsou umístěny vestavěné skříně řešící tolik potřebné úložné prostory. K bytu dále náleží sklep a možnost využívat společných prostor v suterénu. Vozid... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Prodej, byt 1+kk, 29 m2
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 131029, Nabízíme byt o velikosti 1+0 s rozměrem 29 m2. Nachází se na klidném místě na ul. K.H. Borovského v Havířově - Podlesí. V bytě je koupelna a toaleta po rekonstrukci, je zde sprchový kout s vyzděnou spodní částí. Z okna je výh... (více v detailu)
1 270 000
 Kč
Nabízím pronájem cihlového bytu 1+ KK v Přerově
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 1+kk o velikosti 19,5 m2, umístěný v 1 NP cihlového domu na ul. Bohumila Němce v Přerově. Byt je po rekonstrukci z roku 2022. Měsíční nájem 7.900,- Kč vč. inkasa. Majitel požaduj... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 900
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 20m2, Kopřivnice
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem bytu v osobním vlastnictví o výměře 20 m2. Byt se nachází se 13. NP. Na podlahách je PVC a keramická dlažba. Byt je k nastěhování ihned. Výborná dopravní dostupnost, občanská vybavenost v dosahu. Majitel preferuje dlouhodobý nájem. Cena nájmu je 7.500,- Kč, kauce ve výši dvou nájmů a jeden nájem poplatek za zprostředkování. Doporučujeme prohlídku ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 500
 Kč
Pronájem prostorného bytu 3+1, Velké Meziříčí, ev.č. 02057
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Ev.č. 02057 Tento prostorný byt 3+1 v centru Velkého Meziříčí nabízí pohodlné a moderní bydlení. S celkovou rozlohou 147 m2 a terasou o velikosti 12 m2 poskytuje dostatek místa pro vaše pohodlí. Byt je částečně zařízený, což usnadní příchod nových nájemníků. Parkování u domu je samozřejmostí a snadno dostupné. Měsíční nájemné ve výši 18.700,-Kč + zálohy na energie nabízí c... (více v detailu)
Kraj Vysočina
18 700
 Kč
Pronájem bytu
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Dostupný je byt o velikosti 2 kk nacházející se v přízemí cihlového domu na adrese Litovelská, Uničov. Jedná se o vybavení nevybavený byt s plochou 40 metrů čtverečních. Pro vytápění bytu je k dispozici krb nebo přímotopy. Byt se skládá z kuchyně, obývacího pokoje, samostatné ložnice a koupelny. Může být ideální jako bydlení pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají klidné bydlení v útulném prostředí. Součástí bytu je společná zahrada ve dvorním traktu. V případě zájmu je byt dostupný ihned. Nájemn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 000
 Kč
Byt 2+1, Ul. Kamenná, Chomutov
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt v družstevním vlastnictví o dispozici 2+1 po kompletní rekonstrukci. Byt se nachází ve velmi klidném a slušném vchodě v ulici Kamenná v Chomutově, která má dobrou dostupnost do města a široké škály občanské vybavenosti. V blízkosti naleznete veškeré potřebné služby, obchody, restaurace a dopravní spojení. Aktuálně je byt využíván investičně, tedy je obsazen podnájemníkem. Měsíční výnos činí 10.192 Kč. Tzn. že j... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 390 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 24 m2 - České Budějovice 5, ev.č. N07528
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ev.č. N07528 Nabízíme dlouhodobý pronájem bytu 1+kk v klidné lokalitě na Pohůrce v Českých Budějovicích s možností parkování u domu- nejsou zde modré zóny. Tento světlý byt s užitnou plochou 24 m2 se nachází v cihlové budově na prvním nadzemním podlaží. Byt se nabízí bez nábytku, pouze s kuchyňskou linkou a lednicí, což zanechává možnost individuálního zařízení podle vlastních preferencí. WC... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Dostupný je byt o velikosti 2 kk nacházející se v přízemí cihlového domu na adrese Litovelská, Uničov. Jedná se o vybavení nevybavený byt s plochou 40 metrů čtverečních. Pro vytápění bytu je k dispozici krb nebo přímotopy. Byt se skládá z kuchyně, obývacího pokoje, samostatné ložnice a koupelny. Může být ideální jako bydlení pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají klidné bydlení v útulném prostředí. Součástí bytu je společná zahrada ve dvorním traktu. V případě zájmu je byt dostupný ihned. Nájemn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 000
 Kč
Pronájem byty 2+1, 55 m2 - Kutná Hora - Hlouška, ev.č. 00725
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 00725 Ráda bych vám nabídla pronájem bytu v Kutné Hoře na Ostašově ulici. Jedná se o byt, který je dispozičně 2+1 a velikosti 55 m2 s balkonem. Nachází se ve 3. patře cihlového domu bez výtahu. Byt disponuje dvěma oddělenými pokoji, kuchyní se spotřebiči jako je sporák a myčka, zde je i dostatek místa pro jídelní stůl, dále koupelnou s vanou a toaletou. Součástí pronájmu je i sklep, který umožňuje poho... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 40 m², Humpolec, ul. Masarykova
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk po rekonstrukci včetně vybavení o užitné ploše 40 m², situovaný v blízkosti centra města Humpolec. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu a nabízí klidné bydlení. Dispozice bytu zahrnuje prostornou místnost s kuchyňským koutem a koupelnou. Vhodné pro jednotlivce nebo pár hledající příjemné bydlení s dobrou d... (více v detailu)
Kraj Vysočina
16 000
 Kč
Naše společnost Vám nabízí pronájem bytu 1+KK, 26,8 m2, Plze
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Naše společnost Vám nabízí pronájem bytu 1+KK, Plzeň - Slovany, ulice Železniční. Bytová jednotka o velikosti 26,8 m2 se nachází ve 3. patře bytového domu, který disponuje 6 nadzemními podlažími s výtahem. Velmi slunný byt disponuje novou kuchyňskou linkou vyráběnou na zakázku se sklo-keramickou deskou a digestoří, dále zde nalezneme koupelnu s vanou, umyvadlem a toaletou. Vytápění bytu je centrální. Internet zaveden. Parkování v garážích v suterénu domu za měsíční poplatek. Více informací rádi poskytneme v realitní kanceláři nebo po te... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Litomyšli - Smetanovo náměstí
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt s dispozicí 2+1 nacházející se v 1.NP zděného domu. Byt se sestává ze 2 pokojů, kuchyně, vstupní chodby, koupelny a WC. Jeho celková plocha je 82 m2. Nemovitost je situována na Smetanově náměstí, z kterého je také zajištěn vstup do bytu přes společnou chodbu. V docházkové vzdálenosti od domu, pak nalezneme kompletní občanskou vybavenost - MŠ, ZŠ, autobusovou dopravu, obchody, nemocnici, dětské hřiště apod... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, Húskova, Černovice, 35 m2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
K dlouhodobému podnájmu nabízíme krásný byt o dispozici 1+kk v oblíbené lokalitě Brno - Černovice. Byt o celkové výměře 35 m2 se nachází ve druhém patře cihlového domu. Jedná se o klidný dům se čtyřmi bytovými jednotkami. Byt se nabízí plně vybavený. Kuchyně disponuje lednicí, troubou, varnou deskou, digestoří a jídelním stolem s židlemi. Obývací část je moderně zařízena postelí a komodou. Součástí koupelny je sprchový kout, umyvadlo, toaleta a pračka. V předsíni najdeme úložné prostory. V okolí domu je základní a střední škola, supermarket Albert, pošta atd. Dopravní dostupnost je zajiště... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 600
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 35 m2 - Chrudim IV, ev.č. 00058
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Ev.č. 00058 Moderní a útulný byt 1+kk k pronájmu v lokalitě Přemysla Otakara v Chrudimi. Disponuje užitnou plochou 35 m2 a nachází se ve 4. patře cihlového domu, bez výtahu. Byt je částečně zařízený a ve velmi dobrém stavu. Ideální pro jednotlivce nebo mladý pár hledající kompaktní a praktické bydlení. Interiér bytu je moderní, k dispozici je pros... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu s balkonem 2+kk, 46 m2 - Znojmo, ul. Malá Louk
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. IL24031 Hledáte nové bydlení? Tak by tato nabídka mohla být pro vás ta pravá. V zastoupení majitele nabízíme pronájem bytu o dispozici 2+kk s balkonem a výtahem ve spodní části města Znojma. Byt s výměrou 46 m2 se nachází v novostavbě bytového domu zvaný Malá Louka. Byt se skládá z obývacího pokoje spojený s kuchyňským koutem, dále je zde ložnice, koupelna s toaletou, předsíň, komora a balkon. Byt se pronajímá nevybavený a je zde nová kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou, troubou a lednicí. K bytu je možné pronajmou parkovací stání v podzemní garáži nebo vlastní venkovní stání. Dále je možnost k pronájmu sklepní kóje. V ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 834
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Šternberk Nádražní
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Představuji vám moderně vybavený byt, 2+1 ve 2. NP, na ulici Nádražní ve městě Šternberku. O velikosti 55,92 m², sklepní kójí 2m² a zaskleným balkónem 3,01 m². Součásti pronájmu jsou i společné prostory - kočárkárna, kolárna a sušárna. Byt má nadstandardní výbavu - myčka, sušička, pračka, mikrovlnná trouba, trouba, lednice, sedačka. Byt je po rekonstrukci z posledních let, za zmínku jistě stojí jádro nebo kuchyňská linka. Bytový dům disponuje výtahem. Byt je velmi praktický, díky své poloze. Do Lidlu trvá cesta pěšky 6 minuty, autem jste tam za minutu. Na vlakovém nádraží jste za 9 minut a na autobusovém nádraží jste za 7 minut. V okruhu 500 metrů najdete restaurace, mateřskou školu. Ve městě je pak vše, c... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1 s velkou terasou,Praha10-Strašnice
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k pronájmu světlý a prostorný byt 2+1 o výměře 59 m2 s velkou terasou o výměře 58m2 v bytovém domě Strašnice, Praha 10 v 5.nadzemním podlaží. Byt je řešen v moderním stylu se skvěle řešenou dispozicí s velkým obývacím pokojem, s prostornou ložnicí s velkou vestavěnou skříni , s kuchyní a prostornou předsíni. Koupelna a WC jsou samostatné. Další předností je terasa o výměře 59 m2 .Bytový dům je vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 52 m2 - Praha - Uhříněves
Kód zakázky: 65122, Nabízíme k pronájmu nový nezařízený byt s bálkónem a výtahem v novostavbě bytového domu v klidné rezidenční oblasti v Praze 10 Uhříněvsi. Bytová jednotka s dispozicí 2+KK o výměře 52 m2 má balkón přístupný s obou pokojů, vybavená kuchyňská linka a koupelna s vanou je samozřejmostí. Byt má menší komoru pro pračku a sušičku. K bytu náleží sklep na sezóní věci. Lokalita s velmi dobrou občanskou vybaveností, četnými možnostmi sportovního a kulturního vyžití, v pěším dosahu několika místních rybníků. Výborná je i dopravní dostupnost - 20 minut vlakem na pražské Hlavní nádraží, 15 minut autobuse... (více v detailu)
Pronájem bytu - Litomyšl, 1+kk, 31 m²
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu moderní byt v novostavbě v klidné části obce Litomyšl v bezprostřední blízkosti nového parku. Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce nebo pár hledající pohodlné bydlení v čistém a novém prostředí. Byt se nachází ve čtvrtém patře ze šesti a nabízí bezbariérový přístup, což zajišťuje pohodlný pohyb po budově. Jednopodlažní byt o užitné ploše 31 m² s podlahovým vytápěním disponuje útulným balkónem o ploše 3,5 m², kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo večerní relaxaci. Součástí bytu je také praktický sklep o ploše 2 m², který je na stejném patře jak bytová jednotka a poskytuje dostatečný úložný prostor. K bytu náleží jedno podzemní parkovací místo, což je velkou výhodou pro ty, kteří potřebují osobní dopravu. Přímo do bytu je za... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 500
 Kč
Prodej bytu 1+1 v OV v Břeclavi
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme exkluzivně ve výhradním zastoupení majitele k prodeji byt 1+1 v 9 nadzemním podlaží panelového domu na ul. Dukelských hrdinů v Břeclavi. Byt je v osobním vlastnictví. Prostory bytu … Po vstupu do bytu jsme na vstupní chodbě 3,5 m2. Dále zde nalezneme prosvětlený obývací pokoj 12,0 m2, kuchyni 13,2 m2, šatnu 1,4 m2, koupelnu s vanou 2,1 m2, lodžii 3,3 m2 a samostatnou toaletu 1,0 m2. Dále k bytu náleží sklepní koje 1,2 m2. Vytápění a ohřev teplé vody přes dálkový teplovod. Tento byt, v domě s dobrými sousedy, můžeme jen doporučit ke koupi. Náklady na bydlení … Momentální výše záloh na služby činí celkem 2.406,-Kč. Konkrétně: Záloha na opravy 344,-Kč, úvěr 1 – 802,-Kč, úvěr 2 – 213,-Kč, pojištění majetku 1... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 199 999
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 47 m², Otvovice
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt 1+kk o užitné ploše 47 m², nacházející se ve 4. patře cihlového domu v centru obce Otvovice. Byt je součástí uzavřeného komplexu, který zajišťuje klid a bezpečí. K bytu náleží parkovací stání, což je velkou výhodou v této lokalitě. Interiér bytu je ve velmi dobrém stavu a nabízí praktickou komoru pro uskladnění vašich věcí. Byt je ihned k dispozici pro nové nájemníky. Skvělá dostupn... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 33 m2 - Plzeň - Východní Předměstí
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64750, Pronájem bytu Nová Papírna s parkovacím stáním a sklepní kójí Nabízíme vám k dlouhodobému pronájmu byt 1+kk s balkonem a parkovacím stáním a sklepní kójí v právě zkolaudované novostavbě Nová Papírna v Kartónové ulici v Plzni na Slovanech. Bytová jednotka o výměře 33 m2 je situovaná v druhém nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. Sestává z prostorného pokoje s kuchyňským koutem, který je vybaven moderní kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči - troubou, indukční varnou deskou, digestoří.... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk, 32 m², Karviná, ul. Karola Śliwky
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu slunný DB dispozice 1+kk s prostornou lodžií na dobré adrese, s pěším dosahem hlavního náměstí, v části Karviná Fryštát na ul. Karola Śliwky. Byt je po zdařilé rekonstrukci a nachází se v 6. nadzemním podlaží revitalizovaného bytového domu s moderním výtahem. Byt je možné pojmout i jako bezbariérový, neboť schodiště vedoucí do domu je opatřené nájezdem (viz. foto). V bytě zůstává k dispozici velmi hezká kuchyňská linka se spotřebiči (lednice, trouba, mikrovlnná trouba a digestoř). Ve vkusně zrekonstruované koupelně s vanou zůstává pračka s bočním plněním a skříňky... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty