Fukar Stihl br 600 magnum

Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Fukar se používal na vyfoukávání listí z pozemku a silnice.Plně funkční bez problému po servisní kontrole,na místě můžete vyzkoušet nebo můžu poslat.V původní ceně necelých 18000.Spíše volejte 775091538 nebo 735068588 do emailu ted přes léto moc nechodím. NA JINÉM PORTÁLE KDE HO TAKÉ NABÍZÍM MÁM NAHRANÉ VIDEO SEM MI NEŠLO VLOŽIT V PŘÍPADĚ ZÁJMU POŠLU ODKAZ Mimořádně silný zádový foukač s extrémně vysokým průtokem vzduchu pro komerční sféru. Pro rychlé, hospodárné odstranění např. posečené trávy a ořezaných vě... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 500
 Kč

Podobné inzeráty

BERNER sekací kladivo BCDH-5-1, SDS-max, 1150 W
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám BERNER sekací kladivo BCDH-5-1, SDS-max, 1150 W Příruční a robustní sekací kladivo s maximálním výkonem ve své třídě. Nižší vibrace až o 40 %. V prvé řadě tlumení vibrací na úderném nástroji a rukojeti.Upnutí nástroje SDS-max. Jmen. pří... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 000
 Kč
Echo SRM-222ES strunovka
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Vyžínač Echo, málo používaný, nyní nevyužitý. Přidám k němu strunu a popruhy, k lepší manipulaci. Nepolámané plasty, plně funkční. SPECIFIKACE Vnější rozměry: délka x šířka x výška: 1760 x 655 x 420 mm Hmotnost: Bez žacího mechanismu a krytu: 4,7 kg Palivová nádrž: 400 ml Průměr struny: 3,0 mm Délka struny: 2x1 m Převodový poměr: Redukce 1,36 a kvalitní mazivo na bázi lithia Typ motoru: Vzduch... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 900
 Kč
Benzínový kultivátor STIHL MH 600
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Benzínový kultivátor STIHL MH 600 1x jetý Stav nového stroje Cena nového 24 500,- Koupeno Zlín - Patrick Faktura součásti Tento benzínový kultivátor STIHL MH 600 představuje odolný motorový rotační kypřič s výkonným motorem, určený pro náročná použití v tvrdých půdách. Ideální pro středně velké plochy pozemků, tento robustní nástroj nabízí flexibilitu a sílu potřebnou pro efektivní zpracování půdy. S možností individuálního nastavení rychlosti pohybu díky dvěma rychlostem vpřed a jedné vzad, umožňuje tento kultivátor precizní kontrolu nad pracovním procesem. Řídítka jsou vybaveny výškovým a bočním nastavením, což umožňuje snadné přizpůsobení výšce těla a pracovním podmínkám. Nastavitelná šířka záběru a sklopné přepravní kolečko vpředu přidávají další úroveň flexibility při práci. Dále je kultivátor vybaven filtrem olejové lázně, což zvyšuje jeho odolnost v prašném... (více v detailu)
Zlínský kraj
19 000
 Kč
Stihl SR 430 zádový rosič postřikovač
Před 12 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Stihl SR 430 zádový postřikovač K prodeji absolutně spolehlivý a kvalitní rosič od Stihlu velmi málo používaný jako nový.Při osobním předání si můžete na místě vyzkoušet nebo můžu poslat.Doklad samozřejmostí. V nabídce mám i SR 450 a jinou zahradní a lesní techniku Vysoce výkonný, zádový motorový rosič zejména pro velkoplošnou aplikaci kapalných prostředků pro ochranu rostlin proti škůdcům a chorobám. Velký objem nádrže, komfortní po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 900
 Kč
HUSQVARNA 555 motorová pila
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
K prodeji středně silná pila od Husqvarny po generálce.Půl roku záruka na motor.Na místě si můžete přikoupit lišty za maloobchodní cenu bez přirážky a pilu si vyzkoušet i v řezu.,ale můžu i poslat na dobirku. Na místě si můžete vyzkoušet v řezu jakoukoliv pilu v mé nabídce i jinou zahradní a lesní techniku co prodávám a na vše dostanete doklad Na místě si můžete vybrat z více typů mám stihl i Husqvarna pily a některé i po více kusech.Pily mi pořád přibývají tak pokud nemám zrovna typ co potřebujete tak mi stačí zavolat a já vám ho do par dni seženu a dokážu zařídit i servis nebo odkup vašich starších nebo rozbitých pil.¨ Husqvarna 555 je konstruována pro náročné práce prováděné soukromníky nebo majiteli pozemků. Pila má dokonalý design a skrývá v sobě surovou sílu, která zajišťuje potřebný výkon. Naše unikátní technologie motoru X-Torq® poskytuje dostatek výkonu, když jej potřebujete, sníženou spotřebu paliva až o 25 % a o 75 % méně výfukových emisí. Vlastnosti : XTorq® - má niž... (více v detailu)
Jihočeský kraj
15 500
 Kč
Zchlazení v teplých dnech- samotná do menšího bytu
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
2.10.2024 - Ač se to nezdá, SUNTEC R290 umí překvapit. ❄️ Univerzální: Impuls 2,6 Eco umí chladit, odvlhčit a ventilovat. Přístroj 3 v 1 je flexibilně použitelný a věrně optimalizuje klima – ať už v kanceláři nebo doma. Kompaktní a neutrální v bílé barvě harmonicky zapadne do ložnice a každého dalšího prostoru v domě. Vítejte příjemné klima! ❄️ TECHNICKÉ detaily: 3 v 1 (chlazení – odvlhčení – větrání) | chladicí výkon 9 000 BTU/h | 240 V | třída energetické účinnosti: ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 320
 Kč
Aku křovinořez Husqvarna 520 iRX
Před 15 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Cena za vše co je na foto ( křovinořez , strunová hlava , trojzubec - nový + další příslušenství - nové ) Bez baterie a nabíječky . Křovinořez používán příležitostně cca 2 roky . Typ motoru: BLDC (bezkomutátorový stejnosměrný) Napětí baterie: 36 V Typ baterie: Lion OEM Nosný popruh: Balance 35B OEM Strunová hlava: T25B Velikost výrobku, DxŠxV: 176x9x28 cm Délka nosné trubky: 970 mm Průměr nosné trubky: 24 mm Hmotnost bez baterie: 3.8 kg Čistá hmotnost výrob... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 499
 Kč
SEKACÍ KLADIVO Hilti TE 700-AVR - platí do smazání
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Inzerát platí do smazání U všech věcí je možný osobní odběr v Kosteleci nad Orlicí a u většiny zboží možná pošta, bohužel ze špatných zkušeností preferuji zaplacení poštovného předem. Děkuji za pochopení a zkuste se podívat na mé další inzeráty, třeba Vás něco zaujme. Ohledně dalších informací pište na email: bazar.kostelec@seznam.cz nebo volejte +420604204772 BOURACÍ KLADIVO TE-700 AVR TECHNICKÉ Ú... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 999
 Kč
Cosmotec/Stulz CVE20002208000
Před 16 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Cosmotec/Stulz CVE20002208000 Klimatizace kterou nabízím je již použita !!! Odmontována osobně ... Běžná cena nové 45.000 a více Dohoda možná preferuji osobní odběr. Klimatizace CVE pro vnitřní aplikace se vyznačují atraktivním designem, displejem instalovaným na ovládacím panelu pro zobrazení informací a odvodem kondenzátu. Rostoucí potřeba snižovat spotřebu energie si vyžádala vývoj chladicích zařízení silně zaměřených na maximální účinnost při zachování životnosti, spolehlivosti a kompaktnosti. To vše jsou vlastnosti klimatizací Protherm CVE. K dispozici je také velký výběr volitelných rozsahů napětí: Zařízení jsou k dispozici v 115 V, 230 V a 400 V / 460 V Široká funkční oblast: Po... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 000
 Kč
ECHO SRM-222ES nové nepoužité
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Vyžínač s odlehčeným startem pro vyžínání větších ploch. Nízká váha umožňuje lehkou manipulaci při práci, zejména v nedostupném terénu a kolem překážek. V primární výbavě je nůž, struna pak jako příslušenství. SPECIFIKACE Vnější rozměry: délka x šířka x výška: 1760 x 655 x 420 mm Hmotnost: Bez žacího mechanismu a krytu: 4,7 kg Palivová nádrž: 400 ml Průměr struny: 3,0 mm Délka struny: 2x1 m Převodový poměr: Redukce 1,36 a kvalitní ma... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 495
 Kč
ECHO SRM-222ES nové nepoužité
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Vyžínač s odlehčeným startem pro vyžínání větších ploch. Nízká váha umožňuje lehkou manipulaci při práci, zejména v nedostupném terénu a kolem překážek. V primární výbavě je nůž, struna pak jako příslušenství. SPECIFIKACE Vnější rozměry: délka x šířka x výška: 1760 x 655 x 420 mm Hmotnost: Bez žacího mechanismu a krytu: 4,7 kg Palivová nádrž: 400 ml Průměr struny: 3,0 mm Délka struny: 2x1 m Převodový poměr: Redukce 1,36 a kvalitní ma... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 495
 Kč
Stihl ms290
Před 22 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám použitou _STIHL Motorová pila benzínová MS 290 silná, mnohostranně použitelná pila s benzinovým motorem 2,8kW hmotnost 5,3Kg - je ve výborném stavu po GO +3xřetěz +lišta Zařízení pro napínání řetězu umístěné na boku jednoduchý pohyb ruky. Dlouhodobý systém filtrace vzduchu Nasátý vzduch je setrvačníkem uveden do rotace. Odstředivou silou jsou větší a těžší částečky nečistot odloučeny ke stěně skříně a vyneseny ven ze stroje přes žebra válce. Prostřednictvím př... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Corsair iCUE LINK QX140 RGB Series 140mm 2 ks
Před 20 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám jen rozbalené chlazení od Corsairu Corsair iCUE LINK QX140 RGB Series 140mm černá 2 ks 140 mm ventilátor PWM v černé barvě Přizpůsobitelné osvětlení Corsair iCUE RGB Optimalizováno pro použití před radiátory nebo ve skříni Maximální rychlost 2 000 otáček za minutu při 37 dB(A) Maximální průtok vzduchu 140,17 m3/h a maximální statický tlak 3,5 mmH2O Gumové podložky v rohových bodech pro odizolování rušivých vibrací Obzvláště snadná správa kabelů díky Corsair iCUE Link Obsahuje systémový rozbočovač Corsair iCUE LINK s RGB ovladačem Corsair iCUE LINK QX140: RGB PWM ventilátor s propracovaným designem Ventilátory iCUE LINK QX140 RGB řady PWM kombinují vynikající chladicí výkon, tichý provoz a atraktivní design s mimořádně jednoduchou a promyšlenou instalací. V ekosystému iCUE LINK lze všechny ventilátory připojit ke zbrusu novému systémovému rozbočovači iCUE LINK pouze jedním kabelem - pro úhlednější systém s menší... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 500
 Kč
Křovinořez ZI-MOS145JAK Zipper
Před 56 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Všestranně použitelný křovinořez pro údržbu zahrady Vč. 2-strunové hlavy na trávu a plevel Vč. 3-zubého žacího kotouče na husté křoví a přerostlé porosty Vč. 8-zubého žacího kotouče na kopřivy, rákosí a vysokou trávu Vzduchem chlazený jednoválcový dvoutaktní motor s odstředivou spojkou Stop spínač-vypínač a ovládání plynu na rukojeti PARAMETRY: Objem nádrže 1,2 l Hmotnost 8,2 ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 200
 Kč
Zchlazení v teplých dnech- samotná do menšího bytu
Před 65 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
12.8.2024 - Ač se to nezdá, SUNTEC R290 umí překvapit. Univerzální: Impuls 2,6 Eco umí chladit, odvlhčit a ventilovat. Přístroj 3 v 1 je flexibilně použitelný a věrně optimalizuje klima ať už v kanceláři nebo doma. Kompaktní a neutrální v bílé barvě harmonicky zapadne do ložnice a každého dalšího prostoru v domě. Vítejte příjemné klima! TECHNICKÉ detaily: 3 v 1 (chlazení odvlhčení větrání) | chladicí výkon 9 000 BTU/h | 240 V | třída energetické účinnosti: A | ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 320
 Kč
Pásový přepravník (mini dumper) ZI-MD500HST Zipper
Před 69 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Univerzálně použitelný přepravník je ideální pro transport sypkého materiálu po náročném terénu Útlá konstrukce přepravníku umožňuje průjezd úzkými vraty, brankami a po úzkých cestách Masivní ocelová konstrukce Bezúdržbová převodovka Naklápění a vyklápění pomocí hydrauliky Kryty kol a gumové pásy Jednoduché ovládání Převodovka s 3 rychlostmi vpřed - (1,6; 2,9 a 3,6 km/h) a 1 rychlostí vzad 1,2 km/h Součást dodávky: Sněhová radlice (pluh) PARAMETRY: Nosnost 500 k... (více v detailu)
Jihočeský kraj
58 000
 Kč
Odsavač pilin a prachu ABS1500FF Holzmann na 400V
Před 112 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Obsahuje speciální kazetový filtr Velký průtok vzduchu díky velké filtrační ploše ( 2,2 m2) Včetně kovového ventilátoru Konstantní sací výkon i při delším provozu Masivní plechová konstrukce Snadná a jednoduchá výměna vaku Včetně podvozku pro snadnou manipulaci se strojem PARAMETRY: Hmotnost 32 kg Rozměry balení ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 700
 Kč
ZÁVĚSNÝ LODNÍ MOTOR 2T DEMON
Před 174 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
DEMON 2-taktní přívěsný spalovací motor lehký a kompaktní design Jednoduché na přenos snadná instalace na loď nebo ponton jednoduchý design bezporuchový TECHNICKÁ DATA čistá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 199
 Kč
Fukar Stihl br 600 magnum
Před 428 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Fukar se používal na vyfoukávání listí z pozemku a silnice.Plně funkční bez problému po kontrole v servise,na místě můžete vyzkoušet nebo můžu poslat.V původní ceně necelých 18000. Mimořádně silný zádový foukač s extrémně vysokým průtokem vzduchu pro komerční sféru. Pro rychlé, hospodárné odstranění např. posečené trávy a ořezaných větviček, listí, odpadků nebo sněhu na velkých plochách. Patentovaný motor 4-MIX s nízkou... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 500
 Kč
Sekací kladivo Makita HM0870C /24522/
Před 145 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji sekací kladivo Makita HM0870C, stav viz foto. Na zboží poskytujeme záruku 6 měsíců a objednávky zasíláme i na dobírku. Popis: Upraveno pro nástroje s upnutím SDS-MAX Kompaktní kladivo třídy 5 kg Regulace otáček a pozvolný rozběh Pozvolný rozběh umožňuje přesnou práci Výstražná kontrolka signali... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 900
 Kč
Sekací kladivo DeWALT D25820K 1150W 8J
Před 259 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám sekací kladivo DeWALT D25820K 1150W 8J Měsíc po záruce Vše normálně funguje jen je při práci hlučnější Pěkný stav Původní cena 13000,- Kč, prodávám na opravu ve stavu, jak je za 2799,- Kč Ideální pro lehké demoliční práce, pro přípravu povrchu, pro sekání drážek a průchozích otvorů v cihlách, zdivu a lehčeném betonu Vynikající poměr výkonu a hmotnosti: rázová energie 8 J dodávaná kladivem s hmotností 5,8 kg Variabilní zajištění sekáče v 18 různých polohách Snadná ovladatelnost a snadný... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 799
 Kč
Stihl fs 130 R křovinořez
Před 141 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
K prodeji silný křovinořez od stihlu plně funkční ve velmi pěkném stavu.Před prodejem zkontrolovaný a seřízený ve stihlu.Ke křovinořezu dostanete i popruh.Původni cena 16000 Při osobním předání si můžete na místě vyzkoušet,ale můžu i poslat REÁLNÉ FOTO A VIDEO V BĚHU PŘIDÁM ZÍTRA Popis produktu FS 130 Velmi silný vyžínač o výkonu 1,4kW s motorem 4-MIX a řídítkovou rukojetí Výkonný vyžínač s patentovaným motorem 4-MIX. Řídítková rukojeť pro ergonomické vyžínání větších ploch. Palivo je směs be... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000
 Kč
Prodám WURTH PNEUMATICKÝ RÁZOVÝ UTAHOVÁK DSS 1/2"
Spolehlivý a výkonný rázový utahovák s rychlým náběhem točivého momentu. Dokonalé rozložení hmotnosti. Odolný a dobře vyvážený přístroj v hliníkovém pouzdru. Velmi praktický, snadno se ovládá. Pogumovaná ergonomická rukojeť, doplňková rukojeť otočná o 360°, snadné přepínání levého/pravého chodu a nastavitelný spínač. Dlouhá životnost a prakticky žádné vibrace. Kvalitní rázový mechanizmus uložený v olejo... (více v detailu)
2 000
 Kč
Kompresor TC-AC 270/50/8 Einhell
Před 246 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
50l nádrž nabízí dostatečné zásoby vzduchu Olejové mazání zajišťuje dlouhou životnost Mnoho aplikací až do 8 barů lze upravit pomocí regulátorů tlaku Manometr a rychlospojka pro regulovaný pracovní tlak Velký manometr pro neregulovaný tlak kotle Kolečka a rukojeť pro snadnou přepravu Stojan s tlumením vibrací poskytuje bezpečný postoj Bezpečné použití díky zpětným a pojistným ventilům Vypouštěcí šroub umožňuje pohodlnou údržbu PARAMETRY: Síťové napájení 220-240 V | 50 Hz Ma... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 000
 Kč
rozbrušovací pila stihl ts 700 5Kw
Před 929 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Rozbrušovací pila je po servise plně funkční používaná na stavbě na řezání zamkovky a obrub.Kotouč zánovní viz foto diamantu stál přes 6000.Původní cena 38000 můžu přidat i hadici na vodu.Osobni předání a vyzkoušení na místě nebo můžu poslat na dobírku. Tech... (více v detailu)
Jihočeský kraj
21 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty