Pronájem obchod a služby, 164 m², Nová Paka, ul. Legií

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu atraktivní prostor k podnikání o celkové užitné ploše 164 m² v 1. nadzemním podlaží cihlového domu na frekventovaném místě přímo u centra města Nová Paka. Provozovna disponuje sociálním zařízením, prodejními i skladovacími prostory. Hledáme zájemce, kteří ocení ve... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem obchod a služby, 150 m², Praha, ul. K dálnici
Před 4 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Obchodní prostor k dlouhodobému pronájmu. Jedná se o ekologickou, montovanou stavbu v pražské Uhříněvsi, která je situována přímo u frekventované silnice K dálnici o rozloze 150 m2 na pozemku 3.000 m2. V blízkém okolí vzniká nová rozlehlá rezidenční čtvrť, pro ce... (více v detailu)
Hlavní město Praha
46 700
 Kč
Pronájem obchod a služby, 150 m², Praha, ul. K dálnici
Před 4 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem zavedené kavárny se stálou klientelou v Praze-Uhříněvsi. Kavárna je kompletně vybavená a připravená k okamžitému provozu. Nájemce požaduje za vybavení provozovny a jím provedené stavební úpravy odstupné. V případě zájmu a po vzájemné dohodě lze tento obchodní prostor využít i k jinému druhu po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
46 700
 Kč
Pronájem obchod a služby, 20 m², Děčín, ul. Benešovská
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Hledáte menší prostor pro svou novou kancelář, ale nevíte kde? V ulici Benešovská je 20 m², slunná kancelář připravena právě pro Vás! Dostupnost k ní není žádný problém díky skvělému umístění. Je zde měsíční nájemné 4.000 Kč, ka... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 180 m², Zákupy, ul. Nádražní
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pronájem budovy s vlastním parkovištěm před domem a dobrou dopravní dostupností, která se nachází na hlavním tahu Česká Lípa - Zákupy. Jedná se o budovu, která sloužila jako prodejna se zázemím firmy. Spodní část (1 PP), která je umístěna pod úrovní vozovky jsou dvě místnosti, které sloužily jako kanceláře a vrchní část (1 NP) byla využívána jako prodejna a zázemí pro prodejnu. V budově je možné mít provozovnu, skladov... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 900
 Kč
Pronájem obchod a služby, 260 m², Chomutov, ul. Alfonse Much
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu obchodní a skladové prostory v klidné části Chomutova, na ulici Alfonse Muchy.story o celkové užitné ploše 260 m² se nacházejí v dřevěné budově na 2. nadzemním podlaží. Nemovitost se nachází na okraji obce v katastrálním území Chomutov I, což zajišťuje snadnou dostupnost a zároveň klidné prostředí.Prostory jsou ideální pro skladování nebo obchodní činnost, a to díky své rozloze a strategické poloze. Stav nemovi... (více v detailu)
Ústecký kraj
19 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 55 m², Svitavy, ul. náměstí Míru
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory o užitné ploše 55 m² v centru Svitav, ve 2. nadzemním podlaží zděného domu. Tato nemovitost je ideální volbou pro podnikání, ať již hledáte prostory pro kancelář, obchod či služby. Dříve zde úspěšně fungovala zubní ordinace, což otevírá možnosti i pro další zdravotnické služby. Prostory jsou rozděleny na hlavní místn... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pronájem obchod a služby, 504 m², Praha, ul. Třanovského
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostory o velikosti 504 m2 skládající se z provozní haly o velikosti 331 m2, kanceláře, kuchyňky a zázemí. Prostory sloužily k provozu pneuservisu, ale f... (více v detailu)
Hlavní město Praha
155 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 143 m², Nový Bydžov
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem komerčního prostoru v srdci Nového Bydžova. Chcete začít podnikat v centru města? Máme pro vás skvělou nabídku! Pronajměte si nově zrekonstruovaný prostor o velikosti 143 m², který je ideální pro zřízení kadeřnictví, nehtového studia, solária či masérského studia, pro které byl prostor kolaudován. Dále je možnost mít zde sídlo firmy, reprezentativní prostory firmy či pobočku bankovní společnosti. Věříme, že tento prostor je vhodný pro většinu podnikatelských záměrů. Nemovitost se nachází v přízemí třípodlažní budovy smíšené kon... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 550 m², Klatovy, ul. Zahradní
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorné obchodní prostory o celkové užitné ploše 550m², nacházející se v Klatovech, ul. Zahradní. Tyto prostory jsou ideální pro maloobchod, kanceláře, poskytovatele služeb nebo pro zdravotnická zařízení. Nájem činí 45.000 + DPH, kauce jeden nájem bez DPH, energie si nájemce převádí na se... (více v detailu)
Plzeňský kraj
39 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 23 m², Tišnov, ul. nám. Komenského
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáte útulné místo pro vaše podnikání v Tišnově? Máme pro vás tip! Nabízíme k pronájmu příjemný prostor v samém srdci Tišnova, který si zamilujete. Ať už sníte o vlastní kanceláři, kosmetickém salónu nebo třeba útulném nehtovém studiu, tady najdete ideální zázemí. Co vás čeká? • 23 m² prostoru plného možností • Skvělá lokalita nad rušnou obchodní pasáží • Parkování bez stresu - přímo v objektu nebo před domem • Vlastní sociální zařízení a úklidová místnost na patře • Čerstvě vymalováno... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 40 m², Tišnov, ul. nám. Komenského
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáte útulné místo pro vaše podnikání v Tišnově? Máme pro vás tip! Nabízíme k pronájmu příjemný prostor v samém srdci Tišnova, který si zamilujete. Ať už sníte o vlastní kanceláři, kosmetickém salónu nebo třeba útulném nehtovém studiu, tady najdete ideální zázemí. Co vás čeká? • 40 m² prostoru plného možností • Skvělá lokalita nad rušnou obchodní pasáží • Parkování bez stresu - přímo v objektu nebo před domem • Vlastní sociální zařízení a úklidová místnost na patře • Čerstvě vym... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, Čáslav, ul. J. Mahena
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o velikosti cca 130 m2, ideální pro obchod nebo drobnou výrobu, případně sklad. Nachází se poblíž náměstí, v ulici J. Mahena. Vstup do prodejny je přímo z ulice. Kromě samotné prodejny disponuje přípravnou, mrazícím boxem, skladovacími ... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 103 m², F-M, ul. 8. pěšího pluku
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu zajímavý obchodní prostor o velikosti 103 m², situovaný v atraktivní části Místek, přímo v centru obce. Tento prostor se nachází v přízemí budovy a skládá se z pěti místností, které jsou ideální pro různé podnikatelské aktivity, ať už se jedná o maloobchod, služby či kancelářské provozy. Umístění v dynamické části Místek zaručuje vysoký průchod lidí a vynikající viditelnost vaš... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
30 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, Ústí nad Orlicí, ul. Mírové nám.
Před 4 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorné komerční prostory v centru Ústí nad Orlicí. Prostory, které se nachází v horním rohu Mírového náměstí jsou ideální pro obchod a služby. Prostory se rozléhají přes dvě nadzemní podlaží. Celková užitná plocha činí 520 m², kde je plocha v prvním podlaží 208 m² a ve druhém podlaží 312 m², což poskytuje dostatek místa pro různé podnikatelské záměry. Objekt je ve velmi dob... (více v detailu)
Pardubický kraj
90 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, Ústí nad Orlicí, ul. Mírové nám.
Před 4 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorné obchodní a kancelářské prostory v centru Ústí nad Orlicí, v horní části Mírového náměstí. Nemovitost se rozléhá přes dvě nadzemní podlaží. Stav nemovitosti je dobrý, připravený k okamžitému užívání pro různé druhy obchodníc... (více v detailu)
Pardubický kraj
59 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 50 m², Třinec, ul. Kopernikova
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k pronájmu komerční prostory v "Hradčanech", nacházející se v 1. patře budovy na ul. Koperníkova. Celková výměra činí až 144 m2 a díky třem vstupům z ochozu, je možné tyto prostory rozdělit na 2-3 samostatné části a pronajmout si jenom jednu z nich. Prostory jsou vhodné k využití např. jako kancelář, kadeřnictví, manikúra, pedikúra, prodejna, a nebo jako kavárna. Prostorný ochoz je možné využít jak... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej obchod a služby, 70 m², Lanškroun, ul. T. G. Masaryka
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji jedinečný komerční prostor o užitné ploše 70 m², který se nachází v těsné blízkosti centra města Lanškroun. Nemovitost je situována v přízemí budovy a skládá se ze dvou částečně zařízených, prostorných místností, dvou toalet, kuchyňky se šatnou, úklidová místnost. Výhodou jsou také dva vchody. Díky své pozici v blízkosti centra je tato nabídka ideální pro obchodní využití či služby, kde oceníte vysokou průchodnost a dostupnost pro zákazníky. Prostor je ve velmi dobrém stavu, připravený k okamži... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 995 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 110 m², Havířov, ul. Dlouhá třída
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní objekt v centru části obce Podlesí. Jedná se o prostorný objekt s užitnou plochou 110 m² a kanceláří 10 m2, který je umístěn na 1. nadzemním podlaží. Tento komerční prostor se skládá ze 2 místností, připraven k okamžitému využití pro vaše podnikatelské záměry. Své místo zde může najít široká škála obchodních aktivit - od maloobchodu, přes služby, až po kanceláře. Výhodou je výbor... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 40 m², Mladá Boleslav, ul. U stadionu
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme exkluzivní pronájem moderního bytu v Mladé Boleslavi, v ulici U stadionu. Tento útulný byt o dispozici 1+1 nabízí veškerý komfort ve vyhledávané lokalitě. Při vstupu do bytu vás přivítá chodba s vestavěnou skříní a úložnými prostory. Dále samostatné WC a koupelna s umyvadlem a kombinovanou vanou/sprchou. Z chodby se dostanete do obývacího pokoje, který je vybaven sedací soupravou a skříňkami. Příjemným bonusem je vstup na balkon s vý... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 33 m², Přerov, ul. Komenského
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Komerční prostory na strategicky výhodném místě v centru města, s přístupem z hlavní ulice, což zajišťuje vysokou míru viditelnosti a atraktivity vašeho podnikání. Objekt je ve velmi dobrém stavu, což umožňuje ihned započít s podnikáním bez nutnosti dalších investic. Prostor je ideální pro širokou škálu obchodních činností a služeb s potenciálem vysoké návštěvnosti díky jejímu umístění. Volné ihned, t... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 550 m², Klatovy, ul. Zahradní
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorné obchodní prostory o celkové užitné ploše 550m², nacházející se v Klatovech, ul. Zahradní. Tyto prostory jsou ideální pro maloobchod, kanceláře, poskytovatele služeb nebo pro zdravotnická zařízení. Nájem činí 45.000 + DPH, kauce jeden nájem bez DPH, energie si nájemce převádí na se... (více v detailu)
Plzeňský kraj
40 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 20 m², Plzeň, ul. Domažlická
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme moderní prostory po rekonstrukci, nacházející se v části Nová Hospoda. Prostory o užitné ploše 20,67 m² jsou v 1. nadzemním podlaží šestipatrového cihlového domu. Tato nabídka je ideální pro individuální podnikatele např. maséry, kosmetičky, manikérky... Výborná dostupnost veřejnou dopravou i autem s výhodou snadného parkování v okolí. Pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 650
 Kč
Pronájem obchod a služby, 41 m², Plzeň, ul. Domažlická
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme moderní prostory o celkové užitné ploše 41,4 m², které se nacházejí v části Nová Hospoda. Prostory jsou umístěné ve zrekonstruované cihlové budově s celkem 6 nadzemními podlažími. Tento pronájem je ideální volbou pro podnikatele např. jako masér, manikérka, kosmetička... Pronajímané prostory se skládají ze dvou místn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 058
 Kč
Pronájem obchod a služby, 39 m², Plzeň, ul. Domažlická
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme reprezentativní prostory o velikosti 39,84 m² v části Nová Hospoda situované na 1. nadzemním podlaží šestipatrového cihlového domu na okraji obce. Prostory jsou po celkové rekonstrukci, jsou rozdělena na dvě místnosti, které jsou mezi sebou průchozí. Prostory jsou vhodné pro klienty hledající kvalitní zázemí v klidné části s možností využití veškerých výh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 058
 Kč
Pronájem obchod a služby, 60 m², Plzeň, ul. Domažlická
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme atraktivní prostory po rekonstrukci s užitnou plochou 60,89 m², situované ve vyhledávané části Nová Hospoda, umístěné na okraji obce s vynikající dostupností. Prostory se nacházejí v cihlovém domě na 1. podlaží z celkových 6 nadzemních podlaží. Díky nedávné rekonstrukci nabízí prostory moderní vzhled. K dispozici jsou 2 místnosti, které jsou mezi sebou průchozí dve... (více v detailu)
Plzeňský kraj
19 708
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty