Prodej výrobního objektu v Jílovém, ul. Teplická

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nenechte si ujít tento objekt o užitné ploše 3160 m², rozprostírající se na ploše 3670 m² v Jílovém u Děčína, v ulici Teplická. Srdcem objektu je prostor v prvním patře, ve kterém je zázemí společnosti sestávající se ze čtyř kanceláří, prodejny, kuchyňky, skladu a WC. V přízemí se nacházejí umývárny, toalety, technická místnost, prádelna, zásobovací zastřešená rampa a chráněná dílna + autoservis, které jsou nyní v pronájmu. Druhé patro a půdní prostory disponují velkými skladovými prostory. Velikou výhodou jsou dva nákladní výtahy. V areálu je spousta parkovacích míst a ke kryté rampě si... (více v detailu)
Ústecký kraj
21 210 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej výrobního objektu v Přešticích
Před 1 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji výrobní a ubytovací areál (užitná plocha 2050 m2 - nezapočítávají se chodby, půdy, kotelna, a dvůr). V těsné blízkosti centra města Přeštice. Nachází se zde velké množství prostorů - od bytů (3 byty), přes kanceláře o různých velikostech, skladovací prostory i prostorné haly. Je zde také prostorný nákladní výtah a krytá parkovací stání pro osobní automobily i či dodávky. Některé prostory jsou pronajaté, některé je... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej výrobního objektu v Potvorově, okr. Plzeň - sever
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji výrobní objekt o užitné ploše 340 m2, který se nachází v obci Potvorov okr. Plzeň-sever. Budova a prostory sloužily ke kompletnímu zpracování zvěřinového masa. Objekt je vybaven k tomuto nebo podobnému účelu a má všechny hygienické a veterinární certifikáty (Cztko, HACAP, veterinární audity vždy v pořádku). Možnost využití jako univerzální skladové prostory nebo skladování termolabilního zboží. Součástí budovy je kancelářský prostor, expediční místnost, expediční chladící box, dva velké chladící boxy, mrazák, výrobní hala s bourárnou, kuchyňka... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 200 000
 Kč
Prodej výrobního objektu, 32972 m², Český Rudolec - Markvare
Nabízíme ke koupi průmyslový areál o celkové ploše 32 972 m2 v obci Markvarec. Objekt se skládá z třech průmyslových hal. Jedná se o budovu dílny, která je zánovní. Najdeme zde prostor na servis nákladních aut a lesnické techniky, montážní jámu, mostový jeřáb, mycí box a velké množství skladovacích prostor. Dále je zde montovaná velká skladovací hala s výškou stropu 6,5 m a čtyřmi vjezdovými vraty. K hale je napojen objekt bývalé sýpky. P... (více v detailu)
29 990 000
 Kč
prodej výrobního objektu
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodáme v Klatovech halu 1.100 m2 s kompletním technickým, sociálním a administrativním zázemím. Je možné přip... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej obchodního objektu v Aši, ul. Chebská
Nabízíme k prodeji obchod, poskytující v zázemí i byt o dispozici 4+1. Obchod leží na periférii Aše v blízkosti obchodního centra Tesco. Náleží k němu pozemek vhodný na parkoviště. Byt má 2 koupelny, tři toalety, technickou místnost a tři menší sklady. Teplou vodu zajišťuje boiler. Topení je možné plynovým kotlem, kdy je nutná revize a ... (více v detailu)
4 200 000
 Kč
Prodej komerčního objektu v centru Havířova
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Komerční objekt je v centru města Havířova o podl. ploše 1000 m2 s vlastním uzavřeným a oploceným parkovištěm pro 10 vozidel, které je součástí areálu v sousedství hlavní pošty a obchodního domu Elán na ul. Mickiewiczova. Výnosová nemovitost je plně pronajatá nájemci – CETIN Praha, O2, autoškola, call centrum, projekc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 400 000
 Kč
PRODEJ SKLADU UHERSKÝ OSTROH
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Obec: Uherský Ostroh Ulice: Zamlýní Využití: Výroba, Obchod IS: Veškeré Topení: Ústřední plynové Patro: 3 Výtah: Ano Parkování: Ano Příjezdová komunikace: Ano Nákladní rampa: Ano Užitná plocha výrobní část: 2406 m2 Užitná plocha admin. část: 188 m2 Celková plocha: 1763 m2 Parkování: Před objektem Nabídková cena: Dohodou Nabízíme k prodeji výrobní či skladový areál s parkováním, nákladní rampou a bezproblémovým příjezdem i nákladním automobilem. Areál je postaven jako soubor navzájem si propojených čtyř budov. Budova č. 1: skladovací prostor, 2... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronájem výrobního objektu v Hořicích, ul. Klicperova
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu zavedený a vybavený výrobní objekt v Klicperově ulici v Hořicích. Stavba byla kolaudovaná podle platných evropských norem z roku 2000. V minulosti byl prostor využíván na cukrářskou výrobu, pro kterou je zde v ceně možnost přenechání veškerého vybavení. Pronájem je tak velice zajímavou příležitostí k podnikání. Výrobní prostor je ideální pro 3-8 zaměstnanců, kteří mají v budov... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
25 000
 Kč
Pronájem skladu v Jihlavě, ul. Mlýnská
Před 1 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu skladové prostory o ploše 710 m² v centru obce Jihlava. Nemovitost se nachází v přízemí jednopodlažní plechové budovy a nabízí ideální podmínky pro uskladnění zboží nebo materiálu. Celková plocha pozemku činí 1680 m², což zajišťuje dostatek prostoru pro manipulaci i případné venkovní skladování součástí haly je nákladov... (více v detailu)
Kraj Vysočina
65 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Vroutek, ul. Na Hůrce
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v klidné části obce Vroutek o užitné ploše 160 m2. V tomto domě se nachází dvě bytové jednotky, v přízemí domu je situován byt o dispozici 2+1, který prošel celkovou rekonstrukcí. Skládá se z kuchyně, obývacího pokoje, ložnice a koupelny. V horním patře domu je situován byt o dispozici 3+1, který se skládá z kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny a místnosti s jídelním stolem. V přízemí domu se nachází prostorná... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 830 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 59 m², Cheb, ul. Kamenná
Prodej nebytového prostoru v centru města Cheb. Prostor se nachází v přízemí cihlového domu. Momentálně využíván jako večerka. Velké výlohy do ulice. Prostor se skládá z prodejny, skladu, toalety a u... (více v detailu)
1 980 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Markvartovicích, ul. Šilheřovická
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme tuto novinku po kompletní dokončené rekonstrukci. Rodinný dům, který prošel v interiéru i exteriéru nákladnou rekonstrukcí. Dům zůstává kompletně vybaven. Stačí si vzít kufry a bydlet. V přízemí naleznete srdce domu - prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, kde Vás zahřeje podlahové topení. Odtud se dostanete na terasu se zahradou. Naleznete zde moderní koupelnu s vanou a sprchovým koutem, toaletu a technickou místnost. V druhém poschodí jsou 4 neprůc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 300 000
 Kč
Prodej výrobního objektu, 812 m², Postupice
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej komerčního objektu v centru obce Čelivo, ideálního pro vybudování sídla firmy nebo rozšíření stávajících provozů. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 2279 m² a zahrnuje celkem 8 místností rozložených do dvou nadzemních podlaží. V přízemí najdete velké skladové a výrobní prostory s rampou, vhodné pro logistiku a výrobu. V současnosti se řeší vybavení solárními panely. K relaxaci a odpočinku slouží velkoryse vybavené wellness s vyhřívaným bazénem, saunou a ochlazovací kádí. V přízemí je k dispozici bytová jednotka, kterou prodává... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 270 m², Jiříkov, ul. Teplická
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji prostorný dvoupatrový rodinný dům v klidné části obce Jiříkov, ulice Teplická, okres Děčín. Tento dům s užitnou plochou 270 m² je ideální volbou pro rodinu hledající komfortní bydlení s dostatkem prostoru. Dům disponuje dvěma podlažími, sklepem a půdou, která nabízí široké možnosti využití dle Vašich představ. K domu náleží také zahrada o rozloze 346 m², která poskytuje dostatek místa pro relaxaci, zahradničení nebo venkovní aktivity. Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem na propanbutan s rozvodem d... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 820 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 385 m², Kladno, ul. plk. Stříbrného
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
K prodeji nájemní dům s prodejnou a třemi byty v samotném centru města Kladna, v těsné blízkosti pěší třídy T. G. Masaryka. V přízemí domu se nachází prodejna o celkové výměře 185 m², v 1. patře jsou dva byty: 1+1 (40 m²) a 2+1 (67 m²), ve druhém patře je podkrovní byt 2+kk o ploše 93 m², který je po nedávné rekonstrukci. Celý dům je aktuálně pronajatý a generuje zajímavý výnos, který by bylo možné ješt... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 385 m², Kladno, ul. plk. Stříbrného
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
K prodeji nájemní dům s prodejnou a třemi byty v samotném centru města Kladna, v těsné blízkosti pěší třídy T. G. Masaryka. V přízemí domu se nachází prodejna o celkové výměře 185 m², v 1. patře jsou dva byty: 1+1 (40 m²) a 2+1 (67 m²), ve druhém patře je podkrovní byt 2+kk o ploše 93 m², který je po nedávné rekonstrukci. Celý dům je aktuálně pronajatý a generuje zajímavý výnos, který by bylo možné ješt... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Jílovém u Prahy, ul. Kabáty
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 2+kk o podlahové ploše 52 m², situovaný ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Kabáty, Jílové u Prahy. Byt se nachází na okraji obce, což zajišťuje příjemnou atmosféru s dostatkem soukromí. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a nabízí moderní bydlení s praktickým uspořádáním místností. K dispozici jsou dvě prostorné místnosti, ideální pro jednotlivce či menší rodinu. Útulnost navozují dřevěné podlahy a dveře. Vytápění bytu je pomocí infra panelů umístěných na stropě. Za domem se nachází společná zahra... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 992 000
 Kč
Na prodej komerční objekt v centru(1.050 m2),Ledeč nad Sáz.
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Ve výhradním zastoupení klienta Vám nabízíme k prodeji komerční a průmyslový objekt s pozemkem 1. 050 m2 v centru města Ledeč nad Sázavou ,okr.Havl.Brod, Kraj Vysočina. Patrová komerční budova s pozemkem 1. 050 m2 v atraktivní lokalitě města Ledeč nad Sázavou. - cca 10 Km od dálnice D1, cca 45 min. od Prahy - exit 66 Loket, exit 81 Koberovice od Brna Skeletová zděná stavba se skládá z přízemí, 1.patra a okolního pozemku. Pozemek o celkové výměře 1. 050 m2. V přízemí je komerční prostor (rockový klub + zázemí) a z druhé strany objektu v 1.patře (bývalé obchodní a výrobní prostory + zázemí). Příjezd k oběma vstupním částem po zpevněné asfaltové cestě. Průmyslový objekt se nachází cca jen 50 m od náměstí a centra města s veškerou občanskou vybaveností. Dispozice objektu: přízemí: - zámečnická dílna, parkoviště, původ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
14 500 000
 Kč
Prodej dvougeneračního rodinného domu, 200 m², Řevničov
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej rodinný dům o celkové užitné ploše 200 m² v obci Řevničov. Dům se nachází v centru obce, je dispozičně uspořádán tak, že ho lze užívat jako dvougenerační dům nebo jako 3 samostatné bytové jednotky. V přízemí je průjezd, kde lze parkovat 2 vozidla. V přízemí domu k rekonstrukci jsou 2 velké a 1 menší místnost a koupelna s toaletou o celkovém rozměru 80 m². V patře je 5 vzájemně propojených obyvatelných místností o celkové výměře 120 m². Kuchyň, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a druhá koupelna s rohovou vanou a WC. Patro lze bez stavebního zásahu rozd... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 220 m², Praha, ul. Kobyliská
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji unikátní rodinný dům se třemi byty v oblíbené části Dolní Chabry. Objekt se skládá ze tří nadzemních a jednoho podzemního podlaží, celkem nabízí 9 místností a je postaven z cihly, přízemí a suterén je možné využít jako nebytový prostor s vlastním vchodem, ideální na pronájem nebo jako vlastní sídlo společnosti. První podlaží má další 3kk byt stejných rozměrů s půvabným interiérem. Vrchol tvoří moderně zrekonstruovaný mezonet 3kk o velikosti 70 m² s přístupem na balkón, poskytující ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 990 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 70 m², Lanškroun, ul. T. G. Masaryka
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji jedinečný komerční prostor o užitné ploše 70 m², který se nachází v těsné blízkosti centra města Lanškroun. Nemovitost je situována v přízemí budovy a skládá se ze dvou částečně zařízených, prostorných místností, dvou toalet, kuchyňky se šatnou, úklidová místnost. Výhodou jsou také dva vchody. Díky své pozici v blízkosti centra je tato nabídka ideální pro obchodní využití či služby, kde oceníte vysokou průchodnost a dostupnost pro zákazníky. Prostor je ve velmi dobrém stavu, připravený k okamži... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 995 000
 Kč
Prodej výrobního objektu, 1048 m², Králův Dvůr, ul. Tovární
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme exkluzivně k prodeji objekt pro výrobu a skladování v lokalitě Králův Dvůr, s krátkým nájezdem na D5. Zastavěna plocha činí 648 m2, užitná pak 1048 m2. Jde o cihlovou stavbu po většinové rekonstrukci, v přízemí se nachází prostorné výrobní haly a skladovací prostory. V 1.patře se pak nachází kancelářské prostory, kuchyňka, i pokoje pro ubyt... (více v detailu)
Středočeský kraj
32 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Řevnicích, ul. Broncova
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme RD 7+kk ve vyhledávané lokalitě Praha Západ - Řevnice o zastavěné ploše 302 m2. Dům je umístěn na pozemku o velikosti 987 m2. Velkoryse řešený dům s garáží má krásnou udržovanou zahradou s bazénem . Dům je částečně podsklepený (technické zázemí, sauna s vířivkou, toaleta, prádelna). V přízemí se nachází rozlehlý obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem se vstupem na terasy, vzdušné a prostorné lobby s krbem, které lze využít jako další obývací část, koupelna s toaletou, dále vstupní p... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 900 000
 Kč
Aktualizace ceny - Prodej Komerčního domu v Odrách
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pokud hledáte ideální nemovitost pro vaše podnikání, tak jste tady správně. Dnes vám nabízím k prodeji tento komerční objekt o užitné ploše přes 600 m2 na pozemku o velikosti 1806 m2, který se nachází na ul. Pohořská v Odrách. Tato nemovitost je o dvou nadzemních podlažích a nabízí správcovský byt, prodejnu se skladem, prostornou dílnu a podkroví k dokončení. Správcovský byt, který je o velikosti 63 m2, zajistí tak pohodlné bydlení pro správce nebo majitele nemovitosti. Tato bytová jednotka 2+1 je vytápěna podlahovým topením a nabízí také atraktivní kuchyni, vlastní koupelnu, samostatnou toaletu a další dva pokoje. Samostatná prodejna má také vlastní vstup a společně se skladem nabízí prostor o velikosti 72 m2. V prodejně je také kuchyňka s toaletou a technická místnost pro podlahové topení, kterým jsou také vytápěny tyto... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 490 000
 Kč
Prodej průmyslového areálu v Úpici
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme multifunkční průmyslový areál, sestávající z budov situovaných u hlavní komunikace v ul. Palackého v Úpici. Územním plánem města jsou plochy areálu vymezeny jako obytné smíšené, komerční. Hlavní využití pro komerční občanskou vybavenost – sloužící pro obchodní prodej, administrativu, přechodné ubytování, stravování, služby, kulturní zařízení, stavby pro výrobu a skladování s malou zátěží. Část je možné využití i pro trvalé bydlení v bytových domech, případně pro jiné podnikatelské aktivity, jejichž provoz nebude mít negativní vliv na životní prostředí obce. Aktuální využití je především pro skladování, s nakládací rampou a nákladním výtahem, ve dvoře jsou rozsáhlé zpevněné plochy s bet... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty