Prodej bytu 3+1, 60 m², s garáží, Svitávka, ul. Školní

Prodej bytu 3+1, 60 m², s garáží, Svitávka, ul. Školní
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji slunný byt 3+1 o užitné ploše 60 m², který se nachází ve 2. nadzemním podlaží (celkově 4 podlaží) cihlového domu v klidné části obce Svitávka. Dispozice: vstupní chodba, samostatné WC, koupelna s vanou, kuchyň, dětský pokoj, obývací pokoj, pokoj s balkonem. Současně se prodává i garáž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 300 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 3+1, 79 m², Svitavy, ul. Felberova
Prodej bytu 3+1, 79 m², Svitavy, ul. Felberova
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 3+1, 79 m², ve Svitavách na ulici Felberova. Byt se nachází v přízemí a nabízí tak dobrou přístupnost, prošel také zdařilou rekonstrukcí a je připraven ihned k nastěhování. Prostorné místnosti s velkými okny poskytující plno přirozeného světla. Byt je řešen takto: prostorná vstupní chodba, 2 ... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 500 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 86 m², Poděbrady, ul. Turinského
Pronájem bytu 3+kk, 86 m², Poděbrady, ul. Turinského
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 3+kk o CP 86 m2 v Poděbradech. Byt se nachází v 1. patře bytového domu v blízkosti centra lázeňského města. Dispozice: vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyní, ložni... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Praha - Prosek, prodej bytu 3+1, 60 m2, s lodžií, ev.č. 1792
Praha - Prosek, prodej bytu 3+1, 60 m2, s lodžií, ev.č. 1792
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. 1792 Nabízíme Vám k prodeji byt o velikosti 3+1 s lodžií. Na sídlišti a přitom mezi stromy, přesně tohle tento byt nabízí. Z oken koukáte přímo do parku za domem. Dispozice bytu: vstupní chodba, ložnice, dětský pokoj, obývací pokoj, kuchyně, koupelna s toaletou a vanou. Na chodbě se dále nachází komora. Z obývacího pokoje vstupujete na lodžii. V bytě je instalovaná nová klimatizační jednotka. Zákl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 180 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 70 m², Varnsdorf, ul. Pražská
Prodej bytu 3+1, 70 m², Varnsdorf, ul. Pražská
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví, o užitné ploše 70 m² v okrajové části Varnsdorfu. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží panelového domu. V bytě se nachází tři samostatné pokoje, kuchyň, koupelna a oddělená toaleta. Z obývacího pokoje můžeme vstoupit na prostornou zasklenou lodžii. K bytu náleží i sklepní kóje. Nemovitost je v dobrém stavu a nabízí útulný a prak... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 600 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 109 m², Pardubice, ul. Palackého třída
Prodej bytu 3+1, 109 m², Pardubice, ul. Palackého třída
Před 4 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji exkluzivní 3+1 o velikosti 109 m², situovaný ve 4. nadzemní podlaží cihlového domu v atraktivní lokalitě Zelené Předměstí, Pardubice - ulice Palackého třída. Podlahová plocha bytu 94 m². Budova má celkem 7 nadzemních a 1 podzemní podlaží. Byt po rekonstrukci. Dispozice: prostorná chodba, samostatná toaleta kde je pračka se sušičkou, koupelna, kuchyňský kout se vstupem na lodžii, jídelna s obývacím pok... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 187 m², Svatá
Prodej rodinného domu, 187 m², Svatá
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Toužíte po bydlení v blízkosti přírodní krajiny s dobrou dostupností do města? Nabízíme k prodeji zděný dvougenerační rodinný dům, který se nachází v klidné části obce Svatá, okres Beroun. V prvním nadzemním podlaží se nachází vstupní chodba, kuchyň, obývací pokoj, dětský pokoj a ložnice, koupelna se sprchovým koutem, toaleta a vstup do sklepa. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází kuchyň s balkonem, obývací pokoj, ložnice, pracovna, koupelna s vanou, toaleta. Dům je celý podsklepený. V domě proběhla č... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 217 800
 Kč
Prodej bytu 3+1, 69 m², Liberec, ul. Mánesova
Prodej bytu 3+1, 69 m², Liberec, ul. Mánesova
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Hledáte vysněné bydlení, které kombinuje pohodlí, moderní design a skvělou lokalitu? Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k pořízení prostorného bytu 3+1 s balkonem v atraktivní části Liberce – Františkov. Tento byt v OV je ideální volbou pro rodiny i investory. Byt se nachází ve zvýšeném 1NP čtyřpodlažního panelového domu a nabízí užitnou plochu 69 m². Dispozice bytu zahrnuje prostornou chodbu, šatnu, útulný pokoj, světlem zalitý obývací pokoj s balkonem, prostornou kuchyň, elegantní ložnici, samostatné WC a stylovou koupelnu. Kuchyně je vybavena moderní ... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 199 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 67 m², Česká Lípa, ul. Kutnohorská
Prodej bytu 3+1, 67 m², Česká Lípa, ul. Kutnohorská
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
❗Sleva!!! Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o rozloze 67 m², nacházející se v klidné části sídliště Špičák v České Lípě. Tento slunný byt je umístěn v sedmém nadzemním podlaží z celkových osmi a je v dobrém stavu. Byt disponuje koupelnou se sprchovým koutem a prosklenou lodžií, která poskytuje krásný výhled. Obývací pokoj zůstane vybaven. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, školky, škol a gymnázia, což ... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 300 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 60 m², Chodov, ul. Revoluční
Prodej bytu 2+1, 60 m², Chodov, ul. Revoluční
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prosluněný byt 2+1 o výměře 60 m², situovaný v klidné a vyhledávané lokalitě Chodova u Karlových Varů. Byt se nachází v šestém podlaží sedmipodlažního panelového domu s výtahem a jedním podzemním podlažím. Dům byl v minulosti kompletně revitalizován včetně prostornějšího výtahu. To zajišťuje nízké měsíční náklady na bydlení. Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj, ložnici, kuchyň, koupelnu a oddělené wc. K bytu náleží také sklepní kóje. Lokalita ve které se nachází, se vyznačuje nadstandardní občanskou vybaveností – v pěší do... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 550 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Krupce, ul. Šeříková
Prodej bytu 2+1 v Krupce, ul. Šeříková
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Hledáte investiční byt s nízkými poplatky nebo bydlení ve vyhledávané lokalitě? Tak to přijměte pozvání na naší nabídku bytu 2 +1 v osobním vlastnictví s lodžií, který se nachází v Krupce, ulice Šeříková. Velkou výhodou bytu jsou nízké náklady a lokalita, ze které je veškerá občanská vybavenost v těsné blízkosti. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží a má 58 m... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 66 m2, v Rakovníku, ul. Pod Nemocnicí
Prodej bytu 3+1, 66 m2, v Rakovníku, ul. Pod Nemocnicí
Byt je výjimečný svojí polohou a výhledem. Výhled máme ze 4. nadzemního podlaží a v domě naštěstí jezdí výtah! Bytový dům je postaven sice v sídlišti, ale v klidné, okrajové části. Je zateplen. Přímo u domu je hřiště pro děti a Rakovnický potok, okolo kterého vede cyklostezka směr Křivoklát anebo Jesenice. Co je však důležitější je fakt, že v blízkosti jsou i nákupní centra, nemocnice a zastávka MHD. Nesmíme opomenout ani sportoviště. Byt má okna a lodžii na východ, tedy na město a pak na západ, do přírody. Skládá se z kuchyně, obývacího pokoje s... (více v detailu)
3 800 000
 Kč
Prodej byt 3+1, 94㎡
Prodej byt 3+1, 94㎡
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodej bytu 3+1, 94 m2, lukrativní lokalita, Strossmayerovo náměstí, Praha 7. Tento prostorný byt se nachází ve třetím podlaží šestipodlažního činžovního domu s výtahem. Interiér je v původním stavu a je vhodný pro rekonstrukci a vytvoření si útulného bydlení podle svých představ. Atmosféru okolí Strossmayerova náměstí umocňuje krásný výhled na kostel. V bytě jsou tři neprůchozí pokoje, prostorná hala s krbem a kuchyňským koutem, dále samostatná toaleta a koupelna s vanou. K disp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 70 m², Jičín, ul. Na jihu
Prodej bytu 3+1, 70 m², Jičín, ul. Na jihu
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi prostorný, slunný byt 3+1 s lodžií v Jičíně. Byt o velikosti 70m² se nachází  ve 4.NP panelového domu. Je velmi dobře dispozičně řešen. Z chodby je vstup do každé místnosti zvlášť. Dostaneme se z ní tedy do krásného dětského pokoje, s vestavěnými skříněmi. Ložnice s lodžií, výhled na dětské hřiště. Prostorný obývací pokoj, s výhledem na město. Kuchyň s moderní linkou vybavená vestavěnými spotřebiči (plynová varná deska, trouba, myčka a velká lednice s mrazákem).  Koupelna s vanou, umyvadlem a prostorem pro pračku. Samostatné W... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 890 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, 66 m2, ul. Zahradní, Strakonice
Prodej, byt 3+1, 66 m2, ul. Zahradní, Strakonice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1 v ulici Zahradní v klidné části obce Strakonice. Jedná se o osobní vlastnictví v revitalizovaném zatepleném panelovém domě s novým výtahem. Byt má velmi praktickou dispozici a nachází se ve 3. patře. Má podlahovou plochou 66 m² vč. balkonu a náleží k němu sklep. Díky orientaci na jihozápad je velmi světlý. Odpad, voda a vytápění je zajištěno dálkově. V okolí je veškerá občanská vybavenost - škola, školka, zdravotnická zařízení,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 890 000
 Kč
Prodej bytu 3+1
Prodej bytu 3+1
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám byt v Mostě, ulice Růžová-3086 Bytová jednotka o velikosti 3+1, 55 m2 se nachází v pátém patře panelového domu a je v osobním vlastnictví. Dispozice: vstupní chodba, obývací pokoj, kuchyň s kuchyňskou linkou a sporákem, ložnice, p... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 750 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 106 m², Ostrava, ul. Tolstého
Prodej bytu 3+1, 106 m², Ostrava, ul. Tolstého
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 3+1 s užitnou plochou 106m² v centru části Moravská Ostrava. Jedná se o prostorný, moderně rekonstruovaný byt v cihlovém domě s pouze třemi bytovými jednotkami. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží a nabízí komfortní bydlení s malou zahrádkou, ideální pro odpočinek. K bytu také náleží jedno parkovací stání a skvěle dimenzovaný sklep, což zvyšuje jeho praktičnost této nemovitosti. Bezpečnost zajišťuje moderní zabezpečovací systém a videotelefon. Vý... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 890 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 65 m², Nové Sedlo, ul. Revoluční
Prodej bytu 3+1, 65 m², Nové Sedlo, ul. Revoluční
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové ploše 67 m² v klidné části obce Nové Sedlo. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží osmi patrového panelového domu s výtahem. Nemovitost je v dobrém stavu po kompletní rekonstrukci a poskytuje ideální podmínky pro rodinné bydlení. Byt disponuje třemi samostatnými pokoji, kuchyní a koupelnou s WC. Jedná se o rohový byt. V okolí domu je ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 999 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 94 m², Praha, ul. Drnovská
Prodej bytu 2+kk, 94 m², Praha, ul. Drnovská
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderní byt 2+kk o užitné ploše 60 m², nacházející se v katastrálním území Praha Ruzyně. Tento byt se nachází v novostavbě objektu C2 – U Šárky V ve výstavbě, přičemž byt je situován na prvním podlaží z celkem pěti nadzemních podlaží a disponuje také jedním podzemním podlažím. Kromě hlavních prostor, které zahrnují pohodlnou obývací místnost spojenou s kuchyní a další místnost navíc, se můžete těšit na přechod do venkovního prostoru díky krásné předzahrádce o velikosti 34,4 m², která přináší příjemné soukromí pro relaxaci či občasné posezení s přáteli. Lokal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 63 m², Ostrava, ul. Františka Čechury
Prodej bytu 3+1, 63 m², Ostrava, ul. Františka Čechury
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví s lodžií a komorou v části obce Poruba, katastrální území Poruba-sever. Poblíž obchodního centra Globus. Byt se nachází v 5. patře ze 7 revitalizovaném panelovém domě s novým výtahem a moderním kamerovým systémem. Byt o užitné ploše 63 m² je slunný orientovaný na jih a západ v udržovaném původním stavu, což dává možnost případné rekonstrukce dle vlastních představ. Dům je situován v klidné části obce, což zaj... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 250 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 72 m², Štětí, ul. Lidická
Prodej bytu 3+1, 72 m², Štětí, ul. Lidická
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 3+1 celkové užitné ploše 72 m² v centru Štětí, katastrální území Štětí I. Byt se nachází v 8. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem. Dispozice bytu zahrnuje prostý obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyň, koupelnu, oddělené WC a chodbu. Byt je v dobrém stavu a nabízí dostatek prostoru pro rodinné bydlení. Výhodou této nemovitosti je její umístění v srdci obce, které poskytuje veškerou občanskou vybavenost v docházkové vzdá... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, 70 m2, Křečovice, okres Benešov
Prodej, byt 3+1, 70 m2, Křečovice, okres Benešov
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví v obci Křečovice. Dům se skládá ze čtyř bytových jednotek, obývanými bezproblémovými sousedy. Na domě proběhla rekonstrukce střechy a oken. Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj, koupelna s vanou, samostatné WC, ložnice, pokoj a kuchyň. Topení si každý majitel bytu zajišťuje sám, pomocí kotle na uhlí nebo dřevo umístěném ve sklepě. Velmi nízké náklady na provoz. Veškerá občanská vybavenost... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1, 57 m², Liberec, ul. Sněhurčina
Prodej bytu 2+1, 57 m², Liberec, ul. Sněhurčina
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji vkusně zrekonstruovaný byt 2+1 o ploše 57m² v klidné části Liberce XV-Starý Harcov, na sídlišti Kunratická. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží osmipodlažního panelového domu, což zaručuje pohodlné bydlení se všemi výhodami panelových domů. Dispozičně byt zahrnuje obývací pokoj, ložnici, kuchyň, koupelnu, samostatné WC a velmi prostornou chodbu. Lokalita je ideální jak... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 899 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, DV, 68 m², Most, ul. Bohuslava Vrbenského
Prodej bytu 3+1, DV, 68 m², Most, ul. Bohuslava Vrbenského
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 68m², který se nachází v klidné lokalitě Most II, na sídlišti v panelovém domě. Byt je umístěn ve 3. nadzemním podlaží z celkových 9. podlaží a je v perfektním stavu, připraven k brzkému nastěhování. Nemovitost nabízí pohodlí, zasklený balkon a praktické řešení prostoru. Dispozice zahrnuje obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyň, WC společně s koupelnou a novou vanou, předsíň. K bytu patří tak... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 640 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 60 m², Sedlčany, ul. K Cihelně
Prodej bytu 2+kk, 60 m², Sedlčany, ul. K Cihelně
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zděný byt, o dispozici 2+kk, s užitnou plochou 60 m2. Byt má prostorný sklep s plochou 4 m2 a terasu o ploše 3,1 m2. Umístění ve 4. NP zděného domu s výtahem, výhodou je bezbariérové bydlení. Dispozice: obývací pokoj + kuchyňský kout, ložnice, předsíň, koupelna, samostatná toaleta. Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěno pomocí tepelných č... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 149 440
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 60 m², Sedlčany, ul. K Cihelně
Prodej bytu 2+kk, 60 m², Sedlčany, ul. K Cihelně
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zděný byt, o dispozici 2+kk, s užitnou plochou 60 m2. Byt má prostorný sklep s plochou 4,3 m2 a terasu o ploše 3,1 m2. Umístění ve 4. NP zděného domu s výtahem, výhodou je bezbariérové bydlení. Dispozice: obývací pokoj + kuchyňský kout, ložnice, předsíň, koupelna, samostatná toaleta. Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěno pomocí tepelných ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 149 440
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty