GRIGGIO GRA/N Rožkovací frézka na ABS hrany

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Použitá rožkovací frézka GRA/N pro zaoblení hran nábytkových dílců. Stroj je určený pro přesné a hladké opracován... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

CASADEI CRH Rožkovací frézka pro zaoblení hrany v rohu dílce
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Minimálně použitá rožkovací frézka CASADEI CRH je dokonalým doplňkem automatických olepovaček hran, který díky automatickému hydropneumatickému kopírování provádí perfektní zaoblení rovných nebo tvarovaných rohů na již ohraněných dílcích. Pomocí rožkovací frézky CRH dosáhnete dokonalého zaoblení ABS nebo PVC rohových spojů během několika vteřin. Zařízení je vybaveno automatikou, která zajišťuje p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
LEGO® Super Mario™ 71398 Na pláži u Dorrie – rozšiřující set
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nové! Ručím! LEGO 71398 - Na pláži u Dorrie - rozšíření ke startovacím sadám z produktové řady LEGO SUPER MARIO. Dětské plastové kostky v krabici. Obohaťte svůj svět LEGO Super Mario o pestrou plážovou úroveň s rozšiřujícím setem Na pláži u Dorrie. Najdete v něm figurku LEGO Dorrie, na které může jezdit LEGO Mario nebo LEGO Luigi (figurky nejsou součástí). Také se můžete těšit na vystřelovač, s pomocí kterého lze porazit figurku Huckit Craba, a navíc nechybí ani hrad z písku, fontána a strom – ty musí hráč aktivovat, aby získal přístup k akčním kostkám 1, 2 a 3. (Poznámka: Pro interaktivní hraní je vyžadován startovací set 71360 nebo 71387.) Tato sběratelská stavebnice představuje skvělý dárek pro všechny děti, které chtějí jít s dobou, a je skvělá jak pro hraní v jednom, tak na ... (více v detailu)
Ústecký kraj
449
 Kč
CNC centrum HOLZHER EVOLUTION 7405 pro výrobu nábytku
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
CNC centrum HOLZ-HER EVOLUTION 7405 pro přesnou, rychlou a kompaktní výrobu nábytku. Jako jediný stroj na trhu o proti konkurenci dokáže ofrézovat dílce ze všech 4 stran. Stroj Vám rádi po předchozí dohodě předvedeme !!! Obráběcí centrum vyniká unikátní přesností a rychlostí obrábění. Stroj je určen k produktivní kusové, ale i sériové výrobě korpusového nábytku, tvarových čel nábytku, zásuvek a dalších nábytkových dílců. Výhodou stroje je opracování dílce ze všech stran včetně... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
CNC centrum HOLZHER EVOLUTION 7405-výrobu nábytku
Před 46 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
CNC centrum HOLZ-HER EVOLUTION 7405 pro přesnou, rychlou a kompaktní výrobu nábytku. Jako jediný stroj na trhu o proti konkurenci dokáže ofrézovat dílce ze všech 4 stran. Stroj Vám rádi po předchozí dohodě předvedeme !!! Obráběcí centrum vyniká unikátní přesností a rychlostí obrábění. Stroj je určen k produktivní kusové, ale i sériové výrobě korpusového nábytku, tvarových čel nábytku, zásuvek a dalších nábytkových dílců. Výhodou stroje je opracování dílce ze všech stran včetně ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Frezka na úkos hran plechů do 5mm
Před 284 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Frézka na úkos hran s výkonnou frézkou na hrany vytvoříte délky fasetky až 6 mm
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty