Prodej rodinného domu, Sobětuchy

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 6+2 s terasou, zahradou a garáží v obci Sobětuchy. Dispozice v přízemí je řešena 3+1 s garáží o celkové ploše 140 m² a stojí na pozemku o rozloze 533 m². Dispozice v přízemí dva pokoje, kuchyňský kout s jídelnou, obývací pokoj se vstupem na balkon, velká koupelna a prostorná chodba, šatna. Ve 2. nadzemním podlaží je řešena jako 3+1 o celkové ploše 140 m² a stojí na pozemku o rozloze 533 m². Přízemí tvoří chodba, pokoj, koupelna s toaletou, ložnice, obývací pokoj, jíde... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 840 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, 187 m², Svatá
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Toužíte po bydlení v blízkosti přírodní krajiny s dobrou dostupností do města? Nabízíme k prodeji zděný dvougenerační rodinný dům, který se nachází v klidné části obce Svatá, okres Beroun. V prvním nadzemním podlaží se nachází vstupní chodba, kuchyň, obývací pokoj, dětský pokoj a ložnice, koupelna se sprchovým koutem, toaleta a vstup do sklepa. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází kuchyň s balkonem, obývací pokoj, ložnice, pracovna, koupelna s vanou, toaleta. Dům je celý podsklepený. V domě proběhla částečná rekonstrukce: nové jsou plovou... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, Mladá Boleslav, ul. Na Radouči
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji moderně zrekonstruovaný, prostorný byt o dispozici 3+kk v osobním vlastnictví o velikosti 83 m2 v 7 NP panelového domu ve vyhledávané lokalitě města Mladá Boleslav - ulice na Radouči. Dispozice bytu: vstupní chodba, ložnice se vstupem na lodžii, dětský pokoj, kuchyně s výhledem na park Radouč, obývací pokoj, samostatné WC, koupelna s vanou a sprchovým koutem v jedno... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 690 000
 Kč
Prostorný 2+1 v centru HK, lodžie a balkon
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prostorný cihlový byt 2+1, 75 m² v ulici Gočárova třída, centrum Hradec Králové. Obývací pokoj, ložnice se vstupem na balkon, kuchyň se vstupem na prosklenou lodžii, koupelnu s rohovou vanou, chodba, komor... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, pozemek 1308 m², Teplá - Kladruby
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům s udržovanou zahradou na okraji obce Kladruby - Teplá, okr. Cheb. Dům je po částečné rekonstrukci, podlahy v přízemí jsou nové, je zde nová kuchyň, nové rozvody vody, okna v přízemí jsou plastová. V přízemí domu je dispočně řešeno z prostorné chodby, obývacího pokoje propojeného s kuchyní, ložnice, koupelna s vanou a WC. Z chodby je dále vstup do kotelny s dílnou. Do prvního patra je vybudované nové zděné schodiště, kde se nachází jeden pokoj. V 1 NP jeký pro... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 299 000
 Kč
Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, prodej RD 6+1, 139 m2 na
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám prodej RD 6+1, 139 m2 na pozemku o výměře 354 m2 v obci Stará Boleslav. Dům je zděný s obytným podkrovím a vybavený klimatizací. Dispozice domu: zádveří, vstupní chodba, komora, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V přízemí se nachází samostná ložnice se vstupem na zadní část pozemku. Z obývacího pokoje, který je vybavený krbem a jídelny je vstup na přední část pozemku. Kuchyně vybavena linkou se spotřebiči. V podkroví se nachází další dva pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je vybavený spotřebiči a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Podlahové krytiny jsou dlažba a PVC. Na pozemku se nachází zděná garáž pr... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 101 m², Třebařov
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme vám ke koupi rodinný dům v klidné vesničce Třebařov o celkové ploše 177 m² + půda. Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností úprav a rekonstrukce dle vlastních představ, která je zde v tuto chvíli započatá. Nad obytnou částí je položená nová střešní krytina. Dispozice: vstupní chodba, kuchyň, obývací pokoj, pokoj, pracovna, ložnice, koupelna, WC, sklep, stodola a nad celým objektem se nachází prostorná půda. K vytápění sloužily lokální kamna, dům je nap... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 820 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 90 m², Svratka, ul. Komenského
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronájem částečně vybaveného bytu 3+1 o výměře 90 m² v 1. nadzemním podlaží. Dispozice bytu: pokoj se vstupem na balkon, dětský pokoj, kuchyň s jídelnou a obývací pokoj, chodba, koupelna s velkým sprchovým koutem, samostatné WC. Součástí pronájmu je zahrá... (více v detailu)
Kraj Vysočina
16 000
 Kč
Prodej byt 3+kk, 99㎡
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+kk v osobním vlastnictví o celkové výměře 99 m2 v Karlových Varech, ulice Šumavská, městská část Tuhnice. Bytová jednotka se nachází v 2. patře novostavby. Při vstupu do bytu se po pravé straně nachází ložnice. Vedle ložnice je koupelna s WC, umyvadlem, sprchovým koutem a s připojením na pračku. Vedle koupelny je vstup do dětské pokoje. Vedle dětského pokoje je vstup na samostatné WC. Na konci chodby je o... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Třebíči
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Rodinný dům 5+1 s garáží a terasou se nachází v historickém centru města Třebíče, v památkové zóně Židovská čtvrť, zapsané od roku 2003 na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Je situován na slunném místě v klidném prostředí s krásným výhledem do okolí. Jedná se o samostatně stojící objekt, který je od okolních staveb oddělen prostřednictvím úzkých uliček a dvorků mezi domy. Průčelí domu společně s terasou je orientováno na jih. V přízemí domu jsou tři pokoje, kuchyně s jídelnou, koupelna s toaletou a chodbička. V patře, k... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 755 000
 Kč
Prodej rodinného domů bez nutnosti oprav v Olomouci
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům z roku 1980, na ulici Bělidelská v Olomouci. Tento dvoupodlažní dům s dispozicí 5+1, se nachází v klidné části města a je ve výborném technickém stavu. V přízemí se nachází vstupní hala se schodištěm, obývací pokoj s přímým vstupem na zahradu, kuchyně, pokoje, koupelny se sprchovým koutem a toaletou. V druhém patře jsou tři ložnice, koupelna s vanou, samostatná toaleta, prostorná šatna, komora a terasa s výhledem do zahrady. Dům je vybaven plastovými okny a vytápěn úsporným plynovým kotlem. Na zahradě se nachází pergola a možnost vjezd na pozem... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 340 m², Lomnice, ul. Školní
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji unikátní dvougenerační rodinný dům v klidné části obce Lomnice u Sokolova s užitnou plochou 340 m² a rozlehlým pozemkem o velikosti 2865 m². Tento cihlový dům má dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní, posilovna, koupelna, samostatné WC v mezipatře, špajz a vstup do kotelny. V patře je další obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, koupelna, samostatné WC, špajz a balkon. Půdní prostor nabízí možnost vybudování dalších místností. Vytápění domu zabezpečuje automa... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 400 000
 Kč
Prodej prostorného zrekonstruovaného 3+kk, 94 m2 s balkonem
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Ev.č. xMVB8328 Naše společnost nabízí prodej prostorného zrekonstruovaného bytu o dispozici 3+kk a celkové přibližné výměře 94 m2, situovaný ve 4.NP cihlového bytového domu, který se nachází na nám. Českých bratří. Byt tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a pokoj, chodba, 2 komory, koupelna a oddělené WC. Výhodou bytu jsou balkon, prostorná l... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 985 500
 Kč
Prodej rodinného domu se zahradou, 733 m², Dolní Dobrouč
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme vám ke koupi samostatně stojící rodinný dům v klidné části obce Dolní Dobrouč. Dům nabízí celkovou plochu 166 m². Tuto výměru tvoří veranda, chodba, kuchyň, obývací pokoj, komora, koupelna a WC. V 1. nadzemním podlaží se nachází chodba, prostorný pokoj a 3 zkosené půdní prostory. Suterén disponuje chodbou, dvěma sklepními prostory, vodárnou, komorou a také se zde nachází prostorná garáž. Nemovitost je napojena na obecní vodovod, dalším zdrojem vody je vlastní studna. Plyn je na po... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 170 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 135 m², zahrada 495 m²,Osek u Rokycan
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Moje dnešní nabídka Vás přivádí do Oseku u Rokycan. Zde mám pro Vás připravený rodinný dům typu bungalov. Dispozičně řešen jako 3+1 s užitnou plochou 135 m². Příjemný prostor v kuchyni, doplňuje velkorysý obývací pokoj se vstupem na terasu s příjemným posezením. Dva samostatné pokoje poskytují maximální soukromí. Komfortní koupelna je s rohovou vanou, umyvadlem, toaletou a bidete... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 104 m², Výškov
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dovoluji si vám nabídnout patrový, rodinný dům 4+1 v obci Výškov u Loun. Před domem je jedno parkovací stání a technická místnost, která má samostatný vchod. V ní jsou aktuálně technické věci k tepelnému čerpadlu značky LG. TČ bylo pořízené v roce 2023 a je tedy ještě v záruce. V přízemí domu naleznete vstupní chodbu s předsíní, samostatné wc, kuchyň a obývací pokoj, ze kterého je vstup na terasu se zahrad... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 144 m², v Tachově
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům o celkové užitné ploše 144 m², stojící na vlastním pozemku o výměře 628 m² ve velmi klidné a žádané lokalitě ve městě Tachov. Rodinný dům je díky pečlivé údržbě připraven k okamžitému nastěhování. Dům se skládá ze dvou nadzemních podlaží a sklepu o výměře 15 m². Nabízí tak dispozici vhodnou pro komfortní bydlení i větší rodiny. V přízemí se nachází obývací pokoj propojený s kuchyní, což poskytuje otevřený prostor a pohodlí. V přízemí se nachází také oddělená koupelna s toaletou a menší komora na skladování nevyužívaných... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 550 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Držovice
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
KRAKONOŠ realiťákem a pohádka o Sojce95, která tentokrát zaletěla do Držovic vám přináší prodej rodinného domu se zázemím jak pro bydlení, tak pro menší podnikání. Relax a odpočinek je zde už na 2. místě. DŮM Dům je kompletně zrekonstruovaný a připraven na pohodlné rodinné bydlení. Nabízí moderní vybavení a prostorné místnosti, které vytvářejí příjemnou atmosféru. V kuchyni najdete vestavné spotřebiče značky Mora, včetně indukční desky, myčky a mikrovlnné trouby. Odsávání digestoře Mora je odvedeno ven z místnosti, což je velkou výhodou pro udržení komfortu v místnosti. Z kuchyně se dostanete ven na útulnou terasu s modřínovými prkny a z ní pak na relaxační a užitkovou zahradu. V přízemí je útulný obývací pokoj s krbem a vložkovaným komínem, který je ideální pro večerní pohodový večer u sklenky vína a pocitu opravdového tepla domova. Dům má v celém přízemí také podlahové vodní vytápění, které vám zajistí teplo již od vašich noh. Do patra se dostanete po schodišti ze kterého je výh... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 68 m², Radětice
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu s dispozicí 2+1 v Raděticích. Dispozičně je dům rozdělen na obytnou část, kterou tvoří v levé části obývací pokoj a dětský pokoj, v levé části je potom kuchyně a sociální zázemí. Na obytnou část navazuje stodola s dostatečným prostorem na vybudování dalšího pokoje, nebo je možné využít i půdní prostor. Dům je v dobrém... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 980 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1, 167 m², Řevňovice - Strážkovice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům o dispozici 5+1 v klidné části obce Řevňovice u Strážkovic. Dům se nachází na samostatném pozemku o rozloze 674 m² a poskytuje užitnou plochu 167 m². Tato smíšená stavba prošla kompletní rekonstrukcí. Přízemí domu disponuje velkorysou vstupní chodbou, prostorným obývacím pokojem, kuchyní, pracovnou a další místností připravenou k dokončení. V přízemí je také koupelna s vanou a toaletou. Patro zahrnuje další dva pokoje, koupelnu s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 990 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 6+1, 190 m², pozemek 900 m2
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu RD 6+ 1, 190 m2, s udržovaným pozemkem 900 m2, bazénem, terasou a garáží. Nachází se ve velmi žádané lokalitě v okrese Praha - východ v obci Vyžlovka. Dům byl minulosti využíván jako soukromá mateřská školka. Interiér domu je k těmto účelům přizpůsoben, ovšem po snadných úpravách lze využívat jako dům pro bydlení. Dispozice tvoří v přízemí předsíň, obývací pokoj, menší pokoj, vybavená kuchyň, jídelna , toaleta a sprchový kout. Do patra se vstupuje po schodišti, kde se nacházejí další 2 pokoje, pracovna,2 koupelny, toaleta a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
40 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 228 m2, - Brno - Žabovřesky
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 130031 V zastoupení vlastníka nemovitosti Vám nabízíme ke koupi rodinný dům, nacházející se na ulici Haasova, v brněnské městské části Žabovřesky. Nemovitost, která prošla celkovou rekonstrukcí, je svými dispozicemi ideální jak pro bydlení, tak i kombinaci s podnikáním, a to vzhledem k prostorám v 1. nadzemním podlaží - viz. foto (půdorysy podlaží). Celková plocha pozemku činí 176 m2. Jednotlivé prostory domu tvoří : 1.NP. Vstupní chodba 6,2 m2 Šatna 4,3 m2 Pokoj (možnost kanceláře) 16,8 m2 Hala s krbem 37 m2 se vstupem do zimní zahrady 9 m2 a následně do zahrady o přibližné velikosti 35 m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 990 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Králíky – Horní Lipka
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pronájem bytu o dispozici 2+1 a výměře podlahové plochy 52 m2, který se nachází v I. NP cihlového bytového domu v Horní Lipce, Králíky. K dispozici: kuch... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Vroutek, ul. Na Hůrce
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v klidné části obce Vroutek o užitné ploše 160 m2. V tomto domě se nachází dvě bytové jednotky, v přízemí domu je situován byt o dispozici 2+1, který prošel celkovou rekonstrukcí. Skládá se z kuchyně, obývacího pokoje, ložnice a koupelny. V horním patře domu je situován byt o dispozici 3+1, který se skládá z kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny a místnosti s jídelním stolem. V přízemí domu se nachází prostorná... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 830 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1, 2.468 m², Hluboš
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte nový domov, který kombinuje komfort, soukromí a skvělou lokalitu? Nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům 5+1 s užitnou plochou 186 m² v malebné a klidné obci Hluboš u Příbrami. Přízemí: vstupní chodba, která je prakticky propojena se záchodem a komorou. Z chodby se dostanete do vstupní haly, odkud máte přístup do všech částí domu. Kuchyně s jídelním koutem je připravena stát se srdcem vašeho nového domova, kde budete společně trávit rodinné chvíle. V přízemí se také nachází koupelna a prostorný obývac... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 990 000
 Kč
Prodej RD Plumlov s garáží a zahradkou.
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme rodinný dům 5+1 s garáží a menší zahrádkou za domem v klidné části Plumlova. Před domem je předzahrádka a možnost stání pro 2 automobily. V přízemí domu se nachází vstupní hala s úložnými prostory, ze které jsou vstupy do koupelny (s vanou, umyvadlem a wc) do obývacího pokoje, do kuchyně (vybavené kuchyňskou linkou a spotřebiči) s jídelnou, z kuchyně se vstupuje do dalšího pokoj... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty