Betonování stropu

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nutně sháním 3 lidi do Brna na stavbu! Ubytování zajištěné.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Bednění stropu monolitické
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, nutně sháním 3 lidi do Brna na stavbu! Ubytování ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Spolupráce, vytížení tahače.
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, sháním spolupráci pro náš tahač. Jsme autodoprava která začínala jako odtahova služba a momentálně jsme rozšířili o jeden tahač a sháníme pro něj dlouhodobou spolupráci. Nejraději bychom vozili buďto vanu a nebo ša... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Řemeslník se šikovnýma rukama
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Sháním řemeslně zručného pána (klidně i důchodce), který by mi mohl v domácnosti pomoci s různými technick... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Zednické práce - půdní vestavba (byty) - Praha 10 Uhříněves
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pracujeme na půdní vestavbě na Praze 10 Uhříněves (vestavba několika bytů) a hledáme posilu - zedníka pro dlouhodobou spolupráci - minimálně do jara. Sháním nyní pouze 1 zedníka, 1 osobu, ne více. Na stavbě práce v týmu. V případě zájmu možnost dlouhodobé spolupráce Materiál i... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170
 Kč
Nabízíme ubytování
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ubytovna poskytuje levné a kvalitní ubytování pro turisty,montérky i firmy. Ubytování v pokojích s lednicí, TV,nábytkem, WiFi,pračka (společná).Soucasti... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
170
 Kč
Samostatné stavební dělníky z Ukrajiny
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Sháním samostatnou partu i jednotlivce pro dlouhodobou spolupráci v Jindrichvě Hrad... (více v detailu)
Jihočeský kraj
200
 Kč
Sháníme pokrývače do Nemecka Lipsko
Sháníme střechaře/pokrývače na šikmých strechách na dlouhodobou(celoroční) spolupráci Lipsko/Nemecko Nástup : ihneď Na hodinu 25... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchařský pár nabízí :
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den, Kuchařský pár nabízí potencionálním Hotelům, Penzionům, Restauracím spolupráci v Gastronomii, zkušenosti máme jako samostatní kuchaři, tak i s provozem, nebo přípraváři, případně jiné výpomoci, preferujeme domácí českou kuchyni, tímto jsme plně flexi... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Brigáda bezpečnostní pracovník/recepční Brno (M/Ž, OZP)
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pracovní náplň: - Kontrola vstupu a vjezdu do areálu výrobního podniku - Kontrola pohybu osob (zaměstnanců, hostů) Požadujeme: - Věk 18+ - Zkušenosti na obdobné pozici výhodou - Slušné a korektní vystupování - Zodpovědnost, Spolehlivost Nabízíme: - Práce na DPP – klidná ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
160
 Kč
Tesař, železář - hledáme
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, jsme brněnská stavební firma specializující se na železobetonové monolitické konstrukce. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Práce Německo - instalatér vodoinstalatér
Práce pro instalatéry v Německu! Společnost FAOB.montagen hledá zkušené instalatéry na projekt v Německu. Pokud máte zkušenosti s instalatérskými pracemi a hledáte stabilní a dobře placenou práci, rádi vás přivítáme v našem týmu! Nabízíme: Hodinová mzda dle dohody Hrazené ubytování Dlouhodobou spolupráci Požadavky: Zkušenosti s instalatérskými prac... (více v detailu)
125 000
 Kč
Práce v supermarketech
Před 6 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
POZICE: práce na pokladně doplňování zboží obsluha pultu lahůdek POŽADUJEME: samostatnost pracovitost zodpovědnost věk 18+ NABÍ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Práce Německo - strechař
Práce pro střecháře v Německu! Společnost FAOB.montagen hledá zkušené střecháře na rovné i šikmé střechi v Německu. Pokud máte zkušenosti se střešními pracemi a hledáte stabilní a dobře placenou práci, rádi vás přivítáme v našem týmu! Nabízíme: Hodinová mzda od 23 €/h Hrazené ubytování Dlouhodobou spolupráci Požadavky: Zkušenosti se střešními pracemi Schopnost ... (více v detailu)
125 000
 Kč
Monster High panenky
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den, sháním nové, nerozbalené Monster High panenky do své sbírky. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Lešenář Rakousko
Hledáme lešenáře do Rakouska! Náplň práce: Hledáme zkušené lešenáře na práci v Rakousku. Vaším úkolem bude montáž a demontáž lešení na stavbách různého druhu. Požadavky: • Prax s práci s lešením - podmínka! • Zodpovědný a spolehlivý přístup k práci • Schopnost pracovat v týmu i samostatně • Flexibilita a ochota učit s... (více v detailu)
Neuvedeno
Lakýrník s ubytováním Třebíč
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pracovní náplň: Vašim úkolem bude lakování výrobků, příprava barev a dodržovaní technologických postupů pro aplikaci barev. Požadujeme: Vyučení v oboru lakýrník výhodou Praxi na obdobné pozici podmínkou Praxi s namícháváním barev Praxi s vysokotlakovým... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
LS2 Rocket 2 XS
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodáme tuto použitou přilbu, již dlouho nevyužívaná. Skořepina i vnitřek v pořádku, nicméně po dlouhodobém uskladnění se na povrchu objevily vady na barvě (viz foto). Netuším z čeho - u... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Dělník/montážník do výroby, Plzeň
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Informace o pracovním místě: ● Montážní práce dle základní výkresové dokumentace ● Obsluha manuálního nářadí Požadujeme: ● Praxe ve výrobě nebo vyučení v oboru ● Manuální zručnost, pečlivost ● Znalost nářadí a pomůcek pro řemeslnou práci ● Technicko-řemeslnou šikovnost ● Fyzická zdatnost ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Uklízečky a Zedníci do Belgie
** Nabídka práce v Belgii ** Hledáme skvělé lidi pro úklidový tým v Belgii! Co hledáme: - Pracovníci v oblasti úklidu (převážně ženy a páry) - Především chuť do práce a to s pozitivní náladou. - Schopnost komunikovat anglicky. - Řidičské oprávnění skupiny B. - Osoby s živnostenským oprávněním a platnými doklady A1, pokud nemáte pomůžeme vyřídit. Co nabízíme: - Odměna 15-17 €/hodina - Proplacení faktur 7/7, vše je jen na domluvě. - Spolupráce na IČO, pomocný koordinátor na místě (česky mluvící). - Možnost dlouhodobé spolupráce. - Doprava na pracoviště (včetně nákladů na benzín). - Možnost ubytování (za případný poplatek). ** Nabídka práce v Belgii ** Hledáme skvělé lidi pro stavební tým v Belgii! Co hledáme: - Hledám ze... (více v detailu)
Neuvedeno
Jenbach - 2x montér vzduchotechniky
Dobrý den, do města Jenbach přijmeme formou více prací na OSVČ/HPP 2x montéra vzduchotechniky !!! NJ PODMÍNKOU !!! Pracovní náplň: Montáž vzduchotechniky. Čtení výkresové dokumentace. Požaduji: - nástup IHNED, zakázka cca na 2 měsíce - samostatnost - spolehlivost - praxe v oboru -nářadí vlastní Nabízím: - pro ž... (více v detailu)
Neuvedeno
Hledáme zedníky a stavební dělníky
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Přijmeme zedníky a stavební dělníky na hlavní pracovní poměr nebo dohodu. Nabízíme dlouhodobou spolup... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem vinného sklepu, 150 m²
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronájem vinného sklípku, salonku a tří bytů 1+kk, o celkové ploše 230 m2. Sklípek s kapacitou 40 míst a výměrou 90 m2 se nachází v suterénu cihlové budovy, salonek s kapacitou 30 míst a výměrou 70 m2 se nachází v přízemí, stejně tak i toalety pro hosty 10 m2. Jako bonus jsou k dispozici tři plně vybavené byty o celkové ploše 80 m2. Ty mohou sloužit jako ubytování pro personál případně pro hosty. Ne... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
60 000
 Kč
Řidič plachtové dodávky
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Do malé rodinné firmy přijmu řidiče sk.B s prokazatelnou praxí v mezinárodní dopravě, konkrétně na bílý Renault Master TwinCab. Jezdí se z 90% Německo od pondělí do pátku-spí se v autě. Občas nutný výjezd v neděli. Nájezd kilometrů je individuální, odvíjí se od schopností řidiče a od toho... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Blondýnka fenka Omnia k adopci
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nádherná blondýna hledá rodinu, která ji bude milovat a nikdy ji už neopustí Omnia je milá a kontaktní fenečka, která má moc ráda lidi.Omnia je zlatíčko! Ještě se bude v novém prostředí ostýchat a bude potřebovat podporu a čas, ale je to úžasná fenka. Navíc je nádherná a úplně zbytečně tráví život v útulku, když už by měla být dávno milovaná svými lidmi. U nás jí nemáme co vytknout, lidi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
MONOLITÁŘ/TESAŘ/TRUHLÁŘ (NÁSTUP IHNED)
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
NA DLOUHODOBOU SPOLUPRÁCI PŘIJMEME ZKUŠENÉ MONOLITÁŘE PRO PROJEKTY V RÁMCI CELÉ ČR. !!!JEN VÁŽNÍ ZÁJEMCI S POŽADOVANÝMI ZKUŠENOSTMI!!! PRÁCE OBNÁŠÍ: - MONTÁŽE BEDNĚNÍ - ARMOVÁNÍ - BETONÁŽE NABÍZÍME: •⁠ ⁠PRÁCI NA ŽIVNOSTENSKÉ OPRÁVNĚNÍ •⁠ HRAZENÉ UBYTOVÁNÍ (pokud bude třeba) •⁠ ⁠... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty