Radiátor,žebřík do koupelny,odp.koš, WC,

Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Zbylo z rekonstrukce, nevhodně nakoupeno...cena dohodou. Česká Třebová Kameninový odpadkový koš 190,-kč ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Dětská kuchyně
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Velká radost ze hry po malé kuchaře a kuchařky Hravou formou rozvíjí fantazii a kreativitu Stabilní konstrukce z pravého dřeva Digestoř a mikrovlnná trouba se světlem a zvukem 2 plotýnky napájené baterií s LED kontrolkami a zvuky imitujícími vaření a pečení Trouba na pečení se světlem a roštem Dřez s otočným vodovodním kohoutkem a zvukem Kávovar a trouba na pečení s otočnými regulátory se zvukem kliknutí Pračka s okénkem Hodiny s pohyblivými ručičkami na zadní stěně Několik háčků na kuchyňské příslušenství 2 vkládací nádoby na odpadky Na straně tabule na psaní a 1 křída Chladnička se strojkem na ledové kostky včetně 3 ledových kostek a plastového pohárku Rozsáhlé příslušenství: Pánev a hrnec s kompatibil... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Rustikální kuchyně EMA
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
EMA je malebná venkovská kuchyňská linka. Rozměry: 185 X 277 + 60 cm vysoká skříň + 100 cm vitrína. ● dvířka z pravého dřeva ● příjemná tmavší barva dvířek ● hezký reliéf dvířek s jemnými kovovými úchytkami ● vysoká skříň pro vestavnou lednici nebo potravinová skříň ● otevřená spodní police ● prosklená vitrína s hezkým deko sklem, kterou můžete přidat ke kuchyni nebo může stát samostatně ● otočný karusel ve spodním rohu ● digestoř byla původně ukryta za dvířky – není součástí kuchyně ● otevřená horní police v dekoru dřeva ● praktické šuplíky ● hezký hnědý dř... (více v detailu)
Středočeský kraj
39 000
 Kč
Rustikální kuchyně EMA
Před 12 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
EMA je malebná venkovská kuchyňská linka. Rozměry: 185 X 277 + 60 cm vysoká skříň + 100 cm vitrína. dvířka z pravého dřeva příjemná tmavší barva dvířek hezký reliéf dvířek s jemnými kovovými úchytkami vysoká skříň pro vestavnou lednici nebo potravinová skříň otevřená spodní police prosklená vitrína s hezkým deko sklem, kterou můžete přidat ke kuchyni nebo může stát samostatně otočný karusel ve spodním rohu digestoř byla původně ukryta za dvířky nen... (více v detailu)
Středočeský kraj
39 000
 Kč
Prodej poloviny dvojdomku 4+1 v Horní Brusnici
Před 39 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme Vám k prodeji zděný rodinný dům - polovinu dvojdomku o velikosti 4+1 na začátku obce Horní Brusnice se samostatným vchodem přes terasu. K nemovitosti přísluší garáž s dílnou, terasa a udržovaný pozemek s okrasnými dřevinami o celkové výměře cca 1000 m2 včetně zastavěné plochy. V domě proběhly částečné rekonstrukce, a to: v roce 2010 nové rozvody topení vč. radiátorů a kotle na TP, v roce 2017 nová koupelna, nové vstupní dveře z terasy, v roce 2019 proběhlo vyvložkování komínu. Disp.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 750 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty