Drtič zahradního odpadu-štěpkovač profi

Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji drtič/štěpkovač VIKING GE365.Stroj je na 380V s výkonem 2,3Kw Přepínání hrubá nebo jemná štěpka vhodná d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 000
 Kč

Podobné inzeráty

FESTOOL ROTEX RO 150 FEQ - nový brusný talíř
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rotačně-excentrická bruska FESTOOL ROTEX RO 150 FEQ. V brusce je nový brusný talíř 3 stroje v 1, hrubé broušení, jemné broušení, l... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
Yamaha Xmax 125 rok 2016
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám x-max rok 2016,najeto 12t, výfuk akrapovič, nízké sportovní Plexi, skútr ve velice hezkém stavu, komplet úpraven firmou Scoter - tuning Praha, navýšení výkonu věcma malos... (více v detailu)
Karlovarský kraj
105 000
 Kč
Zahradní traktor SECO Starjet
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Motor Briggs dvouválcový o výkonu 22 HP záběr sečení 102 cm plynulá hydrostatická převodovka s mechanickou uzávěrkou Koš o objemu 320 litrů Cena 112 000Kč Záruka na stroj Volat 602 43 23 00 Výběr z více j... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
NABÍZÍM CRATE COMBO FW 120 watt
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - HUDEBNIBAZAR
Kytarové kombo 120W, dva 12" reproduktory. Ostatní stejné jako u FW65 Kytarové kombo 120W, 2x12" reproduktor. 3 kanály mají toto ovládání: zkreslený "Solo" - gain, charakter zkreslení "Shape" a level, zkreslený "Rhythm" - gain, basy, středy, výšky a level - čistý "Clean" - volume, basy, středy a výšky. Efektová jednotka DSP ( Digital Sound Processor ) nabízí vybrat si jeden ze 6 efektů ( Chorus, Flanger, Phaser, Vibrato, Octaver, Wah-Wah - každý v několika nastavení ), vybrat si Delay i jeho druh a délku, pomocí spínače "Tap" nastavit rychlost... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Nerezový drtič ovoce, šroťák MODEL DO-01
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji nový celonerezový drtič pro drcení ovoce a zeleniny. Drtič je rychlým a především výkonným pomocníkem zahrádkářů,sadařů i vinařů. Parametry: Je kompletně vyroben kompletně z potravinářské nerezové oceli, svařen v ochranné atmosféře, kvalitní dílenské zpracování. Použitá nerezová ocel zajišťuje hygienický provoz, pěkný vzhled. Zpracování ovoce, zeleniny je zajištěno tzv. předsekávacím nožem a řezným talířem s 5ti noži. Motory drtiče DO-01 380V o výkonu 1,1 kW nebo 1,5kW zajišťují vysoký výkon s kapacitou až 800 -1200 Kg/hodinu. Motory jsou oboustranně opatřeny gufery. Zajištění hřídele je provedeno labyrintem s odstřikovacím talířem. Rozměry výška 70 cm , s násypkou 90 cm, výška ná... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Zahradní čerpadlo
Prodám výkonné zahradní čerpadlo o výkonu 380V
2 500
 Kč
Velký nožový drtič PCS500 11 kW na plast, dřevo, lamino, mdf
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nožový drtič typu PCS. Velikost 500, šíře násypky 50 cm x 40 cm. Pohon motor 11 kW. Drtič je pomaloběžný, tichý. Provozní otáčky 540 ot/min. Bytelná konstrukce, drtící komora je litinový odlitek. Drtící ústrojí: 15x rotující nože 2x stacionární nože Stroj obsahuje výměnné síto, lze si tedy nastavit optimální výstupní frakci dle potřeby. Ku příkladu lze montovat síto 8 ... (více v detailu)
Zlínský kraj
155 555
 Kč
Štěpkovač, drtič větví WCK 42 cronimo
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám štěpkovače WCK42, Štěpkuje větvě do 12 cm průměru, Štěpkovač má hydraulické podávaní větví k nožům s vlastním hydraulickým okruhem (hydraulické čerpadlo) není tudíž zapotřebí hydraulika z traktoru.Hydraulický Válec lze zvednout a lze štěpkovat také bez hydrauliky... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
45 450
 Kč
Kuchyňský robot Sencor Kovové převody, PAUL 3, Luxusní
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sencor STM 8970 PAUL 3 Luxusní desing, Multifukční mnoho příslušenství.Celokovové provedení Nové, nevyužito. Při rychlém jednání možná sleva. Bez záručního listu (zohledněno v ceně) Pc 14900 Kč. Inzerát platí do smazání. Disponuje výkonem 1 800 W a má celokovové provedení, Kovové převody !!! kuchyňský robot • příkon 1 800 W • objem hlavní nádoby 6,7 l • 8 rychlostí • planetární systém míchání • míchání, hnětení, šlehání, krájení, mletí, strouhání, příprava kebabu, plnění uzenin a tvořítko na cukroví • nerezová nádoba se silikonovými madly • celokovové tělo i převody • pulzní spínač • plynulá regulace rychlosti • funkce Smart Power & Energy – automatická optimalizace otáček • mechanické ovládání • dotykový displej • hlučnost 85 dB • hmotnost: 10,5 kg Hlavní vlastnosti multifunkční robot s robustními nástavci z nerezové oceli pro hnětení těst, šlehání a mixování celokovové tělo s kovovými převody 3 výstupové konstrukce - výstup pro připevnění mlýnku na maso, nástavce na strouhání... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900
 Kč
Masážní přístroj
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jak to funguje? Tajemství spočívá v rotačním pohybu masážního nástavce, který vykoná více než 3200 otáček za minutu. Masáž tak dostává hluboko do vnitřních vrstev pokožky a intenzivně stimuluje rezistentní buňky tukové tkáně. Dopřejte si relaxační masáž. Díky MASÁŽNÍMU PŘÍSTROJI můžete postarat o postavu a pohodu. Masáž zlepšuje krevní oběh v pokožce. Přístroj vám poskytne komplexní masáž těla, stejně jako váš osobní masér. Záda vlivem masáže uvolní. Zapomenete, co je bolest ramen a krku. Regenerace bolavých svalů. Pokožka bude opět jemná svěží. Konečně rychle a bezbolestně zbavíte hrubé a suché pokožky z pat. Osvěžte unavené svaly, podpořte krevní oběh v těle. Už dnes preventivně chraňte své nohy a chodidla před křečovými žilami a otoky.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Yamaha x-max 125 rok 2016
Před 8 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám x-max rok 2016,najeto 12t, výfuk akrapovič, nízké sportovní Plexi, skútr ve velice hezkém stavu, komplet úpraven firmou Scoter - tuning Praha, navýšení výkonu věcma malos... (více v detailu)
Karlovarský kraj
105 000
 Kč
Drtič dřeva velkoobjemový
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme mobilní drtič na dřevo a dřevěný odpad. Drtič má vlastní pohonnou jednotku 6-válec turbo diesel, ovládání drtiče je komplet hydraulické (dopravniky, drtící šneky, výsypník). Veliko... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
755 000
 Kč
DUCATI 848 ZIMNÍ CENA
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Rok výroby : 2008 do provozu 2013 Stav tachometru : 24 000 km - servisní kniha do posledního km , veškeré příručky , návody k obsluze 2x klíč + kódovací karty , veškeré faktury oprav . Motor - dvouválec s osami válců svírajícími úhel 90 stupňů. Agregát Testastretta Evoluzione s objemem 849 cm³ ( 93 KW ) (vrtání × zdvih je 94 × 61,2 mm) má čtyři ventily na válec s desmodromickým rozvodem. Upravená mapa jednotky EVO originál od Ducati corse 110 KW . Otevřeny výfukový systém - opětovně navýšený výkon . 2021 komplet DESMO servis , nový rozvodový řemeny 19 500 km 2023 nové přední i zadní pneu Pirelli Diablo Supercorsa V3 SP najeto cca 300 km . Nový chladič vody - vylepšené chlazení . 2024 Nová řetězová sada - výměna všech fil... (více v detailu)
Ústecký kraj
159 000
 Kč
Sušička filamentů FIXDRY NT2 – PLA/ABS/PETG, ventilátor
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím sušičku filamentů FIXDRY NT2 s ventilátorem, která je ideální pro sušení různých typů filamentů jako PLA, PETG, ABS, TPU a další. Tato sušička zajišťuje dokonalou ochranu filamentů před prachem a vlhkostí, díky 360° ohřevu a ventilátoru uvnitř dochází k rovnoměrnému sušení. **Hlavní vlastnosti:** - **360° ohřev**: Teplota sušení až do 70 °C, přičemž spodní část sušičky dosahuje nejvyšší teploty pro rychlé a účinné sušení. - **40W PTC topné těleso**: Energeticky úsporný topný prvek s vestavěným ventilátorem zajišťuje rychlé a rovnoměrné vysoušení filamentu. - **Dotykové ovládání**: Pohodlné nastavení teploty, času a přepínání jednotek (°C/°F) přímo přes dotykovou obrazovku. Aktuální teplota, čas a vlhkost jsou zobrazeny v reá... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Profesionální robot/krouhač nagema hu-1
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
-Nabízím k prodeji profesionální vysoko výkonný robot/krouhač německé výroby nagema hu-1 -Robot je kompletní a má všechno potřebné příslušenství, které jen můžete chtít, takže zastane v kuchyni téměř všechny práce Tyto roboty zvané též trojnožka jsou neocenitelné a to hlavně kvůli speciálnímu propadacímu systému krouhání zeleniny díky něhož stačí pouze sypat zeleninu ze shora do násypníku a dole už jenom padá nakrouhaná zelenina Kapacita krouhání činí až 1000kg zeleniny za hodinu Krouhač nastrouhá 10kg mrkve za pouhých 36 sekund Příslušenství k robotu: Pohonná jednotka hu-1 Krouhací hlava Mlýnek na maso Kompletní složení k mlýnku Nářezový stroj Hnětací adaptér Kotlík 30l Hák, míchadlo, hrubá metla, jemná metla Mlýnek na mák/koření Velký... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
45 000
 Kč
Balící stroj na zboží typ 300, smršťovací fólie
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nový, nepoužitý. Středně malý jednokomorový smršťovací tunel s dopravníkem pro tepelné smršťování svařených PVC, PP, PE, LDPE a POF polyolefinových obalů výrobků pomocí infračerveného záření, vhodný především pro smšťování menších balení do rozměru 290cm(š) x 140cm. Tato linka je vybavena dopravníkem, který se skládá z řetězů po stranách a z otáčejících se kovových válečků, které jsou navíc potažený silikonem, díky kterým dojde ke smrštění i ze strany, na které balení leží. Pás projíždí tepelnou komorou vybavenou 8 kusy quartz infračervenými zářiči po stranách i na stropě a dně komory o celkovém výkonu 7W, které smrští každou termosmrštitelnou fólii a to ve velice krátkém čase. Uvnitř komory se také nachází turbína ventilátoru, který cirkuluje uvnitř komory vzduch, což napomáhá správnému smrštění. Komora má na každé straně PTFE teflonový závěs, který výrazně snižuje tepelné ztráty. Teplotu uvnitř smršťovacího tunelu řídí zpětnovazební řídící jednotka dle nastavení uživatele. Ovládá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
24 999
 Kč
Outlander - Lancer Evo
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA! Nabízím k prodeji Mitsubishi Outlander 2.0T Původně bylo auto s motorem 4G63 ( sériová výroba ) s výkonem 200 koní. Chtěl jsem levné auto na zimu. Po lehké úpravě motoru šla ojnice ve 280km/h ven. Koupil jsem druhé auto, že použiju motor. Byl jsem ale přesvědčen do nového motoru Evo 9. Tak a teď se dostávám k úpravám: Nový motor Evo 9 Kovaný vnitřek - písty a ojnice Nové velké turbo org Mitsubishi Šrouby ARP Převodovka Evo 9 ( 5 rychlosti ) Přední diferenciál ATS ( samosvor ) Zadní diferenciál Bartášek R.I.P. ( samosvor ) Spojka AP Vstřiky Dynamics Vodní chladič Mishimoto Intercooler AMS Vačky HKS Vačkové... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690 000
 Kč
odprašovací jednotka URBAN TECHNIK PROFI 120
Před 11 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám použitou odprašovací jednotku pro odsávání dřevěného prachu URBAN TECHNIK PROFI 120. Technické parametry Max. vzduchový výkon m3/h 1600 Max. podtlak Pa 3500 Průměr vstupního hrdla mm 80–140 Příkon kW 2,2 Otáčky motoru ot/min 2880 Filtrační plocha m²... (více v detailu)
Kraj Vysočina
22 000
 Kč
Šrotovník Romill 600
Před 12 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám válcový šrotovník suchého zrna , délka válců 600 mm, příkon 18,5 kW, potravinářská povrchová úprava , výkon na hrubo 6-9 t , jemné 3-5 t, hmotnost stroje cca 1.000kg, ke stroji je ovláda... (více v detailu)
Kraj Vysočina
280 000
 Kč
Kuchyňský robot Sencor Kovové převody, PAUL 3, Luxusní
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sencor STM 8970 PAUL 3 Luxusní desing, Multifukční mnoho příslušenství.Celokovové provedení Nové, nevyužito. Bez záručního listu (zohledněno v ceně) Pc 14900 Kč. Inzerát platí do smazání. Disponuje výkonem 1 800 W a má celokovové provedení, Kovové převody !!! kuchyňský robot • příkon 1 800 W • objem hlavní nádoby 6,7 l • 8 rychlostí • planetární systém míchání • míchání, hnětení, šlehání, krájení, mletí, strouhání, příprava kebabu, plnění uzenin a tvořítko na cukroví • nerezová nádoba se silikonovými madly • celokovové tělo i převody • pulzní spínač • plynulá regulace rychlosti • funkce Smart Power & Energy – automatická optimalizace otáček • mechanické ovládání • dotykový displej • hlučnost 85 dB • hmotnost: 10,5 kg Hlavní vlastnosti multifunkční robot s robustními nástavci z nerezové oceli pro hnětení těst, šlehání a mixování celokovové tělo s kovovými převody 3 výstupové konstrukce - výstup pro připevnění mlýnku na maso, nástavce na strouhání a krájení, výstup pro připevnění... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900
 Kč
příklepová vrtačka Extol Preminum 1050W
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
vrtačka Extol Premium 1050W - plně funkční, v perfektním stavu výkonná a robustní příklepová vrtačka se silným motorem o příkonu 1050W a sklíčidlovou hlavou s upínacím rozsahem 3-16mmJe určena zejména pro náročné vrtací práce do tvrdých materiálů, ale je možné ji používat také pro vrtání do měkkých materiálů Díky silnému výkonu je možné ji používat např. s hadovitými vrtáky, pilovými vykružováky, korunkovými vrtáky nebo vykružovacími vrtáky apod. Provozní spín... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Prodám drtič větví, platí do smazání
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám štěpkovač dřevní hmoty R-10 pro malotraktory a traktory s doporučeným výkonem 15-45 koní. Drtič větví má následující specifikace: Počet nožů na disku 4 + 1 protiostří Doporučené otáčky pohonu vývodového hřídele 540-1000 ot./min Maximální řezný průměr: - čerstvé měkké dřevo 120 mm - čerstvé tvrdé dřevo 100 mm - suché tvrdé dřevo 70 mm Velikost štěpky je 20 - 50 mm Průměr řezného kotouče 620 mm Tloušťka nože 10... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
35 000
 Kč
L2 Switch TP-Link TL-SG5428
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zařízení TL-SG5428 od TP-Link určené pro pracovní skupiny a oddělení poskytuje plný sortiment funkcí správy vrstvy č. 2. Zařízení umožňuje nastavit maximální propustnost v potřebném místě – pro pracovní skupiny na okraji sítě nebo jako páteřní vedení pro gigabitové ethernetové přepínače a vysokorychlostní servery v náročných malých sítích. Přepínač TL-SG5428 je navíc vybaven 4 Combo SFP sloty, které poskytují větší síťovou flexibilitu. Tento řízený přepínač TP-LINK L2 nabízí robustní funkce zabezpečení a správy. Pokročilý seznam řízení přístupu (ACL, L2 až L4) a silné zabezpečení od TP-LINK poskytují zabezpečení od jádra až po okraje sítě a chrání síť před zahlcením všesměrovým vysíláním, útoky ARP a DoS apod. Funkce Quality of Service (QoS, L2 až L4) poskytuje vylepšené řízení provozu v síti, aby vaše data procházela plynuleji a rychleji. Snadno ovladatelné rozhraní webové správy společně s podporou CLI, SNMP a RMON zrychlují nastavení a konfiguraci bez zbytečných prostojů. Řízený př... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Profesionální benzínový drtič Negri bio R95BHHP55
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Profesionální benzínový drtič Negri bio R95BHHP55 s motorem Honda GX160 o výkonu 5,5 HP. Doporučený průměr drceného materiálu 70 mm. Profesionální drtiče Negri bio jsou určeny k drcení organického odpadu např. listí, větví, keřů, živých plotů, stromů a jiných dřevin rozdílných tvrdostí. Jsou vhodné pro profesionální použití, průmyslové spotřebitele, obce, kompostárny a domácnosti. Motor * Motor: benzínový * Typ motoru: Honda GX160 * Výkon: 4 kW (5,5 HP) Drtící ústrojí * Doporučený průměr drceného materiálu: 70 mm * Vstupní otvor drtícího ústrojí: 130 x 170 mm * Drtící systém: 1 nůž, 8 kladívek, 1 protinůž * Spouštění drtícího ústrojí: pevné * Drtící výkon: 3-6 m³/h * Délka štěpky: dle materiálu * Nastavení výstupní frakce: ANO, polohovací síto Násypka a výhozový komí... (více v detailu)
Jihočeský kraj
52 100
 Kč
Drtička suti, betonu, bio odpadu, drtič dřeva
Před 14 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den strojem KOMPLET KROKODILE nabízíme mobilní drcení stavebních demoličních odpadů, jako jsou například beton, stavební suť, železobeton, železniční pražce betonové i dřevěné, dřevní odpad, pařezy, vybouraný asfalt, atd. Drťič je osazen pásovou váhou a magnetickým separátorem kovových předmětů. Výkon až 150t/hod dle drceného materiálu. Možno po... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty