Čistící sada na bazén - Bestway Lay-Z-Spa, 3-IN-1 nová

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Čistící sada na bazén - Bestway Lay-Z-Spa, 3-IN-1 nová, nepoužitá v originál krabici, sada obsahuje tvarové síťko pro lepší čištění okrajů, lze napojit na tele... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč

Podobné inzeráty

Čistící sada pro vířivku/bazén Lay-Z-Spa, 3-IN-1 Bestway
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Čistící sada pro vířivku/bazén Lay-Z-Spa, 3-IN-1 Bestway, nová, nepoužitá v originál krabici, sada obsahuje tvarové síťko pro lepší čištění okrajů, lze napojit na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
Čistící sada pro monitory - nová
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám čistící sadu pro monitory a LCD televize. Sada obsahuje čistící gel, utěrku z mikrovlákn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Čistící sada na bazén nebo vířivku 3+1 - nová
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Čistící sada na bazén - Bestway Lay-Z-Spa, 3-IN-1 nová, nepoužitá v originál krabici, sada obsahuje tvarové síťko pro lepší čištění okrajů, lze napojit na teleskopicko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
Bazenovy vysavac Zetta 400 - Nový
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám úplně nový bazénový vysavač Zetta 400, zaruka Cena na eshopech za novy 17700,- Nase cena 11500,- Moznost dokladu v případě treba nakupu na firmu jako vysavac :)vcetne DPH pote cena dle dohody. Mám k dispozici více kusů nových nerozbalenych vysavačů. Možno zaslat na dobírku, osobně přiblížit při cestě do Prahy nebo osobně ukazat a předat u Rožnova pod Radhoštěm Automatický robotický vysavač vhodný pro použití na privátních bazénech jakéhokoliv tvaru. PVA kartáče umožňují použití i na bazénech s kluzkým povrchem, jako je např. polypropylen nebo obkladová mozaika, ZETTA je vybavena výškově nastavitelnými sacími otvory, které jsou výhodou pro použití na bazénech, které mají vysoké dnové sání na kterém by mohl vysavač ,,uvíznout". Sací otvory jsou navíc vybaveny přídavnou stírací lištou, která j... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 500
 Kč
Nový - Kruhový nadzemní bazén Bestway Fast Set 3,05 x 0,76 m
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nový - Kruhový nadzemní bazén Bestway Fast Set 3,05 x 0,76 m -VÝPRODEJ- PŮVODNÍ CENA 1190KČ!! Omezené množství!!! NOVĚ MOŽNÁ DOMLUVA NA ROZVOZU PO PLZNI ZA SYMBOLICKÝCH 30KČ!!! ZBOŽÍ JE NOVÉ NIKDY NEPOUŽITÉ A KOMPLETNĚ ZABALENÉ. ZÁRUKA.!! Popis: Kruhový nadzemní bazén Bestway Fast Set 3,05 x 0,76 m 57266 s velmi jednoduchou přípravou na sestavení - stačí rozložit bazén na rovnou plochu, nafouknout límec a stoupající voda sama bazén vytvaruje, průměr ve spodní části 305 cm, výška 76 cm (výška hladiny cca o 15 cm menší), max. objem 3 638 litrů, vyrobeno z odolného třívrstvého vinylu, bazén je dodáván bez filtrace. Snadné sestavení -Boční stěny z 3vrstvého odolného PVC a polyesteru -Vestavěný vypouštěcí v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
699
 Kč
Čistící sada pro vířivku/bazén Lay-Z-Spa 3+1 nová
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Čistící sada pro vířivku/bazén Lay-Z-Spa, 3-IN-1 Bestway, nová, nepoužitá v originál krabici, sada obsahuje tvarové síťko pro lepší čištění okrajů, lze napojit na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
Čistící sada na obličej Beurer FC 40 NOVÁ
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám čistící sada na obličej Beurer FC 40- NOVÁ Osobní odběr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč
Čistící sada pro bazén - vířivku Lay-Z-Spa, 3-IN-1 nová
Před 21 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Čistící sada pro bazén - vířivku Lay-Z-Spa, 3-IN-1 nová, nepoužitá v originál krabici, sada obsahuje tvarové síťko pro lepší čištění okrajů, lze napojit na tel... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
Bazén s filtrací 3,66mx0,76m BestwaySteelPro nový
Před 129 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám nový a nepoužitý, originálně zabalený bazén Bestway Steel Pro Max 3,66m x výška 0,76m s kartušovou filtrací. V Ostravě předám osobně jinak možno i zaslat DPD. Platí do smazaní inzerátu. Popis: Nadzemní bazén pro povrchovou montáž je vyroben z ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 299
 Kč
NOVÝ Bazén 4,27 PÍSKOVÁ FILTRACE Bestway steel pro
Před 184 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Bazén Bestway steel pro pevná kovová konstrukce 4,27 m x 84 cm + písková filtrace ! původní cena: cca 11000,- no... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty