policka na spreje

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
police na plechovky. kovovy drzak vesak spreju. montaz na zed, na stul. 43x... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč

Podobné inzeráty

vesak na klice
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
nastenny drzak 12 kusu plochych klicu. kovovy nosic klicu na zed, na stul... (více v detailu)
Středočeský kraj
340
 Kč
Digitální nástěnný teploměr s vlhkoměrem
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám nový teploměr. Bílý. Možnost montáže na zeď, nebo na stůl. Ukazuje teplotu, čas a vlhkost.
Zlínský kraj
100
 Kč
drzak na kolo
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
nastenny drzak na kolo. zavesny system pro kola nad sebe. zaveseni kola za pedal, kola jsou opreny o operky (neuspinit... (více v detailu)
Středočeský kraj
390
 Kč
Držáky poliček (sklo lamino)
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kovové držáky poliček (na sklo či lamino). Plně funkční. Element system. 4ks.
Hlavní město Praha
200
 Kč
Psací stůl IKEA Expert, 115x78 deska 5cm
Použitelný i jako jídelní stůl. Rozměr desky 78x115 Velká tloušťka desky - 5cm Výška stolu 75cm Všechny nohy s regulací výšky. Kovové boční nohy Deska vypadala bez poš... (více v detailu)
Věšák designový kovový
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Černý kovový nástěnný věšák Uzzi s policí. Nepoužitý. Rozměr: délka 60 cm, hloubka 30 cm, výška 10 cm. Max. nosnost háčku 1 kg, max. n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
480
 Kč
Regály 2ks - nové
Před 4 dny - SBAZAR
-prodám úplně nové a nerozbalené kovové regály -rozměry regálu: 180x90x40cm -5 polic -každou polici možno zatížit 175kg -pevná a stabilní konstrukce -možnost sestavov... (více v detailu)
1 349
 Kč
Balicí stůl / balící pult
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodáme balicí pult s nastavitelnou výškou stolu a všech polic. Šířka včetně nosných konstrukcí je 128 cm, rozměry samotného kovového stolu činí 118 x 60 cm. Stůl je vybaven spodní kovovou policí na uložení krabic, dřevěnou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Držák na víno, lahve kovový černý, nový
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Držák na víno, lahve, kovový černý, uchycení na zeď, závěsný, je nepoužitý.
Moravskoslezský kraj
70
 Kč
Prototypy nábytku - koupelnový set sprcha, police
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
2x držáky na toaletní potřeby do sprchy, 4x police na ručníky pod umyvadlo (různá velikost), 2x kovový koš (v horším stavu), 1x sprchová hadice... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pracovní stanice Sit-Stand - Stell SOS 3130
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ergonomická pracovní stanice, díky níž můžete při práci u počítače střídat sezení a stání. Stačí jen položit na stavající stůl. Plynulá aretace se zdvihem 15-50 cm (klávesnice 1-36cm). Pracovní stanice je ve stavu nového výrobku a je včetně originální krabice. Původní cena 6.500 Kč. Přešel jsem na vysoký stůl. Snižuje námahu při dlouhodobém sezení, pomáhá předcházet bolestem zad a vylepšuje krevní oběh. Střídání sezení a stání je velmi snadné a flexibilní. Na velkou pracovní plochu se vejdou 2 mo... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 400
 Kč
Kovová dílenská skříň
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kovová uzamykatelná skříň je vyrobená z ocelového plechu. Součástí dílenské skříně je deset zásuvek na kuličkových výsuvech, dva výsuvné panely s třiceti šesti boxy, tři výsuvné perforované panely na zavěšení držáků nářadí a jedna police. Pro větší bezpečnost jsou dveře vyztuženy profilovanými výztuhami. Výrobek je dodáván v demontovaném stavu se spojovacím materiálem. rozměry v x š x h: 180 x 90 x ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 500
 Kč
DVOUKOMPRESOROVÁ LEDNICE ELECTROLUX - 175cm - A++
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tuto zachovalou a plně funkční chladničku s mrazničkou Electrolux ERB 34402 W8 Inspire, s dvěmi kompresory a dvěmi termostaty, kdy chladničku můžete vypnout a mrazák poběží dál díky odděleným regulacím. Specifikace: mechanické řízení teploty 2 kompresory 2 termostaty Antibakteriální ochrana Space Plus upozornění na vysokou teplotu chladničky (optické) upozornění na vysokou teplotu mrazničky (optické, akustické) umístění dveří vpravo, zaměnitelné rukojeť integrovaná Chladnička automatické odmrazování 4 skleněné police, z toho 3 výškově nastavitelné přihrádky na zeleninu 3 přihrádky ve dveřích kov... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Věšák na prádlo z pevného materiálu
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Věšak na prádlo posledních 5 kusu . Pevné a nerezavějící kovové trubky pro delší životnost, čtyřpatrový velký sušicí prostor s 24 závěsnými tyčemi Spodní věšák na boty ,další prostor k sušení, 14 háčků na bočních křídlech pro zavěšení dlouhého oblečení Prémiová kolečka pro snadný pohyb Otočná křídla a sklopné police pro snadné skládání Skládací konstrukce pro ús... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Samsung RB31FERNCSA/EF A++
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Plně funkční( běžné známky opotřebení, kosmetická vada z kraje dveří, viz.foto)kombinovaná chladnička Samsung RB31FERNCSA/EF v energetické třídě A++ a objemem 304 l. Nenámrazový systém True No Frost zajišťuje rovnoměrné chlazení bez vytváření námrazy a ledu. Chladnička je vybavena praktickou poličkou Easy slide, která je umístěná na posuvných pantech a lze ji tak jednoduše vytáhnout. Díky této poličce budete mít přehled i o potravinách, které jsou úplně vzadu. Horní LED osvětlení, které je mnohem úspornější než běžné žárovky krásně osvítí prostor chladničky. Chladnička: 3 skleněné police, z toho 1× Easy slide – pro pohodlné vyndavání potravin 2 šuplíky, z toho 1× Cool Select Zone – chladící prostor s možností 3 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Věšák na oblečení
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Tento věšák na šaty má jednoduchý a moderní design, který jistě dodá vašemu pokoji punc elegance a hodí se do ložnice, chodby, podkroví, šatny, šatny, obývacího pokoje atd. Kompaktní a praktický: bílý stojan na šaty umožňuje pověsit oblečení a kalhoty. Na prodloužený věšák lze zavěsit tašky, klobouky atd. Můžete také umístit úložné boxy, boty pod. Stabilní a stabilní: Robustní rohový věšák má pevný kovový rám, takže tyč pojme až 10 kg a spodní police 40 kg. Rám je lakovaný, je odolný p... (více v detailu)
Pardubický kraj
249
 Kč
Věšák IKEA TJUSIG 79cm
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji stylový věšák značky IKEA model TJUSIG. Skvělý doplněk do předsíně či chodby, který kombinuje moderní design s praktickou funkcí. - Rozměry: 79 cm šířka - Stabilní konst... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč
Půlkruhový stůl
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Půlkruhový stůl- montáž na zeď, zakázková výrova na míru, nohy kovové nastavení výšky +- 10c... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 999
 Kč
LAN Switch Zyxel GS-108B v3
Před 9 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Switch je plně funkční a vypadá jako nový. :) Zyxel GS-108B v3 je vynikající volbou pro vytvoření malé domácí nebo kancelářské sítě. Tento gigabitový switch umožňuje připojit až osm počítačů a podporuje funkci QoS, která zajišťuje vyšší prioritu pro VoIP telefonii a datovou komunikaci. Jeho robustní a kompaktní design umožňuje montáž na zeď, takže nebude zabírat cenné místo. 8 LAN portů Poskytuje kabelové připojení pro počítače, notebooky, NAS servery, VoIP telefony a další zařízení. 4 porty ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
399
 Kč
Univerzální věšák na oblečení
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Věšák na oblečení lze umístit do ložnice, obývacího pokoje, chodby nebo šatny. Dodává moderní a minimalistické nádechy každému obytnému prostoru. Je zvláště vhodný pro uložení oděvů pro denní potřeby a často se také používá v obchodech s oděvy k vystavení oděvů. Velká úložná kapacita: Otevřená šatní skříň je rozdělena na věšákovou část a odkládací část. Díky kompaktnímu designu a racionálním přihrádkám šetří skříňka místo a vytváří úložné možnosti na několika úrovních. Všechny druhy oblečení lze třídit a úhledně uspořádat. Celkový rozměr je cca 39,8 x 204,6 x 165 cm (Š x V x D). Rozměry polic a vzdálenosti mezi nimi se mohou lišit (podrobnosti viz obrázek) Vysoká kvalita: Věšák je vyroben z vysoce kvalitní, ekologické dřevotřískové desky třídy E1 a ocelových trubek díky dokonalému zpracování. Konstrukce je stabilní a časem se nedeformuje. Povrch je hladký a snadno se ... (více v detailu)
Pardubický kraj
990
 Kč
Držák TV Vogel’s MA3010 výkl.,pro úhly 32-55", 40kg nosnost
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
nový, nepoužitý, původní cena 890,- PROSÍM ODPOVÍDEJTE NEJLÉPE NA EMAIL (pod inzerátem je oranžový rámeček "Kontaktovat inzerenta") Zásilkovna: 85,- Kč Balíkovna 79,- Kč Doručení na adresu: 109,- Kč Osobní odběr Ivančice (jsou asi 30 km od Brna): ZDARMA INZERÁT PLATNÝ DO SMAZÁNÍ !!! POPIS: Originální: NE Určení držáku: Nástěnný Typ držáku: Výklopný Vhodné pro: LED TV Určeno pro úhlopříčky: 32" (80 cm); 39" (98 cm); 40" (100 cm); 43" (109 cm); 48" (122 cm); 49" (123 cm); 50" (125 cm); 55" (139 cm) Rozměr pro uchycení (VESA) (mm): 100x100; 200x100; 200x200; 200x300; 300x200; 300x300; 400x200; 400x300; 400x400 Maximální nosnost (kg): 40 Minimální vzdálenost od zdi (cm): 3.5 Maximální vzdálenost od zdi (cm): 3.5 Min.doporučená úhlopříčka ("): 32 Max .doporučená úhlopříčka ("): 55 Materiál stolku/držáku : kov Barva: černá M-series: Bezpečnost na prvním místě za přijatelnou cenu Pokud hledáte robustní, spolehlivé a cenově dostupné řešení pro instalaci televizoru bezpečně na zeď, nehlede... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
390
 Kč
WOLTU 4vrstvý kovový stojan na boty
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
OLTU 4vrstvý kovový stojan na boty Úložné police Malý organizér pro 16 párů bot, černý SR0020sz4-1 O této položce Úspora místa: 79 x 19,5 x 79 cm (Š x H x V), možnost uložení 16 párů bot Lehký a stabilní stojan na boty --- Vyrobeno z odolného ABS konektoru a ocelové trubky Výška: 17 cm mezi patry, Ideální řešení pro vysoké podpatky, boty, tenisky, hračky a další bytové dop... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Stěna do předsíně - kovová
Před 11 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme černou kovovou stěnu do předsíně - věšák rozměry - šíře 79 cm, výška 160 cm, hloubka 33 cm, botník rozměry - šíře 40 cm, výška 7... (více v detailu)
Ústecký kraj
990
 Kč
Věšák na oblečení
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Věšák na oblečení lze umístit do ložnice, obývacího pokoje, chodby nebo šatny. Dodává moderní a minimalistické nádechy každému obytnému prostoru. Hodí se zejména pro uložení oděvů denní potřeby a často se také používá v obchodech s oděvy k vystavení oděvů Velká úložná kapacita: Otevřená šatní skříň je rozdělena na věšákovou část a odkládací část. Díky kompaktnímu designu a racionálnímu rozdělení šatní skříň šetří místo a vytváří více úrovní úložných možností Všechny druhy oblečení lze přehledně třídit a uspořádat. Celkový rozměr je cca 40 x 167 x 90 cm (Š x V x D) Vysoká kvalita: Věšák je vyroben z vysoce kvalitních, ekologických MDF desek třídy E1 a černých ocelových trubek s perfektním zpracováním. Konstrukce je stabilní a časem se nedeformuje. Povrch je hladký a snadno se čistí. Ekologický nátěr činí pov... (více v detailu)
Pardubický kraj
690
 Kč
Přenosná polička se šuplíky - odkladač na noviny
Před 11 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Předmětem prodeje je tato pěkná selská dřevěná přenosná polička se čtyřmi šuplíčky. Do vnitřního prostoru se dají odkládat noviny a časopisy. Mohutné tvarované madlo se dobře drží při přenášení z místa na místo. Pěkný stav. Rozměry ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
299
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty