Malý rodinný domek

PlaceholderNo Image
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Z rodinných důvodů prodám malý rodinný domek o zastavěné ploše 72m a pozemkem k domku přilehlém. Topení je řešeno na... (více v detailu)
Před 3 dny
Plzeňský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodám rodinný domek
Prodám rodinný domek
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám rodinný domek v obci Vlčkov, cca 5 km od Litomyšle. Zastavěná plocha 130 m2, zahrada 347 m2.
Před 3 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Detsky zahradni domek
Detsky zahradni domek
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabizim zde opravdu kvalitni a krasny detsky zahradni domek, je po mych dvou dcerach ktere z nej vyrostly…. Je nezniceny ... (více v detailu)
Před 5 dny
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Prodám rodinný dům v obci Skořenice
Prodám rodinný dům v obci Skořenice
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Zastavěná plocha domu je 133 m². Plocha celého pozemku je o velikosti 375 m². K domu náleží dvě kůlny, sklep, garáž a zahrádka. Přízemí domu je dispozičně řešeno: kuchyň, obývací pokoj, ložnice, chodba, komora, koupelna, WC, místnost na tuhá paliva a sklep. Vytápění v kuchyni je řešeno kamny na tuhá paliva, v obývacím pokoji a ložnici akumulačními kamny. Orientace obytných místností je na J/JZ. V prvním patře ... (více v detailu)
Před 3 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Výměna chaty za menší rodinný domek
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Vyměním chatu na Hracholuské přehradě za menší rodinný domek v okolí Plzně.
Před 6 dny
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej Rodinný dům, 180㎡
Prodej Rodinný dům, 180㎡
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu s užitnou plochou 180m2 na celkovém pozemku 791m2 v obci Červené Pečky. Dům disponuje kuchyní, čtyřmi neprůchozími pokoji (18m2, 13,m2, 11m2 a 16m2), koupelnou a samostatnou toaletou. Dům je kompletně podsklepnený - garáž 27m2, kotelna (kotel na tuhá paliva) a tři místnosti. Dům byl postaven okolo roku 1975 a je v původním stavu s dílčími rekonstrukcemi - v roce 2014 byla zrekonstruována topná soustava. Na pozemku je vlastní studna s domácí vodárnou. Celkový pozemek je 791m2 z toho je 113m2 za... (více v detailu)
Před 2 dny
Středočeský kraj
5 200 000
 Kč
Dvougenerační rodinný dům na prodej, ev.č. 03368
Dvougenerační rodinný dům na prodej, ev.č. 03368
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 03368 Nabízíme exklusivně dvougenerační rodinný dům dvakrát 3+1 nacházející se v Albrechticích u Českého Těšína s dvěma balkóny a pozemkem o výměře 468 m2. Rodinný dům je podsklepený orientace oken je na sever, východ, jih plastová okna, plynové topení. Kotel na tuhá paliva. Na pozemku je garáž vestavěná v rodin... (více v detailu)
Před 4 dny
Moravskoslezský kraj
5 145 200
 Kč
Prodám mini modulový domek
Prodám mini modulový domek
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nový zateplený modulový domek či chatku, která je vhodná do kempu i na vaší zahradu. Půdorys chatky 2,5 x 4 m, vhodné pro 2 osoby. Součástí je malá koupelna se sprchovým boxem, umyvadlem, wc a boilerem. Součástí je i malá kuchyňka v dvouplotýnkovou varnou deskou. Ideální jako investice, pronájem modulových domečků je in. Mo... (více v detailu)
Před 5 dny
Královéhradecký kraj
280 000
 Kč
Projektová Dokumentácia Na Malý Rodinný Dom (Slovensko)
Projektová Dokumentácia Na Malý Rodinný Dom (Slovensko)
Před 6 dny - BAZOS
Predám kompletnú projektovú dokumentáciu pre stavebné povolenie na menší rodinný dom, bungalov od spoločnosti Euroline za 50% z... (více v detailu)
Před 6 dny
16 438
 Kč
Prodej rodinné domy, 300 m2 - Kamenec u Poličky, ev.č. 1292
Prodej rodinné domy, 300 m2 - Kamenec u Poličky, ev.č. 1292
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Ev.č. 1292 V exkluzivním zastoupení Vám přinášíme prodej nemovitosti na rozloze pozemku 1717 m2 a zastavené ploše 432 m2. Vícegenerační dům se nachází v obci Kamenec u Poličky, klidná obec s veškerou občanskou vybaveností a s dostupností do 5 minut hradební město Poličky. Objekt je napojen na obecní vodovod, plyn a kanalizaci. Samotný objekt prošel částečnou rekonstrukcí. Výměna oken, vrchní obytná část koupelna, WC, kuchyň. Dispozičně je objekt rozdělen na 2 bytové jednotky s případným samostatným vchodem. Je zde možnost i vytvoření dalších bytových jednotek. 1. NP – 3 místnosti, 2x WC, kuch... (více v detailu)
Přidáno včera
Pardubický kraj
3 990 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 1610 m2, Hrochov
Prodej, rodinný dům, 1610 m2, Hrochov
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme vám k prodeji rodinný dům v klidné lokalitě. Nemovitost je před rekonstrukcí. Má obrovský potenciál pro modernizaci a přizpůsobení potřebám rodiny. Dispozici tvoří vstupní chodba, 4 světlé pokoje v patrovém uspořádání, kuchyň, koupelna, samostatné WC, špíz a šatna s celkovou užitnou plochou cca 142 m². Podlahová plocha činí cca 162 m2. Dům byl postaven z pálené cihly. Rok kolaudace 1970. Součástí stavby je kůlna na dříví. Napojeno na obecní vodovod, odpady svedené do septiku. Obecní kanalizace ve výstavbě. Topí se zde plynem i na tuhá paliva. Jistě oceníte pohodlný vjezd na pozemek, předzahrádku s ovocnými stromy a velkou zahradu za domem, která poskytuje soukromí a prostor pro hravé děti, či relaxaci rodičů. Nachází se zde a garáž a sklep na bra... (více v detailu)
Přidáno včera
Olomoucký kraj
2 795 000
 Kč
Prodej exkluzivní rodinný dům Krnov
Prodej exkluzivní rodinný dům Krnov
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pokud hledáte bydlení v blízkosti přírody a zároveň s dobrou dostupností do centra města, pak jste na správném místě. Nabízíme prodej rodinného sídla na ulici Horní v Krnově. Historie domu se datuje od roku 1999, kdy dům nechal dle nadčasových požadavků postavit Krnovský rodák, slavný hokejista, který valnou část své sportovní kariéry působil v NHL a KHL. Na svém kontě má i starty za juniorský a seniorský národní tým ČR. Rodinný dům stojící na pozemcích s celkovou výměrou 1.688m² je ideální příležitostí pořídit nadstandardní bydlení pro početnou rodinu, nebo zřízení luxusního zázemí sídla firmy. Za domem se rozprostírá úžasná zahrada se vzrostlými stromy, zahradním domkem a místem pro „grilovačky“. Vaše osobní automobily pak můžete v klidu nechat odpočívat v prostorné dvojgaráži. V 1NP se pak ocitnete v ideální denní zóně. Hala s jídelním stolem volně navazuje na kuchyňský kout s kuchyňskou linkou od firmy Sýkora, která je z kvalitních materiálů, vybavena značkovými spotřebiči. Doslova... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
15 450 000
 Kč
Prodej rodinný dům 4+kk, Moravský Beroun
Prodej rodinný dům 4+kk, Moravský Beroun
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej cihlového rodinného domu 4+kk na ul. Horní v Moravském Berouně. Dům prošel z větší části rozsáhlou rekonstrukcí. Nové rozvody el. energie, odpadů a vody, nová plastová okna, zateplené stropy, omítky, podlahy, koupelna a kuchyňská linka. V 1NP se nachází garáž, dílna, prádelna, místnost na skladování tuhých paliv a velká místnost s napojením na venkovní terasu s posezením. Lze upravit na samostatnou bytovou jednotku. V 2NP se nacházi prostorný obývací pokoj s kuchyní, koupelna s WC a samostatné dva dětské pokoje a ložnice. V 3NP je prostorná půda s možností vybudování obytného podkoví. Dům je napojen na obecní vodovod, plyn a el. energii. Odpad je řešen jímkou. Připojení k veřejné kanalizaci bude provedeno v první polovi... (více v detailu)
Před 2 dny
Olomoucký kraj
3 750 000
 Kč
Prodej rodinný dům, 180 m2 - Vsetín, ev.č. 58274
Prodej rodinný dům, 180 m2 - Vsetín, ev.č. 58274
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 58274 Bydlení /// Investice /// Podnikání Nabízím vám ke koupi 3 patrový zděný dům ve Vsetíně na Rybníkách. Jedná se o cihlový dvougenerační dům se suterénem, 2 patry a podkrovím. Dům ihned obyvatelný, ale k modernímu bydlení bude potřeba kompletní rekonstrukce. Topení je řešeno plynovým kondenzačním kotlem a kotlem na tuhá paliva. Vodu a odpady zajišťují vodovody Vsetín. Dům má krásnou zahradu, která je skvělá, jak na hraní pro děti, tak na pořádání rodinného grilování. Výhodou je garáž, která nabízí jedno parkovací místo. Další auta mohou parkovat na příjezdové cestě. Nemovitost umožňující výhodnou kombinaci bydlení s podnikáním, nebo čistě pro podnikání či jen na bydlení. Na veškeré vaše záměry se zde najde dostatek mí... (více v detailu)
Před 2 dny
Zlínský kraj
5 870 000
 Kč
rodinný dům 3+1 Kunčičky u Bašky
rodinný dům 3+1 Kunčičky u Bašky
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný a pečlivě udržovaný rodinný dům v malebné obci Kunčičky u Bašky s dispozicí 3+1 s garáží. K domu náleží prostorný pozemek o výměře 974 m², který nabízí nádhernou zahradu plnou květin a vzrostlých dřevin s možností pěstování zeleniny a ovoce. Na zahradě se také nachází zastřešená pergola s krbem pro příjemný čas trávený venku, samostatně stojící garáž a hospodářská budova. Po vstupu do domu vás přivítá útulná chodba, která vede do prostorného obývacího pokoje s jídelnou, kuchyně, dvou obytných pokojů a nově zrekonstruované koupelny se sprchovým koutem. Samostatná toaleta je také k dispozici. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Vytápění zajišťuje plynový kotel s rozvodem do ústředního topení, s možností kombinace s kotlem na tuhá paliva. Ve sklepě nemovitosti se nachází úložný prostor, prádelna, technická místnost a dílna. Tento rodi... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
4 999 999
 Kč
Prodej bytu 1+1 36,76m2 + garáž
Prodej bytu 1+1 36,76m2 + garáž
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám byt 1+1 v ulici Švermova - Ostašov Jedná se o byt v klidné lokalitě s dobrým dosahem do centra města a také do blízkých lesů ještědského hřebenu. Byt se nachází v prvním patře panelového domu, který prošel zateplením a výměnou oken. Byt je orientován na JV, prosluněný až do odpoledních hodin. V blízkosti se nachází škola, školka, vlakové nádraží a MHD. Byt se skládá z menší předsíně ze které se dostanete do menší koupelny, která však skrývá plnohodnotnou hydromasážní vanu. Dále místnost s kuchyňským koutem, který navazuje na obývací či jídelní prostor přes který se dostan... (více v detailu)
Přidáno dnes
Liberecký kraj
3 100 000
 Kč
Rodinný dům  u Trutnova
Rodinný dům u Trutnova
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Rodinný dům 4+1 - 26.2. - 18:23 Nabízíme Vám k prodeji prostorný rodinný dům v obci Lampertice u Trutnova. Tento dům disponuje v přízemí jednou prostornou místností, koupelnou, samostatným WC, garáží, kůlnou a dalšími nebytovým... (více v detailu)
Před 7 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinné domy, 194 m2 - Jámy, ev.č. 1371
Prodej rodinné domy, 194 m2 - Jámy, ev.č. 1371
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Ev.č. 1371 Ve výhradním zastoupení nabízíme rodinný dům na Vysočině ve vesnici Jámy, 6 km od Žďáru nad Sázavou. Dům je možno využít jako dvougenerační a je celý podsklepený. K dispozici ihned. V přízemí o rozměrech 120 m2 je kuchyň, dva pokoje, koupelna, toaleta a spíž. V patře o rozměrech 108 m2 jsou dispozice podobně včetně spíže. Za domem je postavená garáž s dílnou o celkové výměře 69 m2. Dům je napojen na místní vodovod i kanalizaci. Plyn je přiveden na hranici pozemku. Topení je řešeno kotlem na tuhá paliva. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G. Celková plocha pozemku je 760 m2, z toho zastavěná plocha 129 m2. K domu je k dispozici kompletní projektová dokumentace. Dům byl postaven a zkolaoudován v roce 1970, leží v klidné části vesnice, ve čtvrti s novou zástavbou. Je v původn... (více v detailu)
Před 3 dny
Kraj Vysočina
5 832 750
 Kč
Prodej, rodinný dům, 6+1, Pod Ježníkem, Krnov
Prodej, rodinný dům, 6+1, Pod Ježníkem, Krnov
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jsem potěšena, že Vám mohu ve výhradním zastoupení nabídnout k prodeji luxusní rodinný dům. Hledáte klidné bydlení ve velkoryse řešeným rodinným domu, kousek od centra? Nechcete bydlet v typizovaném domě, ale v nemovitosti, která Vám splní ty nejvyšší nároky jak pro využití prostoru, tak pro jeho účelovost a zároveň působí vzdušným dojmem? Mám tu ojedinělou nabídku přesně pro Vás. Dům poskytuje nadstandartní dispozici 6+1 a byl kolaudovány v roce 2014, s dvojgaráži o ploše 40 m2, dále stání pro dvě vozidla a zastřešená terasa s plochou 20 m2, zastřešeným bazénem a celkovou užitnou plochou 300 m2 na pozemku o celkové ploše 865 m2, která se nachází v žádané lokalitě Krnova. S ohledem na GDPR číslo popisné nesděluji, vážný zájemce určitě nemovitost bude chtít vzhlédnout, a proto doporučuji prohlídku, na které Vám předám podklady. Dominantou přízemí je především obývací pokoj s krbovými kamny na dřevo ev. pelety, který je prostorově provázaný s kuchyní a jídelnou. Tento slunný prost... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
12 300 000
 Kč
Velký rodinný dům Roztoky u Prahy
Velký rodinný dům Roztoky u Prahy
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
RK NEVOLAT A NEPSAT, to znamená že realitní kanceláře nebudou VOLAT ani PSÁT Velký rodinný dům, Chelčického Roztoky u Prahy Klidná část obce s občanskou vybaveností - škola, školka, pošta, obchod, čerpací stanice, sběrný dvůr, restaurace, MHD 5 minut chůze. 1.PP - garáž, kotelna, 2x dílna 1.NP - WC, koupelna, kuchyně, jídelna, obývák, ložnice, 2x spíž 2.NP - 2x pokoj (jeden pokoj s balkonem), 3x půda 3.NP ... (více v detailu)
Před 7 dny
Středočeský kraj
14 900 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům 5+1+kk, 161 m2 - Zbiroh, ul. Muchova
Prodej, Rodinný dům 5+1+kk, 161 m2 - Zbiroh, ul. Muchova
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Ev.č. 10047 V zastoupení majitele nabízíme k prodeji víceúčelový rodinný dům o dvou bytových jednotkách a technickém prostoru ve městě Zbiroh, ul Muchova. Součástí domu je i pozemek s výměrou 1.171 m2. Hlavní stavba dvoupodlažního rodinného domu s podsklepením byla postavena a kolaudována v roce 1979. V roce 2006 byla k domu přistavěna zimní zahrada Dále v roce 1992 byl k domu přistavěn technický prostor o výměře 100 m2 s možností využití jako garáž, dílna, sklad nebo obchod. V letech 2002 - 2018 prošel dům rozsáhlou rekonstrukcí přízemí a podkroví. Současná dispozice domu: PŘÍZEMÍ byt 1 - obývací pokoj, kuchyně se spíží, ložnice, koupelna s WC, šatna, předsíň a chodba. PODKROVÍ... (více v detailu)
Před 5 dny
Plzeňský kraj
8 945 000
 Kč
Dětský dřevěný zahradní domek
Dětský dřevěný zahradní domek
Před 8 dny - BAZOS
Prodám dřevěný dětský zahradní domeček z masivu (Borovice/Smrk). Domek je vyrobený z hoblovaných desek 15 mm oboustranně pohledových , podlaha je z h palubek třídy A/B 19mmů. Podesta z hranolů 8x8cm. Celková velikost podesty 240x150cm .Velikost domku je 150x130cm výška v nejvyšším bodě 170cm. Velikost terasy 150x110cm. Domek má 2x otevírací okno... (více v detailu)
Před 8 dny
27 000
 Kč
Prodej rodinného domu 141 m2, pozemek 439 m2
Prodej rodinného domu 141 m2, pozemek 439 m2
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji dokončený a zkolaudovaný rodinný dům ihned k nastěhování v projektu, který nabízí 11 moderních řadových rodinných domů s dispozicí 5+kk s terasou, vlastní zahradou a parkováním v bezprostřední blízkosti lázeňského města Poděbrady, v obci Písková Lhota. Prohlídka vzorového domu je možná po předchozí domluvě na telefonním čísle uvedeném níže. Domy splňují všechny požadavky moderní architektury. Jsou praktické, úsporné, s velkým množstvím úložných prostor. Obytná plocha činí 141 m2, k tomu technická místnost, šatna, komora, plnohodnotné patro, prostě vše, co potřebujete k pohodlnému rodinnému životu. V přízemí domu naleznete vstupní halu, velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem 33 m2 s výstupem na terasu, pokoj pro hosty, koupelnu se sprchou a WC, hobby místnost a komoru. V patře jsou k dispozici další 2 pokoje, 1 ložnice, koupelna s vanou a toaletou a prostorná šatna. Dům... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
9 599 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 4+1, Oloví, ul. Na Svahu
Prodej, rodinný dům 4+1, Oloví, ul. Na Svahu
Před 7 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu 4+1 se svažitou zahradou a garáží v hezké části obce Oloví, ul. Na Svahu. Momentálně nejsou k dispozici veškeré fotografie interiéru, jelikož dochází k vyklizení. Jedná se o patrový zděný dům se sedlovou střechou na které je nová krytina (šindel) a nové okapy. V 1.NP se nachází chodba, schodiště, obývací pokoj, pokoj, kuchyně, koupelna se sprchovým koutem, WC a prostorná terasa. Ve 2.NP se nachází další dva pokoje, malá kuchyňka, koupelna s vanou, WC a vstup na půdu. Dům je plně funkční v původním stavu s dřevěnými okny. Vytápění je zajištěno plyno... (více v detailu)
Před 7 dny
Karlovarský kraj
1 990 000
 Kč
Rodinný dům 3+1 Bílá Lhota
Rodinný dům 3+1 Bílá Lhota
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den. Nabízím k prodeji rodinný patrový dům 3+1 s výměrou pozemku 259 m2 a obytnou plochou 100 m2, s malým dvorkem a okrasnou zahrádkou v obci Měník Bílá Lhota. Dům je po vkusné vnitřní rekonstrukci, plastová okna, plovoucí podlahy, dlažba, nový kotel na tuhá paliva Atmos včetně radiátorů a kompletního rozvodu v mědi, nové střechy.. Přípojka plynu k dispozici už na pozemku. V přízemí vstupní chodba, obývací pokoj, kuchyně, vnitřní chodba, spíž, koupelna, wc, vstup do sklepa a vstup do kotelny která je průc... (více v detailu)
Před 9 dny
Olomoucký kraj
3 890 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 166 m², Františkovy Lázně, ul. Větrná h
Prodej, rodinný dům, 166 m², Františkovy Lázně, ul. Větrná h
Před 9 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte rodinný dům, který poskytne komfort celé vaší rodině? Chcete, aby vaše děti mohly rovnou vyběhnout na zahradu? Bydlet v klidné lokalitě, ale v blízkosti veškeré občanské vybavenosti? Máme pro vás řešení. Prodej řadového rodinného domu v ul. Větrná hůrka, Františkovy Lázně. Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům o celkové užitné ploše 166 m². Plocha parcely je 380 m², z toho je zastavěno 169 m². Podlahová plocha domu je 138 m². U domu naleznete garáž o výměře 20 m² a před garáží je možné parkovat další vozidlo. V 1. nadzemním podlaží je obývací pokoj spojený s kuchyní, koupelna se sprchovým koutem a WC a technická místnost s rekuperační jednotkou. Z obývacího pokoje se dostanete přes francouzské okno přímo do pergoly na zahradě. Zahrada je okrasná o výměře 211 m². Je zde pergola a zahradní domek na uskladnění zahradnických potřeb. Dále se zde nachází sání rekuperační jednotky, která je umístěna v domě v technické místnosti. Ze zahrady se dostanete na louku za domem, kde můžete ven... (více v detailu)
Před 9 dny
Karlovarský kraj
7 950 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty