Chci se bavit

Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
No prostě si chci z****** nebo nejsi větší skupiny žen, nechci za to žádný peníze, nic t... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

HiFi Receiver Telefunken TR500 - krásný zvuk
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám "strojovnu" - špičkový Hi-Fi receiver Telefunken TR500 s dostatečným výkonem i pro větší bedny. TF je firma která podle mého ucha u top modelů zvukově převyšuje mnohem známějšího Grundiga. Ta pětistovka byla ve své době jedním z nejvyšších modelů, který Telefunken vyráběl a podle toho je i vybavený. 7 senzorových předvoleb, High/low filtry, Loudness, AFC, výstup na 2 páry repro, regulace středů apod. Rozsah ladění: FM, MW, LW - Výkon: 2 x 70/120 Wattů (4 Ohmy), 2x 50/70 (8 Ohmů) - Rozměry: 460 x 145 x 350 mm - Váha 11,8 Kg - Rok: 1979 (1000,- DM) - Led indikace kvality signálu - Možnost připojení dalších zdrojů zvuku jako např. gramofon, magneťák apod. No prostě je toho spousta. Přístroj je zvukově ve skvělé kondici, vše funguje jak má, jediným problémem je prasklá žárovička pod třetí senzorovou předvolbou F... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 500
 Kč
velká busta Adolf Hitler,30 cm na výšku,6 kilo
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
prodám krásnou starožitnou těžkou bustu Adolfa Hitlera.Výška 30 cm.Váha tak 6-7 kilo.Materiál přesně nevím co je,ale asi kov.Minulost však neznám,proto neurčeno a od koruny!!!Nabídka mých předmětů je určena výhradně jen pro sbě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Odrážecí kolo
Před 39 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Odrážecí kolo - Moje odrážedlo se jménem. Jméno je jen nálepka, takže půjde dolů. Okolo jsou ještě černé nálepky, to jsou odrazky. Sem tam je škráblé. No určitě ještě poslouží. Je i se zvonkem. Patří mezi nejlehčí odrážedla, má jen 2,7 kg. Dcera si... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
950
 Kč
Chceš zažít trochu toho pořádného vzrůša
Před 69 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Miluju cestování, zábavu, jsem prostě trochu prdlejší povahy a mám rád spontánní věci. Nebaví mě už ten běžný stereotip, chce to si prostě život začít užívat. Zažít Jdeš se mnou do toho? Pokud si fajn milá hezká, bláznivá, pro každou špatnost 18-4... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pes z útulku
Před 880 dny - ANNONCE
Tak tu štěkám jako hrom a do nového roku si pro sebe mooooc přeju tu novou rodinku. Je ze mě už fakt mazel, ikdyž si rád jdu venku po svých a nerušeně čuchám, tak pak zase doháním to šmajchleníčko. Jo a tety pro vás mají zprávy, že vzhledem k mému nemocnému srdíčku a drahých lécích, které musím brát, tak prý za mě budou psívočáci doživotně platit veškeré veterinární náklady:-). No není to prima?. Tak já teď jako zavřu oči a pošlu tam nahoru přání....přeju si páníčky, kteří mi dají moře lásky, pelíšek v teplíčku, venčeníčko stačí tak vycházkovým tempem na pohodičku. Jsem trošku prevítek a umím šplhat na plot (dřív jsem byl nucenej utíkat a hledat si něco na zub a taky rád šmejdím za háravkama), takže fakt zahradu mít nemusím, stejnak na ní nemůžu být bez dozoru. Jsem taky kus samce, takže si přeju být buď jako jedináček, nebo k nějaký fajn samičce. Ale pozoooor, nejsem a nejspíš ani nebudu kastrovaný právě kvůli srdíčku, ikdyž by mi to víc jak sedlo, neb jsem dost často pěkný proutník, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty