Nabízí, pronájem, byty 2+kk Maxima Gorkého 421, Trutnov - Kr

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00536-2 Pokud hledáte bydlení v klidné lokalitě v Trutnově, mohl by vás zaujmout slunný byt v Gorkého ulici s dispozicí 2+kk . Velkou výhodou je možnost parkování na bezplatném parkovišti před domem. Byt se nachází v osmém patře. Z prostorné chodby se dostanete do koupelny s umyvadlem, sprchovým koutem a WC. Připojení pračky je samozřejmostí. V kuchyni jsou k dispozici vestavěné spotřebiče. Byt je orientovaný na východ a jih a je odtud nádhern... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 500
 Kč

Podobné inzeráty

Podnájem, byty/1+kk, 37.5 m2, Maxima Gorkého 597, Nové Dvory
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Podnájem, byty/1+kk, 37.5 m2, Maxima Gorkého 597, Nové Dvory, 67401 Třebíč, Třebíč [ID 63425] Nabízíme k podnájmu novostavbu bytu o velikosti 2+KK o celkové výměře 84m2. Byt se nachází na ulici Maxima Gorkého v Třebíči. Byt je zcela nový a je vybaven kuchyňskou linkou a klimatizací. K bytu je možné pronajmou také vnitřní parkovací stání. Celková výše podnájmu je 14 000,- Kč, výše záloh je stanovena na 3 500,- Kč a je vyžadována kauce ve výši dvou nájmů. V případě... (více v detailu)
Kraj Vysočina
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk umístěný ve 2. patře bytového domu v klidné lokalitě Bzence, dobrá dostupnost do centra města i na vlakové nádraží. Nájemné 6.500,- Kč/měsíc + služby (2.500,-... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Pronájem, byt 2+kk, 53 m2
Kód zakázky: 131031, Nabízíme Vám k pronájmu krásný byt 2+kk o výměře cca 53 m², který se nachází v přízemí domu na ulici Halasova v Jihlavě. Byt je plně vybaven, jak je patrné z fotografií, a je připravený k okamžitému nastěhování. K bytu náleží zděný sklep a možnost parkování je přímo před domem. Nájemné činí 13.000,- Kč měsíčně,... (více v detailu)
Pronájem bytu 2+kk s garážovým stáním, Chrudim,
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Úplně nový byt 2+kk, kde ještě nikdo nebydlel. Přesně takový byt pro Vás máme v Chrudimi, v ulici V Hliníkách. A to nejlepší, byt má vlastní parkovací stání pod domem, takže odpadá večerní hledání volného místa a domů dojdete se suchou nohou. Byt v novostavbě z roku 2024 má podlahovou plochu 50 m2 a nachází se v 2. nadzemní podlaží domu s výtahem. Díky orientaci na severovýchod bude v bytě vždy příjemně. Byt je vybaven kvalitní kuchyňskou linku na míru včetně spo... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 500
 Kč
Krásný byt 2+kk 35m2, Praha - Hrdlořezy
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Ve výhradním zastoupení, vám nabízíme k prodeji velmi hezký byt s dispozicí 2+kk o podlahové ploše 35 m2, nacházející se na Českobrodské ulici v atraktivní lokalitě Praha - Hrdlořezy. Byt je ideální volbou pro jednotlivce, páry nebo jako investice. Byt je velmi útulný, vku... (více v detailu)
4 490 000
 Kč
Pronájem, Byty 1+1, 31 m2 - Uherské Hradiště, ev.č. 02826
Ev.č. 02826 Nabízíme k pronájmu prostorný byt 1+1 na ulici Boženy Němcové v Uherském Hradišti. Tento byt je ideální pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají praktické a pohodlné bydlení. Byt se nachází v klidné lokalitě s výhledem do okolí. Nabízíme nevybavený. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj, který slouží jako obývací a ložnicový prostor, samostatnou kuchyň s jídelním prostorem a koupelnu s vanou . Byt je světlý díky velkým oknům, která propouštějí dostatek denního světla, a vytváří tak příjemnou atmosféru. Celková rozloha bytu je dostatečná pro pohodlné bydlení. Důležitou výhodou je ... (více v detailu)
12 800
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Trhových Svinech
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt v cihlovém domě ve velmi dobrém stavu, nacházející se v Trhových Svinech v lokalitě Za Pilou. Tento byt se nachází ve druhém patře a nabízí ideální podmínky pro pohodlný život. Byt má užitnou plochu 53 m² a je v osobním vlastnictví. Jednou z výhod tohoto bytu je vlastní balkón o ploše 5 m², kde si můžete užít příjemné chvíle na čerstvém vzduchu. K bytu dále náleží sklep o velikosti 2 m², což poskytuje... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 850 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, Havířov, ul. Akátová
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 46 m², umístěný v klidné části obce Šumbark. Byt se nachází ve 3. podlaží panelového domu s výtahem. Byt je ideální k rekonstrukci dle vaších představ, jelikož v něm jsou pouze příčky, což umožňuje změnit dispozici podle potřeby. Součástí bytu jsou nové interiérové dveře, plastová okna, nová šatní skříň v předsíni, kuchňská l... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 280 000
 Kč
Pronájem bytu v RD Ostrava - Koblov
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
???? Pronájem horního patra rodinného domu v klidné lokalitě Ostrava – Koblov, ul. Výdušná Nabízíme k pronájmu prostorné horní patro rodinného domu o rozloze 140 m². Tento byt je ideální volbou pro studenty, řemeslníky nebo jako manažerský byt. Majitelka preferuje klidné nájemníky, děti nejsou vítány. ???? Lokalita a dostupnost: Dům se nachází v malebné a klidné části Ostravy – K... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1 96m2 Brno Ponava
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem velice prostorného bytu 3+1 o velikosti 96m2 v cihlovém domu na ulici Tábor Brno Ponava / Královo Pole. Byt se skládá z velkého obývacího pokoje spojeného s jídelnou o velikosti 34m2, dále 2 neprůchozí pokoje o velikosti 20 a 14 m2, kuchyně s linkou a špajzem, prostorná předsíň s komorou, koupelnou s vanou a Wc zvlášť. Byt se pronajímá jako částečně vybavený - zůst... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
24 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 102 m², České Budějovice, ul. Osiková
Přidáno včera - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte ideální byt pro život nebo investici? Nabízíme k prodeji pěkný zděný byt 3+kk v osobním vlastnictví o užitné ploše 102 m² s terasou a parkovacím stáním, ve velmi žádané lokalitě Mladé, ulice Osiková, v Českých Budějovicích. Tento byt je situován ve 4. NP (3. patro), orientován na severovýchod. Dispozice bytu zahrnuje - prostornou chodbu, koupelnu s rohovou vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, dětský pokoj, ložnice, moderní kuchyň propojená s obývacím pokojem, který má přímý vstup na prostorn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 500 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, ul. Na Rybníčku, Olomouc
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt se nachází v 1.NP cihlového bytového domu v klidné části, na okraji města. S výměrou 89m2 je vhodný k dlouhodobému bydlení pro 1-4 osoby. Pronajímá se nezařízený. K bytu náleží posezení na dvoře. Aktuálně probíhá rekonstrukce kuchyně + další drobnější úpravy. Byt je k dis... (více v detailu)
Olomoucký kraj
18 000
 Kč
Prodej byt 3+1, 69㎡
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej bytovou jednotku 3+1, 69 m2 v nízkopodlažním domě v příjemné a klidné lokalitě Tlumačov - Skály. Byt je unikátní příslušenstvím, které je k němu vymezeno pro užívání: - samostatný vstup do bytu se zahradou, - vlastní parkovací místo před domem, - dvorek s hospodářskou budovou, - dva sk... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 950 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 a vestavby 2+kk v Novém Městě na Moravě
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k prodeji vícegenerační nemovitost, která se skládá z prostorného bytu 3+1 s užitnou plochou 77 m², ke kterému patří zrekonstruované obytné podkroví 2+kk s užitnou plochou 36 m², dále balkon, sklep, garáž a zahrada. Nemovitost se nachází v klidné lokalitě Nového Města na Moravě. Zrekonstruované obytné podkroví 2+kk s užitnou plochou 36 m²lze ideálně využít pro hosty, nebo jako pracovní prostor či generační bydlení, případně k dalšímu pronájmu. K dispozici je také garáž, která poskytuje pohodlné parkování a zahradu, kde můžete relaxovat a trá... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 490 000
 Kč
Pronájem, Byt 1+1, 35 m2, Jiráskova ul., Chomutov
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Pronájem zařízeného bytu o dispozici 1+1, ve 3. patře zatepleného panelového domu, ve velmi vyhledávané lokalitě města. Najdeme zde vstupní předsíň, koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, kuchyni a pokoj. Veškerá občanská vybavenost i zastávka MHD v blízkosti bytu. Cena bez energií, pro 1 osobu, další + 500,- Kč, maximálně 2 osoby. Nutno předložit výpis z rejstříku exekucí a pracovní smlouv... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 500
 Kč
Prodej bytu 3+1, 62 m², Havířov, ul. Přímá
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt 3+1 v klidné části města Havířov - Podlesí. Byt se nachází ve 4. podlaží sedmipodlažního panelového domu. Užitná plocha bytu činí 62 m² + balkon a sklep. Dispozice zahrnuje prostornou obývací místnost se vstupem na balkon, dva samostatné pokoje, kuchyň, koupelnu s vanou, samostatné WC a předsíň s dostatkem úložného prostoru. Tento slunný byt poskytuje příjemné bydlení v klidné lokalitě pl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 400 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 Ostrava-Zábřeh
Kód zakázky: , Doporučujeme k pronájmu byt po kompletní rekonstrukci o dispozici 1+1 na ul. Volgogradská situovaný do nízké zástavby naproti sportovnímu gymnáziu. Nemovitost prošla celkovou rekonstrukcí, plovoucí podlahy, dlažba, omítky, snížené stropy SDK podhledy s bodovým osvětlením, nová KL a pl. sporák s troubou, digestoř, zárubně a interiérové dveře, rozvody el. v mědi, odhlučněné dveře vč. bezp. zámku, příprava pro pračku v koupelně. V kuchyni jídelní stůl a židl... (více v detailu)
Prodej bytu 1+1 v Jablonci nad Nisou, ul. Rychnovská
Nabízíme k prodeji krásný podkrovní byt 1+1 o celkové užitné ploše 44,6m², který se nachází ve vyhledávané a klidné části obce Kokonín. Byt je umístěný v cihlovém domě na 3. patře z celkových 3 nadzemních podlaží. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají harmonické bydlení v klidné lokalitě s výhodami městské infrastruktury. Samotná lokalita Kokonín je známá svou malebností a klidným životním prostředím, přičemž nabízí kompletní občanskou vybavenost a skvělou dostupnost do centra města. V těsné blízkosti se n... (více v detailu)
2 640 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 60 m², Praha, ul. Smržových
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt s dispozicí 2+kk o čisté obytné ploše 60 m² s balkónem 8 m², situovaným v klidné části čtvrti Vysočany. Tento světlý a prostorný byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží aktuálně dokončené novostavby s celkovým počtem 8 nadzemních podlaží. Byt disponuje dvěma místnostmi a je ideální pro pohodlné bydlení jednu osobu nebo páru. K dispozici je také sklep v 1. podzemním podlaží. Lokalita Vysočany nabízí veškerou občans... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 84 m², Vratimov, ul. Zahradní
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji luxusní byt 3+kk ve velmi dobrém stavu v klidné části obce Vratimov. Byt se nachází v cihlové konstrukci a disponuje užitnou plochou 84 m². Nemovitost je rozdělena na 1 podzemní a 2 nadzemní podlaží. Součástí nabídky je také vybavená kuchyň a dva sklepy 6 a 9 m², což nabízí dostatek úložného prostoru. Nemovitost prošla nedávnou luxusní rekonstrukcí, která zajišťuje mode... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 1+1 ve Vysokém Mýtě, ul. 17. listopadu
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme vám byt o dispozici 1+1 ve Vysokém Mýtě. Dům se nachází v zatepleném panelovém domě, okna jsou nová plastová. Byt má celkovou plochu 38 m2 a je v původním, velmi dobře udržovaném stavu. Vytápění i ohřev vody je dálkový. Byt najdete na velmi klidném místě, s veškerou občanskou vybaveností (škola, školka, obc... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 190 000
 Kč
Pronájem bytu 1KK, 30 m2, Brno- Jamborova
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
V rámci zastoupení majitele nabízím k dlouhodobému podnájmu byt 1KK, nacházející se v klidné ulici Jamborova. Byt je situovaný v 1.NP s okny do klidného vnitrobloku. Nájemníkům je k dispozici veliká terasa, kterou je možné využívat k posezení, sušení prádla, pěstování atd. Dispozice bytu: Obytná kuchyň je čtvercového půdorysu, ve kterém je umístěna kuchyňská linka. Byt disponuje prostornou koupelnou s rohovou vanou, WC, umyvadlem a přípojkou k pračce. Nabízená jednotka je součástí nově postaveného, malého bytového domu, stojícího v klidné a tiché ulici avšak poblíž MHD. Součástí bytu je možnost využití sklepních prostor, kde je možno cokoliv uskladnit... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Prodej byt 3+1, 91㎡
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej světlého bytu 3+1 s balkónem a extra prostorným sklepem, Husova ulice. Jedná se o skutečně světlý panelový byt ve středu města v klidné lokalitě Chrudimi. Bytové jednotka se nachází ve 2 NP. Dispozice bytu nabízí prostornou vstupní chodbu, ze které se samostatně vstupuje do dalších částí bytu, tj. ložnice, dětský pokoj, obývací pokoj s balkónem, kuchyně, samostatné WC a koupelna a prostorná komora v bytě. Byt je po celkové rekonstrukci, která zahrnovala výměnu oken za plastová, výměnu podlah, novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně atd. viz. fotografie. Podlahová plocha bytu je 81 m2 a ... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 190 000
 Kč
Nabízíme pronájem bytu 1+1 Okružní, Dvůr Králové nad Labem
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00525-3 Nabízíme Vám byt 1+1 k pronájmu v klidné lokalitě Okružní ulice v Dvoře Králové nad Labem. Byt se nachází ve 2 patře panelového domu, disponuje užitnou plochou 35 m2 a je v dobrém stavu. K dispozici je sklep a centrální dálkové topení. Byt je vybavený kuchyňskou linkou se sporákem. Skvělá lokalita s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti v blízkosti. Ideální pro jednot... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Jílovém u Prahy, ul. Kabáty
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 2+kk o podlahové ploše 52 m², situovaný ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Kabáty, Jílové u Prahy. Byt se nachází na okraji obce, což zajišťuje příjemnou atmosféru s dostatkem soukromí. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a nabízí moderní bydlení s praktickým uspořádáním místností. K dispozici jsou dvě prostorné místnosti, ideální pro jednotlivce či menší rodinu. Útulnost navozují dřevěné podlahy a dveře. Vytápění bytu je pomocí infra panelů umístěných na stropě. Za domem se nachází společná zahra... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 992 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty