Městečko Trnávka - Bohdalov, les, 6 109 m2 – pozemek

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Ev.č. E3380BL037 Exkluzívně Vám nabízíme k prodeji lesní pozemek o výměře 6 109 m2 lokalizovaný v katastrálním území Bohdalov u Městečka Trnávky v komplexu lesa soukromých vlastníků, v blízkém sousedství majetku Lesů ČR, s.p. (možnost vložit do směny). Přístupný je buď ze západu přes louky jiných vlastníků, nebo z východu přímo z přibližovací komunikace třídy 4L. Terén pozemku je svažitý k východu (kombinované technologie vyklizování hmoty), v lesním porostu výrazně převažuje mýtní kmenovina průměrné až nadpr... (více v detailu)
Pardubický kraj
217 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám lesní pozemek v k.ú. Křepice
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám lesní pozemek v k.ú. Křepice. Jedná se o pracelu č. 203/1 o celkové výměře 4.343 m2. Hlavn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
152 000
 Kč
Habrůvka, stavební parcela, 422 m2 – pozemek
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. E3413BL002 Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme stavební pozemek v obci Habrůvka. Jedná se o pozemek lichoběžníkového tvaru o přibližné výměře 422 m2. Aktuálně se na pozemku nachází vzrostlé ovocné stromy, studna s užitkovou vodou a vstup do hliněného sklepa. Sítě se nacházejí na hranici pozemku. Pozemek je veden v územním plánu jako stabilizovaná plocha bydlení individuální venkovského charakteru, tím se rozumí hlavní využití pozemku pro bydle... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000 000
 Kč
Prodej, Pozemky - zahrady, 484 m2 - Brno - Bystrc
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00130 Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji pozemek o celkové výměře 484 m2 nacházející se v Brně - Bystrci. Pozemek je veden v katastru nemovitostí jako zahrada s chatou s číslem evidenčním o zastavěné ploše 25 m2, ta tam však v současné době už nestojí. K pozemku se lze dostat pěšky z příjezdové cesty - cca 100 m. P... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
955 000
 Kč
Prodej pozemku Nová Ves u Pohořelic 1310 m2
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji lukrativní pozemek nacházející se v těsné blízkosti obce, u pozemní komunikace, v Nové Vsi u Pohořelic, okres Brno-venkov. Jedná se o pozemek o celkové výměře 1310 m2, orná půda, parcelní číslo 3051, katastrální území Nová Ves u Pohořelic. Pozemek je rovinatý, který je přístupný po zpevněné komunikaci, má obdélníkový tvar, cca 14 m široký, dlouhý cca 93 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku 1.683 m2 v Pěnčíně - Bratříkov
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Postrádáte klidné místo u lesa pro vyčištění hlavy? Láká vás chov či pěstování? Hledáte investici do půdy? Nebo jen toužíte vlastnit pozemek v samém středu mezi Jizerkami, Krkonošemi a Českým rájem? Nabízíme k prodeji nestavební pozemek o výměře 1.683 m2 v Pěnčíně, (okr. Jablonec n. N.), části obce Bratříkov. Pozemek je mírně svažitý k severní straně a je přístupný z obecního pozemku. Z jedné strany je lemován l... (více v detailu)
Liberecký kraj
120 000
 Kč
Komplex lesních pozemků u obce Kněž, ev.č. VŠ-7529
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. VŠ-7529 Severozápadně od obce Kněž nabízíme k prodeji lukrativní komplex lesních pozemků o celkové rozloze 8,2 ha, které jsou situované do šesti samostatných funkčních celků v témže lesním bloku a ve vlastnictví pouze jednoho majitele, kromě dvou parcel o výměře 178 m2, které jsou ve spoluvlastnickém podílu ve výši 1/6. Dle platného LHP dominují porosty smrku s příměsí listnatých stromů – dub, habr, bříza a jasan a jehličnatých stromů - douglaska a jedle, když věková skladba jednotlivých skupit je v rozmezí cca 12 – 114 let s celkovou dřevní zásobou cca 500 m3. Z celkové zásoby je cca 170 m3 mýtního smrku a habru a cca 87 m3 předmý... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 035 000
 Kč
Prodej, Pozemky pro bydlení, 810 m2
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 130710, Hledáte pozemek pro svůj vysněný dům nebo chcete dlouhodobě investovat do koupě stavebního pozemku? Obě možnosti splňuje naše současná nabídka. Ve výhradním zastoupení majitele Vám představujeme stavební pozemek ve Velkém Beranově - v části Nové Domky. Jedná se o pozemek, který je v územním plánu veden jako plocha BI (bydlení v rodinných domech - městské a příměstské). Pozemek má v současné době na KN výměru 945 m2, nabízen je však ve výměře 810 m2 (pozemek bude rozdělen po zpracování geometrického plánu). V případě zájmu je možné odkoupit pozemek v celé výměře. V současné době ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej podílu 1/4 na pozemku 23 305 m² - 83,36 Kč/m²
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
- Zajímavá investiční příležitost - spoluvlastnický podíl na území navazující na zástavbu - Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme prodej spoluvlastnického podílu na souboru pozemků o celkové výměře 23 305 m² ve výši 1/4 1 spoluvlastníka ( 5 826,25 m² podíl přepočítán), v lokalitě těsně navazující na zástavbu, v obci a k.ú. Velká Hleďsebe, kousek od Mariánských Lázní. Tato klidná rozlehlá část obce se nachází západně od centra. Pozemek leží za restaurací Marion, za domy v ulici Husova. Centrum obce je odtud vzdálené přibližně 300 m, do Mariánských Lázní je to cca 2,5 km, do Chebu necelých 32 km a na hraniční přechod Broumov zhruba 17 kilometrů. Centrální část pozemků je přibližně 620 metrů dlouhá a cca 50 metrů široká. Pozemky jsou rovinaté (lehce zvlněné) a dobře dopravně dostupné. Nyní jsou pozemky občasně využívány k chovu hospodářských zvířat bez pachtovní smlouvy jedním ze spoluvlastníků. Podle platného Územního plánu Velké Hleďseb... (více v detailu)
Karlovarský kraj
514 500
 Kč
Prodej pozemku o celkové výměře 1.237 m2 v Desné v Jizerskýc
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi zahradu / louku o celkové výměře 1.237 m2 v Desné v Jizerských horách. Pozemek je dle aktuálně platného územního plánu zařazen do ploch nezastavitelných: Veřejná prostranství - veřejná zeleň. Žádost o změnu územního plánu podána nebyla a pozemek je nabízen jako nestavební. Přístup k pozemku je přímo z veřejné pozemní komunikace. Je svažitý k SZ a svou JV částí sousedí s železniční tratí - vlaková za... (více v detailu)
Liberecký kraj
395 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 1 723 m2 v Havlíčkově Brodě
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji stavební pozemek v Havlíčkově Brodě v klidné lokalitě „U Vítků“. Celková výměra tohoto slunného, mírně svažitého pozemku, obklopeného zelení je 1 723 m2. Z ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Karlovy Vary-Žalmanov. Pozemek 2999 m2 určený k výstavbě byt
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Více při osobním jednání , Reality 11 Vám zprostředkují Stavební pozemky určené k výstavbě rodinných domů o celkové výměře 2999 m² v obci Žalmanov - katastrální území Stružná u Karlových Varů. Pozemek má ideální polohou s celodenním sluncem, na mírně svažité ploše, v klidné části obce, v nadmořské výšce 637 m. Pozemek bude možné rozdělit až na šest jednotlivých pozemků, viz studie na přiložených obrázcích Vhodné pro malý developerský projekt Pozemek je nepravidelného obdélníkového tvaru s orientací delších stran S-J, s možností oplocení do výšky 1,5 m. Ze severní strany rozlehlé pastviny a z jižní strany je lemován místní komunikací III. třídy, podél které vede obecní kanalizace. Pozemek leží v proluce mezi stávající zástavbou dle ÚP na ploše BV - venkovská obytná zástavba smíšená. Viz územní plán. V okolí je řídká zástavba obytných a rekreačních objektů, s nerušenou vyhlídkou do okolí. Napojení na obecní vodovodní řad s dostatečnou kapacitou ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 098 300
 Kč
Prodej pozemky pro bydlení, 5 127 m2 - Rychvald, ev.č. 00409
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 00409 Nabízíme k prodeji zajímavý pozemek o celkové výměře 5.127 m2 v Rychvaldě. Na pozemku nyní stojí menší rodinný dům 2+1, vhodný k rekreaci nebo jako základ pro vaši budoucí investici. Hlavní přednosti: • Klidná lokalita: Obklopeni zelení a rodinnými domy si užijete klidné bydlení. • Potenciál pro vlastní realizaci: Část pozemku nabízí prostor pro vaše vlastní nápady a úpravy. • Dobrá dostupnost: V obci je zajištěna základní občanská vybavenost (škola, pošta) a dobrá dostupnost do okolních mě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 920 000
 Kč
Dvougenerační RD 8+2, pozemek 2504m2, Velký Osek
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Hledáte místo, kde si vytvoříte domov přesně podle svých představ? Nabízíme vám dvougenerační rodinný dům v klidné obci Velký Osek, okres Kolín, který je připraven ke kompletní rekonstrukci. S již hotovou projektovou dokumentací a stavebním povolením můžete ihned začít s přestavbou a přetvořit nemovitost podle svých snů. Dům je navržen pro dvougenerační bydlení, což znamená dvě samostatné bytové jednotky o dispozici 4+1. První jednotka nabízí pohodlí dvou koupelen a dvou šaten, které zajistí dostatek úložného prostoru. Druhá jednotka se pyšní terasou s výhledem do zahrady, garáží a dokonce ateliérem či dílnou - ideální pro vaše koníčky nebo práci z domova. Tento rodinný dům stojí na rozlehlém pozemku o výměře 2504m2, který skýtá mnoho možností. Na pozemku se nacházejí tři jezírka, která dodávají zahradě jedinečný charakter a mohou být upravena pro relaxaci. Vzrostlá zeleň zajišťuje soukromí a pocit naprostého klidu. Navíc je zde dostatek místa na bazén či venkovní poseze... (více v detailu)
11 490 000
 Kč
Lesní pozemek 4 371 m2
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej lesního pozemku v blízkosti obce Tršice na Olomoucku o celkové výměre 4 371 m2. Les je situován v mírném jižním svahu a je tvořen ovocnými stromy a břízami. K hranici pozemku je možné dojet osobní autem. Terén je tvořen mírně kamenitou cestou přes stromovou alej. Na jejím konci se pokračuje polní cestou, která je dobře sjízdn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
500 000
 Kč
Prodej lesa 19200 m² Ludkovice
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji lesní pozemky v lokalitě Ludkovic - okres Zlín. Celková výměra pozemků činí 19 200 m2 a zahrnuje listnatý les s dominantními druhy dubu, buku, jasanu a habru. V lese se neprováděly žádné zásahy posledních 10 let, což zaručuje jejich neporušenou přírodní hodnotu. Z velké parcely výměry 17 679 m2 je 80 % určeno k m... (více v detailu)
Zlínský kraj
33
 Kč
Prodej podílu 1/4 na pozemku 23 305 m² - 83,36 Kč/m²
Před 7 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
- Zajímavá investiční příležitost - spoluvlastnický podíl na území navazující na zástavbu - Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme prodej spoluvlastnického podílu na souboru pozemků o celkové výměře 23 305 m² ve výši 1/4 1 spoluvlastníka ( 5 826,25 m² podíl přepočítán), v lokalitě těsně navazující na zástavbu, v obci a k.ú. Velká Hleďsebe, kousek od Mariánských Lázní. Tato klidná rozlehlá část obce se nachází západně od centra. Pozemek leží za restaurací Marion, za domy v ulici Husova. Centrum obce je odtud vzdálené přibližně 300 m, do Mariánských Lázní je to cca 2,5 km, do Chebu necelých 32 km a na hraniční přechod Broumov zhruba 17 kilometrů. Centrální část pozemků je přibližně 620 metrů dlouhá a cca 50 metrů široká. Pozemky jsou rovinaté (lehce zvlněné) a dobře dopravně dostupné. Nyní jsou pozemky občasně využívány k chovu hospodářských zvířat bez pachtovní smlouvy jedním ze spoluvlastníků. Podle platného Územního plánu Velké Hleďseb... (více v detailu)
Karlovarský kraj
514 500
 Kč
Pozemek Praha 6 Divoká Šárka/3076 m2
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodej pozemku 3076 m², Divoká Šárka, Praha 6 Dejvice Pozemek na lukrativním místě v přímém sousedství vil v údolí Divoké Šárky p.č. 2257 o výměře 2813 m2 s nezapsanou stavbou chaty, druh pozemku: ostatní plocha a p.č. 2249 o výměře 263 m2, druh pozemku: trvalý travní porost (příjezdová cesta). Oba pozemky zapsané u katastrálního úřadu pro Hlavní město Praha, katastrální pracoviště Praha na LV č. 1332 pro katastrální území Dejvice... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 990 000
 Kč
Pozemek v k.ú. Lovčice u Kyjova
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji do výlučného vlastnictví zajímavý pozemek o výměře 468 m2, který se nachází v k.ú. Lovčice u Kyjova, okres Hodonín. Jedná se o parcelu č. 7071. Pozemek j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
102 960
 Kč
Prodej spoluvlastnického podílu investičního pozemku 2811 m2
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Naše realitní kancelář exkluzivně nabízí k prodeji zajímavý pozemek v k.ú. Slavonín, okres Olomouc. Jedná se o podíl ve výši id. 8/9, parc.č. 812/28 o celkové podílové výměře 2811 m2 (podíly přepočítány). Pozemek se nachází poblíž zastavitelného území, je mírně svažitý, přístupný z cesty a nachází se v klidné části na jihu města Olomouc. Pozemek je součástí přestavbové plochy technické infrastruktury. Podle územního plánu se jedná o stabilizované plochy veřejných prostranství. Je zde dobrá dopravní ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
1 ha pozemků v k.ú. Solopysky u Loun
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji zajímavé parcely v k.ú. Solopysky u Loun. Jedná se o parcely č. 657/18, 657/20, 657/24, 657/54, 657/25 o celkové výměře 10.654 m2. Jedná se o pozemky ve výlučném i podílovém spoluvlastnictví. Pozemky js... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej 0,3 ha zastavitelných pozemků v k.ú. Mirotice
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji do výlučného vlastnictví zajímavé pozemky v k.ú. Mirotice, okres Písek. Jedná se o parcely č. 144/13, 159/14 o celkové výměře 2999 m2. Vzájemně sousedící pozemky jsou mírně svažité a nachází se na východě ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 572 000
 Kč
0,3 ha pozemků v k.ú. Vranovice nad Svratkou
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji 18 pozemků v k.ú. Vranovice nad Svratkou, okres Brno-venkov. Celková výměra pozemků je 2638 m2 na listu vlastnictví LV 2283. Jedná se o 13 pozemků ostatní plochy, 3 lesní pozemky, 1 ornou půdu a o zastavěnou plochu a nachází se na severu obce. Dle ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
791 400
 Kč
Nabídka pozemků o výměře 37109 m2 v k.ú. Borovnička (okres T
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji unikátní investiční příležitost v obci Borovnička, okres Trutnov. Pozemky za příznivou cenu s velkým potenciálem. V této malebné lokalitě se nachází rozlehlé pozemky typu louky a lesů o celkové ploše 37109m², tato výměra je již přepočítána na nabízený PODÍL 13/16. Díky velké ploše a výhodné poloze v oblíbené rekreační oblasti je zde možnost uvažovat o využití pozemků pro stavbu rekreačního střediska, chatové osady či jiných komerčních projektů s vysokým potenciálem návratnosti investice. Obec ještě nemá připraven územní plán, čili je zde velký prostor k jednání o možnosti využití. Pozemky typu trvalý travní porost jsou propachtovány, což přináší stabilní zdroj pasivního příjmu a možnost dlouhodobého investičního výnosu. Poloha nemovitostí v těsné blízkosti obce Borovnička a s výbornou dostupností k důležitým dopravním tepnám zajišťuje komfortní životní prostředí p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 600 000
 Kč
Prodej podílu 800 m2 na pozemcích v k.ú. Ratíškovice
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji spoluvlastnický podíl ve výši id. 1/2 na čtyřech pozemcích v k.ú. Ratíškovice, okres Hodonín o celkové podílové výměře 800 m2 (podíly přepočítány). Jedná se o celé LV 1517. Pozemky jsou blízko sebe a nachází se na východě obce. Na katastru jsou pozemky evidovány jako trvalý travní porost a orná půda. Podle územního plánu jsou pozemky součástí ploch ochrany zeleně, lesoparku. Prohlídky na pozemcích nejsou pl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
88 110
 Kč
Prodej pozemky pro komerční výstavbu, 20 325 m2 - Rožďalovic
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 00438 Nabízíme k prodeji pozemek pro výrobní areál o výměře 20.325 m2. Nachází se dle ÚP v průmyslové zóně na okraji střediskové obce a je dobře dostupný ze silnice 32 směr Jičín – Poděbrady. Plochy v areálu jsou zpevněné, neboť historicky se zde provozovala betonářská výroba. Pozemek je bez nutnosti demolice starých budov. Možnost přístupu kamionové a železniční dopravy. Všechny sítě jsou k dispozici. Možno... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty