Samonivelační laser 4x360° 16 linií + DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ

Samonivelační laser 4x360° 16 linií + DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám plně funkční, samonivelační, stavební křížový laser. Vše nezašpiněné, nepoškozené. Dosvit 20 metrů ve stínu, 50+ metrů večer. Napájení buď aku (cca 6 hodin provozu) nebo ze sítě. Přesnost +-1,5 mm/7m. 4 na sebe kolmé roviny. 2 vodorovné (11 mm nad podlahou a 115 mm) a 2 svislé = 10 křížů (podlaha, strop a 8x stěny). Dá se zapnout každá zvlášť. Přístroj se při sebemenším pohnutí vždy sám vyrovná do vodorovné polohy. Při větším vychýlení, kdy už se není sám schopen nivelovat, se rozezní akustická výstraha a laser začne blikat. Pro přepravu se dá kyvadlový mechani... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 650
 Kč

Podobné inzeráty

samonivelační přístroj, Nivelak laser
samonivelační přístroj, Nivelak laser
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám nepoužívaný nivelak. Automaticky se seřídí do vodorovné pozice. 360 stupňová svislá a vodorovná rovina Křížový laser zobrazuje dvě svislé a jednu vodorovnou rovinu 360°, celkem 12 linií. Křížový laser umožňuje nastavit 3 funkční režimy: 1 – jedna vodorovná rovina 2 – jedna vodorovná a jedna svislá rovina 3 – jedna vodorovná a dvě svislé roviny. Přesnost 1mm/7m. Doporučená ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 300
 Kč
Samonivelační rotační laser 360° - zelený/červený paprsek
Samonivelační rotační laser 360° - zelený/červený paprsek
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Laser se zeleným paprskem =5500,- Kč Laser s červeným paprskem = 5000,- Kč Lať + stativ = 2000,- Kč Prodám nový samonivelační rotační laser (nivelák) určený na stavbu (výkopy základů, zakládání zdiva,značení vagrysu...) , rekonstrukce i výkopové práce (práce s bagrem a minibagrem - Kubota,JCB,Komatsu, Volvo...). Automatická nivelace v rozsahu +/-5°, 4 rychlosti rotace, manuální režim, nakloněná rovina, olovnice, horizontální i vertikální nivelace. - přesnost 1mm/10m - měřící rozsah s detektorem ... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 000
 Kč
Křížový profesionální laser samonivelační 4V1H6D Deko s br
Křížový profesionální laser samonivelační 4V1H6D Deko s br
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Popis produktu: Profesionální liniový, křížový samonivelační laser, 4V1H6D, přesnost 1 mm/ 5 m, rozsah 10 m. Laser lze otáčet o 360°. Samonivelační křížový liniový laser je určen k zajištění a kontrole umístění objektů a rovin v prostoru vůči promítaným laserovým liniím, čímž nalézá uplatnění při stavebních činnosti. Přístroj je možné nainstalovat na stativ se závitem 5/8“ (není součástí dodávky). Technické údaje: Samonivelační funkce: díky vysoce kvalitní mechanice se laser b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
rotační laser VEVOR samonivelační stativ a lať červený papr.
rotační laser VEVOR samonivelační stativ a lať červený papr.
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám nový samonivelační rotační laser (nivelák) včetně stativu a latě určený na stavbu (výkopy základů, zakládání zdiva,značení vagrysu...) , rekonstrukce i výkopové práce (práce s bagrem a minibagrem - Kubota,JCB,Komatsu, Volvo...). Automatická nivelace v rozsahu +/-5°, 4 rychlosti rotace, manuální režim, nakloněná rovina, olovnice, horizontální i vertikální nivelace. - přesnost 1mm/10m - měřící rozsah s detektorem až 500m - rozsah samonivelace +/- 5°... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 500
 Kč
NOVÝ samonivelační 3D-laser-3 x 360°-ZELENÝ+DOKLAD
NOVÝ samonivelační 3D-laser-3 x 360°-ZELENÝ+DOKLAD
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
NOVÝ + ZÁRUKA + DOKLAD - předkontrola v SERVISU - 100% NOVÝ samonivelační 3D-MULTI laser-3 x 360°-ZELENÝ (paprsek je lépe vidět). Kompaktní laser pro všechny druhy použití v interiéru s paprskem ve spodní části.Možnosti použití: jedna vodorovná linie 360° a dvě svislé linie na sebe kolmé v rozsahu 360°umožňují četná použití pro jakékoliv měření, vytyčování pravého úhlu a nivelaci v interiéru (podlahy,okna,topení,obklady atd).Možnost uzamčení samonivela... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 250
 Kč
DEWALT křížový laser samonivelační
DEWALT křížový laser samonivelační
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám laserový kříž od značky DEWALT s automatickým srovnáním s přesností ± 0,3 mm/m pro srovnávací práce. Obsluha pomocí dvou tlačítek a indikátor nabi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 999
 Kč
Einhell TE-LL 360 - křížový laser NOVÝ
Einhell TE-LL 360 - křížový laser NOVÝ
nabízím nikdy nevyužitý křížový laser Einhell TE-LL 360 (viz.foto) Poloměr měření (°): 360 Rozsah samonivelace +/- (°): 4 Křížový laser TE-LL360 je ideální nástroj na instalaci, renovaci nebo pokládací práce. Vodorovná 360° čára pro snadné vyrovnání předmětů v místnosti. T... (více v detailu)
1 700
 Kč
Predám nový 4D 16 líniový krížový laser HILDA +príslušenstvo
Predám nový 4D 16 líniový krížový laser HILDA +príslušenstvo
Predám nový, nepoužívaný 4D-16 líniový, 360° zelený nivelák HILDA. Nivelačný prístroj HILDA disponuje zeleným lúčom, ktorý je výborne viditeľný aj pri horších svetelných podmienkach. Pracovný rádius je cca. 25m. Prístroj má ochranu IP54 čo znamená že je chránený voči vlhkosti a prachu. Odchýlka prístroja je +/-2mm na 10m. Prístroj je možné zaaretovať a je možné pracovať s prístrojom aj pod rôznymi uhlami. K 4D nivelačnému prístroju HILDA je dodávaný vyberateľný akumulátor s kapacitou 3000mAh. Batéria na jedno nab... (více v detailu)
2 250
 Kč
Predám nový 3D 360° 12 líiový zelený nivelák Hilda
Predám nový 3D 360° 12 líiový zelený nivelák Hilda
Predám úplne nový 3D 12-líniový nivelák značky Hilda. Nivelák má 3 lasérové vežičky z ktorej každej ide 360stupňový lasérový lúč. Má automatickú stabilizáciu. Zaistenie výkyvu zabraňuje poškodeniu pri preprave. Nivelák vysiela jasné lúče zelenej farby pre lepšiu vyditelnosť lúčov. -Nivelák má ochranú IP54, je možné používať ho vo vlhkom alebo prašnom prostredí. -Nivelák má vymenitelnú batériu Veľkou výhodou tohto niveláku je to že sa dá samonivelizácia vypnúť a prístroj sa dá používať aj pod rôznymi uhlami. O... (více v detailu)
2 000
 Kč
Rotační LASER Vevor + stativ a 5m lat
Rotační LASER Vevor + stativ a 5m lat
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
červený paprsek 7000kc zelený paprsek 7500kc Prodám nový samonivelační rotační laser (nivelák) včetně stativu a latě určený na stavbu (výkopy základů, zakládání zdiva,značení vagrysu...) , rekonstrukce i výkopové práce (práce s bagrem a minibagrem - Kubota,JCB,Komatsu, Volvo...). Automatická nivelace v rozsahu +/-5°, 4 rychlosti rotace, manuální režim, nakloněná rovina, olovnice, horizontální i vertikální nivelace. - přesnost 1mm/10m - měřící rozsah s detektorem až 500m - rozsah samonivelace +/- ... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 000
 Kč
Samonivelační křížový laser 3D nivelak AKCE
Samonivelační křížový laser 3D nivelak AKCE
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nový 3D laser, vyrovná se značce HILDA a DEKO. Má všechny funkce, zajištění proti přepravě, hlavičku těsně nad podlahou, závit 1/4",nástěnný držák, vysouvací plošina, prakticky stejný zelený jas a stejné příslušenství. Zatím tato cena. Parametry: Laser osy: 3D 3x 360°, 12 lines Dosah: 30m Přesnost: ±1.5mm/5m Barva: green light 520nm Automa... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 490
 Kč
Deko DKLL12PB1 zelený, samonivelační křížový laser 360°
Deko DKLL12PB1 zelený, samonivelační křížový laser 360°
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Inteligentní nastavení Křížový laser má automatickou samonivelační funkci. Zařízení se automaticky nastaví do vodorovné polohy. Samonivelizaci lze vypnout a nastavit nakloněnou rovinu. Inteligentní nastavení Křížový laser má automatickou samonivelační funkci. Zařízení se automaticky nastaví do vodorovné polohy. Samonivelizaci lze vypnout a nastavit nakloněnou rovinu. Režim nakloněné roviny Stisknutím tlačítka „ven“ na horní straně přístroje na 3 sekundy deaktivujete samonivelační nastavení, můžete jej používat v libovolném úhlu nebo jej používat se stativem. 360 stupňů vertikální a horizontální roviny Křížový laser zobrazuje dvě vertikální a jednu horizontální 360° rovinu, celkem 12 linií. 3 režimy nastavení Křížový laser umožňuje nastavit 3 funkční režimy:... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 299
 Kč
Rozpěrná tyč 3,36m pro laser
Rozpěrná tyč 3,36m pro laser
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
-nové zboží, vystavuji doklad, záruka 24/12 měsíců (koncový spotřebitel/IČ) - slouží místo stativu/trojnožky tam, kde potřebujete laser umístit výš, než kolik umožňuje stativ -včetně držáku na laser se závitem 1/4" a 5/8" -masivní hliníkový odlitek, spojení jednotlivých dílů přes závit, teleskopická část pouze u pos... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 100
 Kč
Samonivelační 3D-MULTI laser-3 x 360°-ZELENÝ+DOKLAD a ZÁRUKA
Samonivelační 3D-MULTI laser-3 x 360°-ZELENÝ+DOKLAD a ZÁRUKA
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
ZÁRUKA , SERVIS , DOKLAD - zabalený nepoužitý. Prodám PROFI 3D-MULTI laser-3 x 360°-ZELENÝ(paprsek je lépe vidět)-ZÁRUKA předkontrola v SERVISU-100% přesný (zabalený nepoužitý).Kompaktní laser pro všechny druhy použití v interiéru s paprskem ve spodní části..Možnosti použití: jedna vodorovná linie 360° a dvě svislé linie na sebe kolmé v rozsahu 360°umožňují četná použití pro jakékoliv měření,vytyčování pravého úhlu a nivelaci v interiéru (podlahy,okna,topení,obklady atd).Mo... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 750
 Kč
Nový samonivelační laser 4D 16 linek, 2 baterie, Do
Nový samonivelační laser 4D 16 linek, 2 baterie, Do
Před 9 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
NOVÝ, NEPOUŽITÝ 16řádkový 360° horizontální vertikální kříž 4D zelené světlo laserová vodováha Samonivelační měření Super výkonný laserový paprsek Baterie: 2 * dobíjecí lithiová baterie, 3,7 V, 1200 mAh (součástí balení, při rozebrání najdete uvnitř dvě baterie) Laserový paprsek: 360°* 4, 16 řádků ( 4D) Vlnová délka: zelené světlo 520nm Horizontální/vertikální přesnost: ±1mm/7m Rozsah samonivelace: ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 800
 Kč
NOVÝ samonivelační 3D-laser-3 x 360°-ZELENÝ+DOKLAD
NOVÝ samonivelační 3D-laser-3 x 360°-ZELENÝ+DOKLAD
Před 9 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
NOVÝ , ZÁRUKA , SERVIS , DOKLAD. Prodám PROFI 3D-MULTI laser-3 x 360°-ZELENÝ(paprsek je lépe vidět)-ZÁRUKA předkontrola v SERVISU-100% přesný (zabalený nepoužitý).Kompaktní laser pro všechny druhy použití v interiéru s paprskem ve spodní části..Možnosti použití: jedna vodorovná linie 360° a dvě svislé linie na sebe kolmé v rozsahu 360°umožňují četná použití pro jakékoliv měření,vytyčování pravého úhlu a nivelaci v interiéru (podlahy,okna,topení,obklady atd).Možnost u... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 750
 Kč
Einhell TE-LL 360 - křížový laser NOVÝ
Einhell TE-LL 360 - křížový laser NOVÝ
nabízím nikdy nevyužitý křížový laser Einhell TE-LL 360 (viz.foto) Poloměr měření (°): 360 Rozsah samonivelace +/- (°): 4 Křížový laser TE-LL360 je ideální nástroj na instalaci, renovaci nebo pokládací práce. Vodorovná 360° čára pro snadné vyrovnání předmětů v místnosti. ... (více v detailu)
1 700
 Kč
Predám nový 4D 16 líniový krížový laser HILDA +príslušenstvo
Predám nový 4D 16 líniový krížový laser HILDA +príslušenstvo
Predám nový, nepoužívaný 4D-16 líniový, 360° zelený nivelák HILDA. Nivelačný prístroj HILDA disponuje zeleným lúčom, ktorý je výborne viditeľný aj pri horších svetelných podmienkach. Pracovný rádius je cca. 25m. Prístroj má ochranu IP54 čo znamená že je chránený voči vlhkosti a prachu. Odchýlka prístroja je +/-2mm na 10m. Prístroj je možné zaaretovať a je možné pracovať s prístrojom aj pod rôznymi uhlami. K 4D nivelačnému prístroju HILDA je dodávaný vyberateľný akumulátor s kapacitou 3000mAh. Batéria na jedno nab... (více v detailu)
2 250
 Kč
Einhell TE-LL 360 - křížový laser NOVÝ
Einhell TE-LL 360 - křížový laser NOVÝ
Před 11 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
nabízím nikdy nevyužitý křížový laser Einhell TE-LL 360 (viz.foto) Poloměr měření (°): 360 Rozsah samonivelace +/- (°): 4 Křížový laser TE-LL360 je ideální nástroj na instalaci, renovaci nebo pokládací práce. Vodorovná 360° čára pro snadné vyrovnání předmětů v místnosti. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 700
 Kč
Predám nový 3D 360° 12 líiový zelený nivelák Hilda
Predám nový 3D 360° 12 líiový zelený nivelák Hilda
Predám úplne nový 3D 12-líniový nivelák značky Hilda. Nivelák má 3 lasérové vežičky z ktorej každej ide 360stupňový lasérový lúč. Má automatickú stabilizáciu. Zaistenie výkyvu zabraňuje poškodeniu pri preprave. Nivelák vysiela jasné lúče zelenej farby pre lepšiu vyditelnosť lúčov. -Nivelák má ochranú IP54, je možné používať ho vo vlhkom alebo prašnom prostredí. -Nivelák má vymenitelnú batériu Veľkou výhodou tohto niveláku je to že sa dá samonivelizácia vypnúť a prístroj sa dá používať aj pod rôznymi uhlami. O... (více v detailu)
2 000
 Kč
Firecore Křížový laser zelený, 5 linií s Plumb bodovým laser
Firecore Křížový laser zelený, 5 linií s Plumb bodovým laser
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový, nepoužitý. Firecore Křížový laser zelený, 5 linií s Plumb bodovým laserem, samonivelační laserová úroveň s Li-Ion AKKU, obsahuje přijímač, přepravní kufr, pracovní oblast 25 m (50 m s přijímačem) - FIR411G O tomto produktu ✅360° manuální otáčení: Rotační laser nabízí 5 laserových trubic (4 vertikální linie, 1 horizontální linie) pro profesionální přesnost až ±0,2 mm/m, 360° manuální otočný základ pro přesné cílení. ✅ Tlačítko přijímače: Laserové zařízení s impulzním režimem rozpozná při použití s přijímačem až 50 m. (Přijímač může zachytit pouze zepředu. )Pokud používáte přijímač, nejprve zapněte tlačítko přijímače n... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 990
 Kč
Huepar 3x360°samonivelační laserová úroveň s LCD obrazovkou
Huepar 3x360°samonivelační laserová úroveň s LCD obrazovkou
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nová, nepoužitá. Huepar 3x360°samonivelační laserová úroveň s LCD obrazovkou, 3D Bluetooth spojení Zelený paprsek nitkový kříž, dlaždice laserové nářadí -360°horizontální/vertikální laser S03DG-C O tomto produktu Zelené laserové linky: Křížový čárový laser přebírá zelenou laserovou jednotku světlého, která je odolná vůči teplotám a stabilnější. Světlý, smaragdově zelený, lépe rozpoznatelný pro lidské oko a laserová linie je při stejném jasu tenčí. Při stejném výkonu je zelený laserový paprsek dvakrát tak jasný než červený. 3 x 360° s laserem na podlahy: Toto laserové nářadí promítá horizontální 360° laserovou linku pro pokládku dlaždic. Se zvedací základnou lze 360° podlahový laser zvednout z povrchu a promítat přes nerovné povrchy nebo překážky mezi výškou 1" a 3,54". Dvě vertikální linie, které se protínají v úhlu 90°, umožňují uživateli. Tento 3 x 360 laserový nivelační přístroj je kompletní nástroj k zakrytí podlahy, stěny a stropu v celé místnosti. LCD obrazovka a technologie B... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 700
 Kč
Laserová Olovnice, DeWALT DW 082
Laserová Olovnice, DeWALT DW 082
Funkční stav pěkný. Bodový laser DeWalt DW 082 Professional Vysílá jasné čárové laserové paprsky v horizontální a vertikální rovině. Dosah: 15 - 50 m - Přesnost: +/- 3 mm/15 m Laserový kříž s automatickým srovnáním a laserový paprsek směrem dolů - 2 jasné čárové paprsky s automatickým srovnáním zaručují přesné přenášení bodů. Vysílá paprsek směrem dolů se zvětšenou vůlí - Poskytuje viditelnost a srovnání bodů pro navržení instalace na stěnách. Integrovaná otočná magnetická základna se závitem 1" - Magnety namontované na přední a zadní části umožňují připevnění tohoto příslušenství ke kovov... (více v detailu)
1 300
 Kč
aSmonivelační 3D-MULTI laser-3 x 360°-ZELENÝ+DOKLAD a ZÁRUKA
aSmonivelační 3D-MULTI laser-3 x 360°-ZELENÝ+DOKLAD a ZÁRUKA
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
NOVÝ + ZÁRUKA + DOKLAD - předkontrola v SERVISU - (zabalený,nepoužitý) samonivelační 3D-MULTI laser-3 x 360°-ZELENÝ (paprsek je lépe vidět). Kompaktní laser pro všechny druhy použití v interiéru s paprskem ve spodní části.Možnosti použití: jedna vodorovná linie 360° a dvě svislé linie na sebe kolmé v rozsahu 360°umožňují četná použití pro jakékoliv měření, vytyčování pravého úhlu a nivelaci v interiéru (podlahy,okna,topení,obklady atd).Možnost uzamčení samo... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 300
 Kč
NOVÝ samonivelační 3D-MULTI laser-3 x 360°-ZELENÝ
NOVÝ samonivelační 3D-MULTI laser-3 x 360°-ZELENÝ
Před 16 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
NOVÝ + ZÁRUKA + DOKLAD - předkontrola v SERVISU - 100% NOVÝ samonivelační 3D-MULTI laser-3 x 360°-ZELENÝ (paprsek je lépe vidět). Kompaktní laser pro všechny druhy použití v interiéru s paprskem ve spodní části.Možnosti použití: jedna vodorovná linie 360° a dvě svislé linie na sebe kolmé v rozsahu 360°umožňují četná použití pro jakékoliv měření, vytyčování pravého úhlu a nivelaci v interiéru (podlahy,okna,topení,obklady atd).Možnost uzamčení samonivela... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty