Prodej zahrady, 601 m², Zlín

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu o rozloze 601 m² v klidné části města Zlín, Příluky, v těsné blízkosti fotbalového hřiště. Zahrada se nachází na svažitém terénu s rovinatou částí uprostřed, která je vhod... (více v detailu)
Zlínský kraj
630 500
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej zahrady, 1911 m², Boskovice, ul. Žerotínova
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme zahradu o celkové ploše 1911 m² v klidné části města Boskovice, kde je zaručena výborná dostupnost veškerých služeb a infrastruktury. Tato zahrada v katastrálním území Boskovice je s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej zahrady, 600 m², Vendryně
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji pozemek o rozloze cca 600 m², nacházející se v klidné části obce Vendryně. Jedná se o oplocenou rovinatou zahradu, mezi rodinnými domy, ke které jsou k dispozici všechny inženýrské sítě přímo na hranici. Pozemek je určen pro ty, kteří chtějí skvěle... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600 000
 Kč
Prodej zahrady, 425 m², Horažďovice
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji udržovanou zahradu o rozloze 425 m², nacházející se v klidné části obce Babín u Horažďovic. Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají únik od městského shonu a touží po klidném místě k odpočinku či zahradničení. Na zahradě se nachází malinká chata s vlastní kopanou studnou. Zahrada... (více v detailu)
Plzeňský kraj
310 500
 Kč
Prodej zahrady, 1 330 m², Hoštka
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji krásnou zahradu o rozloze 1 330 m², která se nachází v klidné části obce Hoštka. Tato lokalita je ideální pro všechny, kteří hledají únik od rušného městského života a chtějí si užít klid a pohodu venkovského prostředí. Zahrada je v dobrém stavu, což Vám poskytuje skvělou příležitost k realizaci vlastních zahradnických projekt... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 421 000
 Kč
Prodej RD 133 m2, Pančava 148, 760 01 Zlín - Příluky
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pančava 148, Zlín, Zlínský kraj Způsob využití: rodinný dům Parcela a katastrální území: 211 Příluky u Zlína Číslo popisné nebo evidenční:148 Typ: Budova s číslem popisným Počet bytů: 1Podlahová plocha: 133,6 m2 Počet podlaží: 2 Počet vchodů: 2 Druh svislé nosné konstrukce: Nepálené cihly Připojení na vodovod: S vodovodem Připojení na kanalizační síť: Přípoj na kanalizační síť Připojení na rozvod plynu: Plyn z veřejné sítě Způsob vytápění: Jiné (plynový kotel) Dům je plně ... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 660 000
 Kč
Prodej zahrady, 2272 m², Hranice
Nabízíme k prodeji krásnou zahradu o rozloze 2272 m², situovanou v klidné části obce Hranice u Aše. Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají útočiště pro relaxaci a odpočinek v přírodě. Pozemek je v dobrém stavu a nabízí široké možnosti využití, ať už pro zahradničení, rekreaci, nebo jako stavební parcela. Díky své poloze v klidné lokalitě za... (více v detailu)
1 099 000
 Kč
Prodej zahrady, 3500 m², Třebenice
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme vám k prodeji zahradu o rozloze 3 500 m² v klidné části obce Třebenice. Tato nemovitost je ideální pro rekreační účely a nabízí možnost postavit na pozemku karavan nebo maringotku. Na pozemku se nachází studna, což zajišťuje dostatek vody pro zahradní aktivity. Pozemek je v dobrém stavu, a připravený k okamžitému využití pro vaše volnočasov... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 650 000
 Kč
Prodej zahrady, 602 m², Rychvald, ul. Orlovská
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji oplocenou zahradu o rozloze 602 m² v klidné části obce Rychvald. Tato zahrada je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek, je umístěna v okolí rodinných domů a přístup zajištěn věcným břemenem skrze sousední pozemek. Na zahradě se nachází vzrostlé stromy - ořech, třešeň a jabloň, které nejenom poskytují příjemný stín, ale... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
490 000
 Kč
Prodej zahrady, 2820 m², Brandýsek
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásnou zahradu o rozloze 2820 m² v obci Brandýsek. Tento pozemek je ideální volbou pro vášnivé zahrádkáře a milovníky přírody, kteří hledají klidné a přírodní prostředí pro své zahradní aktivity. Zahrada je aktuálně osázena ovocnými stromy, které nejenže přidávají na její atraktivitě, ale také nabízejí příležitost k pěstování vlastního čerstvého ovoce. Tento pozemek je skvělou příležitostí pro vytvoření vlastní oázy klidu. Je to ideální místo pro relaxaci nebo pro rozšíření zahrady podle vlastních představ. A... (více v detailu)
Středočeský kraj
327 900
 Kč
Prodej zahrady, 600 m², Orlová - Lutyně
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
V klidné části obce Horní Lutyně nabízíme k prodeji zahradu o rozloze 600 m² s útulnou chatou. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají únik od městského shonu a touží po klidném místě k relaxaci. Chata je vybavena plastovými okny. V přízemí se nachází garáž, což poskytuje dostatek prostoru pro parkování n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
890 000
 Kč
Prodej zahrady, 567 m², Tachov
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásnou zahradu o rozloze 567 m² v katastrálním území Tachov. Tato nemovitost se nachází v klidné části obce, ideální pro relaxaci a únik od každodenního shonu. Zahrada je ve velmi dobrém stavu, pečlivě udržovaná, s dostatkem prostoru pro realizaci vašich zahradnických nápadů či výstavbu menší rekreační chatky. Okolí nabízí příjemné prostředí ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
749 000
 Kč
PRODEJ VILY 260 M², ULICE NA POŽÁŘE, ZLÍN
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Investiční příležitost, bydlení, domov, development. To vše ukrývá nabídka prodeje této třípodlažní vily. Nabízíme k prodeji vilu v původním stavu. Možnost vybudovat zde jak byty, tak kanceláře, například se sídlem společnosti nebo i kombinaci těchto záměrů. Vila disponuje dvěma vstupními vchody s možností p... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 500 000
 Kč
Prodej zahrady, 1162 m², Halenkovice
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Máme pro Vás připravenu zahradu o rozloze 1162 m2 v obci Halenkovice. Zahrada se nachází na slunném místě v klidné lokalitě s výhledem. Je oplocená, udržovaná, se vzrostlými ořechy a dalšími ovocnými stromy. Šíře zahrady v horní části u příjezdové brány je 27 m. Co se týká příjezdu, zatím je po obecní, nezpevněné cestě, ale obec má odsouhlasenou zpevněnou cestu v územním plánování obce - je v přípravě, která bude v brzké době realizována. Inženýr... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 860 000
 Kč
Prodej zahrady, 324 m², ul. U Lipek
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji velmi dobře udržovanou zahradu s chatkou v katastrálním území Bludovice. Nemovitost se nachází v klidné části obce a nabízí ideální prostředí pro rekreaci, odpočinek a zároveň poskytuje výborné podmínky pro pěstování ovoce a zeleniny. Chata je vybavená a udržovaná ve velmi dobrém stavu, což z ní dělá okamžitě obyvatelný a užívaný objekt bez nutnosti dalších investic do úprav.Celková plocha pozemku je 324m², přičemž zahrada i chata jsou navrženy a kultivovány s cita pro komfort, funkčnost a estetiku. Vše je k dispozici pro prodej, což představuje výjimečnou přílež... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
972 600
 Kč
Prodej zahrady, 519 m², Praha- Slivenec
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 519 m² v atraktivní lokalitě katastrálního území Slivenec, jen kousek od centra Prahy. Tento pozemek je ideální pro zahradnické využití nebo jako investice do budoucna. Nachází se v klidné části obce, což zaručuje soukromí a klid pro odpočinek či zahradničení. Stav nemovitosti je dobrý, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 690 000
 Kč
Prodej zahrady, 3447 m², Padochov
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek vedený jako zahrada v obci Oslavany, část Padochov. Výměra pozemku činí 3447 m2, pozemek je částečně oplocený. V nejširším bodě má pozemek 22 m, v nejužším 18 m, délka pozemku činí 175 m. Na části pozemku se nachází oplocený starý sad. Pozemek se nachází v blízkosti mě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500 000
 Kč
prodej zahrady 2444 m2, Malé Žernoseky
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
cena včetně provize a právního servisu, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zahrady o výměře 2444 m² v obci Malé Žernoseky. Zahrada se nachází v klidné části obce, v atraktivní lokalitě Oparenského údolí s možností podnikán... (více v detailu)
Ústecký kraj
850 000
 Kč
Prodej zahrady, 703 m², Kryry-Stebno u Petrohradu
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej zahrady v osobním vlastnictví o výměře 703 m2 v klidné lokalitě obce Stebno u Petrohradu. Na zahradě je několik ovocných stromů, je oplocená s přístupem k rybníku, vhodné pro rybáře. Možno umístit maringotku, karavan nebo chatku. Parkování na... (více v detailu)
Ústecký kraj
779 000
 Kč
prodej vily 433m2, pozemek 2.270 m2, Na Dlážděnce, Troja, P
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
, Ve výhradním zastoupení majitele nabízím prodej honosné vily s krásným výhledem a velikou zahradou v klidné a proto žádané části Troji – Na Dlážděnce. Prostorná 3 patrová vila (365m² + 38m² dvougaráž + 33m² terasy) z r. 2000 je v dobrém stavu, plně funkční, vystěhovaná, bez právních vad a zástav, napojená na veškeré IS a po drobných úpravách připravená k užívání. Pěkná udržovaná zahrada s krytým bazénem, okrasnými keři, ovocnými stromy a posezení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 696 m², Zlín, ul. V Polích
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prakticky rovinatý pozemek o výměře 696 m², který se nachází v oblíbené lokalitě města Zlín, části Prštné. Pozemek má pravidelný obdélníkový tvar o rozměrech 34 x 20 m a je připraven k využití pro vaše bydlení. K pozemku vede obecní asf... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 260 000
 Kč
Prodej vinného sklepu, 125 m², Perná
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej vinného sklepa o ploše 125 m², který se nachází v klidné části vinařské obce Perná. Za vstupem do sklepa se nachází místnost s posezením. Na tu navazuje chodba, kterou se dostaneme do hlavní části kvelbeného sklepa, který disponuje stěnou upravenou pro skladování vinného archívu a betonovým soklem pro umístění sudů na víno. Před sklepem se nachází posezení pro ochutnávky a relax. Za sklepem je zatravněný pozemek s keři a stromy ve svažitém terénu. Součástí této nabídky js... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 116 m², Klapý
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím Vám ke koupi dvou generační rodinný dům 6+2 v obci Klapý. Prezentujeme Vám exkluzivní nabídku rodinného domu v obci Klapý. Nemovitost o podlahové ploše 116 m² a velikosti pozemku 799 m², jehož součástí je i velký kamenný dvůr s chlévy, který nabízí pestrou škálu využití. V minulosti tento dům sloužil jako kovářské stavení. Díky své poloze v klidné části obce Klapý má majitel nemovitosti vše potřebné v bezprostřední blízkosti – od fotbalového hřiště přes dětské hřiště až po koupaliště pro osvěžení během teplých le... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 100 000
 Kč
Prodej chaty, 16 m², Brno, ul. Na Jurance
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulnou podsklepenou chatu 1+kk, blízko centra města, v chatové oblasti Na Jurance, v Brně-Jundrově. Chata je celodřevěná na kamenné podezdívce a je podsklepená. Má novou střechu a nové okapy. V chatě je jedna vybavená místnost s kuchyňskou linkou a plynovým sporákem. K chatě je přiveden vodovod s vlastním podružným měřením spotřeby. Z venku chaty je kůlna na nářadí a suché WC. Přístup k chatě je po obecní komunikaci, ideálně z ulice Veslařská od řeky Svratky... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Markvartice
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1 s garáží a zahradou v klidné části obce Markvartice u Děčína. Celková užitná plocha nemovitosti činí 100 m² a stojí na pozemku o výměře 547 m². Dům má dvě nadzemní podlaží plus jedno podzemní, kde se nachází sklep. Konstrukce nemovitosti je cihlová. Celý dům je větší části v původním, ale v dobře udržovaném stavu. Díky samostatnému umístění... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti 49500 m2, Sádek
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prohlížíte si komfortní venkovskou rezidenci, původní vodní mlýn s uceleným pozemkem, s jízdárnou s koňmi v Sádku u Poličky. Nevšední usedlost, se kterou je lehké hned splynout. Místo mlýnského kola tu klape pohoda a občas kopyta koní při návratu z projížďky do blízké jízdárny, která se rovněž prodává. Lidmilův mlýn je modernímu bydlení a smysluplnému podnikání přizpůsobená stavba, která má svého ducha. Nachází se poblíž zemské hranice Čech a Moravy a je usazen ve zvlněné krajině počínající Vysočiny, plné roubenek a přírodních i kulturních památek. V komplexu budov bývalého mlýna na vás čeká 1640 m2 celkové užitné plochy, rozdělené na část hotelovou a část pro rodinné bydlení. Součástí nabídky jsou pozemky 49 tisíc m2 včetně zastavěné plochy, největší části jsou pastviny, zahrady a les. Po provedené několikaleté zásadní, avšak citlivé rekonstrukci hotelové části mlýna vzniklo pět různě velkých apartmánů (pro páry či pro celé rodiny). Hosty je možné ubytovat i v dalších pokojích se ... (více v detailu)
Pardubický kraj
45 000 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty