Pronájem kanceláří ve Slatiňanech

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Pronajmu obchodní prostory či kanceláře. Nacházejí se ve zdravotním středisku ve Slatiňanech. K nájemnému se připočítává 500,- na zálohu na plyn, který se vyúčtovává dle skutečné spotřeby vždy na konci února. Inter... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem vybavené kanceláře 114m2, Jateční, Plzeň
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem kanceláře v 1. np v uzavřeném areálu na Jateční 34b v Plzni. Součástí kanceláře je kuchyňka vč. myčky nádobí a trouby se sporákem. Kancelář je vybavena novým nábytkem (stoly, židle, regály, skříně). Dále je ke kanceláři uzavřený ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
21 000
 Kč
Pronájem prostor- salón, kancelář , ordinace
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronájem nebytových prostor v Ostravě Radvanicích v přízemí objektu v klidné části obce, možnost bezplatného parkování. Snadná dostupnost MHD. Jedná se o místnost 25 m2. Má samostatný vchod ze sdílené čekárny. Místnost je situovaná do zahrady, vybavená klimatizací, umyvadlem, po rekonstrukci, ihned k nastěhování. Je možné využít jako kanc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
Pronájem kanceláří v Hradci Králové 17m2, ev.č. 00064
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00064 Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v administrativním objektu technologického areálu v Hradci Králové, Slezské předměstí, ul. Vážní. Areál je situován blízko centra města, k dispozici parkovací místa. Jedná se o otevřený kancelářský prostor o celkové výměře... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500
 Kč
Pronájem kanceláří v centru Ostravy
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory na prestižní adrese v centru Ostravy na ulici Matiční. Jedná se o 3 kanceláře o celkové výměře 63,2m2. Rozmístění místností je zobrazeno na půdorysu ve fotogalerii. Kancelář č. 3.08 má výměru 18,40 m2 Kancelář 3.09 má výměru 18,80 M2 Kancelář 3.10 má výměru 26 M2 Nacházejí se ve 3.podlaží historické budovy po kompletní r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Pronájem kanceláře Karlovy Vary, 22m2
+popl. 1808, , pronájem kanceláře v areálu Zezan. Nyní akční cena START UP na celý první rok pronájmu 25%. Jedná se o prostor ve 3.patře. Kancelář je prostorná, vhodná pro práci 2-3 osob . Prostor má sociální zázemí a kuchyňku na patře. Prostor je zcela vybaven nábytkem na míru. Vytápění objektu zajišťuje plynový kotel. V... (více v detailu)
4 250
 Kč
Pronájem prostorné kanceláře včetně kuchyňky a toalety
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Voda 200 Kč/měsíc, Topení 1000,- Kč, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje k pronájmu komerční prostor v centru obce Děčín v ulici Kamenická. Jedná se o prostornou kancelář, která měří 17 m² s kuchyňským koutem 17m² a toaletou, která se nachází v cihlové budově. Kancelář je umístěna v suterénu a disponuje velmi dobrou úrovní stavby. Prostorná kancelář je ideální pro podni... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 000
 Kč
Pronájem kanceláří - Třinec
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu kancelářské prostory umístěné ve 2. a 3. podlaží cihlového domu na ulici Těšínské č.197, Třinec - Konská. Dispozičně se jedná o 15 místností + chodba, kuchyňský kout, kompletní sociální zařízení se sprchovým koutem, WC. Kanceláře s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 900
 Kč
Pronájem kanceláře 1+1, 34 m2 - Kovářská, Znojmo
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 01203 Nabízíme k pronájmu zrekonstruované kancelářské prostory o dispozici 1+1 a celkové ploše 34 m2. Kancelář se nachází na atraktivní adrese přímo v centru města Znojma, na ulici Kovářská. Prostory jsou situovány v prvním patře historického městského domu, který prošel citlivou rekonstrukcí, aby splňoval současné standardy. Při vstupu do kanceláře vás uvítá předsíň s kuchyňským koutem a oknem do vnitrobloku, ta pak dále navazuje na prostornou pracovnu. Prostor se pyšní původními klenbami na stropě, které dodávají místnosti jedinečnou atmosféru a zdůrazňují historický charakter domu. Tyto útulné prostory jsou ideálním pracovním prostředím pro jednoho až dva podnikatele nebo pro menší firmu. Samozřejmostí je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Pronájem kancelář České Budějovice, Jana Čarka v S. Vrbném
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Kancelářské prostory v uzavřeném areálu v administrativní budově v Suchém Vrbném. Pronájem velké 58 m2 bývalé zasedací místnosti v prvním patře administrativní budovy (bez výtahu) poblíž vlakového nádraží. Společné sociály na chodbě. 24 hod. přístup, bezproblémové parkov... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
Pronájem kanceláře
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
+popl. 2000, + DPH + provize RK, Pronájem nezařízených kancelářských prostor v Praze Vršovicích o velikosti 50 m². Prostory se nachází v přízemí zrekonstruovaného domu a jejich dispozice zahrnuje vstupní předsíň, chodbu, prostornou kancelář (28,5 m²), sklad, koupelnu s místem pro malou kuchyňskou linku, sprchový kout a samostatnou toaletu. V okne... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, Jablonec nad Nisou, Dolní náměstí
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostory v centru města Jablonce nad Nisou, Dolní náměstí. Prostory využívané jako kadeřnický salon. Dvě velké místnosti, zázemí s kuchyňskou linkou a jídelní částí. Prostory vhodné pro kanceláře nebo služby. Místnosti je možné upravit dle záměru nového nájemníka. Okna dřev... (více v detailu)
Liberecký kraj
20 000
 Kč
Pronájem kanceláře 63 m² Kodaňská, Praha - Vršovice
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory výměrou 63 m2 v reprezentativní budově ve Vršovicích. Jedná se o prostory, které se skládají ze dvou neprůchozích místností, vstupní chodby, kuchyňky a toalety, nacházející se v 1NP zrekonstruované administrativní budovy v ulici Kodaňská, Praha 10 Vršovice. Klidná části Prahy 10, Vršovice u Heroldových sadů. Vynikající dopravní dostupnost tramvajová zastávka Ruská či metro A – Náměstí Míru. V okolí najd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 10 m2, ev.č. 00057
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00057 Pronájem kancelářských prostor v areálu DELS, Brno-Židenice, Pod sídlištěm 1, 636 00. Areál je situován blízko centra města, k dispozici parkovací místa, tramvajová zastávka vedle areálu. Prostor se nachází v PŘÍZEM... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 800
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 20 m2, ev.č. 00056
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00056 Pronájem kancelářských prostor v areálu DELS, Brno-Židenice, Pod sídlištěm 1, 636 00. Areál je situován blízko centra města, k dispozici parkovací místa, tramvajová zastávka vedle areálu. Prostor se nachází v PŘÍZEM... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 800
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 20 m2, ev.č. 00041
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00041 Pronájem kancelářských prostor v areálu DELS, Brno-Židenice, Pod sídlištěm 1, 636 00. Areál je situován blízko centra města, k dispozici parkovací místa, tramvajová zastávka vedle areálu. Prostor se nachází v PŘÍZEMÍ. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 800
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 60 m2, ev.č. 00040
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00040 Pronájem kancelářských prostor v areálu DELS, Brno-Židenice, Pod sídlištěm 1, 636 00. Areál je situován blízko centra města, k dispozici parkovací místa, tramvajová zastávka vedle areálu. Prostor se nachází v druhém pod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 20 m2, ev.č. 00039
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00039 Pronájem kancelářských prostor v areálu DELS, Brno-Židenice, Pod sídlištěm 1, 636 00. Areál je situován blízko centra města, k dispozici parkovací místa, tramvajová zastávka vedle areálu. Prostor se nachází v druhém podlaží. Kancelář je z... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Pronájem kancelářských a obchodních prostor, kanceláří 103m
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Ev.č. 00157 Pronájem prostor 103m2 ul. 17. listopadu 408, Pardubice vhodné pro kanceláře, služby. Nachází se v samém centru Pardubic. Prostory byly upraveny pro účely kanceláří, možno jednotlivé je... (více v detailu)
Pardubický kraj
27 000
 Kč
Pronájem restaurace, stravování, 219 m², Plzeň, ul. Bezručov
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Pronájem prostor vhodných na gastro provoz o užitné ploše 219 m2 + 64 m2 sklep, který se nachází v centru města Plzně, ul. Bezručova. Přízemní prostor s výlohami byl využíván jako sídlo banky a nyní nabízí možnost pro nový koncept. K nájemnému se ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
69 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 20 m2 - Velké Bílovice, ev.č. 00029
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00029 Hledáte prostory kanceláře? Ve výhradním zastoupení majitele Vám zprostředkujeme pronájem kancelářských prostor na ulici Podivínská v okrajové části města Velké Bílovice. velikost kanceláře je 20 m2. Nachází se ve 2. nadzemním podlaží. Zaujala Vás tato nabídka? Máte zájem o prohlídku? Vám vyhovující termín prohlídky (datum a čas) s kontakty na Vás... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
950
 Kč
Pronájem stylové kanceláře 154 s lodžií na Ostravici
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory 154 m2 se vstupní halou, venkovní lodžií 29m2, 2x WC s umyvadlem v cihlové budově na Ostravici situovanou ve stylovém Ostravickém Dvorku. Ostravický Dvorek je malé obchodní centrum na Ostravici u hlavní silnice I 56. Areál má vlastní parkoviště cca pro 20 osobních vozidel. V areálu dnes již působí zaběhnutá a vyhlášená kavárna PePe bakery&coffee, Obchůdek z duše, něhy a lásky a také Kosmetika Ostravice. Celý objekt je vybudován v tradičním selském stylu což je velkým lákadlem pro návštěvníky. Tento prostor se nachází v druhé budově od hlavní silnice I 56 a je zkolaudován pro kanceláře. Vstup je samostatný od parkoviště nebo v zimním období z DVORKU přes Svatou uličku ( místnost č. 102). V přízemí je vstupní chodba s vysokým dřevěným stropem z které vystoupáte po stylovém schodišti do 1... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem prostorné kanceláře včetně kuchyňky a toalety
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Voda 200 Kč/měsíc, Topení 1000,- Kč, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje k pronájmu komerční prostor v centru obce Děčín v ulici Kamenická. Jedná se o prostornou kancelář, která měří 17 m² s kuchyňským koutem 17m² a toaletou, která se nachází v cihlové budově. Kancelář je umístěna v suterénu a disponuje velmi dobrou úrovní stavby. Prostorná kancelář je ideální pro podni... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 000
 Kč
Boskovice, pronájem bistra 60 m2, kuchyň, sklad – komerce
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5413BL010 V zastoupení majitele nabízíme pronájem bistra v centru Boskovic. Jedná se o prostory o celkové podlahové ploše 60 m2 skládající se z kuchyně, skladových prostor a samotné provozní plochy bistra. Prostory jsou k dispozici od 1.7.2024, s aktuálním nájemcem je možné se domluvit na přenechání či odkoupení stávajícího vybavení. Dále lz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Pronájem kanceláře 25m2
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelář v královském městě v Litoměřicích. Budova se nachází přímo u náměstí, na kterém je také možnost zaplatit si parkování, nebo v přilehlých ulicích. Administrativní prostory jsou vhodné pouze pro kancelář a nachází se ve 2NP budovy. Nájemné se všemi energiemi, včetně úklidu činí 7.500Kč měsíčně a je možné si jí okamžitě pronajmout. Prohlídka je po dom... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 500
 Kč
pronájem kompletně vybavené kanceláře 14 m² v Jarošově
Hledáte prostor, kde můžete v klidu pracovat a rozvíjet svoje podnikání? Tato kancelář v Jarošově je přesně to, co potřebujete! Kancelář o velikosti 14 m² Zděná, prostorná, s otevíratelnými okny a klimatizací – vše pro vaše pohodlí a produktivitu. Přístup máte 24/7, takže se můžete věnovat práci, kdykoli potřebujete. Co vše získáte? • Vybavenou kancelář – přineste si jen počítač a začněte pracovat • Možnost využití zasedací místnosti pro schůzky s klienty. • Kuchyňku s občerstvením a lobby s pohodlnými křesílky pro chvíle odpočinku. • Úschova pošty – postaráme se o vaši korespondenci. • Kompletní služby – energie, úklid, internet, voda, vytápění a klimatizace. • Registrace sídla – ideální pro freelancery a začínající podnikatele • Přístup 24/7 – pracujte,... (více v detailu)
1 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty