Dům ve Velkém Oseku

Dům ve Velkém Oseku
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
RKNEVOLAT NEPSAT !!! Nabízíme k prodeji rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Velký Osek, na adrese Dukelských hrdinů, okres Kolín. Tento dům, který prošel částečnou rekonstrukcí, nabízí pohodlné bydlení s dispozicí 3+1 a potenciálem pro rozšíření díky prostornému půdnímu prostoru, kde je možnost vybudovat další pokoj. V přízemí domu naleznete prostorný obývací pokoj, kuchyni, ložnici a koupelnu s WC. V patře se nachází další ložnice a skladovací prostor. Zastavěná plocha domu činí 106 m², celková plocha parcely je 378 m², což poskytuje dostatek prostoru pro zahradu či venk... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000 000
 Kč

Podobné inzeráty

Rodinný dům s velkou zahradou
Rodinný dům s velkou zahradou
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu s užitnou plochou 92 m²v obci Opatovice, která je vzdálena jen několik minut od města Hranice s kompletní občanskou vybaveností. Tento domov je ideálním řešením pro ty, kteří hledají klidné bydlení v souladu s přírodou, ale zároveň nechtějí rezignovat na pohodlí a dostupnost městských služeb. Dům je o dispozici 2+1, kdy každá místnost s rozměry 4,2x4,2 metrů je plná potenciálu a připravena odrážet vaši osobnost. Užijte si svobodu a kreativitu při dobudování podkroví, které se může stát útulným a prostorným hnízdem pro vaše děti, a to i s využitím prostředků z vládního dotačního programu na modernizaci. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a zemní plyn, což zajišťuje komfort bydlení. Kondenzační plynový kotel zaručuje efektivní a ekonomické vytápění celého domu, zatímco krbová kamna v obývacím pokoji nejenže dotvářejí útulnou atmosféru, ale také umožňují snížit náklady na bydlení v chladnějších měsících. Dům je osazen kvalitními plastovými okny, která zaj... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 899 999
 Kč
2x rodinný dům 150m2 + 75m2 pozemek 1 373m2
2x rodinný dům 150m2 + 75m2 pozemek 1 373m2
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Exkluzivně v zastoupení našeho klienta nabízíme: Dva rodinné domy v obci Ždírec u Plzně. Nabízí se možnost rozdělení domů a pozemků. Tím i skvělá investiční příležitost, ať už pronájmu, či prodeje druhého domu. Popř. pohodové bydlení pro velkou rodinu. Výměra 715m2 + 658m2 = 1 373m2 Zastavěná plocha oba domy: 225m2 Zastavěná plocha 1. dům 150m2 (včetně garáže 20m2) Zastavěná plocha 2. dům 75m2 1. dům dokončen v roce 1993 Zastavěná plocha 150m2 (včetně 20m2 garáže) Obytná plocha cca 200m2. Částečně podsklepený. Zvýšené přízemí nabízí: prostornou chodbu, kuchyň, špíz, obývací pokoj, dvě ložnice a koupelnu se záchodem. 1. patro nabízí 3 ložnice + půdu, kterou lze ihned přetvořit na šatnu. 2.dům z poloviny 70let. Vyžaduje rekonstrukci minimálně v podobě poslední vrstev podlah, nových štuků. Okna původní dřevěná, fasáda původní. Před 10ti lety nová střecha! Nabízí dispozici 4KK (či 4+1) V horním patře má každý pokoj s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 990 000
 Kč
Rodinný dům - obec Neurazy, Plzeň-jih
Rodinný dům - obec Neurazy, Plzeň-jih
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám rodinný dům na okraji obce Neurazy, Plzeň-jih. Stavební pozemek činí 357 m2, zastavěná plocha včetně příslušenství činí 220 m2. Zahrada k domu činí 374 m2. Jedná se o dům 5+1. Dále k do... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 980 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 158 m², Prostějov, ul. Plumlovská
Prodej rodinného domu, 158 m², Prostějov, ul. Plumlovská
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Prostějově, ulice Plumlovská. Majitelé nabízí možnost výměny za menší dům v Prostějově a blízkém okolí + doplatek ceny. Jedná se o dům s dvěmi podlažími a půdou, kterou je možno využit pro případné další bydlení. Součástí domu je také průjezd na pozemek. Dům je z větší části podsklepený a má balkón. Jedná se aktuálně o dvě samostatné bytové jednotky. Ve zvýšeném přízemí se nachází kuchyně, koupelna s wc, obývací pokoj a ložnice - užitná plocha 75 m2. V patře jsou dva pokoje, obývací ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 250 000
 Kč
Derflice, RD 5+1, dva balkony, garáž, sklep – rodinný dům
Derflice, RD 5+1, dva balkony, garáž, sklep – rodinný dům
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. E1288Z054 Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme rodinný dům v obci Derflice. Jedná se o samostatně stojící dům na kraji malé klidné obce, která se nachází v blízkosti rakouských hranic. Dům o dispozici 5+1 s celkovou podlahovou plochou 130 m2 se skládá ze dvou podlaží. Přízemí je tvořeno zádveřím, samostatnou kuchyní, obývacím pokojem, jedním samostatným pokojem, koupelnou s vanou, samostatnou toaletou a garáží. V patře nalezneme tři samostatné pokoje, koupelnu se sprchovým koutem a šatnu. Dům je čtverc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 200 000
 Kč
RODINNÝ DŮM NEMOCHOVICE
RODINNÝ DŮM NEMOCHOVICE
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízíme vám ke koupi krásný domek po kompletní rekonstrukci, který se nachází jen 10 km od Bučovic, v obci Nemochovice. Celý domek je z pálených cihel. V rámci rekonstrukce byla realizována nová střecha včetně vazby, zateplení 20 cm polystyrenem, topení a veškeré rozvody, koupelna, podlahy, okna a nová kuchyňská linka. Dům je dispozičně řešený jako 4+kk a nabízí celkovou užitnou plochu 90 m2. K domu náleží krásná zatravněná zahrada s posezením o velikosti cca 300 m2, na které můžete odpočívat, relaxovat a nebo g... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 175 m², Velké Přílepy, ul. Janáčkova
Prodej rodinného domu, 175 m², Velké Přílepy, ul. Janáčkova
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům 5+kk z roku 2008 ve Velkých Přílepech, Praha-západ. Dům má celkovou užitnou plochou 175 m2, celková plocha pozemku je 344 m2. K domu náleží nádvoří, prostorná garáž a zahrada o rozloze 174 m2. Zastavěná plocha domu je 114 m2. Ze zádveří vede vstup do garáže pro jedno auto a do pokoje s pěkným výhledem. V přízemí se dále nachází vstupní chodba, předsíň, obývací pokoj s kuchyňskou linkou a jídelnou, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta a komora. Z obývacího pokoje je vstup přes teras... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 500 000
 Kč
Rodinný vícegenerační dům v Bystřici, pozemek 772m2
Rodinný vícegenerační dům v Bystřici, pozemek 772m2
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rád bych Vám představil vícegenerační Rodinný dům v Bystřici nad Olší s pozemkem o celkové výměře 772m2. Každé patro nabízí 4 prostorné pokoje, koupelnu a kuchyň. Dům je podsklepen a nalezneme zde dostatek úložného prostoru. Do spodní části včetně garáže se dá vstoupit přímo z domu. Dům je vybaven plynovým kotlem, který generuje teplo do radiátoru v celém domě. Každé patro má vlastní bojler na ohřev vody. Odpad je napojen na obecní kanalizaci a vodu zajišťuje studna. Veškerá občanská vybavenost v dosahu. Klidná část o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 500 000
 Kč
Prodám rodinný dům v Loučce
Prodám rodinný dům v Loučce
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám krásný rodinný dům v Loučce u Bílska s velkou udržovanou zahradou, celková plocha pozemku je 1410 m2. V přízemí jsou 2 pokoje, kuchyň, koupelna s vanou a samostatné WC. Nahoře je podkroví s možností rozšíření bydlení. Hospodářské budovy vedle domu, samostatná gar... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 200 000
 Kč
Prodám dum
Prodám dum
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dum v Kostelci nad Labem , Premyslova 862 Zastavěná plocha 2... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000 000
 Kč
Rodinný dům obec Ludkovice, Zlínský kraj
Rodinný dům obec Ludkovice, Zlínský kraj
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 4+1 se zahradou v Ludkovicích u Luhačovic – zděný, patrový, koncový řadový, nepodsklepený rodinný dům – zastavěná plocha 83m², podlahová plocha 117 m², ve dvoře je kůlna 24m² a zahrada 386 m² Dispozice domu : přízemí – chodba, obývací pokoj, ložnice koupelna s WC, spíž, kuchyně 1.patro – chodba, 2 pokoje, půda – top... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 990 000
 Kč
Dům vícegenerační
Dům vícegenerační
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji vícegenerační dům na adrese: Na Vyhlídce 359/4, Vyškov 682 01. Stavba nabízí dvě patra, suterén a podkroví. Skutečná zastavěná plocha domu činí 120 m2, uliční šíře 10m. Celková plocha parcely činí 205 m2. Suterén nabízí sklepní prostory z části upravené byt 2+1, přízemí skýtá byt 1+1 s koupelnou a wc. Dále další dva pokoje, které lze upravit pro bydlení s možností zbudování terasy. První patro nabízí plnohodnotný byt o dispozici 3+1 (chodba, kuchyně, koupelna, samostatné wc, spíže, šatna, ložnice, dětský pokoj, obývací pokoj s velkým balkonem nasměrovaným do dvora. Podkroví pak ukrývá obytní prostor a dvě terasy. Současný majitel započal rekonstrukci, která čeká na dokončení. Stavba je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 900 000
 Kč
Řadový rodinný dům
Řadový rodinný dům
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám řadový, vnitřní rodinný dům s možností podkroví, se dvěma bytovými jednotkami o velikosti 2+1, podsklepený, celková podlahová plocha 135 m2. K domu přísluší zahrada o výměře 124 m2 Dům se nachází v obci Pardubice v místní části Zelené Předměstí (Višňovka) V okolí rodinného domu se nacház... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 000 000
 Kč
Rodinný dům Němčice U Klatov 4+1, pozemek  681m2.
Rodinný dům Němčice U Klatov 4+1, pozemek 681m2.
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
, Představujeme vám rodinný dům v Němčicích u Klatov, ideální domov pro vaši rodinu. Dispozičně řešený jako 4+1 s prostornou plochou přibližně 120 metrů čtverečních, s možností půdní vestavby. Při vstupu do domu vás přivítá předsíň, která vás zavede do prostorné haly s krbovými kamny a výměníkem tepla. Odtud se dostanete do pokoje a kuchyně, do koupelny a samostatného WC. Z kuchyně pak vedou dveře do dvou dalších neprůchozích pokojů, z nichž jeden je vybaven prostornou šatnou. Dům je převážně podsklepený,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 620 000
 Kč
Prodej, dům , m2, Říčany, Pacov, Nad Hřištěm
Prodej, dům , m2, Říčany, Pacov, Nad Hřištěm
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme moderní soliterní rodinný dům v nové upravené klidné komorní zástavbě v žádané obci Říčany. Zděný dům z roku 2020 tvoří 2 plnohodnotná (ploché zastřešení) podlaží o dispozici 4+1 s koupelnou, 2 WC, komorou a garáží. 1.NP obsahuje obývací pokoj (19,76 m2), kuchyň (10,24 m2), halu (7,19 m2), WC s umývadlem (1,77 m2) a komoru pod schodištěm. Toto podlaží doplňuje garáž (23,21 m2). 2.NP zahrnuje 3 pokoje (11,70 m2, 11,70 m2 a 9,16 m2), koupelnu (5,58 m,2) s WC a chodbu (6,49 m2) se schodištěm. Kvalitní použité materiály, nadstandardní vybavení: okna s trojskly, dřevěné podlahy, vestavěné skříně, indukční varná deska, příprava na krb, roz... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 995 000
 Kč
Prodam dům v Polsku ve Wysoké
Prodam dům v Polsku ve Wysoké
Nabízím k prodeji dům v Polsku ve Wysoké o rozloze 70 m2, který se nachází v blízkosti hranic s Českou republikou. Nemovitost je situována na pozemku o velikosti 4 arů. Dům disponuje 4 pokoji, kuchyní, 2 technickými místnostmi, kotelnou, půdou a ús... (více v detailu)
rodinný dům 1+1
rodinný dům 1+1
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
prodám dům v obci Záříčí 1+1. dům je určený ke kompletní rekonstrukci. užitn... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům Němčice U Klatov 4+1, pozemek  681m2.
Rodinný dům Němčice U Klatov 4+1, pozemek 681m2.
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
, Představujeme vám rodinný dům v Němčicích u Klatov, ideální domov pro vaši rodinu. Dispozičně řešený jako 4+1 s prostornou plochou přibližně 120 metrů čtverečních, s možností půdní vestavby. Při vstupu do domu vás přivítá předsíň, která vás zavede do prostorné haly s krbovými kamny a výměníkem tepla. Odtud se dostanete do pokoje a kuchyně, do koupelny a samostatného WC. Z kuchyně pak vedou dveře do dvou dalších neprůchozích pokojů, z nichž jeden je vybaven prostornou šatnou. Dům je převážně podsklepený,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 620 000
 Kč
Velký schleich dům zdarma 5 koní
Velký schleich dům zdarma 5 koní
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Schleich velky dum + přislusenstvi , zdarma 5 koní Při rychlém jednání cena 2650,- Podívej se i na mé jiné inzeráty
Moravskoslezský kraj
2 900
 Kč
Prodej rodinného domu v Jevíčku, pozemek 622 m2
Prodej rodinného domu v Jevíčku, pozemek 622 m2
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
**Prodej rodinného domu/chalupy v Jevíčku – klidná lokalita u náměstí** Nabízíme k prodeji rodinný dům či chalupu v malebném Jevíčku. Nemovitost se nachází na klidném místě, jen kousek od náměstí, což poskytuje výhodnou kombinaci klidu a dostupnosti všech služeb. Pozemek je přístupný ze tří stran a celková plocha činí 622 m², ... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 890 000
 Kč
Rodinný dům
Rodinný dům
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Rodinný dům Moderně zrekonstruovaný cihlový dům s dispozicí 3+kk nabízí svým novým majitelům útulné bydlení v klidné lokalitě. Nemovitost o rozloze 116 m² se nachází na pozemku o velikosti 636 m², což poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a odpočinek. Dům je po celkové rekonstrukci, střecha je v původním udržovaném stavu což zaručuje novým majitelům bezstarostné bydlení bez nutnosti dalších investic. Vybavenost domu je nevybavená, což umožňuje novým maji... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 390 000
 Kč
Prodej RD Hešpice
Prodej RD Hešpice
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme prodej RD v Heršpicích u Slavkova u Brna. RD se nachází na vlastním pozemku o CP 764 m2, zastavěná plocha domu je 151 m2. Jedná se o přízemní dům, částečně podsklepený z roku 2019. Dispozice 4+kk + garáž pro dvě auta, chodba (10,3 m2), zádveří (5,8 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem (36 m2), technická místnost (3,9 m2), koupelna (... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 171 m², Osíčko
Prodej rodinného domu, 171 m², Osíčko
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji novostavbu dvoupodlažního rodinného domu, nacházejícího se na klidném okraji obce Osíčko, v katastrálním území Příkazy u Osíčka. Tento řadový dům je dle konstrukce cihlový a nachází se ve velmi dobrém stavu, takže je ihned k nastěhování.Dům nabízí prostorných 171 m² užitné plochy rozdělených do pěti místností. Je I ideálním domovem pro rodinu, která hledá pohodlí a dostatek prostoru. Celková plocha pozemku činí 690 m², což poskytuje dostatek ... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 290 000
 Kč
dům v Dolní Lutyni
dům v Dolní Lutyni
Naše společnost nabízí v exkluzivním zastoupení moc hezký prostorný dům který se nachází v krásné, klidné lokalitě u lesa, vyzývajícího k procházkám. V přízemí domu se vchází vstupní chodbou do technická místnosti a do chodby bytu 3+1 o velikosti 96,1 m2, kde se nachází vestavěné skříně s mnoha úložnými prostory. Odtud jsou vstupy do pokoje, ložnice, koupelny, toalety, obývacího pokoje s krbem i kuchyně se spižírnou. Z obývacího pokoje vyjdete balkónovými dveřmi na zahradu. Dalšími dveřmi ze vstupní chodby vejdete přes další chodbu se samostatným wc a vestavěnými skříněmi pod schodištěm, do druhého bytu začínajícího v přízemí kuchyní s obývacím pokojem s krbem a výstupem přes balkon na zahradu. Schodištěm pokračujete do horního patra, kde se nachází 2 pokoje s balkony, koupelna, sušárna, ložnice s balkonem s pěknými výhledy do zahrady, kancelář a šatna. Z ložnice se vchází do další koupelny. Toaleta a místnost s Finskou saunou se nachází v rozlehlé chodbě u schodiště. Do... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 228 m², Bílence
Prodej rodinného domu, 228 m², Bílence
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Hledáte pro svou rodinu prostorný dům v blízkosti přírody a dojezdové vzdálenosti do města? Neváhejte a projděte si s námi tento dům o velikosti 5+1. Zděný, patrový dům se nachází na pozemku o rozloze 3394 m2, s užitnou plochou 228 m2. Nabízí klidné bydlení se soukromím na konci obce. V přízemí se nachází vstupní chodba, koupelna s WC a sprchovým koutem, prostorná šatna, dále obývací pokoj se vstupem na zahradu, kuchyň s jídelním koutem a komorou pro potraviny. V patře jsou tři pokoje, koupelna s rohovou... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 800 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty