Pronájem byty 1+1, 62 m2 - Praha - Josefov, ev.č. Q1115

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. Q1115 ID zakázky: Q1115 Tento nádherný byt s dispozicí 1+1 je situován v prestižní lokalitě Prahy 1, na ulici Bílková, jen pár minut pěší chůze od Staroměstského náměstí. Byt se nachází ve třetím patře historické budovy s výtahem a nabízí jedinečné spojení klidného prostředí a snadné dostupnosti centra města. V bytě zůstane pouze kuchyňská linka a lednice, veškerý ostatní nábytek bude v blízké době odvezen. Byt tedy bude prázdný, a nájemník má možnost nastěhovat vlastní nábytek nebo ho zařídit podle svých představ. Předností této nemovitosti není jen její poloha, ale také kompletní občanská vybavenost v okolí, zahrnující restaurace, obchody, školy a kulturní zařízení. Byt je ideální volbou pro ty, kdo hledají stylové bydlení ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem byty 3+1, 111 m2 - Praha - Josefov, ev.č. Q1113
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. Q1113 ID zakázky: Q1113 Tento krásný byt o dispozici 3+1 se nachází v prestižní lokalitě Prahy 1 na ulici Bílková, jen pár minut chůze od Staroměstského náměstí. Byt se nachází ve třetím patře historického domu s výtahem a nabízí skvělou kombinaci klidu a zároveň blízkost centra města. Interiér je kompletně zrekonstruován a zařízen moderním nábytkem, včetně plně vybavené kuchyně s kvalitními spotřebiči. Světlé a prostorné pokoje poskytují dostatek místa pro pohodlné bydlení. Součástí bytu je také balkón, který nabízí výhled na klidné vnitroblokové prostředí. Výhodou této nemovitosti je nejen samotná lokalita, ale i veškerá občanská vybavenost v okolí, včetně restaurací, obchodů, škol a kulturních zařízení. Byt je ideální pro ty, kteří hledají stylové bydlen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
39 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 39 m², Plzeň, ul. Staniční
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 1+1 o užitné ploše 39,42 m², který se nachází ve 4.NP panelového domu v klidné části Doubravky. Tento světlý byt je ideální pro jednotlivce či páry, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra města. Byt je ve velmi dobrém stavu, což zajišťuje pohodlné bydlení bez nutnosti dalších investic. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj, samostatnou kuchy... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 569 400
 Kč
Prodej byty 4+1, 68 m2 -
Kód zakázky: 65514, Hledáte ideální domov pro svou rodinu v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 o rozloze 68 m2, který se nachází v oblíbené části Brandýsa nad Labem. Tento byt je ideální volbou pro rodiny, které hledají pohodlí a praktičnost. Byt nabízí čtyři samostatné pokoje, které poskytují dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Dále koupelna s vanou a samostatné WC. Plně funkční kuchyně. Součástí ... (více v detailu)
5 800 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 70 m²
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Podnájem příjemného prostorného bytu 3+1, 70 m2, DV, Praha 5, Zličín, Nedašovská Nabízíme ve výhradním zastoupení majitele dlouhodobý podnájem slunného bytu 3+1 s prosklenou lodžií, 70 m2, DV, v atraktivní lokalitě, v tichém místě Zličína, v Nedašovské ulici, ve 2. nadzemním podlaží udržovaného domu. Z předsíně vedou samostatné vstupy do tří pokojů, kuchyně, koupelny a toalety. Byt je po kompletní rekonstrukci, nezařízený. Kuchyně s kuchyňskou linkou, plynovým sporákem a s digestoří je vybavená prostornou spíží a myčkou. V koupelně s umývadlem a sprchovým koutem je umístěná pračka. K bytu náleží prostor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 500
 Kč
Prodej, byt 1+kk, 20 m2
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji byt 1+kk v původním stavu, který se nachází v Karviné. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostor k úpravě podle vlastních představ a nabízí skvělý potenciál pro rekonstrukci. Byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří cht... (více v detailu)
890 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 43 m², Rakovník, ul. S. K. Neumanna
Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný byt 1+1 v klidné části Rakovníka II. Byt o užitné ploše 43 m² se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu s celkem 3 nadzemními podlažími a 1 podzemním podlažím. Byt je plně vybavený a připravený k okamžitému nastěhování. Je ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají útulné b... (více v detailu)
14 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1,55 m2 v Rokycanech, ul. Raisova
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k podnájmu útulný byt 2+1 o užitné ploše 55 m², nacházející se v klidné části Rokycan. Tento byt je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení s dobrou dostupností služeb .Byt je v původním stavu a nabízí praktickou dispozici: prostorný obývací pokoj, samostatnou kuchyň a ložnici. K bytu náleží také sklepní prostor 4m2 v podzemním podlaží. Vybavení bytu je možno zanechat po domluvě s majitelem... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 91 m2 - Brno Zámečnická, ev.č. 01569
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 01569 V zastoupení majitele nabízíme pronájem Prostorného Bytu 3+KK v Srdci Brna Hledáte ideální bydlení v centru Brna, kde se historie mísí s moderním komfortem? Nabízíme vám jedinečnou příležitost pronajmout si prostorný byt 3+KK v historické budově na Zámečnické ulici, jen minutu chůze od Náměstí Svobody. Byt o rozloze 91 m2 představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají komfortní a elegantní bydlení v centru města. Dispozice a Vybavení: Byt se nachází ve čtvrtém patře s moderním výtahem a nabízí praktickou a útulnou dispozici: - Vstupní chodba, kde můžete pohodlně uložit oblečení a další nezbytnosti. - Prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, ideální pro rodinné večeře a setkání s přáteli. - Dva samostatné pokoje, které lze využít jako ložnice či pracovny dle vašich potřeb. - Komora, která poskytuje dostatek úložného prostoru. - Koupelna se sprchovým koutem a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
32 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Teplicích, ul. Javorová
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu světlý a útulný byt 2+kk o užitné ploše 42 m². Byt se nachází ve 2. patře panelového domu s celkem 7 nadzemními podlažími, v klidné části obce Nová Ves u Teplic. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří preferují klidné bydlení s rychlým dostupem do přírody, avšak stále v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Interiér bytu je rozprostřen do dvou místností: obývacího pokoje s kuchyňským koutem a samostatné ložnice, což z něj činí ideální místo pro páry. Byt je v dobrém stavu, což umožňuje ihned se nastěhovat a začít jej plně využíva... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 67 m2 - Praha - Záběhlice
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 64883, Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk o výměře 67 m2 v atraktivní lokalitě Prahy - Záběhlic. Byt se nachází v nejvyšším patře panelového domu a nabízí jedinečný zážitek z nádherného výhledu na Prahu. Klíčové vlastnosti zahrnují: - Dispozice: 2+kk - Velký balkón: Orientovaný na západ, ideální pro relaxaci při západu slunce - Patro: Nejvyšší patro s garancí klidného bydlení, nezastíněný výhled - Vybavení: Byt je kompletně vybaven - Lokalita: Výborná dostupnost do centra Prahy, v blízkosti veškerá občanská vybavenost ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem byt 1+1, Náchod
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 1+1 v Náchodě, ulice Českoskalická. Byt je ve 3. NP zděného domu, o výměře 30 m2. Byt je udržovaný, na podlaze je nová PVC krytina, v koupelně dlažba. Vytápění a ohřev vody je dálkový. Dispozice bytu: předsíň, WC a koupelna s... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 200
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 62 m², Praha, ul. Za valem
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+1 o užitné ploše 62 m², nacházející se ve 4. podlaží v klidné části Prahy - Kunraticích. Tento prostorný byt je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s dobrou dostupností do centra města. Byt se skládá ze tří místností, které poskytují dostatek prostoru pro pohodlný život. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, což zajišťuje bezproblémové bydlení. Okolí nabízí ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 500
 Kč
Prodej bytu 2+1 50 m2 Heyrovského, Sokolov
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji částečně zrekonstruovaný byt 2+1 v žádané lokalitě Sokolova, na ulici Heyrovského. Byt je umístěn ve zrekonstruovaném domě bez výtahu, který je vybaven zabezpečovacím zařízením pro zvýšení bezpečnosti obyvatel. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala nové podlahy, změnu dispozice a modernizaci kuchyně s novou kuchyňskou linkou. Obývací pokoj je světlý a prostorný, vhodný pro každodenní život a... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 340 000
 Kč
Prodej, byt 1+1, 35 m2
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji družstevní byt 1+1 v původním stavu, který se nachází na ulici Kosmonautů v Havířově. Byt je ideální pro rekonstrukci a nachází se v posledním patře, což poskytuje klid a soukromí. Tento byt je skvělou volbou ... (více v detailu)
1 280 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Hájkova, Žižkov, 18500 Kč/měs, 29 m2
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
K pronájmu nabízíme hezký zařízený byt 1+1 o výměře 29 m2 ve 3. patře cihlového domu v klidné rezidenční lokalitě pražského Žižkova. Byt je vytápěň efektivními stropními infrapanely. K dispozici solidním zájemcům hledajícím dlouhodobé kvalitní bydlení k okamžitému nastěhování. Individuální prohlídky možné po domluvě kdykoliv včetně pozdních večerních hodin a víkendů. Byt prona... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500
 Kč
Pronájem bytu 2 + kk, 39 m² , Jesenice u Prahy
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Objevte útulný byt k pronájmu v Jesenici u Prahy, který nabízí ideální kombinaci komfortu a klidného prostředí. Tento byt, o dispozici 2+kk o velikosti 39 m², se nachází v 2. nadzemním podlaží a je plně vybavený. K bytu náleží i sklep v přízemí domu. Lokalita je klidná, s výbornou dostupností do Prahy. Po dálnici D1 se autem z Jesenice do centra Prahy dostanete za necelých 20 minut. Dále můžete k dopravě využít autobusové linky MHD do stanic metra „C" Kačerov, Budějovická, Háje nebo Opatov. Lokalita nabízí skvělé zázemí pro rodiny i jednotlivce. Hned v... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Prodej byt 1 + kk, 22㎡ Karviná 73401
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v původním stavu, který se nachází v Karviné. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostor k úpravě podle vlastních představ a nabízí skvělý potenciál pro rekonstrukci. Byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří chtějí inve... (více v detailu)
890 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 35 m2 - Poděbrady II, ev.č. 00732
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 00732 Novinka k pronájmu v Poděbradech - Palachova ulice. V činžovním domě, který prošel kompletní, nákladnou rekonstrukcí, nabízíme k pronájmu nadstandardní byt o velikosti 2+kk 35m2. Byt disponuje moderní kuchyňskou linkou plně vybavenou spotřebiči, klimatizací, domácím videotelefonem a na míru vyrobeným nábytkem poskytujícím dostatečně velké úložné prostory a internetem. Dům je situován v klidné čtvrti, cca 200 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 41 m², Praha, ul. Geologická
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderní byt 2+kk o užitné ploše 41 m² na Barrandově, ul. Geologická. Byt se nachází v domě z roku 2014, ve 3. NP a nabízí komfortní bydlení ve vysokém standardu. Byt má neprůchozí pokoje, z obou je vstup na lodžii. V obývacím pokoji se nachází kuchyňský kout vybavený ledničkou. Lodžie s nádherným nerušeným výhledem je orientovaná na východ. Součástí bytu je také technická místnost na pračku i sušičku, v koupelně je vana a WC. Součástí prodeje je garážové stání umístěné v 1. PP. Byt ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 750 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 25 m2 - Praha - Dejvice, ev.č. 00164
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. 00164 Pronájem bytu 1+kk, 25 m2, ulice Komornická, Praha Nabízíme k dlouhodobému pronájmu útulný byt o dispozici 1+kk (25 m2) ve 3. patře krásné vily v atraktivní části Praha 6. Byt se nachází v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra Prahy, ideální pro ty, kteří hledají příjemné a pohodlné bydlení v blízkosti přírody i městského ruchu. Obrovskou výhodu je bydlení v naprostém klidu prvorepublikové vily v jedné z nehezčích částí Prahy 6. Byt nabízí: 25 m2 užitné plochy Umíst... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 500
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 55 m², Zlín, ul. M. Knesla
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+kk o užitné ploše 55 m², situovaný v klidné části Zlína. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží panelového domu o celkových čtyřech podlažích. Byt je v dobrém stavu a nabízí pohodlné bydlení pro jednotlivce nebo rodinu. Dispozice zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice a koupelnu s WC. K bytu náleží také sklepní prostor v podzemním... (více v detailu)
Zlínský kraj
18 000
 Kč
Prodej, družstevní byt 1+1, Vsetín - Rybníky
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme ke koupi velmi zachovalý družstevní byt s dispozicí 1+1, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Vsetín – Rybníky, ulice Těšíkov. Byt o rozloze 31 m² je umístěn ve 2. nadzemním podlaží (1. patře) čtyřpodlažního panelového domu bez výtahu, přístupný po pouhých 24 schodech. Obě místnosti jsou orientovány na východ, což zaručuje dostatek přirozeného světla. K bytu náleží i zasklený balkon a sklep. Byt je v původním, ale mimořádně udržovaném stavu, takže je připraven k okamžitému bydlení bez nutnosti velkých investic. Takový zachovalý stav je dnes opravdovou vzácností! Pokud byste si chtěli interiér přizpůsobit podle vlastních představ, můžete se inspirovat přiloženými vizualizacemi. Součástí inzerátu je také videoprohlídka a detailní půdorysy bytu. V bytě jsou plastová okna s dvojsklem. Dům samotný je ve velmi dobrém stavu, s udržovanými společnými prostory, novými stupačkami, valbovou střechou a je obýván slušnými sousedy. V příštím roce je naplánováno zateplení dom... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 795 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, 64 m2, Uherské Hradiště, ev.č. 03033
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 03033 Hledáte byt k investici s nájemníky? Nebo původní byt k úpravám dle vlastních představ v klidné a oblíbené lokalitě Starého Mojmíra obklopeného zelení? Tento světlý a prostorný byt nabízí příjemné bydlení pro rodinu, pár nebo investora. Disponuje dvěma pokoji, kde si můžete vytvořit útulný obývací pokoj a ložnici. V bytě najdete novou kuchyňskou linku a částečně zařízené místnosti. Ve vstupní chodbě jsou velké úložné skříně a vstup do koupelny a na samostatnou toaletu s oknem. Nejenže se vám zde bude dobře bydlet, ale díky 2 sklepům budete mít dostatek úložného prostoru pro vaše věci. Momentálně má byt samostatnou kuchyň s jídelnou. Ku... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 700 000
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 220 m2 - Praha - Liboc, ev.č. D1131
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. D1131 ID zakázky: D1131 Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný klimatizovaný dům 4+kk o celkové ploše 220 m2, který se nachází ve 2. podlaží cihlové budovy v klidné a prestižní lokalitě Praha 6 – Liboc. Dům je kompletně vybaven a připraven k okamžitému nastěhování. Nabízí 3 samostatné ložnice, velmi prostorný obývací pokoj s krbem, ideální pro chvíle odpočinku, prestižní jídelnu a velkou kuchyň s dostatečným pracovním prostorem pro pohodlnou přípravu jídel. K dispozici jsou také 2 toalety s prádelnou. Jednou z předností tohoto domu je balkon, který poskytuje ideální místo pro ranní kávu nebo relaxaci na čerstvém vzduchu. Klimatizace v celém bytě zajišťuje pohodlí během horkých letních měsíc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Pronájem byty 2+1, 64 m2 - Brno - Žabovřesky
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 325241097 Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+1, 64 m2 + balkon 3 m2 + sklep 4 m2 v klidné lokalitě Brna - Žabovřesky. Volné od 1.11.2024 Tento prostorný byt o rozloze 64 m2 se nachází ve velmi dobrém stavu v cihlové budově na 3. patře. K dispozici je balkón s výhledem do zeleně a sklep pro další úložný prostor. Byt se dvěma neprůchozími pokoji, předsíní s úložnými prostory, samostatná koupelna s vanou a WC. Kuchyně je vybavena plynovým sporákem. Byt je zařízen nábytkem dle fotek, který by v bytě zůstal. Byt je částečně zařízený a nabízí pohodlné bydlení pro jedno... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty