Autodata pro osobní a dodávková vozidla

Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dílenskou příručku verze 2015 v českém jazyce pro osobní a dodávkové vozy. Příručka je určena jak pro domácí kutily, tak i pro autoservisy. Najdete v ní široké množství informací a detailní popisy pro osobní automobily. Rozsáhlé informace pro každodenní údržbu / opravy vozidel . Databáze informací pokrývá: technické údaje mechanických částí - doporučené servisní intervaly (výměna rozv. řemenů, olejů a ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
850
 Kč

Podobné inzeráty

Autodata pro koncernová vozidla
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dílenskou příručku verzi 5.2 2015 nebo verzi 5.3 2016 nebo verzi 6.0 2017 pro vozy Škoda, Volkswagen, Seat, Audi v českém jazyce. V nabídce také dílenská příručka Škoda do 2018. Příručka je určena jak pro domácí kutily, tak i pro autoservisy. Najdete v ní široké množství informací a detailní popisy např: k motorům, převodovkám, podvozkům, karosářským pracím, práce v interiéru, postupy údržby atd. Návody obsahují ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
950
 Kč
Autodata
Před 23 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám Stakis Technik 2018.1 + Stahlgruber Technik (katalog náhradních dílů). Dílenskou příručku v českém jazyce pro osobní a dodávkové vozy. Vivid WorkshopData, Auto-data apod. Příručka je určená pro domácí kutily i pro autoservisy. Najdete v ní široké množství informácí a detailní popisy pro osobní automobily. Rozsáhlé informace pro každodenní údržbu / opravy vozidel. Databáze informácí obsahuje... (více v detailu)
Olomoucký kraj
599
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty