Řidič MKD C+E Gouda – Frankfurt a zpět (dvouposádka)

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
VCHD Cargo VCHD Cargo je český rodinný dopravce s tradicí od roku 1997. V současnosti má přes 220 vlastních nákladních vozidel a nadále roste. Více informací o firmě VCHD Cargo naleznete na stránkách www.vchd.cz. Jaké to je, být u nás šoférem, si můžete přečíst na stránkách www.zaridtesi.cz Popis pozice Pro linku Gouda(NL) – Frankfurt – Gouda hledáme časově flexibilní a spolehlivé řidiče. Pravidelná přeprava na stálé časy. Linka jezdí přes noc Na této pravidelné lince se vozí výměnné nástavby – dva kontejnery (jeden na tahači a druhý na přívěsu). Řidič přichází k připravené, naložené a zaplombované nástavbě se sběrným zbožím – tu podjíždí, nabírá a převáží na místo určení – bez čekání! Je tedy opravdu řidičem. Linky se dají v klidu stíhat podle nařízení 561/2006 (AETR) Víkendy jsou volné ve Waddinxveenu, s pauzou strávenou v kamionu. Požadujeme Řidičský a profesní průkaz pro skupiny C+E školení ADR výhodou (v rámci firmy lze vyškolit) Schopnos... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Řidič C+E na lince Dortmund – Manchester (dvouposádka)
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
VCHD Cargo VCHD Cargo je český rodinný dopravce s tradicí od roku 1997. V současnosti má přes 220 vlastních nákladních vozidel a nadále roste. Více informací o firmě VCHD Cargo naleznete na stránkách www.vchd.cz. Jaké to je, být u nás šoférem, si můžete přečíst na stránkách www.zaridtesi.cz Popis pozice Pro linku Dortmund - Manchester hledáme časově flexibilní a spolehlivé řidiče. Pravidelná přeprava na stálé časy. Linka jezdí přes noc. Na této pravidelné lince se vozí výměnné nástavby – dva kontejnery (jeden na tahači a druhý na přívěsu). Řidič přichází k připravené, naložené a zaplombované nástavbě se sběrným zbožím – tu podjíždí, nabírá a převáží na místo určení – bez čekání! Je tedy opravdu řidičem. Linky se dají v klidu stíhat podle nařízení 561/2006 (AETR) Jízda ve dvouposádce. Ideální pro sehranou dvojici. Ubytování přes víkend ve firemním bytě v Dortmundu. Denní odpočinek v UK ve vozidle, denní odpočinek v Dortmundu na bytě. Požadujeme Řidičský a profesní průkaz pro skupiny C... (více v detailu)
Kraj Vysočina
67 000
 Kč
ŘIDIČ C+E MKD KLADNO – NORIMBERK – SAARLOUIS (DVOUPOSÁDKA)
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
VCHD Cargo VCHD Cargo je český rodinný dopravce s tradicí od roku 1997. V současnosti má přes 220 vlastních nákladních vozidel a nadále roste. Více informací o firmě VCHD Cargo naleznete na stránkách www.vchd.cz. Jaké to je, být u nás šoférem, si můžete přečíst na stránkách www.zaridtesi.cz Popis pozice Na linku Kladno – Norimberk – Saarlouis hledáme časově flexibilní a spolehlivé řidiče. Pravidelná přeprava na stálé časy. Linka jezdí přes den. Na Kladně se začíná v pondělí ráno v 6:00 a končí se v pátek odpoledne v 15:00, od úterý do čtvrtka se jezdí úsek Saarlouis – Norimberk – Saarlouis od 04:00 do 18:00 noční pauza se dělá v autě, na víkend vždy doma na této pravidelné lince se vozí výměnné nástavby – dva kontejnery (jeden na tahači a druhý na přívěsu). Řidič přichází k připravené, naložené a zaplombované nástavbě se sběrným zbožím – tu podjíždí, nabírá a převáží na místo určení – bez čekání! Je tedy opravdu řidičem Všechny naše linky se dají v klidu stíhat podle nařízení 561/2006 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Řidič MKD C+E – Střídač pravidelných linek
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
VCHD Cargo je český rodinný dopravce s tradicí od roku 1997. V současnosti má přes 220 vlastních nákladních vozidel a nadále roste. Více informací o firmě VCHD Cargo naleznete na stránkách www.vchd.cz. Jaké to je, být u nás šoférem, si můžete přečíst na stránkách www.zaridtesi.cz Popis pozice Střídač střídá stejné množství pravidelných linek, na kterých jsou stejné posádky a stejná auta. Pro naše pravidelné nebo nově otvírané linky hledáme časově flexibilního a spolehlivého řidiče, který bude schopen střídat větší množství pravidelných linek. Na těchto pravidelných linkách se vozí výměnné nástavby – dva kontejnery (jeden na tahači a druhý na přívěsu). Řidič přichází k připravené, naložené a zaplombované nástavbě se sběrným zbožím – tu podjíždí, nabírá a převáží na místo určení – bez čekání! Je tedy opravdu řidičem. ​Linky se dají v klidu stíhat podle n. 561/2006 Tato pozice nám umožní růst a našim řidičům řešit osobní problémy, dovolené a nemoci. ​ Samotné střídání je také plánováno s... (více v detailu)
Středočeský kraj
70 000
 Kč
Řidič C+E na plachtový návěs z okolí Havlíčkova Brodu
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
VCHD Cargo VCHD Cargo je český rodinný dopravce s tradicí od roku 1997. V současnosti má přes 220 vlastních nákladních vozidel a nadále roste. Více informací o firmě VCHD Cargo naleznete na stránkách www.vchd.cz. Jaké to je, být u nás šoférem, si můžete přečíst na stránkách www.zaridtesi.cz Popis pozice Přeprava zboží plachtovými návěsy po západní Evropě Víkendy doma/v zahraničí dle domluvy s dispečerem - vycházíme vstříc Začátek práce z hlídaného parkoviště v Havlíčkově Brodě Řidiči je přiděleno vlastní vozidlo Požadujeme Řidičský a profesní průkaz pro skupiny C+E ADR výhodou (nikoli podmínkou) – v případě zájmu zajistíme a uhradíme školení Schopnost a ochotu pracovat Časovou flexibilitu, samostatnost a spolehlivost Nabízíme Pracovní poměr na dobu neurčitou ve stabilní česk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Samostatný řidič FRIGO/KLADNO víkendy dle domluvy
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
VCHD Cargo VCHD Cargo je český rodinný dopravce s tradicí od roku 1997. V současnosti má přes 220 vlastních nákladních vozidel a nadále roste. Více informací o firmě VCHD Cargo naleznete na stránkách www.vchd.cz. Jaké to je, být u nás šoférem, si můžete přečíst na stránkách www.zaridtesi.cz Popis pozice Na přepravu chlazeného zboží hledáme časově flexibilního a spolehlivého řidiče. pravidelná práce s parkováním na Kladně (ideální pro lidi z okolí) Vozidlo Scania s návěsem, které se nestřídá. Nabízíme Pracovní poměr na dobu neurčitou ve stabilní české společnosti založené již roku 1997 Pomáháme řešit Vaše problémy 24 denně 7 dní v týdnu naším dispečinkem Profesní školení i nad rámec z... (více v detailu)
Středočeský kraj
55 000
 Kč
Příjmeme řidiče MKD (C+E)
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Příjmeme řidiče MKD (C+E) • Dopravní firma s dlouholetou praxí . • Stabilní průměrný měsíční příjem 50 000 až 55 000 Kč ČISTÉHO PLATU .Vše na výplatní pásce tj. dieta + základ a odměny. • Garance výplatního termínu – cestovní náhrady + mzda na výplatní pásce. • Placené školení profesní způsobilosti, ADR, preventivní prohlídky. • Komunikace s českými dispečery 24h denně. • Stabilní práce v kolečku CZ/D a zpět. • Víkendy volné. V... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Řidič C+E VKD Lidl Buštěhrad náborák 30.000 kč
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Přepravní společnost COOL Transport s.r.o. příjme řidiče na HPP (od 45.000 - 52.000 kč čistá mzda) na dobu neurčitou na vnitrostátní kamionovou dopravu. Rozvoz zboží pro spol. Lidl - Buštěhrad. Možnost pouze denních, pouze nočních nebo týden denní a týden noční. Dále je možná spolupráce formou brigády (DoPP) - 2.200 kč/směna, sobota noční 2.700 kč/směna. Požadujeme: Řp C+E profesní způsobilost digitální kartu bezúhonnost Náplň: naklá... (více v detailu)
Středočeský kraj
48 500
 Kč
Řidič C+E MKD
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče na mezinárodní dopravu, MAN + plato návěs. Hodinová mzda + diety. Průměrná měsíční mzda se pohybuje za mezinarodni dopravu okolo 55.000,- čistého včetně diet. Vše uznané na výplatní pásce. Pracovní smlouva na dobu neurčitou se zkušební dobou . Víkendové Parkování vž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hledáme Řidiče skupiny C+E
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme -Stabilní zázemí v prosperující dopravní a logistické společnosti -Jistotu práce -Kontejnerové soupravy Volvo+ Posuvky+Cisterny -Pravidelný výplatní termín -Přepravy po ČR a SK -Celková výše čisté mzdy za měsíc 35 000 až 55 000 Kč -Benefity samozřejmostí Požadujeme -Řidičské oprávnění sku... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
JS TRANS LOGISTIC S.R.O.přijme řidiče sk C+E (dvojku)
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmu sehranou dvojku na noční linku Rudná - NL Venlo - Rudná Krátký - dlouhý týden ,volné víkendy Každý druhý den doma na pauzu... (více v detailu)
Středočeský kraj
53 000
 Kč
Řidič MKD
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Řidič MKD na trasách CZ-DE, AT, RO, HU, SK Příjem 50 tis. čistého + za jízdu o víkendu POŽADUJEME: • Řidičský průkaz skupiny C+E • Platný profesní průkaz, digitální kartu do tachografu • Trestní bezúhonnost • Časovou flexibilitu, samostatnost a spolehlivost NABÍ... (více v detailu)
Pardubický kraj
50 000
 Kč
Řidič skupiny C+E - rozvoz stavebního materiálu
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Přijmeme řidiče skupiny C+E pro rozvoz stavebního materiálu. Tahač s návěsovým platem. Nutný je průkaz profesní způsobilosti řidiče a karta řidiče (paměťová karta pro digitální tachograf). Práce po celý rok v Praze a okolí. Nástup možný ihned. Čistá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
JS TRANS LOGISTIC S.R.O.přijme řidiče sk C+E
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmu řidiče sk. C+E na pravidelnou linku Praha - DE Magdeburg a zpět každý druhý den doma na pauzu 12-15h volné víkendy / pondělí-pátek Sca... (více v detailu)
Středočeský kraj
55 000
 Kč
Práce pro řidiče C+E na VNITRO. Hodonín – Ml. Boleslav.
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Práce pro řidiče C+E na VNITRO. Pravidelná trasa Hodonín – Mladá Boleslav. Volné víkendy. Chcete řídit tandemovou soupravu na pravidelné lince z Hodonína do Mladé Boleslavi a zpět? Chcete čerpat výhody volných víkendů? Hledáte firmu s osobním přístupem, kde se všichni dobře znají? Kde je vstřícnost, slušnost, podpora a respekt dispečera, technika i majitelů součástí každého dne? Práce je vhodná zejména pro řidiče z Mladé Boleslavi a Hodonína n... (více v detailu)
Středočeský kraj
45 000
 Kč
řidič (C+E) 95 MKD
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
LOGINAX s.r.o. Branecká 307 Halže CZ-34701 Nabídka práce: - řidiče MKD (C+E) 95 na plachtový návěs Nabízíme: - 70% jízd na pravidelných linkách - 50% bez nutnosti kurtování - Cestovní pojištění - Neomezené volání a data - Profesní školení zdarma - Zvýhodněné ceny PHM Čím jezdíme: - Mercedes Benz Actros 1848 + Schmitz CargoBull Kam jezdíme: - Německo, Rakousko, Švýcarsko Praco... (více v detailu)
Plzeňský kraj
70 000
 Kč
Řidič C+E VKD Lidl Buštěhrad náborák 30.000 kč
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přepravní společnost COOL Transport s.r.o. příjme řidiče na HPP (od 45.000 - 52.000 kč čistá mzda) na dobu neurčitou na vnitrostátní kamionovou dopravu. Rozvoz zboží pro spol. Lidl - Buštěhrad. Možnost pouze denních, pouze nočních nebo týden denní a týden noční. Dále je možná spolupráce formou brigády (DoPP) - 2.200 kč/směna, sobota noční 2.700 kč/směna. Požadujeme: Řp C+E profesní způsobilost digitální kartu bezúhonnost Náplň: naklá... (více v detailu)
Středočeský kraj
48 500
 Kč
VODICA s.r.o. přijme řidiče MKD
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
VODICA s.r.o. přijme řidiče na přepravy do Velké Británie a zpět. Vozidla značky Mercedes-Benz a Volvo. Velkoobjemové soupravy nebo tahač s návěsem. Zhruba 3 přepravy měsíčně. 45hod pauzy doma, 1-2 víkendy v měsíci doma. Vhodné pro zkušené i začínající řidiče. Jsme menší firma s 24 vozidly, dopravou se zabýváme od roku 1995. Sídlíme v ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
65 000
 Kč
ŘIDIČ(KA) C+E meziskladové cisterny
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáme řidiče pro pravidelnou přepravu na rozvoz plynu v cisterně Česko, Polsko, Slovensko, Rakousko Pracovní dny jsou od pondělí do pátku, víkendy a svátky máte volné. DRUH PRACOVNÍHO POMĚRU hlavní pracovní poměr POŽADUJEME řidičské oprávnění skupiny C + E profesní průkaz kartu řidiče do digitálního tachografu ADR pro cisterny tř. II výhodou praxe výhodou, ale není podmínkou (zkušené řidiče seznámíme, nové zaškolíme) pokud máte jen ŘP skupiny C, můžeme zajistit rozšíření o skupinu E CO MŮŽEME NABÍDNOUT moderní, pravidelně obměňovaný vozo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
60 000
 Kč
Řidič skupiny C+E - rozvoz stavebního materiálu
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Přijmeme řidiče skupiny C+E pro rozvoz stavebního materiálu. Tahač s návěsovým platem. Nutný je průkaz profesní způsobilosti řidiče a karta řidiče (paměťová karta pro digitální tachograf). Práce po celý rok v Praze a okolí. Nástup možný ihned. Čist... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Řidiče C+E Nelahozeves, Mělník, Kladno,Praha
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče skupiny C+E podvalník, odtahový speciál. Společnost CCS - Cargo Customs Service s.r.o. s dlouholetou tradicí hledá do svého týmu řidiče skupiny C+E na návoz a svoz stavebních strojů, jako například pracovní plošiny, bagr a jiné. - Jedná se o každodenní práci na plný úvazek pro Prahu a... (více v detailu)
Středočeský kraj
45 000
 Kč
Hledáme řidiče C+E na MKD
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledáme řidiče na MKD, stabilní práce CZ Morava - DE Bavorsko, víkendy volné, Možnost dohody o dodělání řidičského... (více v detailu)
Olomoucký kraj
60 000
 Kč
Řidič C+E s každodenní návratem domů.PRAHA-JIČÍNSKO-VRCHLABÍ
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hezký den Všem, Společnost Exuma s.r.o., přijme řidiče na HPP nebo Brigádně sk. C+E na VKD rovoz potravin pro obchodní řetězec PENNY MARKET s každodenním návratem domů. SKLAD: RADONICE-PRAHA VÝCHOD JEDNÁ SE OPRAVIDELNOU STÁLE OPAKUJICÍ LINKU VHODNÉ PRO ZÁJEMCE NA TRASE PRAHA-JIČÍN-VRCHLABÍ Režimy - 5 dní v práci, poté 5 dní doma. PLAT 40 000 ČISTÉHO FIX ZA MĚSÍC Možnost parkovaní v místě bydliště v blízkosti trasy. JEDNÁ SE O ODPO... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Firma LukaSped přijme řidiče sk. C+E Česko-Slovensko
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Firma LukaSped působící na trhu od roku 2000 hledá do týmu šikovného řidiče. -Jezdíme pouze vnitro a Slovensko. Převážně do okolí Bratislavy, kde se složí a naloží zpět do ČR. Z 80% se nakládá na stejných místech. -Víkendy volné, téměř každý... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Řidič MKD
Před 12 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Řidič MKD na trasách CZ-DE, AT, F, NL Příjem 45-50 tis. Čistého dle odpracovaných víkendů Odměna až 3000,- čistého za ekonomickou jízdu Bonusy za práci o víkendu POŽADUJEME: • Řidičský průkaz skupiny C+E • Platný profesní průkaz, digitální kartu do tachografu • Trestní bezúhonnost • Časovou flexibi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Přijmeme řidiče skupiny C s profesním průkazem
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Přijmeme řidiče skupiny C na solovku pro rozvozy paletových chlazených potravin, od 5hod do cca 15hod po-pa denní nájezd cca 250km do 10 vykládek Linky P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty