Bulharsko-Aheloy 2kk 77 990 Euro

Bulharsko-Aheloy 2kk 77 990 Euro
Bulharsko-Aheloy,Marina Cape 2kk 79 990 Euro Nabízíme k prodeji prostorný zařízený 2kk, 83m2 s prostorným balkonem s úchvatným výhledem na moře a na jeden z bazénů komplexu v udržovaném rekreačním komplexu se dvěma velkými venkovními bazény, první linie přímo u moře. vlastnictví: osobní    výtah: ano Patro: 2 z 5 Zařízení apartmánu: - kuchyn spojena s obývacím pokojem, kuchynská linka, pračka, stůl+židle, sedací souprava, klimatizace, - ložnice, 3 samostatné postele, skřín, klimatizace - koupelna s vanou, WC, Vybavení komplexu: - Dva venkovní bazény s dětskou částí - Vodní Bar ( jeden s překrásným výhledem na moře ) - vlastní Medicínské Centrum - Fitness ( za příplatek ) - Bowling 4 dráhy - 2 Squashové kurty - stolní tenis a kulečník - 24h recepce - parkování v objektu - v areálu jsou 4 restaurace ( italská+rybí, pizérie, gril ) - Spa centrum+wellness centru... (více v detailu)
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Bulharsko-Svatý Vlas, Robinson Beach 2kk s výhledem na moře
Bulharsko-Svatý Vlas, Robinson Beach 2kk s výhledem na moře
Cena:79 990 Euro. Nabízíme k prodeji pěkný, zařízený apartmán 2kk 58m2 s balkonem s výhledem na bazén komplexu a na moře v rekreačním komplexu s venkovním bazénem přímo u moře. vlastnictví: osobní patro: 3 z 5 Zařízení apartmánu: - kuchynský kout spojen s obývacím pokojem ( kuchynská linka, sporák, lednice, mikrovlnná trouba, pračka ), stůl+židle, tv, sedací souprava, klimatizace - ložnice s manželskou postelí, sk... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko-Aheloy, 2kk
Bulharsko-Aheloy, 2kk
Cena:65 990 Euro Midia Grand Resort Nabízíme k prodeji prostorný, zařízený apartmán 2kk, 73m se dvěmi koupelnami a s prostorným balkonem s úchvatným výhledem na moře v udržovaném rekreačním komplexu, který se nachází v 1.linii, přímo u moře. vlastnictví: osobní patro: 3 ze 6 složení apartmánu: - kuchyn (s kuchynskou link... (více v detailu)
Studio v lokalitě Sveti Vlas BULHARSKO
Studio v lokalitě Sveti Vlas BULHARSKO
Rádi vám nabídneme k prodeji Studiový apartmán 1+kk s terasou s výhledem na bazén a částečným výhledem na moře.Velice dobrá dostupnost k pláži přibližně 350 m a 500 m od přístavu DINEV Marina, kde se nachází mnoho restaurací, barů a kaváren. Apartmán se prodává ihned k nastěhování dle aktuálních fotografií. Velice atraktivní cena. Celková plocha: 42m2 (včetně balkonu). Apartmán má k dispozicikoupelnu se sprchovým koutem a WC a velkou terasu. Roční poplatek za údržbu činí 450 € za rok. V údržbě společných částí je zahrnuto: údržba společných částí komplexu údržby zelených ploch komplexu údržba bazénu celoroční hlídání komple... (více v detailu)
1 475 000
 Kč
2kk Tenerife, kousek od pláže
2kk Tenerife, kousek od pláže
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Na prodej: Moderní byt jen pár minut od pláže Cena: 286 700 € Velikost: 88 m² 2 ložnice 2 koupelny Garáž a úložný prostor v ceně Terasa s výhledem na bazén Moderní a prostorný byt v oblíbené lokalitě, jen pár minut od pláží Costa del Silencio a Las Galletas. Nabízí světl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Bulharsko-Byala Beach Rezort, 2kk
Bulharsko-Byala Beach Rezort, 2kk
Cena:63 990 Euro Nabízíme k prodeji dvoupokojový zařízený apartmán 2kk, 54m2 s balkonem s úchvatným výhledem na moře, v rekreačním komplexu s venkovním bazénem cca 100m od pláže. vlastnictví: osobní výtah: ano patro: 2 z 5 Zařízení apartmánu: - kuchynský kout spojen s obývacím pokojem ( kuchynská linka, lednice, trouba, mikrovlnná trouba, sporák, trouba), sedací souprava, stůl+židle, klimatizace, balkon. - jedna ložnice vybave... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej novostavby apartmány v Santa Pola, Španělsko,
Prodej novostavby apartmány v Santa Pola, Španělsko,
Vážení zájemci o apartmány v Santa Pola, Španělsko, rádi bychom vám představili unikátní příležitost investovat do nemovitosti s následným pronajímáním v krásném městě Santa Pola. Villa Mediterráneo je komplex nabízející luxusní apartmány se 3 ložnicemi a společným bazénem, nacházející se pouhých 150 metrů od pláže. Již samotný název & 34;Villa Mediterráneo& 34; napovídá, že tento komplex je navržen v současném a středomořském stylu, který vám přinese dokonalou atmosféru a relaxaci. Domy jsou vkusně rozmístěny kolem prostorných společných prostor, kam patří velký bazén a opalovací salonek. Tyto prostředky jsou ideálním místem pro osvěžení po pobytu na pláži nebo pro odpočinek před dalším dobrodružstvím plným vzrušení. K dispozici je také volitelné parkování a úschovna. Apartmány samotné nabízejí 3 ložnice a 2 nebo 3 koupelny, které splňují veškeré nároky na komfort a luxus. Máte možnost vybrat si mezi byty s velkými terasami, které vám poskytnou nádherné výhledy, nebo raději zvolit ř... (více v detailu)
Pronájem bytu 3+kk, 60 m², Praha, ul. Thomasova
Pronájem bytu 3+kk, 60 m², Praha, ul. Thomasova
Před 4 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
S jistotou budete prvními nájemci. Čerstvě zkolaudovaný byt 3+kk o ploše 60 m2 se zastřešeným balkonem v šestém patře bytového domu s výtahem v moderním komplexu Britské čtvrti v Praze - Stodůlky, s výhledem do krajiny. Byt je velmi dobře dispozičně řešený. Koupelna se sprchovým koutem a WC je zvlášť. Z předsíně je vstup do dvou neprůchozích pokojů, kuchyňské části s plně vybavenou linkou a úplně novými spotřebiči dále navazující na obývací prostor se vstupem na balkon s překrásným výhledem, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Bulharsko-Aheloy, 2kk 61 990 Euro
Bulharsko-Aheloy, 2kk 61 990 Euro
Bulharsko-Aheloy, Marina Cape, 2kk 61 990 Euro Nabízíme k prodeji velice pěkný, zařízený 2kk, 67m2 s balkonem ve velice pěkném , udržovaném rekreačním SPA komplexu se dvěma velkými venkovními bazény, první linie přímo u moře. vlastnictví: osobní    výtah: ano Patro: 3 z 5 Zařízení apartmánu: - předsín - kuchyn spojena s obývacím pokojem ( kuchynská linka, lednice, mikrovlnná trouba, psací stůl, židle, sedací souprava, židle+stůl, tv, klimatizace, - balkon -jedna ložnice vybavena dvěma postelemi, skřín, klimatizace, - koupelna se sprchovým koutem, Wc, pračka Vybavení komplexu: - Dva venkovní bazény s dětskou částí - Vodní Bar ( jeden s překrásným výhledem na moře ) - vlastní Medicínské Centrum - Fitness ( za příplatek ) - Bowling 4 dráhy - 2 Squashové kurty - stolní tenis a kulečník - 24... (více v detailu)
Neuvedeno
Nabízíme prodej vilového domu 7+1 s terasou a bazénem, Maspa
Nabízíme prodej vilového domu 7+1 s terasou a bazénem, Maspa
Nabízíme k prodeji nádhernou, udržovanou a luxusní vilu ve výborném stavu v Maspalomas na Kanárských ostrovech. V domě se nachází prostorná, plně vybavená, kuchyň s mramorovou deskou. Dvě jídelny, jedna s barem, který je také z mramoru a druhá s prostorem pro 12 strávníků. Čtyři pokoje, v hlavní ložnici je samostatná koupelna z tmavého mramoru, zlatými kohoutky a masážní vanou, šatnou a velkým trezorem. Pro další 3 pokoje je společná koupelna na chodbě. Prostorná pracovna s kobercem. Sklep s vinotékou. Střešní terasa, využívána jako prádelna, nabízí výhled na moře a okolí, je dostupná pouze z venku. Druhá terasa je s grilem, posezením, venkovní koupelnou, bazénem a masážní vanou. Dům má kryté parkovací místo pro 4 až 5 aut. Vila má 3 vchody, dva pro pěší, jeden s automatickými vraty. Ideální k bydlení, nebo jako investice pro přestavbu na rekreační ubytování, či vybudování estetické kliniky. Dům je plně klimatizován, okna, ... (více v detailu)
Pronájem apartmánu 2+kk v Bulharsku, Sveti Vlas
Pronájem apartmánu 2+kk v Bulharsku, Sveti Vlas
Pronájem apartmánu 2+kk až pro 6 lidí ihned u moře, s panoramatickým výhledem Velikost apartmánu: 74 m² Spací možnosti: 1x manželská postel v ložnici, 2x rozkládací gauč v obývacím pokoji Maximálně osob: 6 K pronájmu nabízíme apartmán v 1. patře o dispozici 2+kk (74 m²) s velkým balkonem. Apartmán má perfektní polohu. Nachází se ihned u moře v komplexu Panorama Fort Beach se 17 bazény pro děti i dospělé. Hned u apartmánu se nachází dva největší bazény komplexu (viz fotografie), supermarket a venkovní fitness. Apartmán nabízí krásný boční panoramatický výhled na moře a starý Nessebar. Apartmán je kompletně vybaven a připraven k užívání. Sestává se z obývacího pokoje s rohovou a další rozkládací sedací soupravou a s jídelním stolem, z ložnice s manželkou postelí, s nočními stolky a šatní skříní, z kuchyňského koutu a má samostatné oddělené WC se sprchovým koutem. Z ložnice i obývacího pokoje je vstup na terasu s výhledem na moře, které je na dosah. Neposkytujeme možnost ubytování s d... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko-Sluneční pobřeží 2kk, 99 900 Euro
Bulharsko-Sluneční pobřeží 2kk, 99 900 Euro
Bulharsko-Sluneční pobřeží, Majestic 99 900Euro Nabízíme Vám k prodeji velice prostorný, zařízený dvoupokojový apartmán 2kk, 82m2 s balkonem s úchvatným výhledem na moře a s výhledem na bazény komplexu ve velice impozantním a prestižním 4**** SPA komplexu hotelového stylu s několika venkovními bazény, přímo u moře. vlastnictví: osobní patro: 8 Vybavení komplexu: - Dva velké bazény, dět... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem kancelářských prostor 518 m2, Evropská, Praha - Vok
Pronájem kancelářských prostor 518 m2, Evropská, Praha - Vok
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. V3439 ID zakázky: V3439 **Neplatíte provize** Máme pro vás nabídku moderních kancelářských prostor v administrativním komplexu AFI VOKOVICE v Praze ve Vokovicích. Tento komplex, navržený architektonickým studiem DAM architekti, se skládá ze dvou budov o šesti a osmi nadzemních podlažích s celkovou pronajímatelnou plochou téměř 14 tisíc m2. AFI VOKOVICE nabízí vysoce variabilní řešení pro náročné nájemce, kteří hledají moderní kancelářské prostory s využitím nejnovějších technologií a originální architekturou. Komplex je situován v atraktivní lokalitě, která umožňuje snadný přístup do centra města a mezinárodního letiště. Budovy jsou navrženy jako energeticky úsporné a získaly certifikát LEED Platinum (jsou šetrné k životnímu prostředí a snižují náklady na provoz). Nabízíme světlou a prostornou kancelář o celkové ploše 518 m2 v 7.NP budovy A, která má výhled na klidnou ulici. Měsíční nájemné: 20,47 eur za m2 + poplatky 140,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 182 m2, Evropská, Praha - Vok
Pronájem kancelářských prostor 182 m2, Evropská, Praha - Vok
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. V3437 ID zakázky: V3437 **Neplatíte provize** Máme pro vás nabídku moderních kancelářských prostor v administrativním komplexu AFI VOKOVICE v Praze ve Vokovicích. Tento komplex, navržený architektonickým studiem DAM architekti, se skládá ze dvou budov o šesti a osmi nadzemních podlažích s celkovou pronajímatelnou plochou téměř 14 tisíc m2. AFI VOKOVICE nabízí vysoce variabilní řešení pro náročné nájemce, kteří hledají moderní kancelářské prostory s využitím nejnovějších technologií a originální architekturou. Komplex je situován v atraktivní lokalitě, která umožňuje snadný přístup do centra města a mezinárodního letiště. Budovy jsou navrženy jako energeticky úsporné a získaly certifikát LEED Platinum (jsou šetrné k životnímu prostředí a snižují náklady na provoz). Nabízíme světlou a prostornou kancelář o celkové ploše 182 m2 v 1.NP budovy A, která má výhled na klidnou ulici. Měsíční nájemné: 15 eur za m2 + poplatky 140,-... (více v detailu)
Hlavní město Praha
375
 Kč
Bulharsko-Sluneční pobřeží 2kk, 89 990 Euro
Bulharsko-Sluneční pobřeží 2kk, 89 990 Euro
Bulharsko-Sluneční pobřeží, Majestic 2kk 89 990 Euro Nabízíme Vám k prodeji prostorný, zařízený apartmán 2kk, 81m2 s balkonem s úchvatným výhledem na moře a s výhledem na bazény komplexu ve velice impozantním a prestižním 4**** SPA komplexu hotelového stylu s několika venkovními bazény, přímo u moře. vlastnictví: osobní výtah: ano patro: 7 Zařízení apartmánu: - předsín - kuchynský kout spojen s obývacím pokojem, kuchynská linka, mikrovlnná trouba, stůl+židle, sedací souprava... - jedna ložnice s manželskou postelí a šatní ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk 63,5 m², Roseto degli Abruzzi
Prodej bytu 2+kk 63,5 m², Roseto degli Abruzzi
V exklusivním zastoupení nabízíme apartmán v jedné z nejvyhledávanější přímořských letovisek v Abruzzu - Roseto degli Abruzzi. Překrásné město, které okouzlí každého nejen díky svým nádherným plážím, ale také díky své historii. Roseto se nachází 30 km od letiště Pescara, které nabízí přímé lety do mnoha destinací včetně Krakowa, Prahy. Od roku 1999 je oceněno modrou vlajkou za krystalově čisté moře a zelenou vlajkou za nejlepší vybavenost pro děti. Volný čas můžete trávit i v mnoha restauracích, kavárnách či klubech, po celý rok. Nebo využít cyklostezky, která vás dovede například k Torre di Cerrano. Tím to samozřejmě nekončí. A ve spojení s tímto luxusním apartmánem, který je ve výstavbě, termín dokončení r.2024. Při ranní kávě na terase, si vychutnáte nádherný výhled na moře, vzdáleného cca50 m. Apartmán se nachází v inovativním a exkluzivním komplexu tří budov s bazénem s vířivkou, ve druhém patře s výtahem má podlahovou plochu cca 53 m² a skládá se ze vstupu do obývacího pokoje s k... (více v detailu)
6 400 000
 Kč
Bulharsko-Sluneční pobřeží 2kk, 69 990 Euro
Bulharsko-Sluneční pobřeží 2kk, 69 990 Euro
Bulharsko-Sluneční pobřeží 2kk, 69 990 Euro Nabízíme k prodeji zařízený apartmán 2kk, 55m2 s balkonem v prestižním 4**** Spa resortu hotelového stylu s venkovním bazénem, který se nachází 250m od pláže. vlastnictví: osobní výtah: ano patro: 1 z 6 Zařízení apartmánu: - kuchynský kout vybavený kuchynskou linkou, lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, stůl+židle, sedací souprava, klimatizace - jedna ložnice vybavena manželskou postelí, skřín, - koupelna se sprchovým koutem, WC - Balkon Vybavení komplexu: - 3 Bazény ( krytý, venkovní a dětský ) - Lázně a Wellnes ( masáže a kosmetické proced... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem komerčních prostor 206 m² Vrchlabí
Pronájem komerčních prostor 206 m² Vrchlabí
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout pronájem nově zrekonstruovaných komerčních prostor v Hořejším Vrchlabí o užitné ploše 206 m2. Prostory jsou umístěny ve 3 podlaží 3 patrového zděného zrekonstruovaného domu, v reprezentativním areálu Rotterovka, umístěného u frekventované hlavní komunikace směr Špindlerův Mlýn. Dispozice: sedm samostatných kanceláří, pánská a dámská toaleta, šatna, kuchyňka, sklad. Okna jsou situovaná na sever, východ a západ. Kanceláře jsou nově zrekonstruované. Topení je plynové, ohřev teplé vody je zajištěn plynovým kotlem. Parkování je možné za domem. K dispozici je zcela nový výtah. Hořejší Vrchlabí je lukrativní horská lokalita, ze které máte centrum města Vrchlabí i Krk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
21 000
 Kč
Bulharsko-Slunečné pobřeží, 1kk
Bulharsko-Slunečné pobřeží, 1kk
CENA:47 990 Euro Nabízíme k prodeji prostornou, zařízenou garsoniéru, 47m2 s balkonem s výhledem na hory v impozantním SPA komplexu s venkovními bazény, přímo u moře. vlastnictví: osobní patro: 7 Vybavení komplexu: - Dva velké bazény, dětský bazén - Zahrada - Bar u bazénu ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+kk, 60 m², Praha, ul. Thomasova
Pronájem bytu 3+kk, 60 m², Praha, ul. Thomasova
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
S jistotou budete prvními nájemci. Čerstvě zkolaudovaný byt 3+kk o ploše 60 m2 se zastřešeným balkonem v šestém patře bytového domu s výtahem v moderním komplexu Britské čtvrti v Praze - Stodůlky, s výhledem do krajiny. Byt je velmi dobře dispozičně řešený. Koupelna se sprchovým koutem a WC je zvlášť. Z předsíně je vstup do dvou neprůchozích pokojů, kuchyňské části s plně vybavenou linkou a úplně novými spotřebiči dále navazující na obývací prostor se vstupem na balkon s překrásným výhledem, který vám bude dělat radost. Před domem je velké hřiště na míč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Bulharsko-Obzor, 2kk
Bulharsko-Obzor, 2kk
CENA:82 990 Euro Nabízíme k prodeji prostorný, zařízený apartmán 2kk, 76m2, se dvěmi balkony ( jeden z nich s úchvatným výhledem na moře a na jeden z bazénů v rekreačním komplexu hotelového stylu s několika venkovními bazény, který se nachází přímo u moře, kde je krásná a široká písečná pláž. vlastnictví: osobní parkování: ano patro: 4 ze 6 výtah: ano zařízení komplexu: - Spa wellnes centrum ( sauna, Masáže, Turecká lázen... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko-Svatý Vlas, Robinson Beach 2kk s výhledem na moře
Bulharsko-Svatý Vlas, Robinson Beach 2kk s výhledem na moře
CENA: 79 990 Euro. Nabízíme k prodeji pěkný, zařízený apartmán 2kk 58m2 s balkonem s výhledem na bazén komplexu a na moře v rekreačním komplexu s venkovním bazénem přímo u moře. vlastnictví: osobní patro: 3 z 5 Zařízení apartmánu: - kuchynský kout spojen s obývacím pokojem ( kuchynská linka, sporák, lednice, mikrovlnná trouba, pračka ), stůl+židle, tv, sedací souprava, klimatizace - ložnic... (více v detailu)
Neuvedeno
Apartmán 2+kk s krásným výhledem na moře, Marina Fort Club,
Apartmán 2+kk s krásným výhledem na moře, Marina Fort Club,
Referenční číslo: B_3010 Certifikovaná realitní kancelář Relax Properties Vám nabízí k prodeji apartmán s krásným výhledem na moře v celoročním rodinném apartmánovém komplexu Marina Fort Club, 200 m od moře a pláže v letovisku Sveti Vlas v Bulharsku. K prodeji je prostorný a světlý apartmán, který je plně zařízený a vybavený kvalitním nábytkem. Apartmán se nachází v 6. patře s výtahem a nabízí krásný výhled na moře, bazény a dětská hřiště. Komplex je rodinný a provozovaný celoročně. Nemovitost má celkovou obytnou plochu 75 m2. Dispozice: předsíň; kuchyň s obývacím pokojem; jedna ložnice; koupelna a WC, terasa s výhledem na moře. Komplex má krásnou polohu - u moře, na kopci, obklopený lesem a nabízí majitelům apartmánů krásný výhled na záliv Slunečného pobřeží a staré město Nesebar. Komplex je obklopen lesy, s nejlepší infrastrukturou na pobřeží, což umožňuje spojit různé venkov... (více v detailu)
2 079 565
 Kč
Bulharsko-Aheloy, 2kk
Bulharsko-Aheloy, 2kk
CENA:65 990 Euro Midia Grand Resort Nabízíme k prodeji prostorný, zařízený apartmán 2kk, 73m se dvěmi koupelnami a s prostorným balkonem s úchvatným výhledem na moře v udržovaném rekreačním komplexu, který se nachází v 1.linii, přímo u moře. vlastnictví: osobní patro: 3 ze 6 složení apartmánu: - kuchyn (s kuchynskou linkou ) s... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko-Byala Beach Rezort, 2kk
Bulharsko-Byala Beach Rezort, 2kk
CENA:63 990 Euro Nabízíme k prodeji dvoupokojový zařízený apartmán 2kk, 54m2 s balkonem s úchvatným výhledem na moře, v rekreačním komplexu s venkovním bazénem cca 100m od pláže. vlastnictví: osobní výtah: ano patro: 2 z 5 Zařízení apartmánu: - kuchynský kout spojen s obývacím pokojem ( kuchynská linka, lednice, trouba, mikrovlnná trouba, sporák, trouba), sedací souprava, stůl+židle, klimatizace, balkon. - jedna ložnice... (více v detailu)
Neuvedeno
Bulharsko-Barcelo Royal Beach , Slun.pob. 1kk
Bulharsko-Barcelo Royal Beach , Slun.pob. 1kk
CENA:74 990 Euro Nabízíme k prodeji velice prostornou, zařízenou garsoniéru 56m2 s bakonem s částešným výhledem na bazén a na moře v prestižním 5+++++ Spa komplexu hotelového stylu s venkovním bazénem, cca 50m od pláže. vlastnictví: osobní patro: 5 z 10 Zařízení apt: - jedna velká místnost... kuchynský kout, obývací pokoj plus ložnice v jednom. Kuchynský kout s kuchynskou linkou, sporák, trouba. Stůl, židle., sedací souprava. Manželská postel. - koupelna se sprchovým koutem a WC. Místnost je pěkně rozdělena, balkon s výhledem na bazén a ... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty