Prodej chaty, Praha Suchdol

Prodej chaty, Praha Suchdol
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kde jen mít svou oázu klidu v přelidněné Praze? To vám právě teď prozradím. Jestli chcete pomyslně uniknout od reality všedních dnů nebo hledáte místo pro vaši tvůrčí kreativitu, mám pro vás řešení. V Suchdole, kousek co je Trojanův Mlýn, na klidném místě v zahrádkářské kolonii se skrývá chata, která sloužila jako ateliér pro pořádání workshopů vázání lučních květin v kombinaci se šlechtěnými květinami. Na tomto kouzelném místě, kde se vždy “zastaví čas,” budete chtít trávit každou volnou chvíli. Vše z celého vybavení vám zůstane plně k dis... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 100 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 2+kk   Holubí Praha 6 Suchdol
Prodej bytu 2+kk Holubí Praha 6 Suchdol
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodej krásného útulného bytu 2+kk v cihlové budově, ve velmi dobrém stavu, v lokalitě Holubi ,Praha 6 Suchdol, která nabízí veškerou občanskou vybavenost v dosahu. Byt se nachází ve 2. Patře s plochou 37m² + balko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 54 m2, Kaplická, Praha
Prodej bytu 2+1, 54 m2, Kaplická, Praha
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
+popl. 2195, , Exkluzivní nabídka. Krásný byt 2+1 s lodžií v srdci Prahy 4 – Kaplická 857/39 Sníte o bydlení v jednom z nejlepších míst v Praze? Právě teď máte jedinečnou příležitost! Exkluzivně nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt s dispozicí 2+1 o rozloze 54 m², situovaný v prestižní lokalitě Praha 4, ulice Kaplická 857/39. Tento krásný byt je ideální volbou jak pro rodiny s dětmi, tak pro páry či jednotlivce, kteří hledají pohodlné a klidné bydlení v blízkosti městského centra. Byt prošel rekonstrukcí před 10 lety a je v dobrém stavu, připravený k nastěhování. Vlastnictví je osobní, což vám přináší maximální flexibilitu a svobodu. Budova, ve které se byt nachází, je panelová a disponuje moderním výtahem, což zajišťuje bezbariérový přístup, a tedy pohodlí pro všechny generace. Lokalita je jedním z největších benefitů tohoto bytu. Jen pouhých 10 minut od stanice metra a 500 metrů od České televize – to znamená skvěl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 300 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty