Pojízdný pneumatický zvedák TIR na 40T

Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pojízdný pneumatický zvedák TIR na 40T. Zvedák použitý cca 4x. Starý cca 3 měsíce. Zvedák... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pneumatický měchový zvedák 6tun
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pneumatický měchový zvedák pneumatický zvedák měchový 6tun Měchový pneumatický zvedák s nosností 6000 kg. Velmi oblíbený a spolehlivý měchový zvedák u automechaniků. Použitím maximálně zjednodušené konstrukce má zvedák výbornou stabilitu a sílu. Dodávané měchy jsou používané u nákladních automobilů, kde je požadavek na vysokou ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 100
 Kč
pojízdný zvedák Halfords
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pojízdný šikovný, praktický hydraulický zvedák s nosností 2 t. Pracovní zdvih 14-38 cm (5 1/5 až 15). Zadní kolečka otočná 360°. Rob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 250
 Kč
Zouvačka pro nákladní vozidla
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zouvačka pro nákladní vozidla. Zouvačka je stará cca 3 měsíce. Zouvačka je v záruce. Důvo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
85 000
 Kč
Pneumatický měchový zvedák 3,5tun
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pneumatický měchový zvedák pneumatický zvedák měchový 3,5tun Velmi oblíbený a spolehlivý měchový zvedák u automechaniků. Použitím maximálně zjednodušené konstrukce má zvedák výbornou stabilitu a sílu. Dodávané měchy jsou používané u nákladních automobilů, kde je požadavek na vysoko... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 350
 Kč
Pasquin P302EX pojízdný pneumatický zvedák, nosnost 80 t
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nový, nikdy použitý, pojízdný pneumatický zvedák Pasquin P302EX, nosnost 80t. 2 písty: první nosnost 50t., druhý 80t. Hm... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hydraulický zvedák 2TUNY pojízdný, přenosný. CENA 639KČ
Před 17 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hydraulický zvedák 2TUNY pojízdný, přenosný. CENA 639KČ je vhodný pro zvedání těžkých břemen, jako jsou auta a dodávky. OSOBNĚ POUŽÍVÁME NA ZVEDÁNÍ VW T5. DOVOZ=ZARUKA osobní na funkčnost při prvním použití. Pojízdný hydraulický zvedák je vhodný jak pro nepřetržitý provoz v servisech, tak i pro domácí použití v garáži či dílně. Všechny hydraulické pojízdné zvedáky s... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
639
 Kč
Pneumatický zvedák do 3t
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám pneumatický zvedák vhodný pro pneuservis nebo pro domácí využití pro výměny oleje, brzd či věci na podv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
28 000
 Kč
NOVÝ pojízdný zvedák STARLINE, 3 t
Před 31 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Pojízdný mobilní hydraulický zvedák STARLINE, 3t Manipulace se zvedákem probíhá pomocí ovládací / vodící tyče, pomocí které lze zvedací hlavici vysunout až do výšky 465 mm Vzhledem k nízké h... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 200
 Kč
ULTIMATE SPEED Pojízdný hydraulický zvedák
Před 117 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Pojízdný hydraulický zvedák do 2t. Kupováno na podzim 2023 (lidl-shop), 1x použito pro výměnu kol auta. Prodej z důvodu nevhodného podloží v domácím místě v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
ZVEDÁK Hydraul. 2TUNY pojízdný,přenosný CENA 640KČ
Před 226 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
MRKNĚTE NA VŠECHNY INZERATY ZVEDÁK Hydraulický 2TUNY pojízdný, přenosný. CENA 640KČ je vhodný pro zvedání těžkých břemen, jako jsou auta a dodávky. OSOBNĚ POUŽÍVÁME NA ZVEDÁNÍ VW T5. DOVOZ=ZARUKA osobní na funkčnost při prvním použití. Pojízdný hydraulický zvedák je vhodný jak pro nepřetržitý provoz v servisech, tak i pro domácí použití v garáži či dílně. Všechny hydraulické p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
640
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty