Prodej bytu 1+1, 35 m², Česká Lípa, ul. Jáchymovská

Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme vám ke koupi útulný byt s dispozicí 1+1 v osobním vlastnictví s celkovou výměrou 35 m² v České Lípě na sídlišti Lada. Byt se nachází ve 2. patře panelového domu s výtahem. Byt je v dobrém a udržovaném stavu, jádro v koupelně je již zděné. Byt je ideální jako investice za účelem pronájmu. Vytápění bytu a ohřev teplé vody jsou řešeny dálkovým rozvodem. Okolí nabízí perfek... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 520 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem byt 1+1, 35㎡
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Pronájem zrekonstruovaného bytu v osmém patře revitalizovaného panelového domu s výtahem na ulici Jáchymovská. Po rekonstrukcích má byt kuchyňskou linku, koupelnu s vanou, podlahy v kombinaci plovoucí a dlažba. Vytápění a ohřev vody je řešen dálkovým rozvodem. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 41 m², Česká Lípa, ul. Střelnice
Před 2 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o užitné ploše 41 m² ve velmi dobrém stavu, v klidné části obce na sídlišti Střelnice v České Lípě. Nemovitost se nachází v 6. patře sedmipodlažního panelového domu s výtahem a poskytuje ideální bydlení pro jednotlivce či pár. Byt je prakticky řešený, sestává ze 3 místností: obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny a samostatného WC. Kuchyně je vybavena základními spotřebiči, které usnadní každodenn... (více v detailu)
11 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 128 m², Česká Lípa, ul. Děčínská
Před 2 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji unikátní mezonetový byt 4+1, který vznikl spojením dvou bytových jednotek umístěných přímo nad sebou. Tento prostorný a vzdušný byt prošel kompletní rekonstrukcí a je situován blízko centra města. Byt je ihned k nastěhování. Interiér bytu je vybaven dřevěnou podlahou, která dodává prostoru teplý a příjemný vzhled. Centrálním prvkem obývacího prostoru je plynový krb s digitálním ovládáním o výkonu 7 kW, který je elegantně zasazen ve zdi z pískovců, což přispívá k útulné atmosféře bytu.... (více v detailu)
8 900 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 35 m², Ostrava, ul. Dr. Martínka
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderně zrekonstruovaný byt o dispozici 1+1 v Ostravě - Hrabůvce na ulici Dr. Martínka. S nízkými provozními náklady je tento byt ideální pro ty, kteří hledají spolehlivé a úsporné bydlení. Nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči - trouba, plynový sporák,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 36 m², Jirkov, ul. Studentská
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt 1+1 v osobním vlastnictví po kompletní a velmi vkusné rekonstrukci v žádané lokalitě města Jirkova. Jedná se o panelový byt o užitné ploše 36 m², nacházející se v prvním podlaží čtyřpatrového domu s podzemním podlažím. Byt je situován v klidné části obce s veškerou občanskou vybaveností v těsném dosahu, což zahrnuje obchody, školy, zdravotní středisko a možnosti sportovního a kulturního vyžití. Stav nemov... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 399 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 28 m², Vsetín, ul. Sušilova
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+1 o ;rozloze 28 m2 na ulici Šušilova ve Vsetíně. Nachází se ve 2. nadzemním podlaží zděného bytového domu s výtahem. Byt prošel částečnou rekonstrukcí a je v pěkném udržovaném stavu, připravený ihned k nastěhování. Dům je situovaný v blízkosti centra s veškerou občanskou vybav... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 48 m², Bílina, ul. Bezejmenná
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji slunný byt 2+kk v osobním vlastnictví o užitné ploše 48 m² v Bílině - Pražské Předměstí, ulice Bezejmenná. Tento byt se nachází v 9. patře panelového domu s výtahem. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, je ve velmi dobrém stavu a jeho součástí je prostorná zasklená lodžie. K bytu také náleží sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru. Vytápění ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 650 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 48 m², Bílina, ul. Bezejmenná
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji slunný byt 2+kk v osobním vlastnictví o užitné ploše 48 m² v Bílině - Pražské Předměstí, ulice Bezejmenná. Tento byt se nachází v 9. patře panelového domu s výtahem. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, je ve velmi dobrém stavu a jeho součástí je prostorná zasklená lodžie. K bytu také náleží sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru. Vytápění ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 650 000
 Kč
Podnájem, byt 1+1, DV, Most, ul. J.Vrchlického
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Předmětem nabídky je podnájem bytu 1+1 v družstevním vlastnictví v posledním patře. Bytová jednotka prošla celkovou rekonstrukcí (výmalba, plouvoucí podlahy, nová kuch.linka, koupelna, WC, interiérové dveře a d... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 42 m², Děčín, ul. Čsl. partyzánů
Před 2 dny - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt 2+kk s lodžií v osobním vlastnictví o ploše 42 m², který se nachází v prvním patře revitalizovaného panelového domu v Děčíně v části Boletice nad Labem, ul. Čsl. Partyzánů. Byt má plastová okna jinak je v původním udržovaném stavu. Vytápění je zde řešeno dálkovým rozvodem. Byt je d... (více v detailu)
870 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, DV, 36 m², Chomutov, ul. Písečná
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+1 v družstevním vlastnictví o ploše 36 m² v klidné části obce Chomutov. Byt se nachází ve 3. patře panelového domu s výtahem. Nemovitost je v dobrém stavu a nabízí komfortní bydlení pro jednotlivce či pár. Díky nízkým nákladům na bydlení je také nemovitost velmi zajímavá... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 070 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 58 m², Sokolov, ul. Marie Majerové
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji krásný byt 2+1, o užitné ploše 58 m², situovaný ve 13. patře panelového domu na sídlišti v Sokolově. Tento útulný byt je ideální jak pro rodiny s dětmi, tak i pro páry či jednotlivce, kteří ocení moderní bydlení s nádherným výhledem na okolní krajinu. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, takže je ve velmi dobrém stavu a připraven k okamžitému nastěhování. Nachází se v klidné části obce s ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 65 m², Český Krumlov, ul. Za Nádražím
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Byt 3+1 v klidné lokalitě Českého Krumlova v osobním vlastnictví. Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 65 m², situovaný v 6. patře sedmipodlažního panelového domu na Nádražním Předměstí v Českém Krumlově. Byt je ve dobrém stavu a je připraven k okamžitému nastěhování. Mezi hlavní přednosti této nemovitosti patří pěkný výhled, který si můžete užívat každý den. Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností – v těsném sous... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 290 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 41 m², Větřní, ul. Sadová
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Hledáte ideální byt pro život nebo jako investici? Nabízíme k prodeji byt 1+1 s balkónem o užitné ploše 41 m² ve vyhledávané lokalitě Větřní, ulice Sadová. Tento byt v osobním vlastnictví se nachází ve 2. nadzemním podlaží (1. patro) s orientací na východ. Byt disponuje předsíní, chodbou, koupelnou se sprchovým koutem, WC, kuchyní a obývacím pokojem s přístupem na prostorný balkón. Byt je v původním, ale velmi dobře udržovaném stavu. Nabízí skvělou příležitost k rekonstrukci podle vlastních představ. Koupelna s WC - obložené umakartové já... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 422 500
 Kč
Prodej bytu 3+1, 73 m², Ostrov, ul. Lipová
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Představujeme Vám bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, která se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu bez výtahu, ve velmi klidné lokalitě města Ostrova. I přesto, že se v domě nenachází výtah, stává se tento byt bezbariérovým, kvůli dříve instalované schodišťové plošině pro vozíčkáře. Byt se skládá z prostorné předsíně, tří pokojů, kuchyně s menší zděnou komorou, vyzděné koupelny s rohovou vanou a samostatným WC. Koupelnové jádro prošlo v roce 2019 rekonstrukcí, v letošním roce zde byla provedena bílá výmalba celého bytu a ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 121 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 36 m², Plzeň, ul. Těšínská
Před 2 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 o celkové ploše 36 m², situovaný ve vyhledávané lokalitě Doubravka. Nemovitost se nachází na 6. podlaží z celkových 8 v panelovém domě. Byt je před rekonstrukcí, což je skvělá příležitost pro nové nájemníky upravit si ho podle svých představ i potřeb. Majitel požaduje 28.000,- Kč jako vratnou kauci. Měsíční nájem činí 12.000,- Kč včetně energií. Odměna RK 12.000,- Kč + 21% DPH. K nastěhování od 1.6.2024.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 45 m², Praha, ul. V jezírkách
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+kk o užitné ploše 45 m² v klidné části obce Chodov. K bytu náleží sklep. V bytě jsou plastová okna. Je připraven jak k nastěhování, tak k rekonstrukci dle představ o vašem vysněném bydlení. Tento byt se nachází v 6. podlaží kompletně a moderně revitalizovaného panelového domu s celkově 13 nadzemními podlažími, který je monitorován kamerovými systémy a vybaven systémem EKOREG - BXC pro výrazné snížení nákladů na vytápění a novým velkým výtahem. Je ideální vo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 965 090
 Kč
Prodej bytu 3+1, 63 m², Prachovice, ul. Bučina
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví v Prachovicích. Byt o celkové ploše 63 m2 se nachází prvním nadzemním podlaží panelového domu v klidné části obce. Je po částečné rekonstrukci, podlahy, koupelna, kuchyň, p... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 700 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 34 m², Janské Lázně, ul. Na Sluneční Stráni
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+1 o celkové užitné ploše 34 m², nacházející se ve 4. nadzemním podlaží panelového domu v klidné části oblíbeného horského resortu Janské Lázně, specificky v kouzelném prostředí Černé Hory v Krkonoších. Vhodný pro milovníky hor, tato nemovitost nabízí ideální spojení pohodlí a klidu s bohatými možnostmi pro aktivní odpočinek v jednom z nejatraktivnějších míst Krkonoš. Bytová jednotka disponuje jednou obytnou místností, kuchyní, koupelnou ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 400 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 36 m², Chomutov, ul. Palackého
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu skvělý byt 1+1 v centru Chomutova, v katastrálním území Chomutov I. Tento byt se nachází v 6. patře osmipatrového panelového domu s výtahem. V bytě o užitné ploše 36 m² najdete dvě místnosti v dobrém stavu, které jsou ideální pro jednotlivce nebo pár. Byt je prakticky řešený a nabízí dostatek úložných prostorů. Výhodou je také výborná dostupnost ke všem městským službám a obchodům, které jsou v... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 37 m², Ostrava, ul. Jedličkova
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 1+1 v osobním vlastnictví ve 3.p./3.p. revitalizovaného bytového domu. Po celkové zdařilé rekonstrukci došlo ke změně dispozice na 2+kk - půdorys pro představu přiložen. Byt disponuje podlahovou plochou 37m². WC a koupelna s vanou jsou zvlášť, kuchyň je propojená s obývacím pokojem, přepažením byla vytvořena menší ložnice. Vytápění plynovým kotlem, který je zhruba rok starý. K bytu náleží sklepní kóje. Dům se nachází v klidné lokalitě s nízkou cihlovou zástavbou, ne... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 300 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 38 m², Most, ul. tř. Budovatelů
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji investiční příležitost. Byt se nachází ve třetím patře cihlového domu. Sestává se z chodby, kuchyně, koupelny, samostatné WC a jednoho pokoje. Na podlaze jsou položené dřevěné parkety a PVC, okna jsou plastová. K bytu náleží sklepní kóje. Veškerá občanská vybavenost v do... (více v detailu)
Ústecký kraj
699 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 a větší v Tachově, ul. Jana Ziky
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1, předělaný na 5+1 s lodžií, o užitné ploše 101 m². Byt se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží panelového domu s výtahem na sídlišti Rapotín. Byt prošel z velké části rekonstrukcí a prodává se částečně vybavený. Nemovitost je ideální pro velkou rodinu hledající komfortní bydlení, ale také jako skvělá investiční příležitost. Byt je v dobrém stavu a nabízí dostatek prostoru pro každodenní život i možnosti p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 921 000
 Kč
Prodej bytu 5+1, 86 m², Česká Lípa, ul. Jihlavská
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 5+1 v osobním vlastnictví o užitné ploše 86 m² v klidné části města, na sídlišti Špičák v České Lípě. Byt je umístěn v 1. patře. Nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí a nabízí čtyři komfortní pokoje, ideálních pro rodinu s dětmi nebo jako investiční příležitost. Byt je k prodeji včetně vybavení. Poslední rekonstrukce proběhla v roce 2024. Byt disponuje prostornými vestavěnými skříněmi vyrobené na míru. Vchod... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 599 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 57 m², Louny, ul. Fűgnerova
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nádherný byt 1+1 o užitné ploše 57 m² v cihlovém domě, který se nachází v centru Loun. Byt je umístěný v 1 patře, je moderní a po rekonstrukci, což nabízí ideální kombinaci komfortu a dostupnosti. Byt se skládá z ložnice, prostorného obývacího pokoje s kuchyní a elegantní koupelny s toaletou. Je k dispozici i možnost p... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty