Prodej bytu 4+1, 76 m², Litvínov

Prodej bytu 4+1, 76 m², Litvínov
Nabízíme k prodeji světlý byt o velikosti 4+1 s celkovou užitnou plochou 76 m². Byt je umístěný v 5. podlaží panelové domu v části okraji obce Janov u Litvínova. Prošel částečnou úpravou - nové plovoucí podlahy, dveře, zánovní kuchyňská linka, umakartové koupelnové jádro. Dispozičním prvkem tohoto bytu je velká lodžie přes dvě místnosti, která nabízí výhled na město a přírodu. V těsn... (více v detailu)

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Prodej Bytu 3+1
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodej Bytu 3+1 v DV o rozloze 67 m2, byt má puvodní umakartové jádro. Ulice V.Volfa České Budějovice
Jihočeský kraj
3 760 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 69 m2, Hamr u Litvínova
Prodej bytu 3+1, 69 m2, Hamr u Litvínova
Pěkný byt s velkým balkónem a krásným výhledem. Chytře je v bytě propojená kuchyň s obývákem. K bytu patří sklep a komora na chodbě. Byt... (více v detailu)
1 590 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 90 m², Praha, ul. Rytířova
Prodej bytu 4+1, 90 m², Praha, ul. Rytířova
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Chcete bydlet v blízkosti lesa v Praze 4? Nabízím k prodeji prostorný byt 4+1 o celkové užitné ploše 90 m², který se nachází v Praze 4 Kamýk, ul. Rytířova. Byt je situován v 7. patře panelového domu po revitalizaci. Dispozice bytu zahrnuje čtyři samostatné pokoje, kuchyň, koupelnu, WC a zasklenou lodžii o ploše 5 m², která nabízí příjemné posezení s výhledem na les, k bytu náleží sklep. Byt je určen k rekonstrukci, což Vám poskytne možnost úprav podle vlastních představ, pro představu přikládám vizuali... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 500 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, Hranice, ul. Na Hrázi, 80 m2
Prodej bytu 4+1, Hranice, ul. Na Hrázi, 80 m2
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Naše společnost Vám zprostředkuje prodej bytu 4+1 ve 2. NP panelového domu s výtahem a lodžií. Podlahová plocha bytu je 80 m2. Byt po částečné rekonstrukci. Novější... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 4+1, 76 m², Litvínov
Prodej bytu 4+1, 76 m², Litvínov
U této příležitosti bychom Vám rádi představili prostorný byt 4+1 o celkové užitné ploše 76 m², umístěný v lokalitě Janov u Litvínova, v klidné části obce s výhledem na okolní přírodu a s bezprostřední blízkostí lesa. Byt se nachází ve 4. podlaží panelového domu s celkem sedmi nadzemními podlažími a jedním podzemním. Dobrý stav celé nemovitosti doplňuje řada unikátních prvků - byt nabízí 2 komory pro extra úložný prostor, což ne každý byt může nabídnout. Dále uchvacuje lodžií, která se rozprostírá přes dvě místnosti, nabízí tak ideální prostor pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej byt 2 + kk, 45㎡ Orlová 73514
Prodej byt 2 + kk, 45㎡ Orlová 73514
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme vám ke koupi družstevní byt s dispozičním řešením 2+kk v Orlové. Stav bytu je původní a jeho dispozici tvoří vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatný pokoj, koupelna a WC. Velkým plusem tohoto bytu je prostorná a zasklená lodž... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 350 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 66 m², Postoloprty, ul. Dvořákova
Prodej bytu 2+1, 66 m², Postoloprty, ul. Dvořákova
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi byt v osobním vlastnictví ve třetím patře revitalizovaného panelového domu. Byt se skládá z vstupní chodby, kuchyně, dvou pokojů z nichž k jednomu náleží lodžie a umakartové koupelnové jádro. WC je samostatné. Na podlahách je PVC, okna jsou plastová. Byt prošel drobnými úpravami a je vhodný k rekonstrukci dle... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 995 200
 Kč
Prodej bytu 4+1, 94 m², Hustopeče, ul. Nádraží Šakvice
Prodej bytu 4+1, 94 m², Hustopeče, ul. Nádraží Šakvice
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 4+1 v osobním vlastnictví, nacházející se v 2. NP panelového domu poblíž vlakového nádraží města Hustopeče. K bytu o celkové ploše 98 m2 včetně balkonu dále náleží jedno parkovací místo před domem, sklepní kóje o velikosti 2 m2 a sklep 15 m2, který je společný pro dvě bytové jednotky. Vybavení bytu majitelka ponechává, nebo v případě požadavku celý byt vyklidí. Energetický štítek bude dodán později, vzhledem k tomu, že dům... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 67 m2, Kutná Hora
Prodej bytu 2+kk, 67 m2, Kutná Hora
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Velmi pěkný byt v novějším bytovém domě na okraji Kutné Hory. Velmi klidné místo. Dispozičně je dům 2+kk, ale rozměrově je stejně velký jako většina 3+kk. V bytě je ještě komora. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 350 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 70 m², Praha, ul. Svídnická
Prodej bytu 3+1, 70 m², Praha, ul. Svídnická
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt o dispozici 3+1 a velikosti 76 m² s lodžií v klidné části Prahy 8 - Troja (Bohnice). Byt se nachází v 5 patře panelového domu z celkových 7 pater. Byt je v původním, ale velmi zachovalém stavu a nachází se v panelovém domě s pouze dvěma vchody. V bytě jsou 4 místnosti, což z něj činí prostornou volbu pro rodiny či investory. Byt je aktuálně pronajatý platícím nájemníkem, což zajišťuje okam... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 86 m², Kytlice
Prodej bytu 4+kk, 86 m², Kytlice
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+kk o užitné ploše 86 m², situovaný na 2. podlaží cihlového domu celkem se 3 nadzemními podlažími, ve klidné lokalitě Kytlice, části obce Falknov, v centru obce. Tato nemovitost se pyšní širokou škálou uplatnění - ať už jako stabilní domov pro rodinu, tak i jako investice s potenciálem hodnotového růstu. Tento byt nabízí pohodlí a prostor v oblíbené lokalitě blízko lužických hor a Českosaského Švýcarska, což láká k aktivnímu odpočinku a procházkám v příro... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 76 m², Krupka, ul. Sídliště Nad plovárnou
Prodej bytu 3+1, 76 m², Krupka, ul. Sídliště Nad plovárnou
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 s lodžií, užitná plocha je 76m², nacházející se v klidné části obce v katastrálním území Bohosudov. Byt je umístěn ve čtvrtém nadzemním podlaží cihlového domu s jedním podzemním podlažím. Ke každému bytu je sklep. Na jednom podlaží je vždy jen jedna bytová jednotka. Nemovitost disponuje třemi prostornými místnostmi, kuchyní a sociálním zařízením. Vytápění je zajištěno vlastním plynovým kotlem. Cel... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 550 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 61 m², Sokolov, ul. Mičurinova
Prodej bytu 2+1, 61 m², Sokolov, ul. Mičurinova
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji krásný byt 2+1 v panelovém domě v klidné části obce Sokolov. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží z celkových 5 podlaží domu a disponuje užitnou plochou 61 m². K bytu náleží sklep. Byt je ve velmi dobrém stavu, připraven k okamžitému nastěhování. Jedná se o skvělou příležitost pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s plnou občanskou vybavenost... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 100 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 se zahradou 76 m², Karlovy Vary, ul Libušina
Prodej bytu 3+1 se zahradou 76 m², Karlovy Vary, ul Libušina
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Představte si, že se každý den probouzíte do sluncem prozářeného bytu, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Karlových Varů. Tento prostorný a útulný byt o dispozici 3+1 a rozloze 76 m² je ideální pro rodiny, páry nebo jednotlivce, kteří hledají komfortní a harmonické bydlení. Byt se nachází na ulici Libušina a nabízí neuvěřitelný komfort díky skvělé poloze a celkové vybavenosti. Soukromé parkoviště přímo před domem vám zajistí bezstarostné parkování. Navíc máte možnost využít nádhernou zahradu, kde můžete relaxovat, grilovat nebo si ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 800 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 104 m², Milovice, ul. Lesní
Prodej bytu 4+1, 104 m², Milovice, ul. Lesní
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi světlý a prostorný byt o dispozici 4+1 a užitné ploše 104 m², který se nachází ve městě Milovice, ulice Lesní. K bytu náleží 3 lodžie, které poskytují dostatek prostoru pro relaxaci. Orientace oken na jih, východ a západ zajišťuje dostatek světla po celý den. Byt původně disponoval uspořádáním 3+1, avšak díky rozdělení velkého pokoje vznikl další pokoj, který sice nemá okno, ale může skvěle sloužit jako pracovna či úložný prostor. Byt je vybaven klimatizací v obývacím pokoj... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 700 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 64 m², Ostrava, ul. Porubská
Prodej bytu 2+1, 64 m², Ostrava, ul. Porubská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný a světlý družstevní byt 2+1 o užitné ploše 64 m² přímo v centru staré Poruby. Byt se nachází ve 2. podlaží cihlového domu s bezbariérovým přístupem. Samotný byt má bezbariérovou úpravu, což zajišťuje pohodlný pohyb pro budoucí majitele. Původně koncipovaný jako 2+1, upraven na praktické využití jako 3+1. Nemovitost je v původním stavu, což poskytuje skvělou příležitost k rekonstrukci podle vašich představ, samosta... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 150 000
 Kč
Prodej byty 4+1, 80 m2 - Boskovice, ev.č. 00177
Prodej byty 4+1, 80 m2 - Boskovice, ev.č. 00177
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00177 Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji polovinu rodinného domu v Boskovicích. Jedná se o bytovou jednotku o dispozici 4+1 s přibližnou užitnou plochou 80 m2, zahradu o celkové výměře 220 m2, garáž a sklep. V domě se nacházejí dva byty, mají samostatné vchody, vytápění i měřidla. Námi nabízený byt se nachází ve druhém podlaží, je v udržovaném stavu a po menších zásazích je možné ho hned obývat. Sestává se ze vstupní chodby, obývacího pokoje, dalších dvou větších místností a jednoho menšího, jenž dříve sloužil jako dětský pokoj. Z kuchyně je vchod na terasu s kouzelným výhledem na hrad i zámek. K dispozici je komora na uskladnění potravin. Koupelna je samostatná, vybavena vanou. Vytápění zajišťují krbová kamna, jenž vytopí celý byt, ale je také možné použít plynový kotel. Byt působí vzdušným, prostorným a prosvětleným dojmem. Náleží k němu prostorný sklep k uložení sezonních věcí, ovoce či zeleniny. Za domem je mírně sv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 600 000
 Kč
Prodej, byt 4+1, DV, Litvínov, Janov, okr. Most, ul. Luční
Prodej, byt 4+1, DV, Litvínov, Janov, okr. Most, ul. Luční
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují prodej družstevního bytu 4+1, Litvínov, Janov, okr. Most. Ul. Luční. Bytová jednotka o výměře 83 m2, se nachází ve druhém nadzemním podlaží panelového domu s výtahem a jeho součástí je celoprosklená lodžie. Jsou zde plastová okna, na zemi plovoucí podlahy, v kuchyni keramická dlažba, na chodbě skříň. V kuchyni je rohová linka a kombinovaný sporák. Koupelna s WC jsou samostatné v umakartovém jádru. V ... (více v detailu)
544 000
 Kč
Pronájem bytu o dispozici 4+1, 79 m2, Vlašim - Obora
Pronájem bytu o dispozici 4+1, 79 m2, Vlašim - Obora
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
internet + 400.- Kč měsíčně, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytu ve Vlašimi - Oboře o dispozici 4+1, výměře 79 m². Nájemné činí 14.500.- kč + poplatky 5000.-kč. Byt se nachází ve 2 NP bytového domu bez výtahu. K bytu je možno využíva... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 500
 Kč
Prodej bytu 3kk mezonet
Prodej bytu 3kk mezonet
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím ke koupi prostorný mezonetový byt 3+kk v cihlové nástavbě z roku 2004 v osobním vlastnictví o velikosti 73,56 m², nacházející se v Milovicích v klidné lokalitě plné zeleně. Byt se nachází ve 4. patře domu bez výtahu. V přízemí ale k dispozici prostorné místnosti kočárkárny a kolárny. V prvním patře bytu se nachází zádveří, koupelna s toaletou, pračkou a sušičko... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 590 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, byt 2+kk, 45 m2
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme vám ke koupi družstevní byt s dispozičním řešením 2+kk v Orlové. Stav bytu je původní a jeho dispozici tvoří vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatný pokoj, koupelna a WC. Velkým plusem tohoto bytu je prostorná a zaskle... (více v detailu)
1 350 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 ve Vamberku
Prodej bytu 1+1 ve Vamberku
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji částečně zrekonstruovaný byt 1+1 bez balkónu v ulici Struha ve Vamberku. Byt v osobním vlastnictví o výměře 32 m2 se nachází v 5. nadzemním podlaží zatepleného, panelového do... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 800 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 DV Litvínov
Prodej bytu 4+1 DV Litvínov
Nabízíme k prodeji prostorný družstevní byt 4+1, nacházející se ve 4. patře panelového domu v ulici Luční v Litvínově. Byt je v původním stavu, což nabízí skvělou příležitost pro úpravy dle vlastních představ. Popis bytu: Dispozice: 4+1 Umístění: 4. patro Adresa: ulice Luční, Litvínov Stav: Původní stav Vybavení a vlastnosti: Prostorný obývací pokoj Tři samostatné ložnice... (více v detailu)
599 000
 Kč
Prodej bytu ve městě Jeseník.
Prodej bytu ve městě Jeseník.
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Jesenická realitní, naše kancelář na trhu s nemovitostmi, si dovoluje nabídnout ( v zastoupení majitele ) družstevní byt v činžovním domě v Jeseníku. Dům, ve kterém se bytová jednotka nachází, leží ve velmi klidné a zelené lokalitě, vzdálená několik minut chůze od obchodního centra. Jde o bytovou jednotku umístěnou v druhém podlaží domu, jehož celková rozloha činí 53 m2, dispozice 2+ 1. Při příchodu vstupujeme do chodby vybavené vestavnými skříněmi. Po levé straně je vchod do koupelny a WC. Chodbou pokračujeme do prostorné kuchyně, ze které vedou dveře do ložnice a obývacího pokoje. V roce 2017 prošel byt rekonstrukcí, proběhla instalace nových trubek ( odpad i voda), výměna oken i rekonstrukce koupelny. Byt je tedy ve velmi dobrém stavu, ihned připraven k užívání novými majiteli. Jednotka má sklepní kóji na uskladnění věcí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 085 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v družstevním vlastnictví 43 m², Český Těšín
Prodej bytu 2+1 v družstevním vlastnictví 43 m², Český Těšín
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízíme byt 2+1 na ulici Polní v Českém Těšíně. Nachází se v 6. NP v revitalizovaném domě s výtahem, prošel částečnou rekonstrukcí a je v udržovaném stavu. Byt má podlahovou plochu 48 m² je orientován západním směrem a nachází se na okraji sídliště Svibice. Kuchyně je po rekonstrukci s novou linkou a sporákem. Koupelna se sprchovacím koutem a toaletou je taktéž po rekonstrukci. Obývací pokoj i ložnice jsou nevybavené. Ve všech oknech žal... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 290 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty