Prodej rodinného domu, 495 m², Česká Třebová, ul. Pod Horami

Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům s bazénem a garáží v České Třebové, v ulici Pod Horami. Dům má zastavěnou plochu 245 m2 a je obklopen zahradou o rozloze 250 m2. Dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci, což vám umožní vytvořit si domov přesně podle vašich představ. V minulosti proběhla rekonstrukce koupelny. Vytápění a ohřev vody j... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 300 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, 300 m², Karviná, ul. Rajecká
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi prostorný rodinný dům v hezké lokalitě města Karviná, na ulici Rajecká. Cihlová stavba s velkou zahradou a zahradním domkem zaručuje ideální zázemí pro rodinné bydlení. Dům prošel částečnou rekonstrukcí a je vhodný k dokončení dle vlastních představ. Skládá se ze dvou podlaží, kdy v přízemí najdeme dva pokoje, kuchyni, dvě spíže, koupelnu po rekonstrukci a prostornou chodbu se vstupem do sklepa. Schodištěm se dostaneme do ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 198 m², Vamberk, ul. Palackého
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte pro svou rodinu útulný dům, který se nachází pár minut pěšky od centra? Rodinný dům se zahrádkou ve Vamberku? Máme tady pro Vás novinku, jedná se o zděný rodinný dům na ulici Palackého. Dispozice 1. NP: vstupní chodba, kuchyň s obývacím pokojem, ložnice, koupelna, WC a podschodišťový prostor. Dispozice 2. NP: 2 podkrovní místnosti a šatna. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel, v koupeln... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 575 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 106 m², Lužany
Před 2 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Lužany, pouhých pár minut od Přeštic. Dům má celkem 6 místností rozložených do dvou nadzemních podlaží. Součástí nemovitosti je i zahrada o ploše 254 m², která nabízí dostatek prostoru pro relaxaci a volnočasové aktivity. Dům potřebuje kompletní rekonstrukci, což vám dává jedinečnou příležitost vybudovat si bydlení přesně podle vašich představ. Navíc je zde možnost vytvoření obytného ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 182 m², Libochovice, ul. Tyršova
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v centru obce Libochovice. Dům disponuje 7 místnostmi rozmístěnými ve dvou nadzemních podlažích a nabízí možnost výstavby dalších pokojů v podkroví. Celková užitná plocha domu činí 182 m², zatímco plocha pozemku je 812 m². Jedná se o řadový dům, který se nachází jen kousek od náměstí, což zaručuje rychlý přístup ke všem občanským potřebám. Dům lze před... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 182 m², Libochovice, ul. Tyršova
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v centru obce Libochovice. Dům disponuje 7 místnostmi rozmístěnými ve dvou nadzemních podlažích a nabízí možnost výstavby dalších pokojů v podkroví. Celková užitná plocha domu činí 182 m², zatímco plocha pozemku je 812 m². Jedná se o řadový dům, který se nachází jen kousek od náměstí, což zaručuje rychlý přístup ke všem občanským potřebám. Dům lze před... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 279 m², Praha, ul. Lebeděvova
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi prostorný vícegenerační dům v žádané lokalitě Praha-Petrovice. Tento samostatně stojící, cihlový dům o celkové užitné ploše 279 m² se rozkládá na třech nadzemních podlažích a je celý podsklepen. V přízemí je vstupní hala, obývací pokoj s krbovými kamny, samostatný pokoj a kuchyně se spíží a vstupem na zimní terasu. V patře domu je dětský pokoj, obývací pokoj, ložnice a kuchyně se spíží. Obě podlaží mají koupelnu a samostatné WC. V podkroví se nabízí možnost vybudování další bytové jednotky. Dům se nachází na p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Šenov, ul. Do Dědiny
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej novostavby nadstandardního domu ve funkcionalistickém stylu v kategorii pasivní domy. Dům má dispozici 5+kk. Dům je však připraven také na užívání 2 částí se samostatným vstupem, koupelnami i kuchyněmi. V domě tak lze vymezit třeba vlastní prostor pro podnikání. V ceně domu není kuchyňská linka. Dům má el. zabezpečení, přípra... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 62 m², Mirovice, ul. Husova
Před 2 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v žádané, klidné části Mirovic. Jedná se o přízemní dům se třemi místnostmi, který poskytuje útulné bydlení pro malou rodinu či pár. Dům má smíšenou konstrukci s možností půdní vestavby, nachází se v bloku s užitnou plochou 62 m². Pozemek je o rozloze 283 m². Nemovito... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 998 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Louny, ul. Jablonského
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji skvostný rodinný dům, který má mnohem více než jen skvělou polohu. Tato nemovitost se může pochlubit nejen krásně upravenou zahradou, ale také nabízí možnost parkování jak před domem, tak v prostorné garáži. Minulý rok byla provedena nová fasáda, což nejen zlepšilo jeho vzhled, ale také posílilo energetickou náročnost. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu, což zaručuje pohodlné a bezstarostné bydlení pro nové majitele. V prvním patře se nachází ložnice, obývací pokoj s menší kuchyní a samostatné WC. Ze vstupní chodby se dostaneme do z... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 542 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 146 m², Kněžice
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k prodeji rodinný dům v obci Osek u Kněžic, který má užitnou plochu 73m² v přízemí, stejnou užitnou plochu v podkroví a stojí na pozemcích o celkové ploše 5.199m². Dům byl postaven v roce 1997 a je připraven pro rekonstrukci novým majitelem. Zdroj vody je z kopané studny, obecní vodovod je na hranici pozemku, odpady jsou svedeny do septiku s přepadem do veřejné kanalizace. V domě se topí kotlem na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 70 m², Petřvald, ul. Rychvaldská
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům se zahradou v klidné části obce Petřvald o zastavěné ploše 79 m2. Dům je určen k rekonstrukci. Poloha domu je dobře přístupná z obecní komunikace. K domu náleží zahrada o vel... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Světlá Hora
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Dětřichovice. Dům o dispozici 5+1 se nachází v bloku dvojdomu a je ve stavu před rekonstrukcí. Přízemí tvoří kuchyně, obývací pokoj, ložnice, malá místnost, koupelna a WC. Vstup do domu je po schodech z přední strany, nebo přes verandu do chodby s klenbovým stropem. Schodiště vede na prostornou půdu a jeden větší pokoj v podkroví. Dům je z větší části podsklepen, kde se nachází kotel na tuhá paliva, bojle... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 182 m², Jedlí
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům 2+1 s přilehlou zahradou o rozloze 2089 m2. Dům je v dobrém stavu, nabízí však novému majiteli možnost přizpůsobení dle vlastních představ a potřeb. Prostorný pozemek nabízí dostatek místa pro odpočinek a rekreaci na čerstvém vzduchu. Nemovitost se nachází v samotném srdci obce Jedlí, která zaručuje klidné a pohodové bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení. Vytápě... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 270 m², Kovářská, ul. Hamerská
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji půvabný rodinný dům s 6 místnostmi o užitné ploše 270 m², situovaný na pozemku o rozloze 1051 m². Tato kamenná nemovitost se rozkládá přes 3 nadzemní podlaží a nachází se v klidné části obce Kovářská, což garantuje poklidné rodinné bydlení s výhledem na malebné okolí. Dům prošel nedávno rekonstrukcí, díky čemuž jsou interiéry moderní a přitom si zachovávají klidný, domácký charakter. Pozice nemovitosti je samostatná, tudíž na... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 106 m², Lužany
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Lužany, pouhých pár minut od Přeštic. Dům má celkem 6 místností rozložených do dvou nadzemních podlaží. Součástí nemovitosti je i zahrada o ploše 254 m², která nabízí dostatek prostoru pro relaxaci a volnočasové aktivity. Dům potřebuje kompletní rekonstrukci, což vám dává jedinečnou příležitost vybudovat si bydlení přesně podle vašich představ. Navíc je zde možnost vytvoření obytného podkroví, čímž se užitná plocha výrazně zvětší. Vytápění je zde řeš... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 90 m², Lovčice
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům nebo chalupu v malebné obci Lovčice. Dům se skládá ze starší a novější části, což poskytuje možnost kreativního využití prostoru dle vašich představ. Na rozlehlém pozemku o velikosti 1755 m² se nachází zahrada s ovocnými stromy, ideální pro zahrádkáře i milovníky přírody. Lovčice jsou klidná obec s přátelskou atmosférou, obklopena krásnou přírodou, která nabízí možnosti pro turistiku i cyklovýlety. V obci funguje několik aktivních spolků, které přispívají ke kulturnímu a společenskému životu. V blízkosti s... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 250 m², Libočany
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v centru obce Libočany, charakteristický svým samostatným postavením a výbornou polohou. Tato unikátní nemovitost se skládá ze dvou samostatných bytů s vlastním vstupem. Dvě nadzemní podlaží s celkem deseti místnostmi, které poskytují široký prostor pro pohodlné bydlení a možnost přizpůsobení prostoru dle vlastních potřeb a přání. S užitnou plochou 250m² a pozemkem o rozloze 1604m² nabízí dům dostatek místa. Dům je po rekonstrukci. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 888 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 224 m², Dolní Lutyně, ul. Hlavní
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi nabídnout Vám tuto mimořádnou příležitost a to bydlení pro početnou rodinu, více generací nebo také vhodné jako investice. Rodinný dům se nachází v klidné části obce Věřňovice. Celková užitná plocha domu činí 224m², kterou tvoří 8 prostorných místností rozložených do dvou nadzemních podlaží, ze tří kuchyní, tří koupelen a dvou toalet. Další výhodou je podzemní podlaží a balkón, který nabízí příjemný výhled do okolní zeleně. Dům je určen k rekonstrukci, což umožňuje budoucímu m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 206 m², Ratiboř
Před 2 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme ve výhradním zastoupení majitele, prodej rodinného domu v krásném prostředí vsetínských vrchů v obci Ratiboř. Celková rozloha pozemku je necelých 1000m2. Lukrativní lokalita okolí obce Ratiboř nabízí klidnou přírodní atmosféru. Dům je dispozičně řešen na dvě samostatné bytové jednotky. Každá svá bytová jednotka má vlastní ložnici, koupelnu a kuchyňskou linku. V podzemním podlaží se nachází sklep o rozloze necelých 100m2. Prádelna s vesta... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 105 m², Slaný, ul. Bartošova
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám dvoupodlažní rodinný dům se šarmem starších časů, který čeká na nového majitele s vizí modernizace dle vlastních představ. Dům se nachází v klidné lokalitě města Slaný, které nabízí veškerou občanskou vybavenost – školy, sportovní zařízení i obchody jsou v dosahu. Nemovitost o užitné ploše 105 m² vyniká pěti prostornými místnostmi a částí půdy, která je vhodná na další vestavbu, rozloženými na dvou nadzemních podlažích a jednom podzemním. Celková ploch... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 85 m², Benátky nad Jizerou
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o podlahové ploše 90 m², nacházející se ve skvélé lokalitě Benátky nad Jizerou. Tento dům prošel částečnou rekonstrukcí. Nemovitost se dispozičně skládá z: předsíňe, ložnice, koupelny, toalety, obývacího pokoje, dvou dětských pokojů a kuchyňe s kuchyňskou linkou a jídelnou. Z inženýrských sítí je zde napojen veřejný vodovod, plyn a kanalizace. Dům je vytápěn plynovým kotlem, který zajišťuje i ohřev vody. K domu náleží udržovaná zahrada s... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 175 m², Prachovice, ul. Zahradní
Před 2 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 4+2 v Prachovicích. Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Prachovice. Tento samostatně stojící cihlový dům vás překvapí svým velkorysým uspořádáním a příjemnou atmosférou. Dispozice: v 1. podzemním podlaží garáž, kotelna, technická místnost kde je bojler, udírna, komora. V 1. Nadzemním podlaží obývací pokoj, pokoj, jídelna s kuchyňským koutem, koupelna. Ve 2. nadzemním podlaží 2x pokoj, kuchyňský... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 230 m², Křenice, ul. Okružní
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme exkluzivní rodinný dům v klidné lokalitě na okraji Křenic u Prahy. Dům na pozemku o velikosti 1015 m², disponuje dvěma nadzemními podlažími s 8 místností a celkovou užitnou plochou 230 m². Výjimečnost této nemovitosti jsou žulové podlahy v chodbě a v kuchyni, na zbytku domu z kvalitního dřeva dodávající interiéru pocit luxusu a tepla domova. Krásná zimní zahrada, která je skvělým místem pro relax během celého roku. Konstrukce stavby je z cihly, což zaručuje vysokou trvanlivost a stabilní teplotní komfo... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Valašské Meziříčí
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám prodej rodinného domu v klidné části obce Hrachovec u Valašského Meziříčí. Dům je nepodsklepen, má číslo popisné a je určen ke kompletní rekonstrukci. První podlaží je řešeno jako 3+1, druhé podlaží taktéž. Vodu zajišťuje kopaná studna, nacházející se na pozemku. Odpad řeší jímka. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva s rozvodem do ústředního topení. Na celo... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Zahořany
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům 4+1 v klidné části obce Zahořany u Domažlic. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají dům k rekonstrukci podle vlastních představ. Cihlový dům s jedním nadzemním podlažím nabízí užitnou plochu 100 m² a je umístěn na prostorném pozemku o rozloze 3305 m². Velkou výhodou je možnost půdní vestavby, což umožňuje rozšíření obytných prosto... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 650 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty